Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO noapte furtunoasa 2
Autor : io_jamal - 2019-11-10
Citita de 8120 ori - Nota 8.04 (47 voturi)
Cele 2 siluete s-au oprit la vreo cativa metri de noi si s-au asezat pe marginea pontonului stand de vorba, dar din cauza valurilor nu auzeam decat rasete si sosoteli. Noi am continuat sa bem paharele de vin, eu stateam in bratele lui Emil rezemati de pietre simtind cu valurile izbindu-se, ne stropesc.
Am terminat vinul din pahar, ma intorc catre Emil cu mana dreapta il prind de pula care era semierecta si ii zic sa mergem in camera.
- Hai mai bine in mare sa facem o baie, ca avem timp sa ajungem si in camera.
- Pai nu am costumul de baie la mine.
- Lasa ca facem dezbracati, oricum e intuneric.
- Hai!
Plecam spre plaja, eu luasem sticla de vin care avea inca chilotii pe ea. Cand ajungem in dreptul musafirilor nepoftiti aud o voce de fata:
- Hei, cum a fost surpriza?
Ne oprim si o recunosc pe receptionera.
- Buna seara straino, sper ca a fost placuta atat timp cat nu m-a dat afara din camera si am inceput toti sa radem. Multumesc pentru ajutor azi, sa stii ca nu am uitat ca iti sunt datoare, poate ne vedem dimineata la o cafea.
- Mai bine imi dai un pahar de vin daca mai aveti, imi zicea zambind.
- Cu drag iti dau, daca terminam sticla mai avem una in camera.
Il prezint pe Emil, mentionand ca el este “victima”. Ei erau Ana si Claudiu, aflam ca sunt impreuna de cateva saptamani. Ana este o tipa foarte joviala, cu zambetul fermecator pana la urechi, nu foarte inalta, era imbracata sexi cu niste pantaloni scurti si bustiera care iti scotea sanii in evidenta. Claudiu avea un aer misterios, cu o barba ingrijita, un corp atletic, era inalt si o voce ragusita foarte sexi.
Incepem sa povestim fiecare despre el, cu ce ne ocupam, ca la inceput cand cunosti pe cineva sa faci conversatie.
Le povestim despre “relatia” noastra cum ne-am cunoscut, cum a continuar si raman cu gura cascata dar foarte atenti la noi. Incepem sa vorbim de sex, cand Ana ne intreaba:
- V-am deranajat mai devreme? Cand ne-am apropiat mi s-a parut ca ii faceai sex oral lui Emil si ne-am oprit aici. Acum ca am vazut si chilotii pe sticla de vin, sunt mai mult ca sigura ca asa a fost, si radea.
- Da, asta faceam dar nu ne-ai deranjat, de fapt daca stau bine sa ma gandesc chiar m-ai salvat ca Emil ma cam chinuia, dar imi iau revansa mai tarziu.
Cum stateam in bratele lui Emil, ii simt pula ca s-a sculat, intind mana la spate si incep sa o frec prin pantaloni. Imi place al naibi de tare momentul ca este posibil sa ne vada Ana cu Claudiu dar nu imi pasa, ce putea sa se intample, doar m-au vazut in genunchi cand o sugeam.
- Noi mergeam sa facem o baie in mare, daca vreti sa veniti cu noi am fi incantati (zise Emil)
- Da venim a raspuns Claudiu dupa ce a primit confirmarea Anei din priviri.
Plecam toti patru spre mare, desfacem 2 sezlonguri sa ne asezam hainele pe ele, eu cu Emil ne dezbracam complet si intram in apa.
- Noi nu avem costume, dar intram repede in apa sa nu ne vedeti si incep sa rad.
Se dezbraca si ei de tot venind de mana ca doi indragostit in apa. Nu am putut sa vad cat de dotat era Claudiu dar in lumina lunii erau foarte sexi amandoi, daca nu eram in apa ma udam sigur.
Noi simteam calda probabil din cauza alcoolului,iar eu eram foarte etuziasmata ca faceam baie goala in mare dar si excitata ca eram si privita. Claudiu se plangea apa e rece, dar Ana ca si cand abia astepta sa ii ridice mingea la fileu ii zice:
- Se vede ca iti este frig si se lipeste cu fundul de pula lui.
- Daca te mai lipesti cu fundul de mine o sa fim nevoiti sa plecam mai departe de prietenii nostri zise Claudiu razand.
- Stati linistiti ca nu ne rusinam, chiar ne face plare sa va privim si chiar putem face si noi la fel.
Erau la maxim un metru de noi, ma intorc si il sarut pe Emil si trag cu coada ochiului la ei care ne priveau fara sa faca nimic.
- Poate aveti nevoie de putin ajutor si ma intorc spre Ana, o prind cu ambele maini de cap si o sarut usor pe buze.
Spre surprinderea mea Ana deschide gura si ii raspunde la sarut, dezlipindu-se de Claudiu si lipindu-se de mine. Ne sarutam pret de 1 min in timp ce baietii se apropie de noi si incep sa ne atinga, pe sani, pe fund, ne sarutau pe gat. Am prins-o pe Ana de fund si am simtit pula lui Claudiu erecta atingand-o pe buci. Cu mana dreapta il prind de pula si incep sa il masturbez usor in timp ce Emil incerca sa ma penetreze pe mine.
- Nu vreti sa mergem sus in hotel, ne cam chinuim aici.
- Da, cred ca e mai bine zise Ana, am si cheia de la o camera a personalului care nu este in cladirea principala sa nu ne vada colegii mei.
Iesim din apa mergem, ne imbracam cu hainele asa uzi cum eram si plecam spre camera. Camera era mare, curata cu un pat urias in mijlocul ei, nu parea ca este ocupata, totul era ordonat ca si o camera de hotel care asteapta musafiri.
- Aveti in frigider alcool si apa daca vreti, sunt produse de minibar dar putem sa le consumam.
-
Baietii isi iau cate o sticluta de vin din frigider, In timp ce noi fetele ne asezam pe pat si incepem sa ne sarutam.
O dezbrac pe Ana de bustiera si incep sa o ling pe sani si o aud ca imi zice ca este prima data cand este atinsa de o fata, dar este foarte bine si nu vrea sa ma opresc. Sunt excitata toata, cobor incet pe abdomen, o prind de fund si ii dau pantalonii scurti jos cu tot cu chiloti. Era rasa complet (spera sa faca dragoste cu Cladudiu aflam mai tarziu asta), avea un lindic micut si niste labii la fel. Intorc capul spre baieti care stateau incremeniti in spatele meu si ne priveau sau priveau la fundul meu care se vedea pe sub rochita.

Incep sa o ling usor pe lindic, era sarata din mare dar era un gust placut, iar cu un deget ma jucam la gaura introducand-ul putin cate putin. Ana gemea si strangeam cu degetele cearceaful sub ea, si isi misca bazinul in ritmul in care eu o lingeam, moment in care am simtit ca si eu la randul meu sunt linsa dar am avut o tresarire, nu era Emil, simtisem barba lui Claudiu.

Emil s-a indreptat catre gura Anei cu pula deja sculata atingand-o pe aceasta pe buze. Se sperie putin si deschide ochii, vede pula imensa la gura ei, ridica capul si il cauta cu privirea pe Claudiu. Il vede ca este in spatele meu, probabil isi imagineaza ce face, zambeste, pune mana stanga pe pula lui Emil si incepe sa o suga cu pofta printre gemetele provocate de mine.

Incepusem sa ma obisnuiesc cu barba lui Claudiu care chiar imi provoca placere cand acesta se ridica si merge si el cu pula sculata spre gura Anei. Se apleca spre ea si ii sopteste la ureche:
- Nici in cel mai indraznet vis al meu nu m-am gandit ca o sa se intample asa ceva. Te iubesc!
Ana se intoarce spre el, il saruta iar cu mana dreapta ii prinde de pula tragand-o spre gura ei. Era cu 2 pule in mana si le sugea pe rand, pe iubitul ei il sugea usor tandru, iar Emil o baga pana se ineca si avea ochii plin de lacrimi si saliva care ii curgea pe fata.
Ma ridic dintre picioarele Anei, ma duc langa Claudiu, il sarut si ma las in genunchi ajungand cu gura la pula lui. O avea mai mica decat Emil dar era mai groasa. Incep sa o sug, deschid gura cat pot de tare dar nu pot sa o inghit cu totul. Dupa cateva minute de supt
- Te rog o vreau in mine…
Se intinde langa Ana care inca sugea pula, ma sui peste el si ma infig adanc in ea. Era putin dureros pentru ca era groasa, dar dupa cateva miscari de dute vino ma obisnuiesc cu ea si incep sa ma ondulez si sa ma misc ca disperata. Nu a durat mult si am avut 2 orgasme unul dupa altul strangand-ul tare intre picioarele mele.
Intre timp si Emil a inceput o sa futa pe la spate pe Ana care se saruta cu iubitul ei. Eram putin suparata ca eu am venit sa il am pe Emil pentru ultima data si de fapt nu prea aveam parte de el. Stiam ca Emil adora sa ma futa in cur, doar ca nu prea il lasam pentru ca ma du...



    Login