Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O dupa amiaza la hotel - continuare
Autor : pedriela - 2017-09-25
Citita de 14426 ori - Nota 6.95 (73 voturi)
La nici 5 minute dupa ce usa s-a inchis in urma Simonei, mi-a si sunat telefonul.
-Buna, sunt Simona....mi-e rusine sa recunosc, dar m-am simtit minunat alaturi de tine. A fost o nebunie... si imi doresc mult sa repetam experienta...
- Buna, Simona. Ma bucur mult. Si mie mi-a placut la nebunie si abia astept sa vina seara de maine. La ce ora iti termini programul?
- Incep pe la 12 si termin pe la 19, asa ca in jur de 19.15 as putea fi la tine. Te superi daca surpriza de care am discutat ti-o fac eu? Promit ca o sa-ti placa...
- Mmmm...bineinteles.... m-ai facut curioasa. Te sarut si abia stept sa te vad...
Noaptea am dormit neintoarsa, ca un prunc. De mult nu am mai fost atat de relaxata si de implinita. Mai facusem dragoste cu o femeie, dar parca niciuna nu a fost atat de pasionala ca Simona. Cei 19 ani ai ei si hormonii care zburdau liberi au cooperat pentru a-mi dat cea mai senzuala experienta din viata mea.
Dimineata m-am trezit binedispusa, am servit micul dejun, am facut repede un dus si am plecat spre conferinta. Evident ca nu m-am putut concentra si nu am ascultat nimic, caci mintea mea deja o luase razna, gandindu-ma la Simona si la parfumul dulce al piersicutei ei.
La ora 18.30, eram deja in camera, cu muzica in surdina si admirandu-mi in oglinda sanii mari, care se luptau din greu sa iasa din stransoarea babydoll-ului de matase. Portjartierul, ciorapii fini si pantofii cu toc stiletto se potriveau de minune, asa ca eram pregatita de o noua experienta magica.
Ora 19.20....batai usoare in usa. Inima imi zvacneste nebuneste.
Deschid usa si in prag o vad pe Simona, asa cum nu-mi imaginam ca poate fi vreodata. Fusta scurta, taior, ciorapi fini, pantofi cu cele mai inalte si subtiri tocuri pe care le-am vazut vreodata. Langa ea, cu un zambet timid, statea un barbat cam de 20 ani, in jur de 175 cm inaltime, insa destul de slabut. Nu cred ca avea mai mult de 65 kg, insa ochii lui negri si zambetul sagalnic m-au zapacit.
- El este Sorin, iubitul meu. I-am povestit de tine si si-a dorit mult sa te cunoasca.
- Intrati, am spus zapacita si foarte rosie la fata.
Cu capul in pamant si rosu in obraji, Sorin spuse:
- Acum inteleg, Simona. Este incredibila Ela. Este cea mai sexy femeie matura pe care am vazut-o vreodata.
- Da, este frumoasa si este a mea, spuse Simona si venind in spatele meu a inceput sa ma sarute lasciv pe gat, in timp ce mainile imi framantau sanii. As vrea sa facem dragoste in fata lui Sorin, sa ma vada asa cum sunt in realitate.
Nu am apucat sa raspund, caci sarutul lui Sorin a venit pe nepregatite si a avut un efect devastator. Limba lui a cautat-o cu infrigurare pe a mea si ni s-au inlantuit lasciv.
-Ce bine saruti...mai vreau....
Mana lui a coborat usor pe abdomen si doua degete experte mi-au intrat violent in piersicuta ce mustea deja de seva.
- Incet, te rog.....sunt foarte excitata....
Am deschis ochii si am vazut-o pe Simona in pat, purtand doar un corset si o pereche de ciorapi mov cu dantela, ce ii scoteau in evidenta picioarele lungi si frumoase. Cu o mana isi freca violent clitorisul, iar cu cealalta isi facea rotocoale in jurul sfarcurilor erecte.
-Vino aici, Ela. M-am asezat langa ea si ne-am sarutat pasional. Limbile noastre inlantuite se frecau si sorbeau intr-un ritm ametitor, iar camera se umpluse deja de mireasma ametitoare a sucurilor noastre ce curgeau libere.
- Am o supriza pentru tine, asa cum am promis, spuse emotionata Simona. Se ridica din pat si scoase din punga de cadouri de pe pat cel mai gros dildo dublu pe care l-am vazut vreodata si doua siraguri de bile anale, a caror grosime crestea progresiv. Mi-ar placea sa le incercam...
- Si mie....ajuta-ne, Sorin....
Ne-am asezat fata in fata in patul mare si ne-am sarutat pasional, frecandu-ne usor vulvele fierbinti.
-Trebuie sa va pregatesc inainte, spuse Sorin. Ne-a legat la ochi si ne-a obligat sa ne asezam amandoua, una langa alta, pe abdomen, cu picioarele departate si cu o perna moale sub burtica. Nu-ti fie teama, Ela.... Stiu ce fac si o sa va faca placere la amandoua....
Am strans-o tare pe Simona de mana cand limba lui Sorin mi-a gadilat prima oara anusul. Rotocoalele pe care le facea in jurul orificiului anal ma innebuneau. Mi-am dus mana la clitoris si l-am frecat innebunita de placere.
Limba Simonei imi intra si iesea din gura exact in ritmul in care limba lui Sorin intra si iesea din funduletul ei apetisant. Mi-am dat seama ca nu mai avem mult si vom termina amandoua intr-un cor de tipete si suspine.
Dupa aproximativ 20 minute, Sorin se ridica si veni in fata noastra. Simtiti-va gustul. Ne-am sarutat toti 3, cu limbile arzand de dorinta. Gustul usor amarui al limbii lui, dupa ce ne explorase funduletele, era absolut demential.
- Cred ca sunteti pregatite, doamnelor.... este timpul sa trecem la nivelul urmator.... Cu delicatete, lua primul sirag de bile anale, il dadu din belsug cu lubrifiant si incepu sa le introduca rand pe rand in funduletul Simonei. Dupa grimasele de pe fata ei, am inteles ca nu se simtea tocmai in elementul ei. Fara sa stau pe ganduri, m-am bagat sub ea si am inceput sa-i sug si sa-i ling pasional clitorisul. A tipat si a tremurat ca electrocutata cand penisul lui Sorin a patruns-o usor in piersicuta....
- Ohhhhhh....nu mai rezist.....a tipat Simona. Coapsele ei au inceput sa tremure spasmodic si sa-mi stranga capul ca intr-o menghina. Se freca cu piersicuta de fata mea ca o apucata, sfarsind prin a-mi umple gura cu sucul dulce al orgasmului ei. A ramas nemiscata, ca o statuie, pret de cateva minute, in timp ce-i simteam contractiile violente pe limba. Cand intr-un tarziu a coborat de pe fata mea, eram naclaita de crema ei laptoasa si innebunita de dorinta.
-Acum este randul meu, am spus si trantindu-l pe Sorin pe pat am inceput sa i-o sug pasional. Limba mea urca si cobora pe glandul lui de parca ar fi fost cea mai dulce acadea din lume. Linge-l usor in fund, imi spuse cu o voce suava Simona. Adora asta....Ca o confirmare, Sorin s-a asezat pe spate si despartindu-si picioarele, mi-a oferit in toata splendoarea ei o gaurica mica si rozalie, ce pulsa incetisor. L-am atins usor, insinuat, cu varful degentelor, iar geamatul lui usor mi-a dat de inteles ca sunt pe drumul cel bun. I-am lins gaurica asa cum eu imi doream sa fie linsa a mea, alternand lingerile rapide si umede cu penetrari ferme. Avea acelasi gust cu Simona, doar ca parea ca se simte mai bine cand era supus la acest tratament.
- Iubitule, ce-ar fi daca....ai incerca sa simti ce am simtit si noi....? Bilutele asta sunt o nebunie...
Zambetul si dorinta din ochii lui ne-au convins ca suntem pe drumul cel bun. I-am introdus siragul de bile in fundulet, in timp ce Simona ii sugea ca o experta penisul.
Trebuie sa terminam toti 3 in acelasi timp, mi-am spus si rasturnand-o pe Simona pe pat si asezandu-ma in fata ei, am fixat dildoul urias intre noi si ne-am infipt cu putere. Am tipat amandoua de durere, insa saruturile, lubrifiantul si mainile experte ale lui Sorin ne-au ajutat. Usor, usor, placerea a venit in valuri. Orgasmul izbavitor ne-a prins imbratisate, zambindu-ne una alteia....
- Esti fenomenala, Ela, imi sopti Simona....m-am simtit minunat......stii....Sor...



    Login