Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O dimineata cu liceana Anemona
Autor : toni-iasi - 2023-08-03
Citita de 11821 ori - Nota 1.60 (519 voturi)
Orgasme nepotrivite de cadre didactice

Uneori, frumoasa Aida Gheorghe, femeie de 40 de ani, directoarea liceului Șincai, cînd soțul nu e, se așează pe sofa goală și începe să și alinte clitorisul, aducîndu-și aminte de zbaterile alea sexuale cu minora.
Șase luni făcuse asta, cu colegul ei de 33 ani, profesorul de engleză Remus Mircea. Și cu minunata ființă dăruitoare de plăceri sexuale, liceana Anemona H. din clasa a 11-a C, fix unde era domnul Remus diriginte. O liceană de 17 anișori, de 1m76, hipersexuală, bisexuală, șatenă, timidă, frumoasă foc și rîrîită. Și hiperfurajată cu pornăciuni pe internet, încă de la 13 ani. Care apăruse în viața lor.
Ea se culca cu acel Remus de un an, înșelîndu-și soțul. Profesorul Remus avea un penis enorm, de 22 centimetri, ceva animalic. Nu crezuse că în viața reală un bărbat poate fi așa dotat. Dar simultan ea, bisexuala, suferea de lipsa unei femei (partenera ei de pat, Ioanna, plecase în Canada, și nu era ușor de găsit o lesbiană...).
După fiecare împreunare, culcată cu capul pe coapsele lui și jucîndu-se melancolic cu mătărînga lui enormă, directoarea zicea lui Remus:
-Oh Doamne, iubitule, tare îmi doresc o femeie să mă lingă, cum făcea Ioanna... De preferat o fată tînără...
El o privea lung.
-Scumpo, uau, și eu aș vrea să te văd linsă de o femeie... Dar vedem... Poate găsim, mai știi?
Apoi prin aprilie, la o întilnire, în pat, el îi spuse, agitat:
-Draga mea, ieri am făcut o poznă mare cu o elevă de 17 ani... Una frumoasă foc, Anemona, o știi, premianta mea.... S-a amorezat draca de mine, de unde să bănuiesc... Eram în cabinetul fonetic, și s-a atins de mine, și pînă să mi dau seama, mă mozoleam cu ea, apoi ea singurică mi-a dat jos chiloții... și bumbum i-am dat-o sus, de trei ori la rînd a luat muie... Văăleu s-o vezi cum înghite pula, moaaamăă, nu era deloc timidă, daaa, acolo în cabinetul fonetic am fost, e de o senzualitate nebună, am umplut-o de spume, și la final știi ce mi-a zis?... Că vrea și cu o femeie! Una matură! Ce zici? Nu se potrivesc treburile? Facem o chestie în trei?
Aidei nu i venea să creadă. Rotunji ochii.
-Aoleu frate, o minoră? Oooof, mă faci geloasă...
El aprinse o țigară.
-Mda, asta e nasol. Și încă una chiar din școala noastră... Dacă ciripește, am bulit-o... Dar numai cine joacă cîștigă nu?...
Aida deja gîfîia, gîndindu-se la Anemona aia. Că o știa. Apoi zise:
-Hm, să te văd dînd muie uneia de 17 ani? Păi o să fiu geloasă omule... Și o să mă simt mai babă...
El o sărută.
-Tu babă? Tu ești zîna plăcerilor mele... Ah ce m am excitat... Vreau în tine, acum!
După care Remus, în erecție, îi ridică un picior, penetrînd-o pe directoare în vulvă cu dihania aia de mădular. Directoarea îl primi gemînd.
-Oaaahhh...
Aida se lăsă apoi regulată, străbătută de plăceri mari, cu gîndul la întîlnirea în trei ce poate ar urma.
După ce ezită vreo zece zile Profesorul Remus aranjă ședința aia sexuală cu minora, ca un codos. Întîi, cînd auzi ce vrea el, premianta felatoare Anemona refuzase vehement experiența, mai ales cînd auzise că e vorba fix de directoarea liceului. Dar numai cine joacă cîștigă... Parșiv, profesorul Remus insistă, și insistă.. și într-un tîrziu fetișcana zise ”Of, dah e o pohcăhie... Bine, vin...”... Și astfel într-o dimineață caldă de aprilie, la el în garsonieră avu loc o fierbinte experiență în trei, cu directoarea și premianta.
Fata trebuia să vină la 10.
Directoarea venise la el încă de pe la 7 dimineața, și se despuiară și se pusera pe futai, excitați de noutatea situației. Niciunul din ei nu dormise în noaptea aia, de emoții și excitare, o excitare cum nu mai simțiseră.
În garsonieră, Remus se regulă cu ea, adînc și cu furie, dar fără să ejaculeze (își păstra încărcătura de lichid seminal pentru Anemona). Aida, deși orgasmase de trei ori, era foarte-foarte tensionată și udă.
După futai rămasera așa goi fumînd. Tremurau amîndoi în așteptare. Pe amîndoi îi rodea gîndul că era minoră... Nu era ok că era minoră. Dar totuși avea 17 ani. Unele se mărită la 17 ani, nu?
Apoi la nouă fără un sfert auziră interfonul. Se deciseră s-o întîmpine pe fetișcană așa goi.
El sări să deschidă, așa gol și cu mătărînga băț, în sus.
Aida rămase pe canapea, goală, leșinată de excitare, simțind fiori ciudați. Era și excitată, dar și speriată de ideea că o va face cu o minoră, elevă chiar la școala ei. Dar vulva îi era umflată, și ardea toată după o atingere de fată.
Anemona rotunji uluită ochii cînd profesorul Remus îi deschise ușa, gol și cu penisul erect pendulînd la pîntec. Zîmbitor și cu pulanul în sus. Pînă să se dezmeticească, profesorul Remus șopti ”Oooh, ai venit... Puișor, ești așteptată...” și o trase de mînă în sufragerie.
In cadrul ușii fata imediat se opri în ușă, văzînd-o pe directoarea goală pușcă ce fuma pe canapea. Ochii i se rotunjiră, speriați de femeia goală ce o privea excitată.
Aida rîse nervos.
-Bună ziua domnișoară. Scuze că stăm așa... dar e cald. Cm ciudat să ne întîlnim așa, nu? Hai intră.
Premianta purta o rochie roz și avea sandalete mov. Mirosea floral, și a fată tînără.
Speriată de goliciunea lor, Anemona nu știa ce să facă. Se pare că dinaintea erecției lui și a femeii goale, și în camera mică ce mirosea a corpuri goale și a hormoni, curajul îii dispăruse.
Se întoarse spre ușă, roșie.
-Scuze, eu cred că plec...
Profesorul Remus o luă tandru în brațe.
-Nu, nu, nu... Scumpo, iubito, de ce să pleci? Totul va fi bine. Doar ai zis că vrei să ne ajuți, nu? Nu va ști nimeni. Dar hai, te rog, ajut-o pe doamna, că doamna are mare nevoie de mîngîieri acolo. Dar și eu, că, uite, m-am iubit cu ea, fără să ejaculez. Că îmi place cu tine să ejaculez, premianto...
Apoi repejor îi dădu un păhărel de lichior cubanez.
Tremurînd toată, liceana bău alcoolul, și apoi se așeză crispată pe marginea canapelei. Se uita continuu la directoarea cea goală, cu o expresie de dezgust.
Mai ales pentru că directoarea nu se mai abținuse, și deja depărtase picioarele, exhibînd către Anemona vulva ei epilată cu labii groase, pe care începuse s-o alinte cu palma, alintînd și clitorisul cu două degete, ca o curvă, privid fix către elevă și gemînd:
-Aaaah... Remus, te rog hai să începem... Remus eu vreau să văd cum domnișoara te linge. Vreau să mi vină uitîndu-mă la voi, te rog... O liceană frumoasă dînd limbi unui domn profesor, live, Doamne-Doamne de cînd visez eu asta!!! Oaaah...
Dîrdîind, Anemona arunca acum priviri disperate, cînd la el, cînd la ea.
Profesorul, erect, nu mai putea - se apropie de fată, cu sulanul cel enorm în aer, aproape de fața ei. Nu mai putea, de la futai și excitare coaiee se cereau golite.
-Hai, Anemona, te rooog, nu mi pot, fă-mi plăcere cu gurița ta, cum ai făcut în cabinetul de engleză... Haai... Că doamna vrea să vadă...
Anemona gemu, parcă depășită de jocul sexual, cu ochii ei mari deschiși, ochi speriați ce i treceau de la penisul erect, la femeia desfăcută ce se masturba icnind pe canapea.
-Remus, nu, nu, nu, nu mai vheau... Nu e bine...
El iar o pupă.
-Anemona, ce naiba... Te rog, te rog... Știi bine că vrei, știi bine ce cer hormonii tăi de puștoaică... Hai pisi, dă jos rochița...
Copleșită de excitațiile lor, Anemona intră în final în joc și le dădu mult-doritele alinturi sexuale.
Dîrdîind toată, ca o mică sclavă, premianta lepădă rochia ei roz, și sutienul, și bikineii, așa, doar în sandale și nudă, pe marginea canapelei, apucă mătărînga cea dură a profesorului cu degetele ei subțiri, închise ochii și începu să i dea cu drag limbi, mozolind umed glandul umflat, însoțită de vaierele groase ale bărbatului. Sub ochii directoarei care se masturba ritmic, cu ochii holbați la scena ireală.
Profesorul Remus grohăia, cutremurîndu-se lîngă liceana goală, că plăcerea felației făcută de o fată sub ochii femeii mature, era nouă și enormă.
Deci în garsoniera lui mirosind a sex eleva Anemona îi lingea penisul, privită fix de directoarea goală și crăcită care icnea de plăcere, frecîndu-si ritmic clitorisul și zvîcnind din fund, pe canapea.
-Uaaah, fetițo, cum arăți... Mmmvaaai, daaa... Oooh, da, ooh, daaa...
Dar doamna Aida voia mai mult, voia degetele fetei de 17 ani la pizda ei.
Femeia goală veni lîngă Anemona, și îi luă mîna pe care o duse între pulpe.
-Pisicuțo, fă-mă tu, la lindic, te rooog...
Liceana, excitată, din ...



    Login