Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O noua zi
Autor : DARKANGEL - 2018-11-27
Citita de 8695 ori - Nota 5.68 (25 voturi)
🙈🙈🙈

Aivea,

Cu greu aștern povestea noastră pe o foie albă de hartie, nu mi-aș fi imaginat vreodată ca o sa ajung sa trăiesc ceea ce am trăit. Încă cred ca totul este o poveste ce sa petrecut in imaginația mea.

Ma numesc Robert, am 38 de ani, căsătorit; Acasă lucrurile nu erau grozave dar nici nu erau lucruri importante de care sa ma plâng, a da poate viața sexuală ce se răcise, pasiunea dispăruse totul era monoton și infernal de comun. Inpreuna am hotărât sa ne mutam intr-o alta țara pentru un nou început nu din lipsa banilor ci din lipsa comunicări și timpului petrecut între noi; așa ca ne-am suit in masina și duși am fost.
Doar noi doi intr-o țara straina cu o camioneta plină de lucruri o masina și ceva bani pentru un nou început pe malul Mediteranei; suna idilic dar nu totul este așa simplu precum pare.
Veneam din Anglia unde reușisem sa învățam limba și obiceiurile reușisem sa ne integram perfect și având in spate experienta asta credeam ca totul va fi ușor. Nu a fost așa, nu cunosteam limba nu cunosteam obiceiurile nu știam nimic și nu aveam pe nimeni sa ne îndrume, într-adevăr răsăritul de soare pe malul Mediteranei plajele sălbatice și nisipul fin părea sa facă pe oricine sa spuna mirific; dar totul este efemer valurile marii, caldura deveneau comune deveneau obișnuința și realitatea bătea fulgerător la usa.
Sa nu trăim din banii ce ii aveam am preluat un magazin de profil românesc pentru credeam noi a face un ban și a ne ajuta sa ne integram mai repede și gradual in noua societate unde spuneam acasă.
Dar nu tot ce zboară se mănâncă, cheltuiam mai mult decât făceam, taxe peste taxe stilul de viața cu care eram obișnuiți era din ce in ce mai greu de menținut așa ca a trebuit sa îmi iau un servici și ca întodeauna m-am întors la ceva simplu și banal dar care aducea bani in casa: sofer pe camion; pentru început nu am găsit ceva sa pot fi seara de seara acasă necunoscând limba și engleza neajutandu-ma de loc in acea țara, veneam acasă la săptămâna petrecând Weekendul împreuna cu soția.
Timpul petrecut singur monotonia din căsnicie lipsa unui scop clar ma făcut sa ma simt singur și cum trăim in lumea tehnologiei am început sa îmi pierd mult timp pe Facebook și am descoperit grupurile unde eram mai mult un observator din umbra mai un like rar un comentariu;
Printr-o conjunctura am ajuns im echipa unui asemena grup ca moderator unde partea amuzanta și incitanta era chatul nostru unde majoritatea erau femei cu simtul umorului și toate drăguțe și sexy;
Am vorbit cu majoritatea le-am cunoscut mi-am deschis sufletul mi-am povestit viața mi-am umplut timpul și golurile din viața mea, mi-am făcut prieteni și mi-am făcut iubita virtuală dar nu despre asta vreau sa vorbesc acum; Era una din fete sa spunem sefa grupului o tipa frumoasa, bruneta puțin nebuna in sensul bun dar acum căsătorită și mămica încerca sa își regăsească nebuniile din trecut in mediul virtual unde se simțea liberă sa fie adevarata ea și nu persona ce se ascundea in spatele unei mămici și soție.
Niciodată nu m-am gândit la ea din punct de vedere sexual pentru ca o respectam și o admiram pentru modul cum încerca mereu sa fie corecta și sa ia deciziile care trebuiesc fără a ofensa pe nimeni plus ca eu filtram cu altcineva și nu sunt genul sa alerg după doi iepuri, ma rog iepuroaice 😋.
Pana intr-o zi când mia atras atenția cineva ce apăruse prin grupul nostru de puțin timp, un profil fără fotografie dar emana o senzualitate ieșită din comun și ma intriga la maxim așa ca mi-am propus sa o cunosc sa aflat tot ce pot despre ea nu doar din ambitia de a descoperii cine se afla in spatele profilului ci pentru ca pur și simplu ma fascina persoana ei și surprinzător acesta tipa a trezit trăiri ascunse și in Bianca sefa grupului ce nu era bisexuala dar avusese ceva experiențe in trecutul ei viu și colorat și Eva tipa ce-a noua le-a reactivat.
Între timp începusem sa vorbesc din ce in ce mai mult cu Eva era atât de libertina și pasionala emana senzualitate la fiecare vorba și îmi provoca erecție de fiecare data când discutam și in același timp îmi crea o liniște și o încredere in mine dându-mi puterea și curajul sa vorbesc deschis cu ea despre orice inclusiv despre erectile ce le aveam mereu când vorbim, despre cum ne place in materie sexuală și ce am vrea sa experimentam sau reexperentam, părea femeia perfecta și poate chiar e.
In paralel am început sa discut și cu Bianca despre Eva și ele vorbeau între ele și așa am ajuns sa discut cu Bianca lucruri pe care nu îmi imaginam ca le voi vorbi despre sex, sex in grup chiar dar la început platonic doar povestind experiențele trecute dar nu ma așteptăm nici un moment la ce ca urma.
Eva și Bianca locuiau in aceiași țara eu in alta, cum spuneam senzualitatea emanata de Eva nu ma cuprins doar pe mine ci și pe Bianca și chiar dacă nu am discutat niciodată cu Bianca direct despre noi doi discutam despre noi trei ca ar fi interesantă o experienta dar im același timp părea imposibila.

Pana intr-o zi când stelele sau alineat și ceea ce la început a părut sa fie un Weekend ruinat a făcut sa fie cea mai frumoasa amintire a mea.
Firma unde lucram ma anunțat cu scuzele de rigoare ca o sa trebuieasca sa petrec Weekendul la munca având o cursa chiar in țara unde locuia Eva și Bianca; povestind cu Eva supărat ce urmează sa fac in mintea ei încâlcita și perversa ia venit o idee, cum ar fi sa ne vedem toți trei la o cafea zis și făcut și deodată ceea ce părea un sfârșit de săptămâna distrus părea unul incitant și plin de surprize dar nici măcar imaginația nu m-a dus așa de aproape de adevăr.
Ne-am văzut intr-o cafenea erau mai perfecte decât îmi puteam imagina vreodată și emanau sexualitate intensa cea ce ma făcut imediat sa am o erecție dureroasa și le-am făcut pe fete sa radă dar in același timp le-am incitat; ne-am sărutat pe obraji parfumul lor rămânând cu mine adânc imprimat in nările mele.
Eva era o tipa miniona 1.53 dar cu forme generoase, blonda cu niște buze de cu greu ma puteam opri sa mi le imaginez cum îmi cuprinde penisul, parca nu mai asta aveam in cap și piercing-ul din limba nu ma ajuta de loc sa gândesc normal.
Bianca era o tipa bruneta, puțin mai înaltă cu sâni micuți dar fermi și sexy, un fund apetisant și doua picioare lungi de te făcea sa îți imaginezi cum ar fi sa fi între ele.
Am discutat fascinați ore in șir despre toate prostiile de la viața la sex pana când nu m-am putut abține și i-am spus Evei ca din clipa im care i-am văzut primul comentariu pe grup mi-am imaginat cum ar fi sa ii gust buzele și ea mia raspuns ironica dar senzuala: -ce te oprește? Deja simteam cum tremur și numai faptul ca eram in public ma făcut sa am curajul sa o sărut, m-am apropiat incet lăsând parfumul ei sa ma cuprindă incet și ne-am atins buzele incet parca naivi, neștiutori și apoi din ce in ce mai sălbatic limbile noastre ajungând sa se atingă reciproc parca într-un dans complex oprindu-ne reapiratiile câteva secunde ce au părut un infinit; când in sfârșit buzele noastre sau despărțit am observat-o pe Bianca ce părea blocată și respira ușor sacadat lucru sesizat și de Eva care fără se ezite se întoarce către ea și o săruta. Clipa aia încărcată de erotism a fost cea mai intensa din viața mea.
Ne-am înțeles parca din priviri și ne-am ridicat am plătit și am plecat dar nu fiecare pe drumul lui ci inpreuna spre necunoscut spre intensitate ieșită din comun ne-am îndreptat spre primul hotel unde am luat o camera, niciunul din noi nu mai spunea nimic doar Eva o ținea strâns de mâna pe Bianca ce părea ca tremura de emoții.
Nici bine nu sa închis usa in urma noastră ca parca posedați am tăbărât pe Eva aproape smulgand-ui hainele de pe ea pana a rămas doar in le lenjerie intimă, Bianca era in fata ei se sărutau eu eram in spate și ii admiram formele perfecte neputând sa îmi iau mâinile de pe ea, dintr-o singura mișcare norocoasa i-am desfăcut sutienul și Bianca a coborât sărutându-i sânii, petrecându-și limba umeda peste sfârcurile tari ale Evei; eu o sărutăm pe spatele gol și pentru un moment pe buzele Evei rămase libere de sarutarile Biancăi.
Ma opresc și parca smulg hainele de pe mine rămânând complet gol cu penisul super erect mangaindui fesele Evei, singura încă cu haine pe ea fiind Bianca asta nu pentru mult timp Eva având grija de asta. Fiind încă in spatele Evei ma pun in genuchi și ii trag incet chiloțeii in jos mângâind fiecare centimetru din corpul ei cu buzele oprindu-ma mai insistent asupra anusului făcând c...



    Login