Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O intamplare cu, colega de munca
Autor : baciuadi - 2016-03-13
Citita de 24285 ori - Nota 4.27 (110 voturi)
Sunt o fata ca toate fetele, simpla si naturala, cu parul blond si creet, ochi albastri cam 1,64 cm si 47 kg zvelta sani mici si fund potrivit. Am 27 de ani lucrez intr-o banca,locuiesc singura intr-o casa si putin teren cu chirie langa marginea Iasiului. Singura dupa o de relatie de 3 ani, iar pentru am ineca amarul intro zi m-am decis sa imi iau un caine asa a aparut mario in viata mea. Un prieten de-al meu avea o lupoaica care sa imperechaiat cu un Rottweiler si unul din cei 4 pui era un baiat frumos, cel mai frumos din toti asa ca l-am ales, amicul meu spunandumi, findca stia ca eu stau la bloc sa il sterilizez dar eu in momentul acela fara sa tin seama de cezice el si de bucuria de a avea un companion imi fac mila si nu il sterilizez pentru ca sar fi pierdut toata samanta si originea lui si in plus aveam o curte mica unde sa il tin, asa ca mai tarziu am avut surprize.....!!!!
Crescand de acum si avand aproape un an, incepuse sa isi etaleze barbatia si sa miroasa diferite locuri ale pietenelor unde stateau mai ales cu pasarica. Plus ca imi adulmeca chiloti de fiecare data cand avea ocazia si ii gasea pe jos iar pentru mine era amuzant. Eram cei mai buni prieteni pana aproape acum 2 luni cand ceva ciudat sa intamplat si mi-a fost rusine de acea cunostinta, era o colega de servici aproape de 32 de ani, care era divortata de ceva timp si imi povestea de un barbat ce la vazut si ii placea si bine inteles ca era putin umeda jos. Numai ca Mario asa cum facea de obicei nu a asteptat sa se ridice colega mea asa ca i-a bagat nasul sub fusta si i-a dat o limba, aceasta a sarit de pe canapea si era putin socata, plecand in tromba si spunandumi ca , cainele meu vrea sa o violeze, amuzata fiind dupa ce a plecat si fara sa imi dau seama ca acea colega nu avea chiloti pe ea caci era ausust si e o luna in care avem dreptul sa nu avem chilotei si sa ne aierisim si noi putin cu o briza in pasarica de aer. Totusi eram rusinata, il cert pe Mario si ma pun sa dorm ca era cam 8 seara si ma simnteam cam obosita si in plus adoua zi la 7 incepeam programul.
Ajunsa la servici adoua zi , colega nici nu ma baga in seama asa ca imi vad de ale mele, numai ca inainte de terminarea programului ma inita la o cafea si isi cere scuze, si imi povesteste senzatia avuta si ne amuzam api imi spune ca in weekend se vede cu tipul de care imi povesteste. Ajunsa acasa il scot pe Mario la plimbare in parc si asa e ora 6 pana la 10 mai era si din intamplare ma intalnesc cu amicul meu, care avea o catelusa de rasa si care Mario ii da tarcoale sa se imperecheze si nu reuseste, atunci amicul meu imi zice dinou sa il sterilizez caci nu e de rasa si e corcitura si imi da un numar a unui veterinar. In timp ce Mario calarea cateaua si se jucau vad un varf rozaliu iesind din teaca lui si curioasa il intreb pe amicul meu ce e aia, el fiind crescator si dresor de caini imi explica:
- Aia e teaca lui si isi protejeaza bijuteria. „Razand”
- A da !! „scotand limba” Cred ca e mica dupa cum vad. „spund eu”
- Da foarte mica, fai o laba sa vezi cat e ! „Dand din cap”
- Mda „exclamand eu”
- Auzi mai documenteazate despre animale inainte sa iti ei! „spuse pe un ton serios”
- De ce? „intreb eu ”
Se facu un moment de liniste si aud un telefon sunand.
- Alo , da acum vin. „Recunosc voce si ma intorc era colega mea de servici ”
- Hey........ ce faci? „o intreb”
- Buna uite ...tipul cu care vb a plecat pentru 2 saptamani cu serviciul ! „spunandumi poe un glas suspinand”
- Unde mergi acum?
- Acasa la mama!
- Te grabesti ?
- Nu.
Asa ca o invit sa stea cu noi si sa vorbim caci era doar 7, asa ca amicul meu ne povesteste tot aparatul reproductiv al cainelui si noi radem si chicotim aiurea pana vedem ca ciasul e 11 jumate seara si ne despartim fiecare in directia sa.
A doua zi la servici imi zice daca vreau sa iesim la o cafea dupa servici si sa mai socializam, asa am si facut. Fara a deschide subiectul din parc si vorbind de barbati si de alte chestii. Ajunsa acasa ii dau lui Mario de mancare si il scot in curte ca sa ma pot relaxa umpic singura si sa imi folosesc vibratorul din dulap, oricum asa faceam mereu pe Mario il scoteam afara cand aveam grija de mine singura. Dupa ce termin imi las vibratorul pe pat si merg sa dau drumu la apa calda sa fac o baie, ii dau drumu lui Mario in casa si ma bag la baita asa cum faceam mereu cand foloseam vibratorul meu drag.
Era vineri si abia asteptam sfarsitul de program cand directoarea ne spune ca ne-am atins targhetul si lom toti bonusuri si ca suntem invitati in oras la club. Colega mea ma intreaba daca poate ramane la mine caci ea statea in partea opusa a orasului si nu vroia sa deie bani pe taxiu plus ca mai vorbeam si noi, asa ca am acceptat. La ora 8 am ajuns la locul cu pricina si am stat pana pe la 11 caci nu prea era distractie. Ajunse acasa parchez masina si intram in casa, radem glumim si il vede pe Mario in dormitor lingand vibratorul meu....
- Au da ce face Mario ? „ma intreaba ea”
- Prin casa !
- Nu ce linge, el ?
Vin din baie unde ma spal pe maini si intru in dormitor unde il vad pe Mario cum imi linge vibratorul.
- Mario....!!! „tipand”
- Aia e o jucarie sau e ce cred eu ca e ? „ma intreaba”
- Cam da este ce crezi ! „ii spun rusinata”
- E stai linistita am si eu unul acasa ! „razand”
- Stai sa il iau si sa il pun la loc . „eram destul de stanjenita de situatie”
Prietena mea pleaca si ea din dormitor si merge in bucatarie.
- Gata , scuze de chestia asta !
- Stai linistita se mai intampla.
...



    Login