Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O poveste veche. Veche dar adevarata... -2-
Autor : mosionroat - 2017-04-07
Citita de 10233 ori - Nota 5.46 (138 voturi)
O poveste veche. Veche dar adevarata…

- Eu ce fac, acuma? intreba ea, sfioasa! Cateva clipe am tacut, privindu-i pulpele desfacute, zdrobite de mainile mele si carliontii naclaiti de stropii lungi de sperma! Am rostit ragusit si apasat: - Ramai aici, ramai in casa! M-a privit speriata! -Vai, cum asa? Doamna ce-o sa zica? si vocea ii tremura aproape sa dea in plans. -Mi-e teama sa nu afle si sa ma dea afara! continua ea si suspina lung, facand sa i se ridice pieptul abia format, cu sanii care impungeau prin bluza! -Lasa ca am eu grija sa nu te dea afara! am hotarat eu.

Cand, dupa o jumatate de ora, a intrat nevasta-mea pe poarta, am strigat-o sa vina pana in atelier! A intrat zambind, chicotind si nechezand ca o iapa in calduri: -Ai futut-o, asa este, i-ai tras-o, nu-i asa? S-a lipit de mine, fierbinte, si m-a imbratisat, sarutandu-ma! -Da, iti miroase gura si limba a carne tanara, a pizda de fata mare, chicoti ea! Ramasesem perplex, nu stiam ce se intampla, ce stia ea despre dezvirginarea Angelei, intamplata de acum o ora! -Prostutule, ma dojeni ea, crezi ca eu nu stiu ce doresti, ce vrei, crezi ca eu n-am vazut cum te uitai mereu dupa ea prin curte si prin casa! De fiecare data dupa plecarea ei mi-o trageai de-mi rupeai curul, inrait si dorit ca la tinerete! -Mda, am marait eu, si acum ce-i cu asta, ce vrei sa zici? am facut eu pe ofensatul! Nevasta-mea imi baga mana in pantaloni, lua pula intre degete si mi-o stranse in palma ei fierbinte si tremuranda! -Eu vreau sa fie bine, pentru amandoi, si pentru tine si pentru mine! Si ma saruta pe ureche, imi baga limba inauntru apoi incepu sa-mi sopteasca, cu vorbe dulci, despre cum voia ea sa ne fie bine noua! Adica ei si mie si Angelei, fata pe care o dezvirginasem acum o ora cu atata pofta si rautate de animal salbatec!
Am intrat amandoi in casa… Angela statea in picioare, tremurand speriata! Facuse patul si deschisese geamul ca sa iasa mirosul de sex, de sperma si de sange!... Isi tinea mainile cu palmele incrucisate, sub pantec, parca ferindu-si locul pacatului nostru… Nevasta-mea o imbratisa pe Angela ca o mama, o stranse in brate, tinand-o bine ca sa nu cada din picioare, apoi o saruta lung pe buze! Sarutul deveni lung, lung, si mai lung, cu miscari nesatule ale buzelor celor doua guri, miscari care parca nu se mai sfarseau! Neluandu-si gura de pe gura Angelei, nevasta-mea intinse mana spre mine si ma trase incet dar hotarat spre ele! Mainile mele le cuprinse pe amandoua, le-am inlantuit mijlocurile si le-am strans in brate in aceeasi inlantuire! Le-am impins spre patul primitor si m-am prabusit peste ele, pe salteaua moale si groasa, strivindu-le pantecele, sanii si soldurile! Mainile mestere ale nevestei imi cautau catarama de la curea, mi-o desfacu dintr-o miscare si-mi impinse pantalonii spre genunchi, eliberand o pula atat de tare si de dorita cum doar la tinerete o mai simtise in mana ei!... Se roti cu fata in sus si-si ridica poalele rochiei, desfacandu-si coapsele plinute si inca tari! M-am aruncat intre ele aruncandu-le in laturi, impingand cu putere capul lucios al pulii spre pizda ei, direct intre buzele rosii, fierbinti si ude care se ridicau flamande si pofticioase dintre flocii ei negri ca pana corbului!... Prima lovitura in pantecul ei zgaltai patul iar sanii ei plini se dusera in sus si-n jos pe pieptul larg!
Angela, cu fata mirata si nevinovata inca lipita de a nevesti-mii, incerca sa se traga la o parte, rusinata si inca speriata! Am inlantuit-o mai puternic cu dreapta si mi-am infipt botul in gura ei cu buzele fragede si rosii, in timp ce limba mea ii cauta cu infrigurare limba ei care se zbatea sa scape! Loviturile mele de pula infipte fara mila in pantecul dorit al nevesti-mii le insoteam de muscaturi pana la sange ale buzelor si limbii nevinovatei Angela! Sub mine, nevasta-mea grohaia in calduri, fericita de taria si izbiturile ritmice ale capului meu de pula care ii strivea cu salbaticie uterul incins si alunecos!
Cand valul de sperma tasni in jeturi clocotite arzandu-i peretii pizdei innebunite, nevasta-mea urla lung, ca o scroafa injunghiata! Vazui sub obrazul meu cum ochii mari ai Angelei se deschisera brusc si mai mari, in timp ce trupul ei fraged si abia format se incorda brusc si se zbatu, in bratele mele, eliberand parca energia unui orgasm pe care nu-l mai simtise niciodata! Trupul incordat al nevesti-mii zvacnea necontrolat, semn al unui orgasm furtunos pe care nu i-l mai simtisem niciodata pana atunci!
Am ramas prabusit si istovit peste amandoua trupurile femeilor mele!... Sarutam cu duiosie buzele zdrobite pana la sange ale Angelei, in timp ce pula inca imi zvacnea, impingand ultimele resturi de sperma in pizda clocotita a nevesti-mii!... Angela isi lasase ochii in jos, rosie la obraz, nei...



    Login