Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO negociere paguboasa - partea I
Autor : emi1975 - 2022-06-22
Citita de 16311 ori - Nota 8.31 (1202 voturi)

-Vali, ce facem cu casa de la tara? Cand o terminam si noi? Vine iarna si ne prinde iar cu tencuiala cazuta, peretii crapati.
-Am tot cautat mesteri dar nu e niciunul liber. Unii nici nu mai raspund la telefon.Altii cer niste scoruri. Unul mi-a cerut 200 milioane ptr o decorativa.
- Enorm. Noi am zis ca ne duce la 100 milioane, replica Manuela
- Noi. Dar ei zic 150-200 milioane. Important e ce zic ei.
- Si ce facem? Lasand tonul mai jos Manuela
- Mai cautam , aia facem.
- Eu pun anunt pe Olx.
- Pune. Nu cred ca gasesti meseriasi seriosi pe Olx.
- Incercam. Poate avem noroc.
- Meseriasii buni au plecat sau sunt super scumpi. Au ramas ciurucurile.
- Vedem. Pun acum anunt.
Manuela se apuca sa tasteze la telefon detaliile anuntului increzatoare in sansele ei. Vali pleca la bucatarie sa isi ia un pahar de apa. Cand se intoarse continua dialogul:
- Ai pus anuntul?
- Da, am reusit. Are deja 12 vizualizari pe Olx
- In 5 minute? Stau meseriasii pe Olx la ora asta, spuse Vali pe un ton sarcastic
- O sa vezi ca o sa gasim.
Vali se aseza in pat si deschise televizorul. Nu gasea nimic intetesant.
- Ma culc. Ce tot tastezi acolo?
- Mi-a scris unul . Cere detalii. Intreaba ce suprafata si cand poate sa inceapa . A zis ca e disponibil de maine.
- Ca sa vezi…cat a cerut?
- Nu a cerut inca bani.
- Nu dam mai mult de 120 milioane.
- Zice sa vina maine dimineata
- Sa vina. Discutam la fata locului. Hai ca ma culc. Noapte buna!
- Noapte buna. Credeam ca mai stai.
- Mi-e somn. Am avut o din plina de sedinte. Maine seara daca vrei.
- Te iubesc!
- Si eu!
Peste noapte Vali a fost trezit de ceva zgomote iar patul se misca usor si nu stia ce se intampla:
-Oare e cutremur? Se intreba adormit in mintea lui fara sa se miste. Si astepta pret de cateva secunde. Nu s-a oprit miscarea. Inseamna ca nu e . Dar ce e? Deschise usor o geana sa incerce sa vada ce face Manu. Nu o vazu. Era prea adormit si in camera prea intuneric. Mai astepta cateva secunde. La um moment dat se aude un zgomot din partea lui Manu.
- Mda, da….
Manu parea ca viseaza. Avea obiceiul sa mai si vorbeasca in somn.
- Aah. Nu pot asa.., spuse Manu
- E clar . Viseaza, isi spuse Vali in gand. Dar de ce se misca patul?
Vali deschise un ochi sa vada mai bine. Manu era cu fata in sus, cu ochii inchisi, cu picioarele arcuite si cu o mana in pantalonii de pijama. Isi masa pizda si respira sacadat. Avea un vis erotic. Inima lui Vali incepu sa bata puternic in piept. Scena era excitanta dar a ramas nemiscat sa nu o trezeascs pe Manu.
- Vreau, mormai Manu din nou.
- Oare cu cine si-o trage Manu, se intreba Vali in gand.
Respiratia Manuelei se accelera. Mana ei masa pizda din ce in ce mai repede si mai agresiv. Brusc se incorda si se opri din miscari.
- Mmmmmh, gemea Manu.
A avut orgasm. Vali era deja excitat de la spectacolul nocturn oferit de Manu. Voia sa intervina, dar mai astepta cateva secunde.
Dupa orgasm Manu se intoarse pe partea stanga cu spatele la Vali. Moment in care Vali isi da pantalonii de pijama jos si se apropie de Manu care mormaii dezaprobator.
- Mnuuu…lasa-ma sa dorm,
Vali o lua in brate si isi fixa pula lui erecta in bucile Manuelei. Se misca rapid si ii da jos si ei pantalonii de pijama . Manu maraia si nu voia. Probabil nu voia ca Vali sa vada ca e uda in pizda. Fara pantaloni pe ea, pula lui Vali avea cale libera spre pizda Manuelei. Vali incepu sa impinga cu pula intre bucile carnoase ale Manuelei sa isi faca loc. Manu statea nemiscata. Vali ii baga o mana pe sub bluza sa o mangaie pe sani. Cand a simtit mana pe sani , sfarcurile Manuelei au raspuns la salut intaridu-se rapid la atingere. Era excitata! Vali a coborat cu mana usor pe abdomen si i-a bagat mana intre picioare. Cand a atins clitorisul Manuelei aceasta a tresarit usor. Continua sa isi coboare mana . Ii introduse un deget printre labiile mari. Incepu sa simta umezeala care ii se scursese din pizda. Vali introduse degetul cat a putut de mult. Era uda, uda si fierbinte. Atunci a avut confirmarea orgasmului nocturn al Manuelei. Era momentul sa continue . Manu se lasa abandonata sub asediul lui Vali. Acesta ii ridica o buca cu o mana si isi fixa pula in buzele pizdei fierbinti si umede ale lui Manu. Era pregatita si nu mai era nevoie de preludiu. Putea trece direct la actiune. Pula a intrat instant printre labiile mari si alunecoase care au functionat ca o palnie pentru pula tare a lui Vali. Era atat de umeda si de fierbinte. Vali incepu sa pompeze si Manu sa geama. Vali se ridica si o trase pe Manu de coapse si o puse capra in pat. Pompa cu putere in pizda usa a Manuelei. Zeama pizdei incepu sa se prelinga pe pizda si pe coaiele lui Vali. In scurt timp Manu se incorda si incepu sa tipe controlat. A avut orgasm. Tipetele excitatiei l-au determinat si pe Vali sa ejaculeze instant in pizda Manuelei. Dupa momentul de climax s-au aruncat in pat sfarsiti sa isi revina. Din pizda Manuelei se prelingea sperma lui Vali. Manu se ridica din pat sa mearga la dus. Sperma i se prelingea din pizda pe picior si pe parchetul camerei. Imaginea era demna de filmele porno.
- Ce tare a fost, spuse Manu si pleca spre dus.
Dupa dus s-au culcat imbratisati fara sa mai dezbata subiectul.
Dimineata la micul dejun:
- Ai visat ceva noaptea trecuta?
- Nu imi aduc aminte, raspuse Manu.
- Eh nu iti aduci. A fost un vis erotic chiar
- De unde stii ca a fost erotic, daca eu nu imi aduc aminte decat ca m-ai trezit sa facem sex
- De la gemetele tale care m-au trezit.
- Hai ca glumesti
- Nu glumesc. Serios.Si erai si cu mana la pasarica. O masai.
Manu se uita nedumerita. Nu stia daca glumesc sau asa s-a intamplat. Intre timp ii suna telefonul-
- Alo, da! Urmeaza o pauza . Da, cu anuntul. A ramas ca ne auzim dimineata, da! La cat puteti ajunge. Dupa 12 suntem la locatie. O trimit pe whastapp. In regula.
Si inchide telefonul.
-Erau mesterii. Le-am zis sa vina dupa ora 12.
-Foarte bine. Lasam copiii la bunici si mergem la tara dupa.
Discutia despre visul erotic a ramas neterminata. Am terminat masa, am lasat copiii la bunici si am mers la casa de la tara sa ne intalnim mesterii. Au venit asa cum ne-am inteles pe la 12.30. Au venit 3 barbati. Unul batran pe la 50 de ani cu doi tineri de 20-25 ani. Tatal si cei doi fii. Cam negriciosi de fel. Pareau de etnie “maghiara”. De altfel vorbeau foarte amabil cu noi, in special cu Manu care era imbracata cu o pereche de pantaloni de yoga, foarte mulati pe fund si in special pe fata unde i se puteau vedea cu usurinta formele pizdei prin pantalonii subtiri si mulati. Pe unul din baieti chiar l-am surprins cand se uita la
pizda ei. Pe undeva cred ca a ajutat pentru ca mesterii au acceptat tot ce le-am cerut noi. Ne-am inteles la 120 milioane cu mesele incluse. Manu s-a oferit sa le gateasca daca mai lasa la pret iar daca termina lucrarea in 2 zile sa le faca si un gratar ca recompensa. Inca toata negocierea a fost purtata de Manu cu mesterii. Cel batran vorbea foarte elegant cu ea. Atat de elegant incat o vedeam pe Manu cum se fastaceste cand i se adresa cu apelativul “ domnita”. Baietii au venit pregatiti cu sculele. Aveau o duba . Asa ca s-au apucat sa le dea jos si sa se apuca de pregatit santierul. Materialele le aveam deja. Ca mai avusesem doua echipe de mesteri care au inceput lucrarea si nu au mai venit. Chiar asta a fost un subiect discutat de Manu cu mesteri:
- Va dam banii la final daca terminati lucrarea
- O terminam domnita, cum sa nu o terminam. Nu plecam pana nu terminam. Dar si daca o facem in doua zile, faceti si dvs un gratar?
- Va fac! Personal il fac!
Discutia dintre cei doi era destul de emotionala. Manu voia sa terminam casa de reparat. Cel batran a simtit-o ca e usor disperata si a plusat. Am simtit ca i-a prins slabiciunea lui Manu.
S-au schumbat si s-au apucat de treaba. Manu si cu mine am stat pe langa ei sa le dam instructiuni si sa ne asiguram ca nu distrug mai mult decat repara. Ne-am apucat sa punem folie pe langa casa sa nu stropeasca pavajul cat montau ei schelele. Manu se tot apleca aratand curul apetisant distragand atentia baietilor care tot trageau cu coada ochiului la ea:
- Haideti mah ce naiba faceti? Ii apostrofa tatal. Ce sunteti ametiti asa?
- Stai bre , sa ne revenim putin de la drum.
- Ce mah, ati impins masina pana aici? Nici nu ne-am apucat de treaba inca.
Manu se tot apleca sa puna folia prin fata lor. Observ ca pantalonii ei se intindeau cand se apleca iar in lumina puternica a soarelui lasa sa se vada prin textura materialulul ce se afla pe dedesubt: chilotii tanga, bucile si pizda ei carnoasa care se vedea prin chilotii de dantela transparentă . Lucrul acesta a fost observat si baietii care se tot ofereau sa o ajute . M-am gandit daca sa ii atrag atentia asupra acestui fapt, dar cred ca a observat si ea si nu a facut nimic in acest sens. Pana la urma si muncitorii erau motivati de costumatia sexy a Manuelei si treaba mergea bine. La un moment dat observ prin pantalonii scurti ai tatalui ca i se sculase usor pula. Si chiar una mare. I se vedea capul proeminent prin textura subtire a pantalonilor sport de poliester. Nu cred ca avea chiloti . Vazand acest lucru ma indepartez usor de grup si ma duc spre garaj chipurile sa aduc ceva. Intru in garaj si ma bag in penumbra uitandu-ma prin geamul prafuit ce fac muncitorii . Manu se apuca de vorba cu ei. Cel batran se tot conversa cu ea. Vorbeau de pavajul din curte si Manu tot arata spre el. La un moment dat ii vad privirea lui Manu cum fixeaza pe pantalonii tatalui si ramane acolo pret de 2 secunde. O aud cum se balbaie, semn clar ca a dat cu ochii in pula si si-a pierdut sirul ideilor. Clar si mesterul s-a prins de faza. M-am intors la ei si am intrat in conversatie. Era cald afara. Cand ma apropii de Manuela observ sfarcurile intarite care se vedeau prin tricou. La 30 de grade. Nu erau intarite de la frig, clar! O mai studiez putin si observ ca pantalonii in zona inghinala erau usor umezi. Poate de la transpiratie ma gandesc eu. Ia sa o verific eu, zic.
- Manu, hai sa iti arat ceva. Merg cu ea la coltul casei ai arat spre acoperis incercand sa fac conversatie. Apoi intru in casa si o chem.
- Ce vrei sa imi arati?
- Voiam sa te sarut. Arati super sexy in hainele astea. O trag spre mine sa o sarut. Raspunde la sarut instant. Moment in care ii bag mana in pantaloni. Se trage usor inapoi. Nu voia. O prind cu cealalta mana de cur si o trag spre mine.
- Lasa-ma sa ti-o pipai putin! Se conforma la comanda. Cand bag mana a mea era uda fleasca, nu alta!
- Ce faci, mandro? Te-a excitat pula lui Marcel…ai vazut ce mare o are? Iti paraie pizda in ea daca ti-o baga.
- Ei si cu tine acum. Termina cu prostiile. Hai sa ne intoarcem la treaba. Vedem diseara.
- Diseara te fut iarasi. Sa nu aud discutii.
Muncitorii si-au continuat treaba pana pe la 7 cand s-au oprit. Am realizat ca pentru a doua zi mai aveam nevoie de materiale. Mi-am facut rapid un dus si am zis ca plec la
oras sa mai prind un magazin deschis. Baietii au zis ca vor sa mearga si ei sa mai arunce un ochi la scule . Voiau sa isi cumpere o bormasina. I-am luat cu mine si am plecat in graba. Manu a ramas sa pregateasca masa. Ajungem la magazin si primesc un apel de la Manu.
- Vali, ce faci?
- Doar ce am ajuns . Caut ce mai avem nevoie.
- Pe la cat ajungi?
- Probabil 9.30. De ce?
- Sa stiu sa pun masa.
- Ok. Altceva?
Manu face o pauza. Simt ca mai era ceva.
- As face un dus pana vii.
- Pai, fa. E apa calda in bazin. A stat la soare toata ziua.
Avea un dus rustic. Improvizat in curte. Un bazin pus la soare deasupra unui suport facut din patru stalpi placati cu OSB si o usa facuta dintr-un cearceaf. Mai bazic de atat nu se putea. Peste 15 minute primesc iar telefon.
- Ce faci?
- Ce faceam si acum 15 minute. Tu?
- Faza tare. Am fost la dus.
- Asa..
- M-am dezbracat si m-am apucat sa ma spal.
- Nimic anormal pana acum.
- M-am spalat si pe cap.
- Continua.
- Mi-am dat cu sampon si am inceput sa ma masez pe par, apoi pe corp cu spuma facuta.
- Incerci sa ma inciti?
- Nu chiar. Se pare ca nu am prins bine cearceaful in cuiul lateral. Si a batut vantul.
- Si care era intrebarea?
- Aah, e ok daca m-am vazut Marcel goala cand faceam dus?
- Hahaha…incep sa rad imaginandu-mi brusc scena. Pe el sa il intrebi. Pe mine ma intrebi degeaba ca nu am vazut faza.
- Toata perioda cand am fost cu spuma in par si ochii inchisi s-a tot deschis dusul, cred . Marcel statea la foisor si admira scena.
- Ai facut un batran fericit, ce sa zic! Bravo! Vezi poate il scapi si de necaz pana ma intorc. La ce pula are, rau sigur nu are de ce sa iti faca.
- Da, vorbesc serios. Ai prezervative in trusa mea de igiena. Sper sa i se potriveasca.
Manu nu raspunse. I se auzea respiratia accelerata in microfon.
- Eu oricum intarzii. Ma mai abat pe la Carrefour putin sa mai iau ceva de mancare pentru dimineata. Ajung dupa 10. Ai timp chiar de doua reprize daca il tine. Te sun oricum cu 15 minute inainte sa ajung. Nu uit.
- Esti sigur?
- Eu da. Doar sa vrea si el. Imbraca-te cu rochita aia de vara scurta cu imprimeu floral. Aia scoala pula oricui cand o pui pe tine. Si iti faci de lucru pe langa el. Sa imi povestesti diseara cand ajung. Ok?
- Ok, raspunse Manu pusa usor pe ganduri
Inchid cu gandul ca oricum o sa ma uit pe camerele video. Avea sistem instalat si in casa si in exterior. Puteam sa monitorizez toata curtea. Termin repede de facut cumparaturile si merg cu baietii in Carrefour. Arunc un ochi pe camere. Manu se schimbase cum i-am propus semn ca acceptase planul. Bine, si pe ea o manca in pizda de cand i-am vazut pula lui Marcei. Era in bucatarie. Pe Marcel l-am vazut in curte la dus. Termin si cumparaturile din Carrefour si ii anunt pe baieti ca ne vedem l masina la 10, cand se inchide. Merg la masina si dau drumul la camerele de monitorizare. Ii vad pe Manu si Marcel la bucatarie. Dau drumul si la audio sa aud conversatia.
Manu era la aragaz pregatea cina. Marcel la masa facea conversatie si ii urmarea miscarile.
Manu se apuca sa faca niste maioneza si incepe sa frece niste oua cu mustar. De la miscarea de invartit incepe sa isi bataie si fundul prin rochita scurta.
- Ce faceti acolo, intreba Marcel?
- Frec niste oua pentru maioneza.
- Va pricepeti la bucatarie. Zise Marcel cu ochii pe bucile Manuelei.
Manu nu a raspuns. La un moment dat se rostogoleste o ceapa de pe masa pe jos si Manu se apleaca sa o ridice. Moment in care rochita ei cea scurta se ridica brusc de pe curul pe care il masca precar lasand la vedere atat curul cat si pizda ei negricioasa si carnosa. Marcel vanzand de aproape totul se lasa usor pe spate, puse mana la piept si exclama vulgar:
- Pupati-as pizdulicea domnita mea, nu purtati chiloti bag seama.
Manu se intoarce catre el si spuse:
- Dumneata porti chiloti pe caldurile astea?
- Nu port domnita niciodata. Pe mine ma strang si nu ii suport. Am alergie.
- Pai vezi, o las sa respire raspunse Manu s...



    Login