Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO experienta marcanta
Autor : Psyche20 - 2013-09-19
Citita de 7853 ori - Nota 7.78 (40 voturi)
<Ce faci..?>

<Salutare. Ma relaxez cu un pahar de vin. Si scriu."

<Suna bine!>

<Cum te simti dupa meci?>

<Odata cu meciul asta pierdut s-a terminat si campionatul.>

<Imi pare rau..>

<Vrei sa-mi alini durerea?>

<Cu placere. La mine sau la tine?>

<La mine. Abia astept sa te rup!>

<Si eu.>
A coborat sa ma intampine. Desi imbracat casual si cu o caciula pe cap, marturisesc ca mi se parea cel mai sexy lucru pe care orizontul meu imaginar l-ar fi putut intrezari la momentul ala sau orice simturile mele ar fi putut percepe. Eu purtam un palton pana la genunchi, sub care se observa ciorapul negru cu dunga de-a lungul piciorului la spate. Dar nu ar fi putut ghici nimeni ca nu aveam top sau fusta. Par pieptanat si relaxat, botinute cuminti dar cu toc cui, un machiaj nu prea strident si o esarfa de culoare bej deschis care imi invelea tot gatul.
De indata ce am ajuns si-a aprins un joint. Framanta incontinuu filtrul,il lasa in scrumiera, il privea-clipea indelung- il privea iar, il apasa; era vadit afectat. Am preferat sa nu deturnez nici macar putin scopul vizitei mele, asa ca m-am dezbracat de paltonel. Purtam lenjerie cu animal print maro si negru - tigru- si portjartiera din dantela neagra.

Femeile agata cu nesimtire. Chiar asa e. Tinere sau nu, folosindu-se fie de tupeu, fie de o falsa candoare si dragalasenie, femeile sunt cele, as indrazni sa spun, care agata cel mai des.
Asa l-am agatat si pe M. Intr-o noapte cand am iesit, deja incredibil de turmentata, in oras cu colegele de apartament, imbracata cu rochia rosie cea buclucasa. Rochia aia mi-a purtat mereu noroc. De fiecare data cand ies din casa imbracata cu ea stiu ca voi avea parte de.. noroc!
L-am zarit la bar. Parea prostut, parea confuz, dar era ceva la el incredibil de sexy, incredibil de potrivit starii pe care o aveam. L-am abordat, l-am cucerit probabil cu energia tinereasca si l-am adus la mine acasa.
Eram naucita in urmatoarea dimineata cand m-am trezit. Tamplele parca apasau cu violenta una spre alta gata sa-mi zdrobeasca creierul prea moale, imi era incomod sa respir datorita unei impunsaturi continue in piept; aratam ca un soldat intors de pe front. Nu-mi puteam da seama cum capatasem toate vanataile alea dureroase dar coafura mea sugera ca am trecut prin destule, la fel cum o sugera peretele de deasupra patului- zgariat si murdarit de tocuri pana il ultimul strat de vopsea, la fel cum o sugera portjartiera gasita in fata blocului cand am mers sa arunc toate sticlele alea pe care le golisem cu o seara in urma.
Cu totii stiti sa recunoasteti "mersul rusinii": doi craci care abia se leagana pe niste tocuri prea mari, imbracati cu ciorapi care s-au rupt, machiaj intins si par dezordonat, privire paranoica - care se uita-n stanga si-n dreapta obsedant. L-am parcurs de atatea ori.
Atunci insa nu a fost vorba de asa ceva.Eram mult prea coplesita de experienta ca sa mai simt in timpul apropiat ce i-a urmat vreo urma de jena sau retinere. In zilele urmatoare am dat curs "marsului rusinii". Obsinuiam sa merg prin oras, alunecand printre rutina treburilor cotidiene, mereu cu gustul acelei nopti si a sentimentului de bruscare. Si daca nu ma infioram pana la ultimul por, ma udam leoarca si ma masturbam cat de repede posibil. M-am masturbat in mall. Si credeti-ma pe cuvant, nu sunt vreo nimfomana!
Ceea ce mi-a facut M intr-o noapte nu mi-au facut restul barbatilor cu care am fost impreuna.

M-am asezat in poala lui, mi-am trecut tandru mana prin parul sau negru si des si l-am sarutat adanc privindu-i ochii mari, albastrii, sculptati ca de un artist intr-o fata perfecta. Avea cea mai perversa privire pe care am vazut-o la cineva. Cand se uita la mine in felul ala, cand isi modela gura in zambetul ala strengar ilustra imaginea desavarsita a sugestiei sexuale. Daca sugestia sexuala, daca insusi sexul ar fi o entitate cu un chip - in mintea mea au fata lui.
E sportiv. E inalt, cam 1,90, robust si puternic. Are gambele perfecte. M-a insfacat cu aceiasi sete pe care o adoram. Nu m-a lasat sa-l dezbrac sau sa ma dezbrac. Lui ii reveneau atributiile astea, el se ocupa de tot.
Imi spunea ca o sug bine. Mi-a poruncit si de data asta sa ma pun in genunchi si sa-mi deschid gura. Si ca de fiecare data, mi-a umplut toata cavitatea bucala cu penisul lui mare si erect. Il simteam presandu-mi in gat in timp ce testiculele lui moi imi loveau barbia. Dar si-l retragea inainte sa ma inec. Era un maestru. Din cand in cand il scotea, si-l freca si ma lovea cu el peste obraji si buze. Imi amintesc cum prima oara am ezitat, la indemnul lui, sa-l scuip. Si cat de excitanta a fost palma pe care am primit-o pentru asta. Asa ca de data asta, cand mi-a cerut sa-i scuip penisul, nu am mai ezitat, m-am impotrivit de-a dreptul. Mi-am miscat capul in semn de ...



    Login