Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O noapte in Ada (3)
Autor : RazvyB - 2024-04-16
Citita de 3272 ori - Nota 6.55 (42 voturi)
In lumina ce provenea din afara apartamentului si a sticlelor goale, ne-am asezat toti, respirand adanc dupa ce ne-am desfasurat actele de sinceritate si intimitate in acel moment aparte. Cu totii simteam un amalgam de emotii - de la euforia momentului la nelinistea adanca a introspectiei care a urmat. Ada s-a intors de la baie intr-un halat alb, pufos. Isi spalase tot corpul, inclusiv parul care era si el usor spermat de picaturi ratacite.

Dan isi intoarse privirea spre mine, ochii sai reflectand o combinatie de usurare si vulnerabilitate. Ma simt eliberat," marturisi el, cu o voce calda, dar tremurand usor. "Nu stiu cum sa explic, dar simt ca am reusit sa impartasesc ceva foarte personal cu voi toti. A fost ca si cum am aruncat in aer toate barierele si am fost acceptat asa cum sunt. V-am simtit ca fratii. V-am lasat sa atingeti ce am mai de pret si ati facut acest lucru cu barbatie, serios, profund, fara sa ma simt batjocorit alaturi de voi.

Ada se aseza langa noi pe fotoliu isi stranse mainile in poala, expresia sa trecand de la curiozitate la o umbra de indoiala. "Pentru mine a fost un amalgam de emotii," isi incepu ea confesiunea cu o voce tremuranda. "Am fost ingrijorata la inceput, dar in acelasi timp curioasa sa explorez aceasta latura a intimitatii. Dar acum, ma intreb... ne va schimba asta in vreun fel? Ne va aduce mai aproape pe mine sau pe Dan sau ne va separa?"

Prietenii nostri au stat tacuti pentru o clipa, absorbind cuvintele Adei si reflectand asupra propriilor lor experiente. Apoi, unul dintre ei, cu o expresie solemna, a inceput sa vorbeasca. Pentru mine a fost un act de incredere incredibil, spuse el, cu ochii privindu-ne pe fiecare. "Sa fii atat de deschis si vulnerabil in fata celorlalti este cu adevarat un dar. Dar acum ma intreb, cum vom gestiona asta in viitor? Cum ne va afecta relatiile?"

In timp ce ascultam confesiunile fiecaruia, am simtit o incarcatura grea in aer - un amestec de neliniste si eliberare. "Cred ca e normal sa simtim aceste emotii contradictorii," am intervenit, privindu-i pe fiecare. E important sa ne aducem aminte ca aceasta experienta nu defineste cine suntem. Suntem mai mult decat aceasta intamplare singulara. Ce conteaza cel mai mult este cum ne vom sustine unul pe altul in continuare, cum comunicam si cum ne intarim legaturile.

Voi sunteti nebuni, spuse al 4-lea. Voi constientizati ca tocmai ce mi-am futut cumnata? Am zambit cu totii. Dan putin mai sec decat noi toti.
In timp ce lumina slaba se reflecta in ochii nostri, Ada isi odihnea fruntea in palmele sale, incercand sa-si adune gandurile in fata noastra. Dupa o clipa de tacere, incepu sa-si impartaseasca experienta cu o voce tremuranda de vulnerabilitate.

"Inainte de toate, as vrea sa spun ca ma simt recunoscatoare pentru increderea pe care Dan mi-a acordat-o astazi, incepu ea, cu o umbra de emotie in glasul sau. "Dar in acelasi timp, trebuie sa recunosc ca am simtit o raceala in stomac in momentul in care am inceput aceasta experienta. Imi era teama de necunoscut si de ce ar putea aduce acest moment pentru relatia noastra.

Cu fiecare cuvant, parea ca Ada isi descarca o povara grea, cuvintele sale atingand corzile sensibile ale tuturor celor prezenti. Insa pe masura ce lucrurile au evoluat, am simtit cum zidurile pe care le-am ridicat in jurul meu incepeau sa se faramiteze. Imi placea dominatia, ma incita faptul ca nu puteam sa controlez situatia, ca eram la cheremul vostru fara putinta de a obiecta, continua ea, privindu-ne cu ...



    Login