Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O datorie platita cu varf si indesat
Autor : hoplites - 2017-12-23
Citita de 20207 ori - Nota 6.11 (55 voturi)
Salut, numele meu este Emil. Sunt un tanar de 25 de ani nascut si crescut in Bucuresti. Mi-a placut strada si golaneala de mic si m-am bagat in fel de fel de combinatii dar ca cea pe care o sa v-o povestesc nu-i niciuna.
Am un amic pe care l-am ajutat cu bani cand a trecut printr-o pasa proasta, o suma considerabila. Insa cand termenul limita se apropiase incepuse sa ma evite si asta ma irita, ceva era putred.
Asa ca intr-o zi cand l-am vazut pe strada am zis sa il intampin pana nu ma vede si fuge sobolanu. Era un tip slinos, cu parul dat pe spate geluit,ochelari de soare la ochi si cu un ceas smecher la mana, stii ce zic?! ..genul ala
-Salut pretene, ce mai zici? De cand nu te-am mai vazut , hai sa bem o bere.
-Aaa Emil, da salut, bine ce sa fac ma grabesc sa ajung acasa. Taicamiu pleaca intr-o calatorie de afaceri si m-a pus sa o ajut pe mama mea cu....mobila. Dar tu ce mai faci?
- Destul de naspa, mi-a venit factura la gaz. o caruta de bani coaie, deasta si ma duc sa imi iau o bere sigur nu vrei sa-ti fac o cinste?
Omul un jegos,nici urma sa imi zica ceva legat de bani in schimb mi-a zis din nou ca e pe fuga si a luat-o din loc cerandu-si scuze.
Bagamiash pl in el de retardat norocul lui cu o masina de politie parcata in capatul strazii.
Asa ca ma pun sa il urmaresc pana aks la ma.sa, ca macar sa fur ceva din casa daca tot e soare afara.
Omul sta la o casuta destul de frumoasa cu o curte destul de mica dar bine ferita de ochii lumii adapostindu-se langa un copac. Numai bun ca sa sar gardul cu mai multa usurinta. Il vad ca intra in casa si se aude maicasa tipand la el
- Daca nu i-ai luat lu papy de mancare sa nu te prind in casa!
- Futetear Papy al tau , tipa el in timp ce tranti usa si iesi in curte din nou.
Ma ascund dupa niste ramuri mai stufoase si il vad cum pleca de-a lungul strazii. Asa ca sar in curte si ma duc sa arunc o privire in jur.
Trec pe langa o cusca de caine, destul de mare pe care e scris cu roz Papy. Aaa deci asta e papi, si eu care credeam ca asa il alinta pe tasu.
Ma uit precaut in jur dupa caine dar nici urma de el cand aud de la geam un latrat si imi dau seama ca e in casa. Asa ca ma gandesc sa arunc o privire sa vad ce fel de caine e. Cum ma uit pe geam vad o poataie de talie medie cum latra spre usa inchisa dand din coada energic.La un moment dat usa se deschide
si in camera intra o femei la vreo 35 de ani, blonda cu ochi albastri, cu parul terminandu-se in niste bucle. Cu o pereche de sani ce imping butonul de la camasa pe care o purta si cu o rochie destul de scurta pentru fundul bombat ce il ascundea. Incepeau sa-mi placa cuvintele din 3 litere care incep cu fu..
- Ce vrea Papy al meu,ia spune tu? mai vrea o tura scumpul meu. E bine ca l-am trimis pe tancul ala sa iti aduca de mancare ca sa prinzi energie dar nu e timp acum ca se poate intoarce in orice clipa.
Cainele se ridica jovial in picioare si se apropie de stapana dand constant din coada bagandu-si nasul pe sub fusta femeii.
- Ahh facuse femeie cand paruse ca o linse sub rochie. Ce ma fac eu cu tine, te-ai indragostit de gustul ei, vagabodule. Ia sezi cuminte si iti voi da o prajiturica inainte de mancarea.
Cainele se aseza dand din coada in timp ce ea isi pusese piciorul pe un scaun alaturat cainelui expunandu-si pizda fara nicio urma de chiloteii pe ea.
Papy isi vara botul in pasarica ei si incepuse sa linga de parca era un os pe care la devorat 10 minute mai devreme.
- Femeia gemea de placere in timp ce isi freca sfarcurile cu degetele.
La un moment dat cainele a inceput sa sara pe ea si sa incerce sa ii dea o limba pe fata in semn de apreciere..
-Da ma mamica, hai ca iti pun acum ghetutele ca sa nu ma zgarii. Scoase 4 manusi micute pentru caine si incepuse sa le puna insa cainele se tot agita si nu reusea sa le lege.
-Of prostanacule, stai linistit ca sa pot sa te incalt. Esti atat de neastamparat, vino incoace sa te calmez putin. In momentul ala baga mana dupa madularul cainelui il trase prin spatele lui pe sub coada si incepuse sa-l alinte cu limba.
-Gata baiatu lui mama, spuse ea dupa care incepuse sa ii suga penisul cainelui in timp ce cu mainile il incalta
la picioarele de la spate. Dupa ce termina se asezase in fund in fata cainelui pentru a le pune si pe cele din fata insa cainele mirosind cum ii se scurgea pizda pe podea inebunise si sarise in doua labe de extaz lovind-o cu penisul peste gura si ateriza sprijinindu-se cu labele din fata pe spatele ei
chircitdu-o moment in care ea deschise gura si el pompa animalic in gura ei. La naiba ce dracu vad?! Dupa ce reusise sa isi incalte potaia se lasa in patru labe uitandu-se peste umar
sa-si vada odrasla.
Cainele fara sa stea pe ganduri , o incaleca si incepuse sa o futa robotic in viteza.
-Mai incet puiule ca iar iti dai drumul repede si vreau sa ma futi mai mult de data asta insa cainele era teleghidat si dupa inca 20 secunde isi varsa sperma in ea.
-Vezi ce ti-am spus, se ridica ea in vine si isi duse o mana facuta caus la pizda si astepta sa ii se scurga zeama in palma.
-Am auzit ca asta te ajuta sa iti mentii pielea catifelata spuse dupa care isi freca palma cu sperma pe fata.
Vai de pula mea, mi-am zis in clipa aia dupa care aud cheia in poarta si ma ascund repede dupa cusca.
Marius, intra in curte si se duse spre usa. Cum a intrat am sarit gardul fara sa imi mai pese de furat ceva si tot drumul spre casa m-am gandit la ce tocmai vazusem. Eram excitat si oripilat in acelasi timp. A dracu catea.
Ziua urmatoare am iesit cu baietii la o bere in pubul din cartier. In timp ce le povesteam la ce am fost martor cu o zi in urma
si ca jegul ala nu pare sa aibe vreun interes de a-mi da banii inapoi, protagonistul nostru isi face aparitia la bar comandand o
sticla de whiskey, futu-l in gura deci are bani de tarie dar de datorie nu , asa ca l-am abordat din nou.
- Barosane, te omenesti bine din cate vad
Balbaindu-se din nou l-am intrerupt pana sa apuce sa isi termine scuza, i-am luat sticla de whiskey de la gura si am gustat-o
- Ahh, bun material, cred ca o sa o pastrez eu, pasand sticla catre baietii mei
- Hai pana afara ca vreau sa iti vorbesc i-am spus.
L-am dus in spatele pubului unde ma pregateam sa-i dau o mama de bataie insa omul panicat a inceput sa se roage de noi sa nu ii facem nimic si ca desi nu are banii pe care mi datora poate sa rezolve intr-un fel ca sa-si rascumpere intarzierea.
-Haideti pana la mine acasa sa vorbesc cu mama poate are cum sa va rezolve ea.
Impreuna cu 4 tovarasi am plecat spre casa lui Marius din nou.
Ajunsi acolo ne-a poftit inauntru in sufragerie dupa care a plecat dupa maicasa s-o intrebe daca are cum sa-l imprumute ca sa scape din situatia extrema in care a ajuns.
Din bucatarie se auzea tipetele lui cum insista ca nu are incontro si ca trebuie sa-l ajute altfel ii spune lui tasu tot.
5 minute mai tarziu usa s-a deschis si inautru a aparut Marius cu o lesa in mana iar in urma lui a aparut maicasa mergand in patru labe cu o mingutza in gura si un dildou cu o coada stufoasa in cur.
- Baietii, ca sa va arat cat va respect v-am adus acest cadou spuse el dandu-i maicasii o palma peste buci. E a voastra, puteti sa faceti ce vreti cu ea.
Ma uitam la ea cum sta cuminte in patru labe cu ochii bulbucatii catre noi. Ma uitam la chipul ei si femeia era chiar frumoasa. Avea un pierce pe post de alunita deasupra coltului buzei superioare.Buze carnoase,un par prins in coada luminandu-i fata, cu doi sani ce atarnau asa frumos iar fundul ei care se misca atat de erotic in timp ce mergea in 4 labe.
Am luat-o de lese si am tras-o pana in mijlocului cercului pe care l-am format cu cei 4 prieteni.
-Okey Marius, pentru moment pot sa spun ca o sa uit de datoria pe care o ai fata de mine. Dupa care mi-am intors privirea spre maicasa si i-am spus sa sada ca o catea cuminte ce e. I-am scos causul din gura inlocuindu-l cu pula. Femeia stand in genunchi cu bucile mari sprijite pe picioarele pliate sub ea
incepuse sa ma suga cu a...



    Login