Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 12440 ori - Nota 6.77 (75 voturi)
Capitolul 1

25 iunie 2005 - sambata

Diana s-a uitat la ceasul de pe peretele bucatariei, era trecut de 11:30, si Nicolae, inca nu s-a ridicat din pat. Diana devenea foarte ingrijorata din cauza fratelui ei. Avea douazecisidoi de ani, dar pur si simplu nu mai avea chef de nimic de cand s-a despartit de logodnica lui in urma cu doua saptamani. Aveau nunta pe la sfarsitul lui august, dar din motive stiute numai de ei doi, acest lucru nu se va mai intamplat.
Asa ca, ca o iubitoare sora si o buna prietena l-a gazduit pentru cateva saptamani la ea acasa. Nicolae practic a plecat din apartamentul pe care la inchiriat cu logodnica lui in urma cu un an, atunci cand cei doi s-au hotarat sa se mute impreuna. Si acuma, dupa despartire, nu mai avea chef de nimic. Aceasta despartire si-a pus accentul foarte tare asupra lui, si se pare ca asta il manca de viu. Nu mai era tipul vesel si de gasca de inainte. Cu siguranta a iubit-o si inca o mai iubeste pe fosta lui logodnica lui, din moment ce avea reactia asta, alta explicatie Diana nu avea.
Au trecut aproape doua saptamani decand pur si simplu, dupa ce venea de la servici, se inchidea in camera de oaspeti pe care Diana i-a pus-o la dispozitie, si nu iesea afara decat in dimineata urmatoare, si pleca iarasi la servici. Nu scotea nici o vorba, doar mormaia cand ii punea o intrebare sau, cel mai mult, vorbea strictul necesar. Diana nu mai putea rezista. Nicolae, care pana acum mereu era un tip vesel, in aceste doua saptamani s-a transformat intr-un ursuz.
Era sambata dimineata, si cum amandoi aveau liber pe perioada weekendului, era timpul ca Diana sa aiba o serioasa discutie cu Nicolae despre ce s-a intamplat. Cand Nicolae a aparut la usa ei acu doua saptamani cu freelanderul si toate lucrurile lui, i-a zis doar ca s-a despartit de logodnica lui, si a rugat-o daca poate sa-l gazduiasca pentru ceva vreme pana cand isi gaseste un alt apartament. In scurt timp, si-a mutat toate lucrurile in camera de oaspeti de deasupra garajului.
L-a lasat in pace pana acuma, dar deja era prea mult. Stia ca in timp isi va reveni. Il cunostea prea bine si cam asa era el. Cand era suparat, nu putea scoate nici o informatie de la el. Dar apoi, parca ca un phoenix renascut din cenusa iesea din izolarea impusa de el insusi. Chiar si la servici, colegii lui l-au lasat in pace, fiind avertizati de Diana de ce Nicolae era asa de morocanos. Adica nah, isi facea treaba, dar nu era asa de comunicativ si coleg de gasca cum era deobicei. Lucrand amandoi in ANAF, el la control fiscal, ea la asistenta contribuabili, birourile erau in aceasi cladire si nah, aveau destul de mult contact pentru a-si mai arunca privirea prin curtea lui, cum s-ar zice, in special acuma cu faza asta.
Dar deja a trecut mult prea mult pentru izolarea lui autoimpusa. Era timpul unei discutii serioase si sa afle cu adevarat care a fost faza, pentru ca pur si simplu, nici Codruta, nici Nicolae nu vorbeau cu nimeni despre despartirea lor.
Diana a batut la usa camerei ocupata de Nicolae. Era trecut de amiaza si el inca nu si-a aratat fata. Cand nu a primit nici un raspuns dupa ce a ciocanit la usa, a intrat in camera. Jaluzelele erau trase si camera era intr-un intuneric total. Diana a traversat camera pana la fereastra si le-a deschis brusc sa lase soarele sa lumineze camera. Apoi s-a intors inspre patul fratelui ei sa il trezeasca, dar s-a oprit muta in intentia ei. Fratele ei dormea pe burta pe pat, spatele intors inspre ea, asternuturile patului aruncate pe podea intr-o gramada si el era total in costumul lui Adam!
Diana s-a intors rusinata din cauza a ceea ce a vazut, dar nu s-a putut abtine sa nu arunce o privire pe furis asupra feselor frumos bronzate si musculoase ale fratelui ei. Inima ei a sarit peste o bataie, apoi a inceput sa bata ca nebuna si excitatia a inceput sa puna stapanire pe trupul ei. In pantaloni scurti l-a vazut de multe ori dealungul timpului, dar in costumul lui Adam. nu l-a mai vazut de cand faceau baie in pielea goala in garla din satul bunicilor, inca copiii fiind. Si trupul sotului ei, chiar daca acesta avea treizecisitrei de ani, nu era nici pe departe asa de bine tonifiat si atletic ca al fratelui ei, mai ales cu stomacul lui cam proeminent. Diana era curioasa, a simtit ca vrea sa vada mai mult din trupul fratelui ei si a inceput sa se aplece peste corpul lui adormit, incercand sa arunce o privire asupra penisului acestuia, dar dintr-o data Nicolae a inceput sa se intoarca in somn.
Diana s-a panicat. Si-a intors privirea de la el si repede a adunat niste haine murdare de pe podea. Spera ca Nicolae va crede scuza ei. Nu putea sa-si imagineze ce va zice fratele ei daca o prindea spionandu-l in acest fel, dar Nicolae nu s-a trezit, el doar a mormait ceva in somn si a cazut inapoi in ceea ce parea a fi un somn adanc. Diana a asteptat pentru cateva secunde inainte sa se intoarca roata inspre el iarasi.
Diana a lasat sa-i scape un suspin audibil. Nicolae era intors pe spate si Diana instantaneu a vazut ca el avea o erectie de dimineata! Preputul era tras inapoi numai sa etaleze un cap de penis bulbos si purpuriu. Diana a inghitit cu greutate, imaginatia ei a inceput sa lucreze de zor cu ganduri perverse. Organul fratelui ei era gigantic. Ei nu-i venea sa creada cat de dotat era fratele ei, avea cu siguranta douazecisicinci de cm in lungime cand era intarit si era foarte, foarte gros, aproape cat o cutie de bere. Apoi s-a gandit la penisul sotului ei si cum in ultimul timp practic nu mai pompa mai deloc intre coapsele ei atletice.
Diana s-a simtit ca si cand ar dori sa ia monstruozitatea fratelui ei si sa-l suga asa cum numai ea stie, sa lase limba ei sa-l tachineze pana cand scapa de incarcatura aceea mare care cu siguranta o avea stocata in bile, decand acesta s-a despartit de logodnica lui. Apoi a simtit un val de jena trecand prin ea, acesta e fratele ei mai mic, cu care practic a crescut si locuit sub acelasi acoperis de cand se stiau, o voce interioara a zis. Diana s-a simtit putin dezgustata ca are asemenea porniri pentru propriul ei frate. S-a decis sa iasa afara din camera, facand o pauza la usa pentru un moment pentru a arunca o ultima privire asupra trupului bine proportionat si atletic al fratelui ei, si mai ales la acea erectie de prima clasa, si apoi a inchis usa cu grija in spatele ei, sa nu cumva sa-l trezeasca.
Nicolae a auzit usa inchizandu-se. Apoi a izbucnit intr-un ras ascuns, somnul fiind la km distanta, fiind trezit in tot acest timp, micul lui plan reusind cu succes. Lui Nicolae i s-a confirmat ceea ce el deja banuia, sora lui suspina si ofta dupa frumusetea dintre picioarele lui. Si era dornica…
Nicolae s-a decis sa incerce sa o seduca pe sora lui de ceva timp. Avea o slabiciune pentru ea de multi ani, si acum vroia sa vada daca si ea avea o slabiciune in inima ei pentru el. Cearta cu logodnica lui a fost doar un motiv ca sa poata sa stea aici cu sora lui. Si dupa reactia ei la erectia lui totul era pe calea cea buna.
Cearta cu logodnica lui era cat se poate de reala… cu cateva mici exceptii care doar ei doi le stiau si care s-au decis sa nu le spuna la nimeni. Si de nunta nici nu se mai punea vorba. Dar totusi, daca planul lui nu functiona, Nicolae stia ca o poate recucerii pe logodnica lui fara nici o problema numai facand dragoste cu ea o noapte intreaga. Era indeajuns ca acesteia sa-i treaca furia pe el.
In ultimul timp pofta de a face sex ravasitor cu sora lui il innebunea. Si in aceasta sambata era momentul oportun ca sa isi puna planul la cale. Erau singuri acasa si Emil era la servici si azi din cate stia.
Nicolae mereu a fost foarte increzator in proprile lui forte si cu o personalitate foarte deschisa, in special cu femeile. Avea un farmec natural caruia putine femei ii puteau rezista. Prietenii lui au recunoscut ca Nicolae poate sa vrajeasca si pasarile din copaci, si binenteles trupul lui tonifiat si musculos nu ii faceau nici un defavor. Nici marimea penisului lui. Nicolae stia ca e cu mult mai dotat decat multi alti barbati, si asta il facea si mai increzator in sansele lui cu femeile.
Una din fostele iubite inainte sa o cunoasca pe logodnica lui a refuzat practic sa il lase sa o futa pentru ca acesteia ii era frica ca o va rani cu unealta lui gigantica. Iar despartirea aceasta de logodnica lui era momentul ideal sa incerce sa o cucereasca pe sora lui. Pur si simplu sa stie odata pentru totdeauna daca poftele astea carnale care le simtea fata de sora lui de cativa ani buni erau ceva simtit doar de el, sau era ceva simtit si de ea.
Diana cu siguranta era o femeie care arata beton, una care mereu invartea barbatii pe degete, o femeie care pana acum i-a fost una din cele mai bune amice pe care un barbat le poate avea. Avea parul blond platiniu si la cei douazecisitrei de ani ai ei, avea un trup pentru care orice fotomodel ar da milioane. Diana, la fel ca Nicolae, incerca mai mereu sa isi gaseasca cateva ore pe saptamana sa mearga la o sala de sport. Sanii ei pareau mari, fermi si rotunzi. Inca si atunci cand locuiau acasa la parinti, ea de obicei nu purta un sutien in preajma lui si Nicolae de multe ori a vazut sfarcurile ei mari impingandu-se prin vreun material subtire. Dar lui Nicolae ii placea cel mai mult fundul ei.
Sora lui avea obiceiul sa poarte jeansi taiati foarte sus vara. Diana avea ceea ce se numeste un posterior tras la indigo, foarte rotund si musculos si atletic si deasemenea foarte tonifiat. O inima perfecta. Si nu de putine ori s-a nimerit ca Nicolae sa o vada pe sora lui intr-o imbracaminte asa. Fie atunci cand inca locuiau acasa la parinti, ci si dupa ce aceasta s-a casatorit pentru o cafea sau vreun sfat asa ca intre doi prieteni foarte vechi si sa o surprinda in vreo imbracaminte mai deocheata.
Din moment ce erau frate si sora, Diana nu se rusina ca Nicolae o vedea in aceasta imbracaminte, mai ales ca ei niciodata nu i-a trecut prin cap sa se gandeasca la Nicolae in vreun fel sexual. Desi cateodata nici ea nu putea sa nu se gandeasca cum ar fi sa petreaca o noapte alaturi de acest mascul feroce cu care, din cauza relatiei de sange, nu putea sa faca nimic sexual.
Erectia lui Nicolae s-a reintors numai gandindu-se la posteriorul lucios al surorii lui. A inceput sa se masturbeze imaginandu-si ca organul lui plonjeaza intre fesele funduletului ei.
“Nicolaee” Era vocea Dianei venind de jos.
“Da, Diana” a raspuns el.
“Daca ai chef sa mananci ceva, acu e momentul.”
Nicolae, cu un suras viclean, a raspuns “Vin imediat.”

Capitolul 2

25 iunie 2005 - sambata

Nicolae a pasit in bucatarie. Sora lui era aplecata peste ghiuveta spaland niste vase. Purta o pereche de jeansi stramti, taiati foarte sus pe coapse si un tricou vechi si rupt. Ochii lui Nicolae au sarit pe loc la fesele posteriorului ei cand s-a asezat la masa din bucatarie. Sora lui s-a aplecat peste ghiuveta si mai mult, stramtul material intinzandu-se peste fiecare curba bine proportionata a posteriorului ei.
Nicolae iara se pomenea cu o noua erectie. “Ce ai de gand sa faci azi?” a intrebat Diana cazual. Ea inca nu l-a vazut pe fratele ei, temandu-se ca el va putea sa citeasca rusinea care a pus stapanire pe ea decand a vazut unealta lui gigant, ca el va observa ca ea l-a spionat in dimineata asta. Imaginea uneltei gigant a fratelui ei a reaparut in mintea ei. O cana pe care o spala a alunecat din mainile ei, aterizand inapoi in ghiuveta si un plescait mare de apa a acoperit partea din fata a tricoului ei.
“La naiba” a murmurat ea.
Nicolae a privit-o pe sora lui si avea o idee foarte buna la ce se gandea ea in acele momente.
“Esti bine, Diana?” a intrebat-o el inocent.
“Da, sunt bine” Diana a raspuns incercand sa se concentreze asupra spalarii veselei si nu asupra monstrului dintre picioarele fratelui ei.
Nicolae a terminat micul lui dejun si a dus farfuria la ghiuveta, impingand prohabul lui numai putin intre fesele ferme ale surorii lui. Diana a fost luata prin surprindere de actiunea fratelui ei, si a suspinat usor cand a simtit erectia lui vibranda impingandu-se usor intre fesele deabia acoperite ale fundului ei si aplecandu-se putin peste ea sa puna farfuria in ghiuveta.
“Spal eu asta, Diana” Nicolae a soptit in urechea ei. Apoi a luat buretele de spalat vase din mana incremenita a surorii lui si a inceput sa spele farfuria. Diana era pironita intre fratele ei si ghiuveta. Ea simtea erectia lui crescand si mai mult si impingandu-se intre fesele ei si mai tare. Pulsul ei a crescut. Ea se intreba daca el stia ce se intampla in mintea si trupul ei acum? Cu siguranta nu stia. Ea credea ca comportamentul lui Nicolae era ceva obisnuit, normal, numai ca el vroia ca ea sa creada asta, sa dea impresia ca totul este ceva obisnuit.
Nicolae stia foarte bine ce face si a spalat farfuria incet, savurand momentul, un ranjet smecher intinzandu-se peste chipul lui. S-a uitat in jos sa vada cum pantalonii lui sunt in intregime intinsi si erectia lui se impingea in posteriorul atletic al surorii lui. Pun pariu ca ea simte totul, s-a gandit in sinea lui.
Intr-un final, dupa cateva clipe lungi care pareau a dura o eternitate pentru superba blonda, Nicolae a terminat de spalat farfuria si a pus-o pe ghiuveta.
“Am terminat, cred ca ma duc in spate si sa fac ceva plaja pentru o vreme.”
Nicolae s-a intors si a iesit afara pe usa din spate. Diana a stat acolo, simtea o usoara ameteala si pasarica ei era fierbinte si umeda. Inca mai putea sa simta cum monstrul gigantic si fierbinte al fratelui ei s-a presat de posteriorul ei. Ceva o impingea sa mearga sus in camera ei si sa se masturbeze pana cand toata aceasta pofta carnala salbatica trecea, imaginandu-si ce poate fratele ei sa faca intre picioarele ei, dar constinta i-a zis ca acest lucru ar fi gresit, niciodata nu va avea curajul sa faca acest pas impreuna cu fratele ei… sau il va face?
Diana avea nevoie de niste aer curat sa-si mai curete aceste ganduri murdare. S-a decis ca un drum pana la supermarchet ar fi raspunsul ideal, sa faca cumparaturile pentru intreaga saptamana ce urma dupa cum avea obiceiul. Diana a deschis usa plianta din spate sa-i spuna fratelui ei ca merge pana la supermarchet.
Nicolae s-a dezbracat de tot ramanand doar in pantalonii scurti cu care avea obiceiul sa inoate in piscina. Si cand ea a deschis usa, el era pe cale sa sara in piscina. Diana a admirat trupul lui iarasi, picioarele si bratele lui musculoase straluceau in lumina soarelui. Diana a simtit pasarica ei devenind si mai fierbinte si fara sa gandeasca a inceput sa-si frece mana dealungul pasaricii ei prin materialul subtire al jeansilor ei taiati, privind cum fratele ei face un plonjon in piscina, spatele lui intors inspre ea. Dar dintr-o data a auzit usa din fata deschizandu-se.
“Buna, draga mea!”
Era sotul ei, Emil. Diana a iesit afara din hipnoza ei si a incetat sa-si mai dezmierde pasarica si a pasit inapoi in bucatarie sa-l intampine pe sotul ei. In ultimul timp, Diana a inceput sa observe tot felul de lucruri care pana nu demult nu prea le observa. Poate si diferenta de zece ani. Poate felul diferit al caracterelor lor. Poate faptul ca in ultimul timp el dupa servici ii placea sa vina acasa si sa se uite la TV, iar ea, fiind foarte tanara avea chef ca dupa ce venea de la servici sa iasa in oras si sa sa distreze toata noaptea. Norocul ei era ca de multe ori cand sotul ei nu avea chef de aceste escapade nocturne prin cluburi, mereu putea conta pe fratele ei si grupului nebunatic de prieteni care il avea acesta. Si asta se intampla tot mai des in ultimul timp. Si apoi cheful redus de sex pe care sotul ei in ultimul timp il avea. Diana nici macar nu-si mai putea reaminti ultima data cand a facut sex cu sotul ei. E adevarat ca la inceput, cand ea si Emil erau proaspat casatoriti, o faceau aproape zilnic, dar in ultimul timp, dupa ce s-au asezat intr-o rutina, totul a devenit doar… rutina. Nimic spontan, nimic iesit din comun, doar… rutina.
“Esti bine?” Emil a intrebat-o, sarutand-o pe sotia lui pe obraz. “Pari cam imbujorata” a zis el, o privire de ingrijorare aparand pe chipul lui. Imaginea fratelui ei a fulgerat prin mintea ei.
“Vremea asta torida…” a raspuns ea.
“Sigur. Ce mai face Nicolae? Si-a revenit?” a intrebat Emil.
“Incepe sa-si revina. E afara la piscina… din cate stiu eu.”
“Pai, cel putin numai sta toata ziua in camera de oaspeti dupa ce vine de la servici…” a zis Emil sarcastic. Apoi s-a uitat la ceasul lui. “Shit, am intarziat la o intalnire. Am trecut pe acasa doar sa iau niste acte. Ma intors in jur de patru, bine, draga.”
“Emil, nu vrei sa lasi toate la o parte si sa petreci aceasta minunata zi de vara impreuna cu mine?”
“Draga mea, sti ca pana nu inchei acest contract, nu pot.”
“Stiu, dar totusi, nu poti sa-ti iei macar o sambata liber. Am chef sa merg intr-un club diseara, si apoi am un chef nebun de tine.”
“Draga mea, sti ca nu pot. Azi am o intalnire foarte importanta, la fel si maine. In weekendul asta sunt mai ocupat ca niciodata. Vezi, poate scoti ceva de la Nicolae. Foloseste acest weekend si incearca sa vorbesti cu el, poate poti sa-l convingi ca mai exista si alte femei in afara de Codruta (logodnica lui). Cu siguranta poti sa-i aranjezi vreo intalnire cu una din prietenele tale.”
“Bine, bine” a mormait Diana. Emil a sarutat-o pe obraz iarasi si s-a indreptat inspre biroul lui.
Diana a deschis usa plianta din spate sa-i spuna lui Nicolae ca si ea pleaca la niste cumparaturi. El tocmai a iesit afara din piscina dupa sesiunea de innot. Pantalonii scurti de innot era imbibati cu apa si erau lipiti de trupul lui. Diana clar putea sa vada penisul lui prin materialul subtire. Ea statea in liniste in cadrul usii si privea cum Nicolae a luat prosopul de pe sezlongul de langa piscina si a inceput sa se stearga. Apoi a lasat prosopul sa cada inapoi pe sezlong si si-a dat jos pantalonii. Penisul lui lung atarna intre picioarele lui ca un tub moale.
Diana a inceput sa dezmierde pasarica ei iarasi, presand in labile pasaricii ei cu degetele prin materialul jeansilor. Nicolae s-a indreptat inspre o sfoara de atarnat haine ude si si-a atarnat pantalonii scurti acolo. Apoi s-a intors roata si a vazut-o pe sora lui stand in cadrul usii si uitandu-se la el.
Diana s-a oprit din dezmierdadul pasaricii ei si a lasat mana sa-i cada pe langa corp. Ea si-a luat privirea de la trupul fratelui ei si si-a atintit-o in pamant. A inceput sa se panicheze. Nicolae cu siguranta a observat cum il priveste, ce putea ea sa zica?
Nicolae a pasit inspre cadrul usii unde Diana statea. Inca mai era in intregime nud. Penisul lui saltand si leganandu-se moale dintr-o parte in alta, frecandu-se de coapesele lui musculoase cam pe la jumatea distantei dintre pubis si genunchi. Si avea prosopul intr-o mana. Diana nu mai stia ce sa faca. Si-a mentinut ochii atintiti inspre pamant cand Nicolae s-a aproapiat de ea. Diana a simtit cum fata ei se roseste ca o tomata.
“Diana, ar trebui sa iesi aici afara unde e asa de bine” Nicolae a zis, infasurand prosopul in jurul mijlocului lui. El nu dadea nici o impresie ca a observat-o spionandul.
“Errr, nu chiar acum, Nicolaee. Tocmai vroiam sa merg la supermarchet sa fac aprovizionarea pentru saptamana urmatoare.” Diana inca mai putea sa vada obscena umflatura a penisului lui prin prosop. A simtit parca cum obrajii ei ardeau cu un rosu intens acum, inima ei batea salbatic. “Tu nu vrei ceva?” a intrebat ea incercand sa para calma, si incercand sa evite sa se holbeze la prohabul fratelui ei.
“Diana, poti sa mergi la supermarchet mai tarziu, acum hai mai bine afara sa stai unpic la soare…” a zis Nicolae, oprindu-se chiar langa sora lui, pectoralii lui goi si bine lucrati stand chiar in fata ei.
“Du-te si pune un bikini pe tine si stai afara cu mine pentru un timp.” Nicolae si-a trecut bratele lui dealungul bratelor ei nude, trimitand scantei prin tot trupul Dianei. Ea s-a uitat la ceasul ei. Era doar 3:15. Avea timp sa faca plaja pentru vreo ora si apoi sa mearga la cumparaturi.
“Cred ca da, ma duc sa ma schimb.” Diana a disparut in casa. Nicolae a zambit iarasi un ranjet foarte viclean…
Nicolae a privit cum sora lui a iesit zece minute mai tarziu prin usa plianta din spate si s-a indreptat inspre sezlonguri. Purta un bikini alb din doua bucati. Nicolae imediat a inceput sa aiba o erectie in timp ochelarii lui de soare urmareau fiecare pas care il facea ea. Sanii ei pareau mai mari ca niciodata. Sutienul costumului de baie avea un decolteu larg si sanii ei ieseau foarte obscen afara prin el. Sutien pe naiba, practic doua petice triunghiulare si cateva snururi care tineau acele petice peste o treime din sanii ei. Si apoi, sfarcurile ei erau foarte vizibile prin materialul subtire al sutienului. El si-a lasat privirea sa calatoreasca in jos la pasarica ei. Pubisul ei era clar fara nici un fir de par, iar crepatura dintre labile ei se vedea destul clar prin materialul subtire al bikinilor ei. Picioarele ei lungi si atletice erau usor bronzate si vizibil tonifiate datorita exercitilor regulate la sala. Diana s-a asezat jos pe un sezlong langa fratele ei, si s-a intors pe burta. Nicolae si-a aruncat privirea la posteriorul ei bine conturat. Bikini deabia acopereau fesele ferme ale fundului ei, si arata asa cum Nicolae si-a imaginat, practic o inima perfecta.
“Nicolaee, de cand te-ai mutat aici nu am avut timp de o discutie serioasa. Ce s-a intamplat intre tine si Codruta?” a intrebat Diana, dornica sa afle motivele pentru care Nicolae s-a despartit de Codruta. Ea statea pe burta si il privea pe Nicolae.
“Nimic. Doar, amandoi ne-am dat seama ca relatia noastra nu mai merge, si cam asta basta. Scuza-ma, dar inca nu prea am chef sa vorbesc despre asta. Pe moment doar vreau sa ma bucur de soarele asta…” a zis Nicolae.
Diana intelegandu-l si cunoscandu-l cel mai bine pe fratele ei, stia ca orice tentativa de a scoate ceva de la el era inutila cand spunea ca nu are chef de vorbe. Asa ca s-a intins pe burta si a continuat sa se bucure de caldura soarelui.
“Woow, dar chiar ca e cald azi…” a murmurat Diana dupa vreo cinci minute de liniste. Ea avea ochii inchisi, soarele dogoritor cazand pe spatele ei.
“Diana, cred ca ai nevoie de crema pe spate.”
Inainte ca Diana sa poate zice ceva, Nicolae intindea lotiunea pe umerii ei miscand degetele lui intr-o miscare circulara, direct pe pielea ei goala. Atingerea fratelui ei a facut ca Diana sa se tensioneze. Ea s-a prins de marginile sezlongului cand l-a simtit cum isi indrepta masajul in jos pe spatele ei, incet frecand crema peste ea.
“Esti foarte tensionata Diana. Esti bine?” a intrebat Nicolae inocent. El isi misca mainile pe marginile trupului ei si masa pielea din apropierea sanilor ei.
“Cred ca sunt doar obosita. Dupa o saptamana in care nu mi-a mers prea bine la servici si sforaitul lui Emil…” Diana a raspuns, nevrand sa dea de gol motivul adevarat din cauza caruia era asa de tensionata.
“Da, si eu l-am auzit din camera mea…” a raspuns Nicolae in timp ce masa in jos pe mijlocul ei. El si-a apasat degetele la baza spinarii ei destul de tare. Pelvisul surorii lui s-au ridicat usor de pe sezlong, impingand fundul ei atletic in sus. Nicolae a zambit cand a vazut asta, si si-a continuat actiunea. El si-a alunecat mana printre coapsele ei zvelte, si a masat movila pasaricii ei direct prin bikini ei.
Diana a simtit cum fratele ei se misca intre coapsele ei. El si-a presat mana de pasarica ei. Ea s-a simtit socata din cauza a ceea ce facea el, dar ceva a fost aprins in creierul ei, un instinct primar si carnal din adancurile interiorului ei.
“Nicolaee… opreste-te… acum…” A incercat sa se prefaca furioasa, si o parte din ea chiar era. Lucrul asta era foarte ciudat, ea ar fi trebuit sa se ridice si sa plece, dar impulsul si nevoia crestea din ce in ce mai tare in interiorul ei.
“Diana… vrei sa fac asta… nu-i asa?… spune ca nu-ti place…” Nicolae a presat si mai tare prin material. El freca degetele lui de pasarica ei din ce in ce mai mult, peste labile ei si prin crepatura vizibila dintre ele, facand-o pe superba blonda sa se prinda puternic de marginile sezlongului. Ea se agita sub atingerea lui si trupul ei incepea sa raspunda vizibil.
“Nicolaee, te rog, trebuie sa te opresti chiar acum.” Diana acum se ruga de fratele ei, ea stia ca nu mai putea da inapoi, nu acum.
Nicolae nu a zis nimic si apoi subit si-a indepartat mana de la pasarica ei, Diana a suspinat. In ea erau niste sentimente si emotii care se luptau salbatic si avea o idee foarte clara care vor iesi la suprafata. Era intr-un fel bucuroasa ca el s-a oprit, ce a facut el era un lucru obscen, dar trupul ei si in particular pasarica ei vibra cu poftele carnale si practic inimaginabile.
Dar Nicolae doar incepea. Inainte ca sa-i dea surorii lui timp sa-si controleze emotile, el iarasi a mai facut o mutare. A pus stapanire pe snurul bikinilor ei si i-a tras in jos, expunand fundul frumos bronzat si fara nici o urma. Pielea ei avea un bronz constant si acolo unde mai devreme erau bikini. El a continuat sa traga in jos pana cand bikini ei erau in jurul coapselor ei. Coapsele surorii lui erau deschise putin si el putea sa vada pasarica ei neteda si catifelata. Nicolae avea acum acces liber intre coapsele neacoperite ale surorii lui si cu o miscare experta a mainii a despartit labile pasaricii ei, in timp ce doua din degetele lui pline de crema antisolara au ...



    Login