Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

o mica poveste
Autor : Bogdanbmb - 2023-02-27
Citita de 7069 ori - Nota 4.88 (82 voturi)
Va salut ,
M-am gandit sa va povestesc si eu o experienta pe care am intalnit-o in perioada de liceu , cand aveam in jur de 16-17 ani .

Cum sa incep ?
Incep prin faptul ca eram o persoana care nu isi dorea mare lucru , doar o fata cu care sa imi petrec timpul si daca este vorba si de mult mai mult norocul meu .

Am decis sa incep sa ies cu o fosta colega din acelasi an ca si mine doar ca un alt profil cateva iesiri normale cu o fata "" BOMBA "" ( avea niste sani mama mama imi venea mereu sa ma apuc de ei si un fund atat de rotund incat cand il strangeam ma exitam instant , ma excita inclusiv gandul asta acum .

totul era perfect ne purtam ca doi adolescenti indragostiti care am inceput o mica relatie .

Prima iesire , una foarte dezamagitoare , pentru un adolescent virgin stiind ca si ea este virgina ( nu stiam asta atunci ) , totul s-a terminat cu doar cateva sarutari si atingeri , iar in seara aceea a inceput avalansa de mesaje de genul " Cum a fost , te-ai simti bine cu mine astazi , cand mai iesim etc "

Au inceput cateva discutii mai intime prin mesaje , mesaje printre care am si aflat faptul ca este virgina si cum isi inchipuie ea ca si-ar incepe viata sexuala , ,moment in care s-a aprins beculetul acelui adolescent si am si venit cu o propunere inca nesigura .

Ma gandeam eu la momentul respectiv , "" gata strang putini banuti si merg cu ea dupa liceu inchiriem ceva prin oras pentru cateva ore ""

zis si facut dupa cateva zile ca am discutat pentru inchirearea unui camere in regim hotelier prin oras costul bun si usor de facut rost . asa ca revin cu mesaj catre ea ii propun daca ar vrea ca ziua urmatoare sa chiulim si noi si sa petrecem ceva mai mult timp impreuna , : "" Nici o problema putem lipsi , nu am nimic important maine la scoala , dar unde mergem ? "" Am povestit eu prietenei mele cum sta treaba ca vreau sa ne plimbam putin pe colo colo mancam ceva bun si dupa ne putem retrage in aceasta cazare pentru a putea petrece cateva ore doar noi doi intr-un spatiu intim . In prima faza am primit cateva refuzuri insa nu mi-a fost foarte greu sa o conving punand accent pe faptul ca nu se intampla nimic doar stam si vorbim si ca am rabdare cu ea .

Dupa mica primbare , ne am retras noi in camera respectiva , un loc fantastic unde totul era aranjat cu o tematica sexuala exact mult mai bine decat mi-am putut imagina , petale de trandafiri peste tot lumari parfumate aprinse , lumni ambientale , o micuta sticla de sampanie totul super , parca ii citeam pe fata bucuria si mirarea ca am putut gasi un loc atat de frumos intr-un timp atat de scurt .
Nu m-am putut abtine si am deschis subiectul :
- Auzi , iti place aici ?
-Da.
-Este exact cum ti-ai inchipuit ?
-Adica ?
- Pai acum cateva zile am purtat o discutie despe cum ti-ai inchipui prima ta aventura sexuala si am incercat sa fac astfel incat sa fie totul posibil .
-Am inteles , insa nu stiu daca este ok totusi imi este putin frica imi doresc treaba asta macar ca experienta sa vad ce si cum este , m-am saturat sa le aud pe colegele mele de clasa care se lauda mereu cu ceea ce fac .

- Hei , nu vreau sa fiu un experiment sau se le demostrezi nimic colegelor tare . imi doresc ca acest lucru sa fie ceva dragut pentru noi .

Parca asta voia sa auda ca a si sarit pe mine sa ma sarute simteam cum limba ei imi ajunge pana in gat cum cauta sa imi stranga cu limba omuletul si am inceput sa o strang de acel fund magnific si de sani aia mari , usor usor hainele au devenit obstacole asa ca au disparut imediat . am asezat-o pe pat si i-am raspuns cu un sarut mai puternic ca al ei o simteam cum se excita din secunda in secunda mai mult , cand o sarutam pe buze cand o sarutam pe sani totul pentru a o excita din ce in ce mai mult .

- Vreau sa intri in mine acum

Pentru a creste si mai mare tensiunea am coborat cu sarutarile pe coapse si m-am gandit eu in momentul acela ca nici buzele de jos nu trebuie neglijate ( Auzisem eu ca le place si le creeaza placere ) am dat si acei chilotei jos si usor am inceput sa sarut micutul clitoris si sa il masez usor cu un deget , o vedeam cum isi da ochii peste cap chiar daca nu stiam daca ceea ce fac e bine ma excita doar gandul ca o fac pe ea sa termine astfel .

- Te rog da-ti chilotii jos vreau sa vad ce ai acolo , e prima pe care o vad , prima pe care vreau sa o ating , prima pe care vreau sa o simt in mine cat mai repede .

Zis si facut , doar nu refuzam acum bunatate de ocazie ,

- Vaiiiii , nu stiu ce sa spun nu am mai vazut pana acum dar mi se pare foarte mare ( nu pot sa ma plang aici undeva i...



    Login