Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O dorinta implinita
Autor : misyc - 2014-08-18
Citita de 6464 ori - Nota 5.89 (9 voturi)
De atata vreme ascultam povestile prietenilor mei,despre sexul in grup.Cum povesteau cat este de placut sa faci sex in grup,cat de bine este sa fi satisfacut si sa satisfaci doua femei.
Si tot cautand aceasta combinatie am avut satisfactia sa intalnesc doua prietene nedespartite,gata sa accepte genul asta de amor.
Le-am invitat pe cele doua in apartamentul meu ,dar la inceput m-am simtit stanjenit in prezenta lor,nu stiam cu ce sa incep.Noroc cu ele,fara sa stea prea mult pe ganduri,frumoasele mele m-au luat la intrebari rapid.Fara sa clipesc m-am trezit gol in fata lor,dar ele,experte,au avut grija de momentul acela penibil si au inceput sa ma pipaie ,facandu-ma sa ma excit teribil.
Una dintre ele se ocupa de penisul meu,iar cealalta ma saruta cu patima pe gura,gat si urechi si-mi ravasea parul,de lemn sa fi fost si tot ai fi fost ametit si excitat de acele mangaieri.
Am ajuns in pat ,unde am fost repede acoperit de cele doua trupuri,care-si delimitasera bine zonele de actiune.Cea mai mare placere a fost cea in care mi-am simtit penisul inghitit de o gura flamanda ,care-l mangaia patimas ,facandu-ma sa vibrez de placere.
Nici macar sa gem nu puteam caci gura imi era pusa la cazne de cealalta faptura ce isi pusese pasarica pe gura mea.Avea pasarica rasa complet si o mana imi ghida capul spre ea pe care am inceput s-o gust si sa ii simt parfumul ce ma inebunea.Feminitatea ei pulsa puternic sub acele atingeri ale limbi mele care-i despicau umflatura fierbinte a labiilor.Limba mea presa carnea rosie,se strecura din ce in ce mai adanc in trupul incins.Dibui clitorisul tremurator si il ling cu multa agilitate,apoi incep sa-mi infing dinti in el si sa sug sucul ei excitant.
Cealalra se descurca singura,avea tot ce-i trebuie,penisul meu erect,pe care-l folosea asa cum ii placea mai mult.Si-l plimba pe sani,abdomen si coapse,dupa ce-i ridicase nivelul cu gura.Era intoarsacu spatele la noi si se misca singura,cautandu-si miscarile convenabile
Se ridica pe lungimea organului meu,ori se lipea cu sanii de genunchii mei si-si freca clitorisul de penisul meu lasandu-se apoi sa fie patrunsa pana in adancul ei.
Miscarile ei zbuciumate mi-au dat de inteles ca trebuie s-o ajut,asa ca am inceput sa-mi salt fesele de pe pat,impingandu-ma in ea.Gemetele au crescut in intensitate si iatane pe amandoi terminand intr-un orgasm lung,presarat cu s...



    Login