Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO continuare a povestii Ploaie si iar ploaie... de la Fantezii cu Varstnici/Babe/Mosi. Acelasi perso
Autor : intrebator - 2010-03-31
Citita de 20837 ori - Nota 8.10 (20 voturi)
...Atingerea unei suvite moale ma face sa tresar usor insa mi-e greu sa-mi departez pleoapele.
Cred ca petrecerea de aseara s-a lasat cu mult alcool si ma simt ca naiba.
Simt o mangaiere de degete lungi pe piept si incerc sa deslusesc cateva cuvinte care le aud in jur - greu de reusit pentru ca in capul meu ceva huruie ca o piatra de moara in actiune.
- Da-i un pic de apa ca i-au crapat buzele!
- Mai bine uda-ti tu bandana cu apa rece si da-mi sa ii sterg fata ca e uscata si arsa. Sa-si revina putin si il luam la noi in casuta ca o sa-l arda soarele de tot.Cum naiba a reusit sa adoarma pe plaja? Noroc ca l-am gasit - pe-aici trece un om pe zi!
Simt acum ca doua maini destul de vanjoase ma apuca de sub brate si nu mai am contact cu nisipul.
- Hai ca il duc langa apa sa se racoreasca ca miroase a tot ce exista in sticle la un bar!
- Mai, sa ai grija sa nu-l ineci cu valurile astea - tine-l la margine unde abia ajunge apa. Si scoate-i tot de pe el ca nu cred ca mai are loc de pudoare! Ha, ha, ha! - aud un raset de femeie.
Mainile cele puternice ma lasa pe nisip si cu miscari destul de dibace raman pe rand fara tricou si apoi fara pantalonii scurti, o racoare placuta facandu-se prezenta in zona scrotului.
Nici nu realizez ce se intampla cand, deodata corpul meu este plesnit de apa rece si simt ca mi se strang bilutele si incep ca am frison.
- Valeleu - aud vocea celui care ma manevreaza - Mirela, vino sa ma ajuti sa-l tin ca e moale rau tipul si acum vad ca e si ars de soare, probabil de zilele trecute!
- Ohooo, fara nici un fel de apropo-uri barbate, ai vazut ce baston are? N-am vazut asa ceva si doar de a ta stii ca nu m-am plans niciodata!
- Mai fato! Te gandesti numai la mataranga! Asa-i, ai dreptate, mai rar asa baston! Acuma lasa prostiile ca ma exciti - mai bine hai sa-l ducem un pic la umbra!
In sfarsit incep sa simt oarece posibilitate de a ma misca si incerc sa ingaim ceva fara reusita. Cei doi ma sprijina si reusesc sa ma duca pana la umbrarul lor.
- Auzi Gabi, nu crezi ca ar fi ok sa-i desfaci o bere sa se dreaga?...si daca da semne de revenire, sa-i administram si o aspirina!
- Ahaa! Metoda care mi-o aplici tu mie la mahmureala! OK!
Aud pocnetul unei cutii urmat de fasaitul specific, o mana usoara imi ridica capul si gatlejul uscat imi este invadat de savoarea unei beri de calitate foarte buna. Doamne, parca mi-ar injecta adrenalina in vene - simt cum incep sa ma controlez si ma apuca tusea ca imi vine acidul pe nas. Reusesc sa ma ridic in fund si deslusesc doua siluete in fata mea.
- Oameni buni, ce faceti? Ma inecati, ce naiba?
Una din siluete se apleaca in fata mea si aud:
- Zi merci omule ca te-am gasit ca te prajeai ca micii pe gratar daca te apuca pranzul dormind pe plaja!
- Scuze! Ma simt ingrozitor! Multumesc mult de ajutor! Intind o mana si ma prezint - George, zis Calu'.
- Mda, Calu' zici? Cred si eu. Ma faci sa ma simt mic si neinsemnat cu bastonul asta al tau...futui!
Ma ridic intr-un cot si realizez ca si eu si cei doi suntem goi. Aoleuuu! Ce-oi fi facut azi-noapte? Mi-aduc aminte ca a inceput un chef bestial dupa care ne-am urcat pe vaporas si am continuat pe fasia de nisip de la Gura Portitei. Nu inteleg, totusi, de ce am ramas singur pe plaja. Cu siguranta ca in betia mintilor celor cu care eram, au uitat de mine.
- Spuneti-mi, va rog, numai eu eram pe plaja? Nu mai este nimeni?
- Da frate, numai tu. Si noi doi! Daca se intampla sa facem plaja azi langa casuta noastra nu stiu zau ce se alegea de tine pana in seara. Mai ales ce de pe la 19: 00 apar roiuri intregi de tantari. NU ne-am prezentat. Eu sunt Mircea si ea este sotia mea Mirela si nu te mira ca suntem goi pentru ca asta a fost norocul tau - am venit aici in pustiul asta de plaja sa facem nudism.
- Si eu? M-ati gasit dezbracat?
- Nuuu! Noi te-am dezbracat ca puteai ingrozitor - probabil ai adormit inainte de a apuca sa iti golesti vezica.Intelegi?
- Mda...scuze...sper ca nu v-am stricat ziua! Va intreb ceva. Va suparati daca indraznesc sa cer un telefon mobil, ca al meu vad ca nu mai exista, sa lamuresc si eu situatia mea? Ca am o ceata totala!
- Nici o problema, dar va trebui sa mergem spre casuta noastra ca aici nu exista semnal. Racoreste-te putin, ti se usuca si hainele ca Mirela ti le-a clatit in apa marii, si apoi mergem la noi sa te odihnesti ca lumea in pat si sa vorbesti cu prietenii tai.
Ma ridic cu greu si ma scald in mare doar, doar ca o sa imi mai revin. Revenind de la apa o disting mai bine pe Mirela, o femeie frumoasa, in jur de 35 de ani, inalta si ff bronzata. Norocul meu de starea in care sunt ca mi s-ar fi sculat instantaneu. Mai ciorovaim vrute si nevrute despre mare, plaja, vreme -obisnuitele discutii cand nu ai alt subiect si timpul trece destul de repede. O vad pe Mirela cu "balotul" meu de haine indreptandu-se catre umbrar.
- Uite hainele tale. S-au uscat si te poti imbraca. De-acum strangem si noi ca ne este foame si e destul de departe campingul.
- Multumesc! Schitez un zambet de motan pofticios si o vad ca se incrunta si ma taie cu privirea.
- Hai sa mergem, spune Mircea si pornim incet spre casuta.
- Auzi, George, sa nu te conformezi ca in camping ne mai asteapta sora Mirelei cu 2 prietene. Am venit aici, singuri, sa stam goi, ca fetele se rusineaza.
- Nici o problema, raspund. Sper sa nu se sperie de mine la cat sunt de ars de soare si umflat de alcool.
- Stai linistit, intervine Mirela, nu sunt salbatice felele, doar pudice un pic. Cred ca se jeneaza de faptul ca e Mircea ca dealtfel, au mai facut si ele nudism.
Drumul, desi nu scurt, a trecut repede satnd de vorba cu cei doi. Vad in fata campingul cu casute cochete, acoperite cu stuf si grupurile sanitare, varuite in alb, ce inspira curatenie maxima.
Ne intampina o tinerica frumoasa foc. Cred ca e sora Mirelei deoarece intrezaresc niscai asemanari - acelasi corp zvelt, aceiasi fata luminoasa(chiar daca trasaturile difera putin) si aceiasi ochi caprui-verzui, destul de patrunzatori.
- Salut sor-mea! Am crezut ca v-au rapit piratii sau v-au papat pestisorii. O sa va crape capu' de atat caldura!
- Buna Ioana! Vezi ca nu venim cu mana goala, spune Mircea. El este George, zis Calu' si l-am gasit "amarastean" dormind pe plaja ca micii pe gratar.
Ioana imi intinde mana si cu un zambet ce spune multe mi se adreseaza:
- Azi arati rosu ca un Robinson Crusoe in prima zi de plaja dar, maine o sa fii ca d-ul Vineri! si rade dand capul pe spate atat cat sa-i admir linia frumoasa a gatului si parul negru, bogat.
- Imi cer scuze putin ca trebuie neaparat sa dau un telefon, raspund buimacit de vigoarea si energia tinerei.
- Uite asta e casuta noastra si gasesti telefonul meu la incarcat, imi spune Mircea. Vorbeste cat vrei si cu cine vrei ca poate te lamuresti si tu ce s-a intamplat aseara.
Merg in casuta si sun la primul numar care mi-l amintesc - al prietenei mele cu care venisem la chef. La capatul celalalt ea imi raspunde plictisita spunandu-mi rece ca m-a lasat acolo cu buna stiinta pentru ca am baut peste masura si ca unul din baietii din grup a fost foarte amabil si dragut si a condus-o acasa. Inteleg printre randuri ca mi-a dat papucii de fapt si ii spun sec ca am sa vin dupa haine dupa ce pleaca ea ca eu mai stau la mare inca o saptamana. Ma ridic cu greu ca oboseala ma ajunge si ies afara unde ma intampina Mircea.
- Mircea, spune-mi te rog, mai este vreo casuta libera ca prietena mea s-a lipit de altul si pleaca deseara spre casa, iar eu vreau sa mai raman o saptamana aici, la Gura Portitei.
- Da omule, uite cea de langa casuta unde stau sora Mirelei cu cele doua colege ale ei. Ai sa le cunosti si pe ele mai tarziu ca sunt la o ciorba, la terasa.
- Ok, dar pana deseara cand merg la vila unde stateam sa-mi iau bagajul, ma imprumuti cu niste bani? Sa mananc ceva si sa-mi iau tigari ca de baut nu-mi mai arde de acum vreo trei zile.
- Stai linistit, se rezolva. Hai cu noi la masa acum si comandam acolo si tigari dar, totusi, mai inainte dute si rezerva casuta sa nu ti-o ia altii. Poti sa o rezervi de maine ca in seara asta ne descurcam noi cu dormitul!
- Multumesc mult! Credeam ca s-au terminat oamenii ca voi! Mai rar asa ajutor pentru unul care nici nu-l cunoasteti bine!
- Deh, mai omule. Suntem din gasca veche de vamaioti si ne-am retras aici de cativa ani, din cauza aglomeratiei din Vama.
Cat o mai tine si pe-aici ca vad ca au inceput sa apara hoteluri de lux si petrecareti ca tine! Rade cu pofta si ma bate pe umar - mare greseala ca simt cum imi crapa pielea!
Formalitatile de la receptie dureaza putin si merg catre terasa unde vad ca s-a adunat grupul lor la masa.
- Buna ziua la toata lumea! Repet inca o data pentru cine nu stie, eu sunt George, zis Calu'!
Mirela pufneste in ras si spune:
- Calu', prietenii stiu de ce!
Remarca ei starneste rasul fetelor care se prezinta pe rand: Maria si Lia, colege de serviciu de-ale Ioanei, sora Mirelei dupa cum aflasem mai devreme. Le privesc admirativ - au pana in 25 de ani, una roscata si una blonda si se vede clar, puse pe sotii. Dupa reactie, inteleg ca Mirela barfise cu ele despre dotarea mea. Mircea le tinea hangul copletand ca au pierdut foarte mult din cauza pudorii ce le-a oprit sa fie in cea zi cu ei la plaja.
Ii privesc cu admiratie cat sunt de dezinvolti in discutii gandindu-ma ca mi-a suras norocul cu plecarea prietenii mele cu altul, pentru ca mereu m-am lovit de limitarea ei in ceea ce priveste non-conformismul de care dau dovada.
Dupa-amiaza trece repede si in jurul orei 17: 00 Mircea imi propune sa mearga cu mine sa-mi recuperez bagajul de la Jurilovca.Undeva in jurul orei 21 ne intoarcem victoriosi cu bagajul meu si doua genti de cumparaturi. Pe fete le gasim intr-un colt de plaja unde doi batrani pescari facusera un foc si spuneau povesti pescaresti despre pesti gigantici si legende cu sirene.
Seara s-a incheiat destul de repede oboseala spunandu-si cuvantul. Intrucat eu aveam rezervarea de a 2-a zi la 12: 00, s-a hotarat sa dorm cu Mirela si Mircea in casuta, pe jos. In cealalta casuta erau deja cele trei fete.
O raza de soare strabate coltul de geam scapat de sub perdea si deschid ochii cu o senzatie de bucurie si inceput de vacanta. Intorc capul si ii zaresc pe cei doi in pat, imbratisati. Cearceaful cu care s-au acoperit de cu seara nu mai era de mult peste ei si imaginea Mirelei cu un san scapat din maiou si cu ata bikinilor printre fese ma infioara. Pielea aramie ii luceste in lumina diminetii si erectia obisnuita de la ora aceea nu se dezminte. Ma ridic usor si parasesc casuta. Marea este linistita, ca un lac si primul intru sa inot. In scurt timp isi face aparitia si Ioana care ma striga:
- Hei, George, nu te du prea departe ca vreau sa vin langa tine si mi-e frica!
- Ok, hai ca raman langa geamandura sa te astept.
Ajunge langa mine si se apuca cu bratele de gatul meu:
- Oh, am obosit! Pot sa ma sprijin de tine?
- Sigur, raspund, si simt cum ma incolacesc picioarele ei. Pielea fina si sanii cu sfarcurile tari imi dezmiarda pieptul. Nu observasem ca e topless.
- Stii, spune Ioana, vreau sa-mi fac de cap in timpul cat mi-a mai ramas din vacanta. Am o pauza cam lunga si e timpul "sa-mi rup panza de paianjen" de la pasarica!
Raman perplex de cele auzite dar, imi revin imediat:
- Am sa vad ce inseamna sa-ti faci de cap! Care sunt limitele tale!...si limba mea isi face loc intre buzele ei carnoase savurand. Ioana raspunde promt si o mana ii coboara in slipul meu masindu-mi scula tare deja. Las si eu o mana sub apa si ii dau deoparte slipul, ea isi potriveste capul pulii pe intrarea in vagin, se lasa usor si simt cum unghiile ei imi intra in pielea spatelui odata cu un icnet de pacere la urechea mea. Se misca usor si ofteaza.Dupa cateva miscari de dute-vino, se retrage din scula si imi sopteste la ureche:
- Am avut orgasm! Usor si lung! Acum am sa te las neterminat sa continuam mai tarziu si mai flamanzi! Si plonjeaza din bratele mele pornind inot spre mal. Inot dupa ea si cand ajungem pe mal ne intampina toata gasca.
- Da' ce-ati facut voi acolo puisorilo imbratisati in larg, spune Maria. De 10 min stau cu Lia si ne uitam la voi. MAi aveati putin si erati pierduti!
- Sa stii Ioana ca asteptam sa ne dai share! rade cu pofta Lia. Uite ca Mircea si Mirela mai au putin si se duc in locul vostru! Este foarte important sa nu uitati ca mai existam si noi pe-aici! Prietenii la nevoie se cunosc!
Atmosfera este destinsa si probabil ca prezenta mea le incurajeaza pe fete sa accepte provocarea de a merge si ele pe fasia pustie de plaja pentru a face nudism. Deja nu mai este doar Mircea barbatul din grup.
In graba mare isi ia fiecare cate ceva in geanta de plaja, eu iau sacul cu umbrarul lui Mircea si pornim voios facand poante la tot pasul.
Alegem acelasi loc de plaja in care zaceam eu pe nisip cu o zi inainte. Fetele isi intind rogojinele in timp ce eu cu Mircea montam umbrarul si odata asezate toate se instaleaza un moment de jena in care fiecare asteapta pe celalalt sa scape primul de textile. Iau initiativa si arunc toate hainele de pe mine in timp ce fetele se fac ca nu observa. Mircea imi urmeaza exemplul impreuna cu Mirela si incepem sa le tachinam pe Ioana, Maria si Lia.
- Hai fetelor, parca erati amatoare de nudism, spune Mirela. Nu va jenati, nu ne vede nimeni. Ne vedem noi intre noi "neamurile".
- Hai, 1, 2, 3...si jos textila, sare Ioana. Le vad cum incep timide sa isi scoata hainele, rosii la fata(nu cred ca de la soare). Eu, ca eu, dar Mircea face ochii cat cepele cand vede trei pute frumos epilate si trei perechi de sani fragezi si obraznici sfredelind atmosfera.
Ioana e epilata complet la puta si clitorisul, destul de mare, se arata obraznic. Maria si Lia cred ca au fost la acelasi stilist de putze pentru ca deasupra clitorisului au cate un motiv tribal. Abia acum observ ca Mirela are in zona inghinala un tatuaj cu un delfin.
Toata lumea alearga repede in apa(cred ca din cauza jenei de moment) si incepe o balaceala generala cu mingea gonflabila.Apa, destul de rece inca, duce la aparitia sfarcurilor proeminente si la strangerea bilutelor mele.
- Gata, hai la soare sa ne incalzim, sunt curenti reci! da tonul Mirela. Iesim mai relaxati din apa si le surprind pe fete admirandu-mi dotarea care nu se "modificase" prea mult in contact cu apa rece. Ioana isi trage rogojina langa mine si se intinde pe spate cu picioarele larg desfacute, picaturile de apa perlandu-i pielea aramie. Intr-un gest de pura intamplare vin si Maria cu Lia langa noi motivand ca nu trebuie sa tipe sa ne auzim cand vorbim. Ceva, ceva imi starneste banuieli vis-a-vis de cele doua - afiseaza gesturi discrete, dar tandre, intre ele si chicotesc cu subinteles. In scurt timp ma intorc si eu cu fata in jos pentru ca reactii independente de vointa mea imi subjuga madularul.
Mirela defileaza prin fata noastra scuturandu-si parul de apa si o vad cum se retrage catre Mircea si aplecandu-se ii spune ceva incet, numai de ei auzit.
Ochelarii de soare imi ofera intimitatea necesara de a privi nestingherit la cei din jur.
- Auzi George, sau Calule - cum vrei sa-ti spun, nu vii sa ma dai cu crema? Ca Mircea e alergic la creme si i se inrosesc mainile! Ma ridic in genunchi si o vad pe MIrela cu un tub de crema protectoare in mana.
- Hai, nu te jena, ce naiba, suntem oameni maturi! Nu astept sa mi se zica a 2-a oara si ma asez linga Mirela care deja este intinsa cu fata in jos. Incep usor de la umeri si o simt cum se infioara la atingerea mea - hmmm, probabil ca e rece crema, gandesc. Continui pana in zona lombara masand usor pielea si imi spune ca trebuie sa o dau si pe picioare si fese. Atingerea feselor ma surprinde - la varsta care o are - nu mai e o pustoaica - are carnea tare si pielea ferma.
Ma abtin cu greu sa nu mi se scoale madularul si cand credeam ca am reusit o vad ca se intoarce cu fata in sus si imi spune sa continui. Mamaaa,...



    Login