Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O nunta si o petrecere
Autor : emi1975 - 2022-06-27
Citita de 14815 ori - Nota 6.93 (287 voturi)
A inceput sezonul nuntilor. Avem vreo cinci planificate vara asta. Colegi de birou si obligatii de la nunta nostra. Dar nu despre asta e vorba in povestirea aceasta. Este vorba despre o seara de sambata care a inceput cu o invitatie onorata la nunta. Manu s-a imbracat cu o rochie mulata cu dantela neagra transparenta in partea de sus care lasa sa se vada sutienul si rotunjumea sanilor . Arata bomba. Elegant si sexy. Rochia i se mula pe coapsele perfecte. Tocurile ii ridicau bucile aratand rotunjimea acestora. Iti venea sa o futi prin rochie. Machiata arata super HOT! Am participat la nunta, dansurile clasice…nimic nou. Pe la unu noaptea primesc mesaj: « sunt la o super petrecere. Hai si voi! « . Era de la amicul meu Raul. Ii raspund: « ce petrecere? Noi suntem la nunta » . Ii spun lui Manu de mesaj:
- Raul e la o petrecere si zice sa mergem si noi.
- Ce petrecere?
- Nu stiu. A zis ca e tare. Ce zici, mergem?
- Afla detalii si vedem.
Ii scriu lui Raul: « baga frate niste detalii ». Raul Imi trimite o poza cu un cur misto. Ii scriu: »e al tau? ».
Raspunde el: « Da, il vrei? 🤣 »
“ L-as lua o data” scriu eu
“Hai, veniti repede. Str Plantelor nr 19”
“ Stai frate sa vedem cand plecam de aici”
“ Eu zic sa va grabiti. Nici nu stiti ce pierdeti”
Raul nu era genul care sa trimita mesaje aiurea. Inseamna ca era ceva special la petrecerea aia de insista el sa ne ducem. Cum nunta nu iesea din tipare ii spun Manuelei:
- Iubita, hai sa mergem.
- Unde? La Raul?
- Da, zice ca e tare petrecerea. Stii ca asta nu le zice aiurea de fel
- In ce zona e?
- Spre centru pe undeva.
- Pai nu cunoastem pe nimeni la petrecerea aia.
- Il cunoastem pe Raul. E suficient. Trecem si noi pe acolo in drum spre casa. Daca nu ne place, nu stam.
- Bine. Oricum voiam sa mergem. M-a cam luat somnul.
Am dat darul, ne-am scuzat si am plecat. Am luat un Uber pana acolo. Ne-a lasat in fata unei vile.
- Si acum ce facem? Intreba Manu
- Acum il sunam pe Raul.
Il caut in agenda.
- Raul, am ajuns la nr 19.
- Perfect . Intrati pe poarta. Este deschisa si mergeti in spatele casei. Intrarea e pe acolo. Urcati la etaj si va intampin eu.
Am urmat instructiunile lui Raul. Cand am intrat pe usa casei era aproape intuneric la interior si se auzea o muzica difuza cu ritmuri orientale.Am inaintat prin holul patrat catre scarile de lemn. Am urcat . Cand am ajuns la etaj ne intampina un cuplu care iesea dintr-o camera: o tipa pe tocuri, in sanii goi si doar cu o pereche de chiloti pe ea se tinea de mana cu un barbat …gol, cu pula sculata. Ne-am blocat cand i-am vazut si am ramas pe loc. Cei doi au intrat intr-o alta camera. Apare si Raul in capatul holului de la etal. Tot gol!
- Ati ajuns! exclama el.
- Ce faci gol aici? il intreb eu
- La petrecere. Hai, veniti!
Si ne face semn sa mergem dupa el. Ma uit la Manu care avea un ranjet pe fata. Pornim pe hol dupa Raul. Intram intr-o camera din capatul holului. Aici regasim mai multi oameni. O recunoastem printre ei pe prietena lui Raul, Oana. Unii dansau, altii pe canapele se conversau. Toti erau dezbracati total sau partial.
- It’s a eros party! Ne spuse Raul.
- Bine ca ne spui acum, exclam eu.
Ma uit la Manu care isi pastrase ranjetul pe fata.
- Daca ramanem trebuie sa ne dezbracam si noi?intreba ea.
- Macar partial, spuse Raul.
Eu deja admiram peisajul din camera. Ma uitam la fete. La sani, la pizde, la cururi. Erau cateva bune rau. Simteam ca vreau sa sar din haine instant. Ma uit la Manu si intreb:
- Ramanem, da?
Ezita sa raspunda . Ma gandeam la ce se gandeste. Raul a simtit ca trebuie sa imi acorde o mana de ajutor. El de mult tanjea la corpul Manuelei. Ii tot prindeam privirea cand se uita dupa Manu cand venea pe la noi, prin concedii pe la mare, la gratare. Clar voia sa o vada si goala.
- Hai Manu. O sa te simti bine, iti garantez.Raul o apuca de mana in semn de insistenta.
Manu ceda.
- Ok, ramanem.
Inima mea a inceput sa o ia la galop in piept. Eram nerabdator.
- Va puteti lasa hainele in camera cealalta. Va arat eu unde.
Raul a mers cu noi si ne-a arata camera. Chiar a ramas cu noi. Eu mi-am dat sacoul jos, am aruncat camasa si mi-am dat rapid pantalonii jos cu tot cu chiloti. Manu a fost putin mai reticenta. Cat timp m-am dezbracat eu, ea doar incerca sa se desfaca la rochie. Avea fermoarul la spate.
- Te ajut? Se oferi Raul care si apuca instant de fermoar fara sa mai astepte confirmarea Manuelei.
Ii urmaresc. Raul trase de fermoar apoi apuca rochia de umeri si o trase in jos pana la solduri dezgolind-o pe Manu in partea de sus.
- Multumesc!
- Eu sunt gata. Si am ramas gol in fata celor doi.
Ma apropii de Manu si ii cer sa o ajut si eu. Raul era in spatele ei, eu in fata. Apuc rochia si o trag pana la glezne. Manu ramanand doar in sutien, chiloti, ciorapii cu banda si in pantofii cu toc.
- Wow! Esti superba exclama Raul.
- Pot sa raman asa? Intreba Manu
- Daca nu vrei sa ne arati mai mult, da.
Manu purta un sutien negru si o pereche de chiloti tanga minusculi cu o panza trasparenta in zona din fata. Adica se vedea cam tot. Chilotii astia ii luasem eu la set cu ciorapii cu banda. Lenjerie mai sexy nici ca se putea sa poarte in seara asta.
Am iesit din camera. Raul primul, Manu si eu. Am trecut in camera alaturata unde se servea un rand se shoturi. La fix. Am dat pe gat un rand de tarie. Au schimbat si muzica. Au pus ritmuri de hip-hop. Fetele din camera s-au ridicat la dans. Am luat-o pe Manu sa dansam. Nu prea voia. Dar s-a lasat luata. Era prima oara cand dansam asa dezbracati. Sanii ii saltau din sutien pe ritmurile de hiphop. Am inceput sa o mangai pe fese. Erau ferme de la tocuri. Arunc o privire in jur, delir! La un moment dat apare Raul in spatele Manuelei. O facem sendvis si continuam sa dansam. Manu intra in joc si din dans impinge cu fundul ei sexy in pula lui Raul si il leagana stanga dreapta sa i-o scoale. Plec sa mai aduc un rand de shoturi. Vreau sa o imbat pe Manu sa profit de ea. Cand ma intorc Manu dansa tot cu spatele la Raul. Cand le ofer shoturile observ sa Raul isi trage pula sculata de sub bucile Manuelei. Am dat shoturile pe gat si am sarutat-o adanc pe Manu. Am continuat sa dansam toata melodia cu Manu la mijloc. O sarut la final si ii pun mana la pizda. Chilotii erau fleasca!. O adusesem unde trebuia! Manu a zis ca trebuie sa mearga la baie. Raul vine si imi spune la ureche:
- Pot sa o fut pe Manuela in seara asta
Increzator ca Manu nu o sa accepte ii raspuns:
- Poti sa incerci, raspund eu. E ok daca o fut si eu pe Oana?
- Da frate…este. Poti sa futi orice din camera asta.
Ma uit prin camera sa vad unde e Oana. Statea de vorba cu o alta fata. Faza e ca nu ma puteam lua de ea asa. Ma uit dupa Raul .
. Disparuse din camera. Daca tot nu stiam pe nimeni hai sa dau o tura prin casa sa vad care e treaba. Intru intr-o camera alaturata si vad pe pat unul care o futea pe una . Ies usor sa nu ii deranjez. Deschid o alta usa, era baia. O vad pe Manu e mea sprijinita cu mainile de chiuveta …o futea Raul pe la spate. Cand am deschis usa s-au oprit si Manu s-a uitat mirata.
- Il cautam pe Raul, exclam eu mirat.
- Inchide usa, raspunse Manu.
Inchid usa in spatele meu.
- Ce faceti aici?
- Ce iti pare ca facem, spuse Manu pe un ton usor nervos, deranjata fiind de intrerupere.
- Ca va futeti!
- Bro, lasa-ma sa termin te rog, ma ruga Raul. O dorea de mult. Isi lua pula in mana si o fixa in pizda Manuelei care ma privea fix in ochi sa vad cu o fute Raul. Nu avea prezervativ. M-am simtit provocat. Raul incepe sa o futa si sa o ridice de pe tocuri din loviturile in bucile ei. Ii placea Manuelei. A inchis ochii si a inceput sa geama. Baia era mica. Nu avea loc sa ii dau si eu la muie Manuelei. Ma excitasem. Trebuie sa fut si eu rapid ceva. Ies din baie cu ea sculata si ma intorc in camera. O caut cu privirea pe Oana. O regasesc pe canapea. O lingea in pizda pe fata cu care vorbea mai devreme. Ma duc langa ele si ma aplec sa o ling si eu in pizda. Ii dau chilotii la o parte . Oana intoarce capul si imi zambeste.
- Ce faci Vali?
- Uite, vreau sa iti dau si eu o limba, facand aluzie la ce facea ea.
Dar mie Imi vine sa ii bag direct pula. Si fix asta fac. Cand simte pula intoarce capul din nou si zambeste aprobator. Aveam acceptul. Mustea de lichide. Mai fusese fututa. Pizda ei mirosea a sperma. Incepe sa geama. Cand pompam la ea simt o mana pe umar. Intorc capul. Era Raul.
- Da in ea, nu o ierta!
Ma uit la el si ii ranjesc. Era Oana pizda noua, dar tot Manu era mai buna. Sau poate ma obisnuisem eu cu ea. Oare unde e Manu?
Imi vine sa imi dau drumul. Prefer sa ma opresc sa mai fut si altceva. O sarut pe cur si plec sa o caut pe Manu. Ma duc in baia unde o futea Raul. Nu mai era acolo. Ma uit si dupa Raul. Nu il mai gasesc nici pe el. Merg sa imi iau ceva de baut. Imi pun un redbull cu whisky. Il dau pe gat si ma uit prin camera. Unii stateau pe canapele la discutii, altii dansau, altii se lingeau.La un moment dat intra Manu in camera . Ii fac semn sa vina la mine:
- Hei, ce faci?
- Ce bei? Ma intreaba ea si imi lua paharul din mana sa il miroasa.
- Whisky cu redbull
- Iau o gura. Manu ridica paharul si lua o inghititura.
- M-a prins Raul la baie. Mi-a zis ca a vorbit cu tine . Ca vrei sa i-o tragi Oanei si ca ati facut schimb. N-am mai apucat sa te intreb ca mi-a bagat pula direct. Parca era disperat
- De mult iti da el tarcoale. Si cum a fost?
- Scurt si la obiect.
Manu inca avea chilotii pe ea si sutienul.Parul desprins din aranjamentul de nunta. Rujul era intact.Ii bag mana in chiloti si ii simt umezeala de la pizda.
- Si-a dat drumul in mine, spuse Manu sa nu mai adulmec eu mirosurile. Iau maine dimineata o pastila
Manu imi lua iar paharul din mana si mai lua o gura. Era usor iritata, cel mai probabil ptr ca partida a fost scurta si nu si-a dat si ea drumul
- Danseaza putin, ii propun eu.Nu aveam chef sa o fut pe moment.
Cat stam de vorba apare un tip necunoscut.
- Scuzati deranjul. Doamna accepta sa danseze?
Manu se uita la mine si ii apare un suras pe chip.
- Accepta, domnul meu!!
Tipul o lua de mana si o invarti in pirueta. Manu era incantata de aceasta manevra. Tipul ii admira corpul in timpul piruetei. Ritmurile erau de latino. Ma retrag intr-o parte a camerei sa ii urmaresc.Tipul era dezbracat complet. Ii baga un picior intre picioare lui Manu. Cu siguranta a simtit-o ca e uda pe chiloti. Manu ii zambeste. O intoarce sa o danseze si cu spatele la el. Vad ca i se sculase pula pe care o proptise intre bucile ei. Sigur ii placea Manuelei pozitia asta de dans. La un moment dat Manu imi arunca o privire. Ridic paharul in semn de salut. Imi zambeste. Tipul o trage din ringul de dans si o scoate din camera. Manu il urmareste . O duce in hol. Ii vad prin usa langa care stateam. O lipeste cu spatele de perete si o saruta . Manu ii raspunse la sarut. Era de acord cu avansurile. Ii baga mana la pizda dar Manu i-o scoase. Il lua de mana si il trase intr-o camera si inchise usa dupa ea. Nu am mai vazut ce a urmat. Doar am auzit. Am trecut pe langa usa si se auzeau gemetele de placere ale Manuelei. Ma intorc la pozitia mea si astept . Dupa cate a minute se deschide usa. Primul iese tipul. Manu iese dupa el dar fara chiloti pe ea doar cu sutienul. Parul ii era complet ravasit. Prinsese curaj sau avea chilotii prea uzi sa ii mai poarte. Vine catre baie. Ma vede prin usa camerei unde stateam. Nu vine la mine ci merge direct spre baie. Arata frumos pe tocuri, cu ciorapi negri si fara chiloti pe ea. Pizda rasa i se vedea partial in balansul corpului. Intorc capul dupa ea sa ii vad si bucile. Aratau fabulos pe tocuri. De un rotund proeminent si erau grasune atat cat trebuie. Nici prea mari dar nici prea mici. Usor peste medie totusi. Tot timpul ii puneam mana pe buci prin casa. Intra in baie si inchise usa. Nu am mers dupa ea. Aparu Raul langa mine iesind din camera de langa baie:
- Bro, daca ai chef sa dai o muie vezi ca in langa camera de langa baie e o gaura facuta special in perete. Un Glory Hole. Bagi pula pe acolo si astepti. Am dat o muie de zile mari mai devreme.
Pana sa intre Manu la baie fusese un barbat pe care l-am vazut iesind. Cred ca Raul a dat la muie unui barbat. Oricum era praf de beat, nu cred ca a mai contat. Stiind ca e Manu la baie ma duc repede in camera de langa sa o testez. Gasesc gaura din perete. Ma uit prin ea. O vad pe Manu se stergea cu un servetel umed la pizda. Ma excita sa o urmaresc. Pula incepuse sa mi se ridice. Ma gandesc » oare o recunoste daca o bag prin gaura ». Nu mai stai pe ganduri si imi bag pula semierecta prin gaura special facut in perete. Nicio reactie. Cred ca nu o vedea. Statea cu spatele. Aud ca inchide apa la robinet. Se aud tocuri pe gresia din baie. Cauta sa se stearga pe maini. O aud ca se opreste. A vazut-o, clar! O misc putin sa ii atrag atentia si da sa iasa din baie. Aud usa deschizandu-se apoi cum se inchide. Imediat se deschide din nou. Nu apuc sa o retrag. Se aud tot tocuri. Mers rapid. Cineva facea pipi pe ea. Nu mai era Manu. Dar oare cine era? Se termina pipiul, aud cum rupe hartia igienica. Apoi aud:
- Dar ce avem noi aici?
Nu recunosteam vocea.
- Andrei, tu esti?
Ezit sa raspund initial. Apoi mormai.
- Îhîm….
- Ai chef de glume.
Si simt dintr-o data niste buze moi si umede pe pula. Mi-a luat capul la umezit apoi la supt . O aspira adanc in gura. Inca nu se sculase de tot.
- Iti place?
- Îhîm…
Imediat simt ca mi-o suge mai tare. Schimbase vitezele. O molfaia bine in gura. Se aude cum se deschide usa baii:
-Scuze!
Era vocea Manuelei. Se intorsese in baie.
Nu a primit raspuns si a inchis usa la loc.
O sugea bine. Se auzeau supsaturile ca la de la acadele. Punea bine presiune pe ea. Imi venea sa imi dau drumul. Daca imi dadeam drumul nu mai aveam cu ce sa fut, asa ca mi-o retrag. Aveam nevoie de ea sculata toata seara. Ies din camera si merg in camera unde erau si bauturile. Aici petrecerea era in toi. Femei goale care dansau, barbati in pula goala pe canapele. La alegere totul! O vad pe Manu care tragea dintr-un pai si statea de vorba cu doi barbati. Ma duc si eu spre ei si ma apropii cu pula inca sculata de bucile ei. Ea tresare si se uita peste umar sa vada cine o impunge.
- Ce faci draga? Ma uitam dupa tine.
- Uite, pe aici prin curte. Caut si eu ceva sa fut.
- Haha, si noi spuse unul din barbatii din fata Manuelei.
- Ce zici draga de un trio? Ii soptesc eu la ureche?
Vazand ca se ingroasa gluma, Manu spuse:
- Hai sa mai luam o femeie.
- Nu aveti si voi o nevasta, prietena pe aici sa o luam cu noi? Clar Manu era interesata de propunere
- Avem raspunse unul. Dar sunt ocupate. Se fut pe aici cu altii.
- Mergi tu cu ei, ii spun eu la ureche. Daca gasesc ceva liber vin cu ea la voi.
O sarut dupa ureche si ma retrag. O vad cum se uita peste umar dupa mine. Nu ii venea sa creada ca am abandonat-o. Ies din camera incercand sa gasesc ceva bun de pula. Vad o blonda ca intra la baie. Merg sa o astept langa usa sa ma bag in vorba cu ea. O vad pe Manu trecand prin hol de mana cu cei doi barbati mergand spre una din camere. Voiam sa vad si eu futaiul. Iese si blonda din baie. Inalta, picioare lungi. Imbracata intr-un babydoll din dantela alba. Pe tocuri, cu sanii mari. Parul blond si drept . Buna rau!
Pe scurt, ma bag in vorba cu ea. Parea abordabila. O intreb cu cine e pe acolo. Spune ca e cu sotul dar nu stie pe unde e. Ii pun mana pe cur sa vad daca sta. Nu a schitat niciun gest. E clar, sta! Ii spun ca este super sexy si ca vreau sa o sarut. Rade. Dau sa o sarut si ii bag si mana la pizda in acelasi timp. Raspunde la sarut si ma ia cu mainile dupa gat si ma trage spre ea. O iau de buci si ma imoing cu spatele in usa de la baie s...



    Login