Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O noapte in Ada (2)
Autor : RazvyB - 2024-04-15
Citita de 5163 ori - Nota 6.90 (42 voturi)
Ada este o femeie incendiara, in jurul varstei de 37 de ani, o moldoveanca buna, din Onesti, cu forme apetisante si cu o prezenta magnifica care atrage atentia in orice incapere paseste. Parul ei negru ca noaptea, cade in valuri aurii ondulate si ii accentueaza trasaturile delicate ale fetei ce ii subliniaza ochii caprui si care lumineaza cu o intensitate inconfundabila.

Fiecare miscare a ei este ca o melodie seducatoare, iar zambetul ei iti starneste un fior pe sira spinarii oricarui barbat spre care zambeste. Are o silueta desavarsita, cu linii feminine definindu-i formele, iar intelegerea subtila a modului in care isi misca corpul ii confera un aer de mister si seductie.

Imbracata in haine care ii contureaza gratia naturala, ea emana un amestec subtil de putere si fragilitate, care ii amplifica farmecul. Privirea ei patrunzatoare pare sa citeasca gandurile tale cele mai ascunse, iar rasul ei este ca o adiere plina de promisiuni indraznete.

Cu o voce suava si un zambet incantator, Ada te invaluie intr-un joc al seductiei, in care fiecare gest si cuvant te face sa uiti de tot ce este in jur si sa te pierzi in fascinatia ei irezistibila. Ea este pur si simplu incendiara, o femeie care nu poate fi uitata si care iti trezeste toate simturile adormite.

Stateam confuz pe canapea si nu stiam ce sa fac. Nu-mi ramanea decat sa reflectez asupra a ce traisem.
Simteam cum caldura trupului ei inca vibreaza in mine si ma gandeam la efervescenta acelei clipe. Cum fiecare atingere, fiecare sarut parea sa deschida usi catre o lume de senzatii noi si incantatoare. M-am simtit pierdut in extazul momentului, intr-un dans al placerii si al dorintei, in care timpul si spatiul pareau sa se topeasca in utopicul moment.

Cu ochii inchisi, imi reamintesc atingerea pielii ei, fina si fierbinte, care m-a facut sa uit de orice altceva in acele clipe. Si cum respiratia ei, arzatoare si ritmata, s-a contopit cu a mea intr-un ritm al pasiunii care parea sa nu se mai opreasca niciodata.

Ea a fost ca o forta a naturii, o furtuna de sentimente si senzatii care m-a cuprins in totalitate. Si acum, in linistea acestei clipe de reflectie, ma simt complet, implinit si recunoscator pentru acea experienta unica alaturi de o femeie atat de irezistibila, dar totusi maritata. Si nu cu oricine, ci cu prietenul meu Dan. Si nu era doar o sotie, ci si mama, a unui prunc de aproape 1 an.

Dan, sotia ta nu-ti este fidela. Am spus eu dupa ce am reflectat. Comentatorii din redactia Digi erau singurii care se auzeau, iar persoanele din incapere se cufundau intr-o liniste profunda. Toti 3 se uitau la mine impietriti si nu intelegeau ce se intampla.

Ce vrei sa spui? Replica Dan. Cum adica nu-mi e fidela? De unde stii?

Eram stanjenit de situatia pe care am creat-o chiar eu. Era prietenul meu si trebuia sa-i spun ca sotia lui nu e doar pentru el, dar in acelasi timp eram tot prietenul lui si nu puteam sa-i spun adevarul, ca eu eram inculpatul. Am vazut-o cu unul in parc, cand isi plimba copilul. Se sarutau. Era in timpul saptamanii. Parcul era pustiu. Credea ca nu-i vede nimeni. Se sarutau patimas, iar el ii bagase mana sub fusta si o atingea pe fund. Iarta-ma, cred insa ca e mai bine sa-ti spun.

Dan a ramas impietrit. Iin in viata lui tocmai ce s-a strecurat o umbra de neliniste. In timp ce se bucura de meci, cu inima usoara si cu gandurile pline de bucurie, pentru ca echipa favorita conducea pe tabela, vocea mea a fost precum o soapta sumbra care acapareaza ganduri si incepe sa se raspandeasca printre ele. Initial, imi respinge vorbele ca pe niste absurditati, dar simtea cum adevarul isi dezvaluie nemilos fata, iar inima lui ingheata si lumea in jurul lui pare sa se prabuseasca intr-o tacere grea si incremenita.

In fata lui, totul devine clar: sotia sa, lumina ochilor si suflarea inimii, il trada cu altul. Cu fiecare cuvant pe care il rosteam, lumea lui Dan se prabuseste in bucati, iar sentimentele lui treceau prin tumultul unei furtuni interioare. Ochii lui se intunecara, iar expresia chipului sau a devenit impenetrabila, ascunzand o durere adanca si o furie care fierbe inauntru.

Si in acel moment, cand descopera tradarea, Dan ramane impietrit, ca un stalp de marmura in fata unei furtuni de emotii. Toate certitudinile vietii lui fusesera date peste cap, iar in locul in care odata erau fericirea si increderea, acum domnea un vid infricosator. Era un moment in care timpul parea sa se opreasca, iar el ramanea captiv intr-un vartej de sentimente contradictorii.

Dar chiar si in mijlocul acestei furtuni devastatoare, Dan reuseste sa gaseasca in el o forta ascunsa. Cu fiecare bataie a inimii sale sfaramate, el isi jura sa renasca din propria-i cenusa, sa infrunte adevarul si sa mearga mai departe, dar nu oricum, ci cu razbunare.

Dan, lasa-ma sa-i verific fidelitatea, sa vedem daca Ada o face si cu mine, mereu am simtit ca ii place de mine.

Nu, Razvane, ca poate nu te place totusi si nu vreau sa scape basma curata. Si a strigat-o: Ada, ia vino putin.

Dan: Am auzit ca m-ai inselat, e adevarat? A intrebat Dan referindu-se la tipul din parc.

Ada se uita consternata spre mine: I-ai spus?

Eu: A trebuit sa-i spun.

Era precum un film psihologic in care vorbeam cu subinteles, iar eu paream sa scap basma curata.

Dan: Ada, m-ai refuzat de nu stiu cate ori in ultimul timp. Si tu o faci cu altul?

Era deja rusinata si in fata faptului implinit nu stia  ce sa mai spuna. Dan, am gresit, recunosc, nu meritai sa-ti fac asta. Nu-mi explic ce a fost in mintea sau corpul meu. Hormonii poate mi-au luat-o razna, poate rutina noastra m-a epuizat mental si voiam sa simt din nou adrenalina. Nu stiu exact ce sa-ti spun si nu vreau sa te mint. Nici pe tine, nici pe mine. Nu vreau insa sa te pierd, te poti culca si tu cu cine doresti, dar hai sa ne impacam apoi si sa ne crestem copilul.

Ooo, de culcat o sa ma culc cu cel putin 5 femei, ca sa simti ce am simtit si eu, amplificat. Dar, pana atunci, vreau sa scapi de gandurile cu alti barbati si oamenii de obicei scapa de obsesii doar experimentandu-le. Cand gandurile devin gesturi, cand fanteziile devin fapte cand teoria devine practica, atunci poti trece cu adevarat mai departe.

Nu inteleg ce vrei sa spui?! - replica Ada.

Vreau sa te duci in dormitor, sa-ti pui pantofii aceia negri cu tocul de 12 cm si rochita aceea alba, din plasa, cu decolteu adanc ce se opreste exact pe sfarcurile tale. Si apoi vreau sa vii inapoi, aici in living, ca nu mai suntem interesati de meci, ci interesati de tine.

Dar..., zise Ada.

La orice DAR rostit casnicia noastra este gata. Du-te! Vino! Te astept!  - replica el, in timp ce noi, ceilalti 3, ne aruncam priviri mirate.

Dupa 15 minute, Ada paseste gratios in incaperea semi-luminata, iar fiecare miscare a ei emana o eleganta irezistibila. Pantofii ei negri cu toc de 12 cm ii accentueaza silueta, iar fiecare pas pare sa fie o declaratie de stil si feminitate. Cu fiecare miscare a piciorului, tocul lor inalt bate ritmul unei simfonii a elegantei, iar ea domina spatiul cu o prezenta fermecatoare, dar timida.

Rochita ei alba, din plasa fina, se muleaza perfect pe formele ei, dezvaluind subtil liniile armonioase ale trupului sau. Decolteul adanc, care se opreste exact pe sfarcurile ei tari, atrage privirile si starneste imaginatia noastra, sugerand o premiza de pasiune si mister. Fiecare cusatura pare sa fie menita sa sublinieze frumusetea ei naturala si sa accentueze farmecul ei seducator de femeie voluptoasa.

Privirea ei, timida, dar senzuala, straluceste in lumina incaperii, iar zambetul ei suav si temator ne incalzeste la toti inima si ne intareste penisul. Ea este ca o zeita a elegantei moderne, o prezenta fascinanta care iti taie respiratia si iti incanta simturile. In acea rochie alba, transparenta si pantofii negri cu toc inalt, Ada straluceste ca o stea pe cerul noptii, atragandu-si privirile tuturor si ramanand in memoria noastra, a celor care au norocul sa ii admire frumusetea.

Aseaza-te in genunchi in fata mea! Inchide ochii. Deschide gura. Penisul lui Dan, nu foarte lung, dar gros, mult mai gros decat media si extrem de bine vascularizat ii invada gura. Cere-ti iertare! Iarta-ma! Replica ea. Cere-ti iertare! Repetat! Iarta-ma! O penetrare cu inecaciune si o scuza a Andei. Asta vedeam si asta auzeam noi restul. Repetat. Eram excitati. Zvacnea tot mai tare in noi. Cei doi prieteni se apropiara de ea in laterale. O luara fiecare de cate o mana si i-au pus penisurile in palma. Eu priveam din planul secund.cum isi cerea iertare fiind penetrata in gura si masand doua alte penisuri cu mainile.
M-am dus pe la spatele ei, in timp ce Dan s-a asezat pe fotoliu, tragandu-i capul spre capul madularului sau, ajungand in pozitia caprei. Freca in continuare penisurile prietenilor mei, iar eu eram in spatele ei, privindu-i fesele cu ceva carnita pe ele. M-am deschis la nasturele de la pantalon si la prohab si i-am bagat intre picioare penisul, dar nu in interiorul vaginului. Pe deasupra chilotului si ma tot frecam de ea. Simteam cum isi uda chilotul si ii vedea labiile pe chilotul strans pe care il trageam de deasupra cu mana. I-am dat o palma peste buci rasunatoare si a tresarit cu pula sotului ei in gura. Continua sa frece, continua sa suga, continua iar cu frecari pe pizda si palme la fund. Limbi adanci i-au dat navala intre labii, cu chilotii dati la o parte. O lingeam prelung. Intre labii, in timp ce le apropiam sau le indepartam cu degetele. I-am dat chilotii jos, dar a ramas imbracata si m-am infipt in pizda ei umeda si calda, fara sa-i ating corpul cu mainile, ci am apucat-o direct de tocuri ca sa-mi iau avant. Intra ca unsa, fara jena, fara obstacole, fara stai ca ma doare sau ia-ma mai incet. Era curva noastra, facuta posta, in ritmul si in dorinta prin care noi voiam s-o ardem.

Un prieten a trecut pe fotoliu, eu am trecut din pizda in palma Adei, iar Dan a inceput s-o futa cu repeziciune pe la spate, dandu-i palme cand peste o buca, cand peste alta. Penisul lui Dan era plin de lichid vascos, iar prietenul meu era lasat pe spate in fotoliu cu privirea pierduta in tavan, in timp ce cu palmele sale ii controla capul Adei cat de mult sa acapareze penisul lui si cam se ducea cu totul, pana la coaie.
Femeia rezista cu brio, nu parea sa fie deranjata de nimic. Era in joc, era in carti, era in noi. In noi toti. 

Puneti-o pe masa. ...



    Login