Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O noapte cu Mihai
Autor : themaster2 - 2022-05-06
Citita de 5968 ori - Nota 6.57 (44 voturi)
Așa cum vă spuneam în povestirea anterioară, viața mea s-a schimbat destul de mult după ce mama s-a îndrăgostit de un nou bărbat. Mă privea ca pe un intrus, ca pe un parazit, așa că, în scurt timp, am fost nevoit să mă mut într-un cămin studențesc, căminul în care era cazat și colegul meu de la facultate, Mihai. La începutul noului semestru universitar, studenții din cămin au organizat o petrecere, la care am fost invitat și eu. Aici, stau de vorbă cu Mihai și aflu că Ramona, iubita lui, nu îl satisface în pat, apoi îmi propune să-i fac o labă contracost. Mergem în camera lui, însă înainte de a se dezbrăca, mă sărută deodată, pe neașteptate, cu o pasiune de neimaginat. Primul meu sărut cu un bărbat, sărutul pe care cu siguranță nu îl voi uita niciodată. Parfumul lui atât de sexy, mirosul de alcool, hormonii lui care dădeau de înțeles că e foarte excitat creau o imagine absolut de vis. Deodată, se oprește. Sărutul perfect, care a început brusc, după luni bune de tensiune sexuală, se oprea acum la fel de repede precum a început.

- Ce s-a întâmplat? îl întreb. Ești bine?
- Sunt bine pe naiba, coaie! Fii atent ce am ajuns să fac, să-mi bag pula! Sunt praf! În loc să fiu acum lângă Ramona, să o fut în draci, stau și mă lăbăresc lângă tine.

Voiam să-i atrag atenția că nici măcar nu și-a dat pantalonii jos, așa că nu se punea problema de masturbare, dar mi-am dat seama că nu se simțea prea bine. Se întinde pe pat. Deși nu vrea să recunoască, erecția vizibilă prin blugii lui îmi arată că încă e excitat.

- Ce facem acum? îl întreb. Sigur te simți bine?
- Normal că nu sunt bine. Simt că îmi explodează pula aici, futu-i! De două săptămâni stau pe uscat, deja mă doare capul.
- Ce a fost cu sărutul ăla de mai devreme, dacă tot nu ai de gând să facem nimic?
- Coaie, ți-am spus, sunt atât de excitat, încât aș fute orice. Voiam să văd cum e cu un tip, dar nu. E prea ciudat. Îmi pare rău că nu te-am anunțat înainte. Mi-am băgat direct limba în gura ta, ca un fucking bou. Nu știu ce impresie ai despre mine acum, dar hai să uităm totul, iar mâine să revenim la situația de mai înainte. Nu vreau să existe o relație nașpa între noi din cauza acestei seri.
- Pentru mine nu a fost nimic nașpa.
- Coaie, ești gay cumva? Mai aveam puțin și îți dădeam să-mi iei pula la joacă. Sunt prea praf, mă jur. Trebuie să mă opresc din băut.

Ajunsesem prea departe ca să mă opresc acum. În seara asta, trebuia cu orice preț să-mi pierd virginitatea, trebuia să îl fac pe Mihai să accepte să facă sex cu mine. L-am rugat să mă aștepte acolo și să nu se întoarcă la petrecere. Eu am mers în camera mea, iar când m-am întors, am venit în mână cu perechea de ciorapi pe care o furasem acum ceva timp de la Mihai din vestiar. Mihai se uita nedumerit.

- Recunoști ciorapii ăștia?
- Nu știu, pana mea, sunt o pereche de ciorapi, îmi spune uitându-se la mine fără să înțeleagă nimic. De unde să-i recunosc?
- Sunt ciorapii tăi. Ți-am umblat acum câteva luni în vestiar, în timpul orei de sport. Mi-am dat drumul în unul dintre ei, ba chiar am lins șlițul blugilor pe care îi porți acum pe tine și m-am frecat cu un tricou de-al tău peste tot pe la pulă.

Mihai începe să râdă în hohote.
- Coaie, tu glumești? Tu chiar ești gay?
- Da, îi spun. Ai vreo problemă cu asta? Acum câteva minute îmi șopteai la ureche, de față cu tot căminul, rugându-mă să-ți frec scula pentru câțiva lei.
- Nu am nimic cu faptul că îți plac bărbații, stai liniștit. Deci, să înțeleg că ai avut fantezii cu mine până acum?
- Daa, foarte multe. Visam în fiecare noapte la tine și la corpul tău.
- Bine, dar spune-mi, ai văzut vreo pulă în realitate până acum? În afară de a ta.
- Am văzut, dar eu mă gândeam numai la a ta.

Mă întind pe pat lângă el și îl sărut ușor.
- Uite, îmi spune, nu vreau să înțelegi greșit. Ești un tip de treabă și chiar nu am nimic cu faptul că ești gay, dar eu nu sunt. Gen, jur, chiar nu sunt deloc gay. Sunt 100% un bărbat ca toți ceilalți.
- Știu. De asta mă atragi atât de mult. Normalitatea ta e brutal de sexy, îi spun și îl mai sărut odată.
- Coaie, am iubită!
- Una cu care nu te-ai mai culcat de două săptămâni. Chiar nu ești deloc curios cum ar fi? Știu că te excită ideea asta, altfel nu mi-ai mai fi propus laba aia contracost. Iar erecția ta nu pare să dea înapoi. Ai nevoie să te eliberezi, ai nevoie să te relaxezi, lasă-mă să te ajut.

Mă urc pe el și îmi plimb ușor nasul în jurul șlițului de la blugi. Miroase puternic a bărbat peste tot. Aș vrea să ajung cât mai repede la pula lui, dar nu vreau să mă grăbesc și să stric totul. Îi desfac ușor cureaua, apoi îl ling cu limba pe blugi, până ce simt că pula i se întărește și e deja foarte vizibilă prin ea. Mihai nu mai spune nimic. Se lasă pe spate, închide ochii și încearcă să se bucure de moment. E al meu în seara asta. Îl descalț ușor de adidași, îi dau șosetele jos, apoi urc din nou sus pe el, eliberându-l de blugi. Înainte de a-i arunca pe jos, îi mai miros o ultimă dată. Nu-mi vine să cred că Mihai stă doar în boxeri în fața mea, cu pula sculată la maxim, așteptând ca eu să profit de corpul lui. Nu vreau să mă grăbesc, vreau să savurez fiecare secundă în compania lui, dar pentru asta trebuie să mă asigur că nu vom fi prinși de colegul lui de cameră, așa că închid ușa și las cheia în broască. Sunt încă îmbrăcat, dar mă așez cu fundul pe pula lui Mihai, care tremură de excitare pe sub boxerii lui negrii. Are puțin păr pe piept. Mă apropii cu gura de firișoarele de păr și suflu ușor spre ele, apoi îl sărut ușor pe sfârcuri. Mihai începe să geamă de plăcere, își pune mâinile pe capul meu și începe să mă împingă tot mai jos, spre pulă. Își încolăcește picioarele în jurul meu, astfel încât sunt prins între picioarele sale, cu capul prins spre pula lui. Îi apuc pula deodată cu putere și o sărut pe cap, prin boxeri. Limba mea, care trecea peste materialul boxerilor ce îi acoperea pula, îl face să tremure de excitare.

- Ești gata să vezi Paradisul? mă întreabă el râzând, arătând cu mândrie spre pula din boxeri.
- Sunt gata să văd și Infernul pentru tine.

Zicând asta, îmi face semn să mă dezbrac. Mă conformez și rămân și eu în boxeri. Însă, îmi spune să-i dau jos, dar încetișor, fără grabă, și să mă întorc cu spatele, deoarece vrea să se uite la fundul meu. Fac cum mi se spune. Picioarele încep să-mi tremure de excitare. Mihai se ridică în genunchi, se apropie de mine, și își bagă pula acoperită de boxeri, pe la spate, în fundul meu.

- A mai intrat cineva în tine până acum?
- Niciodată.
- Nici măcar cu un deget?
- Nici măcar. Sunt al tău în întregime. Fă ce vrei cu mine.

Mihai mă sărută ușor după ureche, apoi își plimbă mâinile pe abdomenul meu, strâgându-mi sfârcurile în palmele sale. După care, mă plesnește peste fund și îmi spune să mă întorc cu fața spre el. Se uită la pula mea, o ia în mână, scuipă pe ea, și începe să o belească.

- În seara asta, te voi face curva mea. Te deranjează asta? mă întreabă.
- În seara asta și oricând vrei, fă ce vrei cu mine.
- Așază-te în genunchi și trage-mi boxerii în jos cu gura. Vreau să te bat cu pula mea tare peste față. Să o simți tare, fierbinte, doar pentru tine.

Mă conformez, și îi dau boxerii jos. Avea în jur de 19 cm, iar capul pulii avea o nuanță frumoasă de roz. Avea puțin păr la bază, dar nu era foarte mare, cred că se epilase ultima dată acum vreo 3 sau 4 zile. Mi se părea și mai sexy așa. Vreau să-i arunc boxerii pe podea, dar nu îmi dă voie. Îmi spune să-i miros. Îi adulmec din nou cu cea mai mare plăcere. Îmi spune apoi să mă întind pe pat și să-mi bag boxerii lui în gură, iar dacă mă doare, să mușc din ei. Îl întreb ce are de gând să facă și îmi spune simplu că dacă am vrut să mă fută, atunci asta are de gând să facă acum. Dar o va face ca un bărbat adevărat, sălbatic, fără regrete. Îmi bag boxerii lui în gură și mă întind pe spate. Îmi ia mâinile și le leagă cu ciorapii săi de pat. Deși nodurile nu sunt foarte strânse, tot sunt imobilizat. Îl văd pe Mihai, frecându-și pula cu puțin scuipat, și nu-mi vine să cred că peste doar câteva momente, îl voi simți în sfârșit în mine. Însă, contrar așteptărilor mele, Mihai nu își bagă direct pula în mine. Mă așteptam să fie la fel ca în filmele porno, să mă fută sălbatic, iar eu să încep să urlu de durere și plăcere, dar nu a fost așa.

Prima dată, după ce m-a imobilizat, mi-a îndepărtat picioarele, mi-a examinat fundul, și a scuipat cu putere în el. O dată, de două ori. De fiecare dată când scuipa în mine, eram atât de excitat, încât eram sigur că îmi voi da drumul fără să mă ating. Mihai își bagă degetul mijlociu în fundul meu, ușor câte ușor, întrebându-mă dacă îmi place. Gem cu boxerii lui în gură. Mihai își împinge degetul tot mai tare, apoi mai bagă unul și scuipă din nou. Face asta pentru a mă lărgi puțin și a-mi obișnui fundul pentru impactul pulii sale.

- Dacă spui cuiva ce se întâmplă în seara asta, durerea pe care o vei simți acum va fi istorie pe lângă ce vei mai simți!

Îi promit că nu voi spune nimănui nimic. Nici eu nu eram atât de dornic să se afle că sunt gay oricum. Mihai își apropie pula de fundul meu, însă iar nu o bagă direct, ci se joacă cu ea în jurul găurii mele. Mă tachinează, mă face să mor de dorință, vrea să-l implor să mă dezvirgineze odată, să-i simt pula în mine. Chinul meu se oprește, pula lui Mihai începe să intre încetul cu încetul în mine. Pe măsură ce ritmul crește, durerea se întețește, și îmi dau lacrimile, gemând cu boxerii lui în gură. Mihai se apleacă cu corpul asupra mea, mă privește în ochi, gâfâie, în timp ce mă fute din ce în ce mai puternic. Îmi pune mâna în gât și mă întreabă dacă m-am săturat de pulă sau vreau mai multă. Simt că rămân fără aer, dar nu vreau să se oprească. Dacă e să mor, prefer să mor în timp ce fac sex cu el, ar fi cea mai frumoasă moarte din lume. Dar nu se întâmplă nimic, îmi dă drumul, mă sărută pe gât și începe să se împingă cu și mai multă forță în mine.

- Ce strâmt ești, curvo! Nu mai pot! Cum intră pula mea în tine! Băga-mi-aș pula în tine, dacă știam că ești așa bun de pulă, ți-o luai tu mai devreme.

Își dă drumul în fundul meu. Îi simt sperma caldă curgând din m...



    Login