Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO noua vocatie-up to date
Autor : swapf - 2015-02-16
Citita de 15894 ori - Nota 7.53 (62 voturi)
Într o zi ma hotarasc sa ma duc la o curva sa o fut în cur pentru ca imi place acest tip de sex (sotia face foarte rar si doar cu mari rugaminti). Pe tipa o stiam demult, arata bine , avea cam 35 de ani şi dupa ce m-am înţeles la bani am avut parte de un futai super. Apoi am mai stat la o cafea în care am discutat despre nevasta mea si cum pot sa o conving sa faca sex anal. Olga (asa o chema pe tipa ) s-a aratat foarte incantata de idee si chiar mi-a zis ca este in cautarea unei colege de camera, ca are clientela formata numai din tipi maturi generosi si sa nu-mi fac probleme ca o convinge ea, doar sa o aduc sub un pretext oarecare. Zis si facut, a doua zi fiind sambata vorbesc cu sotia si-i zic ca m-am intalnit întamplator cu o fosta colega de facultate si ca mergem in vizita la ea. Incantata sa iasă din casa sotia a fost de acord asa ca pe la 5 ne-am prezentat la Olga. Ne-a deschis usa imbracata foarte sexy, fiind intr-o fustă mini mulata si un tricou legat sub sani care lasa sa se vadă abdomenul plat. Ne-am pus pe canapea in sufragerie si Olga m-a chemat in bucatarie sa o ajut cu tava cu bauturi (mi-a zis in soapta ca in paharul sotiei a pus cantarida, sa stau linistit ca rezolva ea totul), apoi am baut si am inceput sa palavragim, discutia alunecand lent spre nebuniile sexuale din tinerete. Usor-usor Olga dirija discutia spre sexul anal si placerea creata barbatilor , Aura(sotia mea) fiind curioasa sa afle amanunte . Deja o sticla de lichior se golise si Olga desfacu alta, confesandu-se lui Aura ca din cand in cand mai face sex si pe bani, neconsiderand un pacat sa imbine utilul cu placutul . Nevasta-mea era ametita bine si-i sticleau ochii, sorbindu-i parca vorbele Olgai. La un moment dat Olga o invita pe Aura sa-i vada garderoba cu haine sexy si scuzandu-se fata de mine o lua de mana pe Aura si intrara intr-un dormitor. Dupa un timp au iesit amandoua imbracate sexy, Olga intr-un corset de piele cu push-up si o fusta de dantela transparenta prin care se vedeau chiloteii micro-bikinii si Aura intr-un baby doll roz din dantela prin care se vedeau chiloteii transparenti. Le-am complimentat incantat si am observat ca Aura era ametita bine, radea zgomotos si ochii ii luceau lubric. M-a intrebat vesela:
-Iti place draga ce vezi?
-Arati nemaipomenit iubire. ...am raspuns excitat.
La un moment dat suna soneria si Olga se grabeste sa deschida. Isi face aparitia un tip destul de masiv, cam la 50 de ani imbracat elegant in pantaloni de stofa si sacou de in. Sotia mea incerca totusi cu putina luciditate ramasa sa-si ascunda goliciunea asezandu-se pe canapea langa mine, dar Olga facand prezentarile nu-i lasa timp de respiro si o ruga sa aduca un pahar din bucatarie si pentru Mircea, asa-l chema pe tip. Cat pleca Aura Mircea m-i se adresa zambind:
-Frumoasa sotie ai , nu am mai vazuto p-aci.
-Multumesc, suntem doar in vizita raspunsei uitandu-ma in alta parte de rusine (la cum era imbracata Aura numai vizita nu era asta).
-E sexi, va place la Olga in apartament, nu?
-Da, ne place...
- Mircea, vezi cum te dai la Aura ca e incepatoare...Alex nu are nimic impotriva ca sotia sa incerce ceva nou...sigur vrea sa imbine placutul cu utilul, nu-i asa Alex?
- Da... am zis eu cu jumatate de gura.
- Foarte frumos, vrea sa se faca curva, e ok sa ma dau la ea putin? O sa ia un bonus generos daca o sa fie draguta cu mine...rase Mircea..si vazand-o pe nevasta-mea intrand in camera am tacut cu totii. Am mai stat putin de vorba si Olga la un moment dat stinse lumina din camera lasand aprinsa doar lumina de pe hol. Apoi se duse la Mircea invitandu-l la dans . Bineînţeles Mircea o lua în brate pe ritmurile bluesului. Ea il inlantui cu mâinile dupa gat si în nici doua minute se sarutau pasional, uitand complet de noi. El isi infipsese mainile în bucile ei framantandu-le puternic, chiloteii ii trasese in jos si-i şoptea ceva la ureche. Eu am luato de mana pe Aura si am inceput sa dansam si noi. Usor-usor Olga s-a apropiat de noi, s-a desprins de de Mircea si a luato in brate pe Aura incepand sa danseze languros . Eu si Mircea ne leganam langa ele excitati. Olga nu pierdea timpul...a inceput sa o mangaie pe sani, sa o sarute pe gura si sa coboare cu sarutarile in jos pe buric, iar Aura simteam ca e ametita bine dupa cum dadea ochii peste cap. ....si am vazuto pe Olga cum imi face semn sa facem schimb. Am incuviintat discret din cap si Olga m-a luat de mana despartindu-ma de sotie care a ramas in fata lui Mircea, iar el natural a luat-o la dans. Aura s-a uitat la mine intrebandu-ma din ochi ce sa faca iar eu i-am zambit. Mircea urmarind totul a intors-o cu spatele catre mine si a strans-o mai tare in brate. Olga m-a intors si pe mine cu spatele la sotie si mi-a zis: -Nu te mai uita asa insistent, las-o sa se relaxeze. Am mai dansat as vreo cateva minute si nu m-am putut abtine sa nu mai trag cu coada ochiului de cateva ori, Mircea era tupeist rau, pe sub baby-doll se vedea ca-i bagase mana in chilot pe fund, Aura era rosie toata la fata. Mircea ii tot susotea la ureche, si la un moment dat Aura a dat din cap acceptand ce i se spune si Mircea multumit a prins-o de par, i-a dat capul pe spate si i-a bagat limba-n gura pervers , apoi i-a bagat mana pe sub babydoll direct la pizda...ceea ce a facut-o pe sotie sa geama scurt. II porunci ceva si Aura a lasat capul in jos si cu maini tremurande si-a dat incet chiloteii jos. Olga multumita mi-a zis sa iesim din camera si sa-i lasam singuri ceea ce am si facut... ducandu-ne in bucatarie. Acolo mi-a zis:
- Eu ma duc dincolo cu ei sa vad cum merge treaba, ma intorc repede.
- Sa o ajuti putin sa prinda curaj, o indrumai eu.
- Stai linistit, Mircea a futut la viata lui multe femei, stie cum sa le ia.
La un moment dat Olga iesi din camera si veni in bucatarie spunand:
-Gata, s-a dat pe brazda, rase ea .
-Adica chiar crezi ca o sa reusească sa o futa. ..intrebai excitat deja.
-Bineinteles, cand am fost cu ea sa se schimbe mi-a zis ca o bati la cap sa incerce si cu alti barbati, ba chiar a acceptat sa-si faca clisma ca i-am zis ca vine un client de-al meu mai vechi si am facut-o curioasa, si vad ca te excita sa o stii cu un barbat, am mai avut cupluri ca voi in care barbatul vrea sa priveasca, hai acum sa-i vezi ca i-am zis lui Mircea sa lase usa întredeschisa. Rosu la faţa o urmai pe hol si m-am indreptat tiptil catre usa dormitorulului. Ceea ce am vazut mi-a trimis valuri de adrenalina direct in pula. Aura era culcata pe spate pe pat goala complet si Mircea era calare peste ea cu pula si coaiele pe fata ei. Aura mormaia cu ochii închisi lingand pula ce i se oferea.
-Asa papusă sugeo bine, o dirija cu vocea dura Mircea iar Aura inghitea lacoma pula deschizand gura mare.
Barbatul isi infipse mainile in parul ei si o tragea de cap rapid si cu putere, capul sotiei se misca necontrolat iar gura ei inghitea din ce in ce mai mult pula lui Mircea.
-Ei ce zici ,vezi ca nu face nazuri , suge pula de n-are aer, zise razand Olga.
-Daa, imi place sopti eu frecandu-mi pula prin pantaloni.
-Acum lasa-i sa se simtă bine, Mircea a platit-o si e a lui pentru doua ore, hai dincolo, si spunand asta ma lua de mana si ma trase intr-o camera. Eram oarecum socat de ceea ce se intampla si nu aveam putere sa reactionez deloc si evident Olga nu ma lasa sa-mi revin.:
-Scumpule de la bun început am stiut ca tie iti place sa-ti vezi nevasta fututa de altul si Aura e facuta sa fie curva, am vorbit cu ea si mi-a zis ca-i plac barbatii si ca ar vrea sa vina pe la mine aici, de aceea nu a facut mofturi cand Mircea a traso spre el, mai ales ca o excitase bine cantarida. Plus ca nu strica sa faca si ea un ban frumos, se castiga bine la mine aici sa stii, continua ea razand. Doar ca toti clientii mei vor sa futa in cur, si azi Mircea o s-onvete sa fie meseriasa, am vorbit cu el si o sa lucreze la ea mai dur, stai linistit si o sa vezi ce pizda o sa ai dup-aia. Vorbele Olgai parca-mi raneau orgoliul dar ma si excitau, eram la un pas de a face o schimbare majora in viata de familie...asa ca am incuviintat sec din cap.
-Bine si acum ce se intamplă daca Aura nu vrea sa facă ce-i spune Mircea, dar raspunsul la intrebare m-i l-a dat nevasta prin gemetele care se auzeau din ce in ce mai tare. Olga zambi pervers si-mi scoase pula afara din pantaloni luand-o n gura imediat. Nu mai rezistam, vroiam sa văd totul, așa ca am luat de mana pe Olga și neam dus la ușă sa ne uitam. Olga mi-a luat pula-n gura din nou în timp ce eu priveam cum barbatul o trăgea cu putere de cap pe Aura, inecando cu pula lui.
Gemetele sotiei si gafaielile barbatului m-au facut sa ejaculez îndelung în gura primitoare a Olgai dupa care m-am prabusit epuizat pe o canapea. Nu dupa mult timp barbatul racni puternic strigand “- imi dau drumuuu, inghiteee” si dincolo se facu liniste si am crezut că s-a terminat dar dupa vreo 5 minute usa se deschise încet si Aura baga capul înauntru ciufulita si cu buzele inca umede, intreba :
- Se poate?
- Bineînţeles ca se poate draguta, raspunse Olga si Aura intra in camera goală urmată de Mircea caruia ii atarna pula inca sculata.
- E minunata femeia, ne-am gandit sa stam putin si cu voi ce ziceti, spuse Mircea si-i trase razand o palma pe cur Aurei. Apoi se puse pe canapea langa mine si-i spuse Aurei:
- Hai vino si suge-mi pula ca am chef sa te fut din nou. Aura zambind se uita pervers la mine, se puse in genunchi ascultatoare si-i lua toata pula in gura dintr-odata.
-Imi place ca sunteti familie moderna bravo voua, hai Olga da-i limbi in cur putin, rase Mircea lasand capul pe spate. Olga se conforma repede dupa ce inainte lua un tub de crema dintr-un sertar si dupa ce o linse un timp pe Aura isi puse pe degete crema si incepu sa le bage pe rand in funduletul sotiei care gemea adanc cu pula-n gura. Madularul lui Mircea incepu sa prinda viata din nou si Olga deja forta sfincterul introducand cu forta trei degete.
-E bine draga nu-i asa? O intreba mieros Olga pe nevasta-mea.
-Mhmm, e bine...sopti Aura sugand cu pofta pula lui Mircea.
-Hai atunci lasa-l sa te faca si la cur putin, Mircea e meserias sa stii...o imbie Olga parsiva.
-Bine...vreau, ceda sotia neasteptat de repede, ceea ce ma excita si mai mult.
- O sa vezi ce bine e, am vazut ca-ti place sa fii dominata, te iau incet, , zise Mircea infierbantat si se posta la spatele ei dand-o la o parte pe Olga. El potrivi pula între bucile sotiei , scuipa generos pe sfincter si impinse oftand multumit. Aura se uita la mine si facu ochii mari pe masură ce era patrunsa în anus.
- Ahhh ce senzatie, o simt...incetisor te rog, spuse ea si lasa capul in jos ridicand funduletul cat mai sus.
- Uite nu ma mai misc deloc, vino tu spre mine cat vrei, o indemna Mircea.
Aura incepu sa se miste timid inainte –cu capul in jos si impingandu-se in maini spre satisfactia lui Mircea care nu mai prididea sa o laude:
-Asa papusica mica, vino spre pula ca o sa-ti placa, hai bagati-o toata , vezi ca nu te doare deloc?
- Nuu, e bine acum, hai si tu...zise cu glasul gatuit de excitare Aura. Mircea o lua ferm de fese si se infipse cu forta in ea ceea ce o facu pe Aura sa tipe scurt. Urma o palma sonora data pe fundul ei si Mircea spuse:
- Hai fara fite nu te mai smiorcai atata si lasa-te fututa ca intra usor acum, si nici nu te-am luat tare, pune-te pe canapea cu cracii-n sus, si o scoase din Aura, o intoarse pe spate , ii indeparta picioarele ridicandu-le si o baga in curul ei din nou dar de data asta accelerand ritmul pistonarilor. Aura transpirase toata iar eu si Olga priveam cum intra si iese pula din fundul sotiei si se vedea evident pe fata ei ca-i place. Olga imi sopti la ureche ca Mircea trebuie sa o disciplineze putin, sa stau linistit ca stiu ei ce sa faca, apoi forta putin lucrurile si o indemna pe Aura:
- Hai fata mai sugei pula ca-i place, si Mircea nemaiasteptand acceptul ei scoase pula din funduletul ei si i-o baga aproape fortat in gura . Initial Aura a avut tendinta sa refuze muia dar Mircea era versat, a tinut-o strans de par si a fututo in gura pana a simtit ca sotia cedeaza si accepta pula, si intr-adevar dupa cateva minute si-a luat mainile din parul ei lasand-o pe ea sa linga si sa suga in voie. Vazand supunerea ei Mircea s-a prins cu mainile de parul ei si a inceput sa o futa tare in gura, sotiei ii dadusera lacrimile dar coopera deschizand gura cat mai larg. Apoi Mircea se aseza pe canapea si-i zise:
-Hai peste mine, vreau sa vad cum te misti in pula, si a traso peste el . Inainte sa se urce pe el sotia a mai luat putin lubrefiant si si-a mai uns sfincterul, apoi s-a urcat pe el si si-a potrivit pula la cur, lasandu-se usor peste barbat. Mircea morfolea satisfacut tatele sotiei si cu mainile ii desfacuse fesele la maxim , astfel incat vedeam cum pula lui castiga centimetru cu centimetru din anusul Aurei. Vazand ca sotia incepe sa se miste mai repede barbatul o dirija dandu-i indicatii:
- Prinde-te cu mainile de cur si incearca sa o iei pe toata, hai ca poti...si Aura fara alte mofturi se conforma, astfel incat pula barbatului disparuse cu totul, fundul sotiei frecandu-i testicolele pline. Apoi incepu sa salte in pula minute bune facandu-l pe Mircea sa geama de satisfactie . Apoi dintr-odata Aura iesi din pula lui, se intoarse cu spatele la el si se lasa din nou cu curul in pula lui, aplecandu-se putin in fata astfel incat Mircea sa vada cum intra si iese pula din ea. Se vedea ca incepuse sa-i placa si Mircea o intarata:
- Hai papusica, asa te vreau, sa o iei in cur, in pizda si in gura fara fite, o sa ai barbati de o sa-i intorci pe degete, recunoaste ca-ti place curvulita ce esti...si Aura se abandona total in mainile barbatului incuviintand:
- Daa, imi place, ti-o simt toata, vreau sa fiu curva ta si sa ma futi oricand vrei si oriunde vrei, ahhh ce binee ee...
-Pai daca-ti place asa mult hai mai suge-ma, sunt innebunit dupa limbuta ta, si nevasta se ridica de pe el, se puse in genunchi in fata lui si incepu sa-l linga pe coaie cu o pofta evidenta.....,apoi fara...



    Login