Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O după amiază fierbinte.
Autor : ariana1971 - 2023-12-11
Citita de 7003 ori - Nota 2.67 (257 voturi)

Relația noastră este greu de definit. Nici nu i-am pus niciodată un nume. Ne auzim când avem chef și ne vedem când putem, fără a avea probleme acasă. Fără obligații, fără bătăi de cap. De asemenea, suntem pe aceeași lungime de undă când vine vorba de sex. Totul este acceptat atâta vreme cât provoacă plăcere amândurora. Nu un sex monoton ca acasă, ci unul excitant și sălbatic și câteodată nu tare cuminte!! Discutasem de mai multe ori și era în aer de ceva vreme, ideea de a face sex in trei, de preferință cu o femeie. Dar găsirea unei a doua femei cu care facem clic, care să aibă aceeași perspectivă și să fie si discretă, s-a dovedit a fi mai dificilă.
Și apoi dintr-o dată a apărut Flavia. Încrezătoare în sine, interesantă și deschisă la minte. Ideea că s-ar putea întâmpla în sfârșit m-a încordat și m-a făcut să nu mai fiu sigura pe mine. Dar nu am vrut să renunț acum. O dată în viață merită sa incerc. O experiență care va rămâne între noi trei. În cel mai rău caz, dacă va fi dezamăgitoare, nu vom mai vorbi niciodată despre asta. În cel mai bun caz, ne vom simți bine când ne vom aduce aminte de asta.
Așa că după niște mesaje și o întâlnire video pe whatsapp am stabilit o dată și s-a rezervat o cameră la un hotel de la marginea orașului.
Acum că în sfârșit a sosit momentul, nervii îmi trec prin tot corpul. În timp ce mă pregătesc îmi fac un selfie in oglinda și le-o trimit amândurora. Buze roșii, lenjerie din dantelă neagră și chiloți sexy. Mi-am pus peste ea o rochie scurtă neagră, o bluziță roșie transparenta și sunt gata să plec. Tensiunea din stomac dezvăluie că sunt puțin nervoasă când plec din parcare. Intrăm în cameră amândouă iar pe masă e o frapieră cu o șampanie in ea. Simt că am nevoie de un pahar. Bem unul si ne așezăm una lângă alta.
O întreb daca este nervoasa. Spre surprinderea mea, ea spune că nu și îmi atinge ușor piciorul cu vârful pantofului. Simt furnicături în acel loc și, din fericire, alcoolul își face efectul făcând să dispară acea stare de nervozitate. Mâna ei alunecă sub marginea fustei mele. Ea îmi vede chiloții și zâmbește aprobator. Suntem întrerupte de o bătaie în ușă. Umplu din nou paharele în timp ce ea merge spre ușă. Mihai o salută cu un sărut pe buze. Privirea lui o întâlnește pe a mea în timp ce buzele lor se despart. Mă așez din nou, iau o înghițitură și mă uit în altă parte timidă. Fiecare fibră din corpul meu țipă să se ridice și să fugă pe ușă. Frica mă copleșește din nou și mă întreb ce fac de fapt acolo. El îmi vede ezitarea, vine spre mine și mă trage de mijloc la pieptul lui. Mă ciocnesc stângaci de el și îi șoptesc că poate asta nu este o idee atât de bună până la urmă. Îmi închide și își apasă buzele de ale mele. Limba lui intră în gura mea și mă lipește de el. Îi simt entuziasmul și observ că ea a venit să în spatele meu. Vârfurile degetelor ei îmi mângâie gâtul. Închid ochii și mă predau. Îi simt sânii pe spatele meu în timp ce degetele ei continuă să mă atingă ușor. Dintr-o dată se oprește din sărutat și face un pas înapoi. Înainte să pot răspunde, ea îi ia locul și își lipește buzele de ale mele. Buzele ei sunt mai moi și mai pline. Au un gust dulce de la șampanie în timp ce îmi mușcă buza jucăuș. Oftez încet și o las să preia conducerea. La urma urmei de aceea suntem acolo. În timp ce mă sărută, îmi deschide încet fermoarul fustei. Deodată mă trezesc pe jumătate goală în cameră. Degetele ei cu unghii lungi roșii îmi urmăresc gâtul în jos. Alunecă apoi ușor sub marginea sutienului meu și îi simt degetele atingându-mi sânii. Sfârcurile mele răspund în timp ce ea le strânge ușor. Se vede că-i place ceea ce face! Mă împinge spre marginea patului și stă între picioarele mele. O privesc cum își scoate hainele încet privindu-mă drept în ochi in acest timp. Spre surprinderea mea, ea poartă doar o pereche de tanga roșii. Sânii ei sunt mai mari decât ai mei, plini și fermi. Se așează pe mine și continuă de unde s-a oprit. Simt că sânii ei calzi îmi ating abdomenul în timp ce mă sărută pe un mamelon. Îl suge și rotește limba in jurul lui mușcând ușor înainte de a se muta la celălalt sân. Continuă încet drumul în jos. Îmi simt păsărica tremurând când în sfârșit îmi scoate tanga. Îmi întinde picioarele și limba ei alunecă de-a lungul interiorului coapselor mele, tachinându-mă, în timp ce simt că mă ud. Vreau să văd ce îmi face și îmi deschid ochii. Privirea mea se întâlnește cu a lui. Îi văd umflătura din pantaloni. Acest lucru în mod clar nu îl lasă neafectat. Își freacă mădularul cu mâna prin pantaloni. Știe că asta mă excită și continuă să se uite la mine. Îl vreau înăuntru, aici, acum. Vreau mâinile lui pe corpul meu. De parcă mi-ar fi citit gândurile, se ridică și își scoate hainele. Oare poate fi și mai lent? mă întreb nerăbdătoare.
Vine și se așează lângă mine. I-o iau în mână, îl strâng puternic și încep să i-o frec. Își plimbă mâna peste fundul ei, îi trage tanga deoparte și îi bagă un deget în păsărică. Îl aud pipăind-o cu degetele. Mormăie de plăcere și mi le bagă în gură sa i le sug. Sug și gust din sucurile ei în timp ce continui să mă joc cu pula lui. Vreau să i-o sug, dar simt cum crește tensiunea în stomacul meu. Ea îmi suge clitorisul,făcând în cerc și crescând presiunea cu limba. Simt că termin și îl las să plece. Mă întoarce brusc și mă trage pe mâini și pe genunchi. Își bagă penisul tare în păsărica mea udă, în timp ce degetele ei continuă să-mi stimuleze clitorisul. Mușchii mi se încordează în timp ce el alunecă adânc în mine. Geme încet și se mișcă mai repede și mai adânc. Imediat după câteva împingeri nu pot să-mi rețin un țipăt și îmi tremură tot corpul. Se retrage repede, pentru ca nu vrea sa termine așa repede. În timp ce furnicăturile încă persistă, o văd pe Flavia zâmbind. Îmi oferă un sărut jucăuș și îmi șoptește dacă vreau să i-o sugem împreună.
Dau din cap afirmativ și alunec spre el pe mâini și genunchi cât mai elegant posibil. Îl sărut și îmi apăs trupul gol de el.
Mâna lui alunecă spre fundul meu. Părul ei lung îi cade peste umeri în timp ce îi linge vârful penisului. Îl suge și apoi îl ia complet în gură.
Mă las in genunchi langa ea. ÃŽi masez uÈ™or coaiele netede È™i bărbierite È™i îmi plimb încet limba spre capul lui. O văd făcând la fel. Gurile noastre se întâlnesc în vârf. Limba mea o caută pe a ei în timp ce amândoi îi lingem capul penisului. Se bucură de priveliÈ™te È™i priveÈ™te cum ne sărutăm în timp ce continuăm să i-o frecăm. ÃŽl văd strângându-si coaiele È™i încercând să întârzie puÈ›in momentul, dar observ că nu mai poate face asta mult timp. Flavia i-o ia în adânc în gură, până Ã...



    Login