Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

o partida dura
Autor : cristianpt - 2020-01-11
Citita de 8867 ori - Nota 4.05 (22 voturi)
Salut. Am 21 de ani si intru de ceva timp pe acest site, dar nu am scris niciodata. Am zis sa fac o prima incercare si iata-ma aici. Tot ceea ce scriu/ o sa scriu pe viitor sunt intamplari reale. Numele persoanjelor sunt fictive.

Era pe la jumatatea lui aprilie, eram acasa si ma uitam pe Grindr in speranta sa gasesc pe cineva cu care sa ma fut. Dupa mai multe cautari am dat peste un tip care locuia in ceva sat din apropierea orasului. L-am contactat pe grindr si am vorbit putin. (nu am sa scriu conversatia de inceput deoarece sunt chestii basic)
TIpul respectiv avea undeva la 24-25 de ani, arata bine cu un corp atletic si o pule de 16 cm. Mi-a spus ce vrea sa imi faca. Ca vrea sa fiu tarfa lui, sa ma futa in gura, sa iminarate cum fute un barbat.

Dupa cateva ore cand mi-am terminat treaba am vorbit sa ne vedem. El nu imi daduse poze cu fata asa ca am vorbit prin mesaje unde sa ne vedem exact. Eram in zona unde locuiesc eu si am vazut un tip care se uita dupa mine, dar nu stiam daca e el. Imi scrie mesaj sa ma intorc ca am trecut de el. Ma intorc si cand il vad, observ ca era cam beat. Aveam emotii, deoarece noi nu aveam loc, asa ca am cautat sa facem treaba undeva pe strada.
Ne intalnim:

eu: Salut, sunt Stefan.

el: Sault, Adrian, imi pare bine.

eu: Hmm, vad ca esti putin beat si incep sa rad

el: Daa, am fost in oras. Ah ce am chef sa fut, vreau sa iti rup pizda

Eram putin panicat, dar si foarte excitat. Mergeam sa cautam un loc, iar Adrian tot ma prindea de cur, imi lua mana sa i-o pana pe pula, incerca sa ma sarute.

eu: Vai, dar ai putina rabdare.

el: ce rabdare sa am?! nu vezi ca am pula ca piatra?

Mergem inainte si gasim un loc ascuns in ceva curte, intram si incepe deja sa ma sarute. Ma ia de cap si ma pune jos. Isi scoate pula din pantaloni si mio infinge in gura. Incep sa i-o sug, dar el ma ia de cap si incepe sa ma futa in gura.

el: Ti-am zis ca te fac tarfa mea.

eu: mhmm

Pompeaza din ce in ce mai tare, aveam lacrimi in ochi si abia mai puteam respira, dar totusi aceasta senzatie ma excita grav, aveam pula par. Ma futea in gura ca un nebun, isi mai scotea pula si ma lovea cu ea tare peste fata. La un moment dat nu mai rezistam si l-am oprit.

eu: stai ca nu mai pot, de 10 minute te sug fara oprire.

Se apleaca si ma saruta.

el: Hai treci si ea pula in gura.

Il sugeam incontinuu, totata pula i-o luam in gura, mai treceam si pe la coaie, le luam pe rand, apoi pe amandoua, dupa mai ma lovea cu pula peste fata ca mai apoi sa mi-o bage in gura. Ma futea iar in gura si ma tragea de par, eram tarfa lui, dar ma excita grav acest lucru.

el: nu o sa ma termin asa, vreau sa imi bag pula in gurul tau mare, vreau sa ma simti adanc.

eu: dar nu avem prezervative, nu putem.

Ma ia iarasi de cap si imi baga pula in gura.

eu: hai ca incerc sa te termin asa.

el: ce pula mea nu intelegi ca nu ma termin asa. Hai lasa-ma sa ti-o bag in pizda sau macar sa o frec de gaura.

Eram indecis, ma mai futusem anal doar de doua ori si nu a durat mult, dar cu Adrian imi era frica, era foarte dominant si il tinea mult pula. L-am supt 20 si ceva de minute si el nu se terminase.

eu: Offf, bine, dar o freci doar, da?

el: da ma, ce pula mea ma futi la cap atat? Hai arata-mi pizda.

Ma ridica si ma intoarce cu spatele, ma apleaca, imi da pantaloni jos, si incepe sa ma frece cu mana, scuita pe cateva degete si incepe sa ma frece puternic in timp ce ma strangea de sfarcuri. Eram in extaz, putina durere, mai multa placere. Ma pune la loc in genunchi si imi mai baga pula in gura. Imi da o muie dura, ma ridica si trece din nou la cur. Mai face asta inca o data, cand ma ridica a doua oara zice ca vrea sa isi frece pula de curul meu.

eu: Dar, te rog sa nu o bagi, nu vreau fara prezervativ.

el: Taci in pula mea.

Ma intoarece si dupa ma apleaca putin, imi desparte bucile si face loc pulii. Isi freca pula de gaura in timp ce ma prindea tare de sfarcuri, ma mai saruta puternic din cand in cand. Simt cum vrea sa intre, ripostez si incerc sa ma dau la o parte.

el: Calmeaza-te ma o data

eu: Ti-am zis ca nu ...



    Login