Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O ATITUDINE FEMININA
Autor : mihai2013 - 2013-03-12
Citita de 1168 ori - Nota 0.00 (0 voturi)
O ATITUDINE FEMININA
Aceasta este o fantezie. Dar, dialogul se poate produce oricīnd. Poate chiar īl voi „forta” – din curiozitate. Și persoana descrisa este reala si nu am exagerat cu nimic atunci cīnd i-am creionat portretul.
Īn ultimul timp, ne-am vazut destul de rar. De fapt, de cīnd nu mai lucram īmpreuna, am stat fata īn fata doar de 4 – 5 ori. Ultima oara, cīnd am īmbratisat-o si sarutat-o prieteneste, nu am pierdut prilejul sa-i adulmec parfumul cald ce i se ridica din par si din zona aceea speciala a femeilor, pe gīt, putin mai jos de ureche. Ceva perfect.
Asa ca am fost īncīntat cīnd mi-a acceptat invitatia de a ne īntīlni la o terasa, pentru o discutie profesionala, dupa program, rupīndu-si, astfel, din timpul de acasa. „Pentru dumneavoastra orice, absolut orice” - mi-a raspuns, asa cum zice īntotdeauna cīnd o rog cīte ceva. Stam acum la o masa si schimbam informatiile cele mai recente. Slava Domnului, fotoliile sīnt generoase, comode, prietenoase si te īndeamna la relaxare si confesiuni. Sta sprijinita de spatar. Cīnd rīde, capul i se apleaca pe spate, lasīnd parul sa-i dezmierde umerii, iar pieptul īi tresalta apetisant. Daca nu „comenteaza” ceva cu bratele, acestea i se odihnesc, moi, pe marginile fotoliului. Fiind īmbracata cu pantaloni, nu are retineri īn a-si tine picioarele lungi usor departate, apropiind si departīnd genunchii si coapsele īn ritmul discutiei. O postura aprope lasciva.
Acum, īmi relateaza, guresa, nimicuri din timpul seminarului la care a participat mai zilele trecute. Ciudat. Nu ma pot concentra foarte bine la spusele ei. O privesc, stīnd cu capul sprijinit de pumn, īntr-un fel īn care nu am mai facut-o. Buzele-i pline, de exemplu. Mintea mea se īntreba, perversa – ce stiu, ce vor, ce pot ele sa faca. Ce au facut si cīte ar mai dispuse sa accepte – nu ma refer la cuvinte, desigur. Daca ar sti ce īmi trece prin cap... Sa fi fost cu vreo zece ani mai tīnar...
Īmi surprinde cautatura, se opreste, brusc, si īmi arunca: „Alo, desteptarea! Nici nu ma ascultati!” „M-ai prins, te priveam. Ți-aduci aminte, cīnd erai foarte tīnara si te tachinam spunīndu-ti ca o femeie are valoare numai dupa 30 de ani? Ei bine, este timpul tau. Cum ti-l petreci? Nu trebuie neaparat sa-mi raspunzi.” Observ surprins ca, o fractiune de secunda, o umbra īi traverseza chipul. „Curge normal – serviciu, casa, familie, copil si sot. Nimic iesit din tipare. Poate prea tern, cīteodata.”
Ca si cum ar vrea sa alunge un gīnd parazit, se repede si-mi povesteste despre una dintre colegele ei, care, īntr-o disputa cu un sef, a avut „o atitudine absolut exceptionala, demna de o femeie adevarata”. „O atitudine demna de o femeie, zici?” „Da!”, raspunde, scurt si apasat. Subit, ma simt strafulgerat de o idee. Īi cunosc ideile feministe, asa ca Michiduta ma īndeamna sa o pun la īncercare. „Atitudine, spuneai? Vrei sa-ti descriu eu o atitudine cu adevarat feminina? Dintre cele definitorii, ca filosofie, de fapt, pentru feminitate īn general. Poti oare sa ma asculti fara sa ma opresti si sa comentezi numai la sfīrsit? Și, mai ales, sa-ti lasi mintea libera si sa visezi? Ce spui?”
Elena ma priveste surprinsa. Nu īntelege mare lucru, dar risca. „Bine, de acord, ascult si tac!”
Am īncercat, compunīnd aceasta „sugestie” pentru ea, sa-mi cumpanesc foarte bine vorbele spre a nu vulgariza īn vreun fel continutul. Voi īnsera īn text, īntre paranteze, observatiile privind trairile pe care mica mea „dizertatie” i le-au provocat Elenei.
„Imagineaza-ti o camera oarecare. Pe un fotoliu, tocmai s-a consumat un act de iubire. (Face ochii mari, e superba, īn mod cert nu se asteapta sa deturnez discutia īntr-o asemenea directie.) Fata, īmbujorata īnca, are privirea aceea tipica voua dupa ce faceti dragoste, opaca, putin pierduta, cu ochii īngustati. Capul e abandonat pe spate si īnclinat putin lateral. De pe tīmpla se prelinge o picatura de sudoare, ce se īnfrateste apoi cu altele, pierzīndu-se undeva pe līnga gīt, unde pielea este si ea usor umezita. Pieptul, putin īnrosit, īi tresalta, nedomolit deocamdata, dupa efortul facut. Abdomenul inferior palpita blīnd, ultimele spasme reverberīnd tot mai vag īn ritmul domolit al actiunii ce s-a īncheiat. Bratele obosite se rasfira lenes pe spatarul fotoliului īncununīnd capul – degetele unuia mīngīie zulufii de pe ceafa, iar ale celuilalt īsi fac de joaca la buze si cu nasul. Coapsele se sprijina pe partile laterale ale fotoliului, mentinīnd bazinul īntr-o pozitie relativ ridicata. Locul „acela” este īn mod evident puternic irigat, frecat, maltratat, ravasit, iar „roza” are petalele desfacute, umectate uleios de fluidele ce s-au amestecat īn timpul zbaterii celor doi. Pe pubis, se odihneste, īnca, o pata translucida latita tocmai de degetele pe care, acum, fata nu se poate abtine sa le guste si sa le adulmece. Aproape de buric, alte cīteva picaturi cleioase marcheaza teritoriul īn care s-a dat batalia. (Īn acest punct, am observat ca Elena si-a frecat si strīns de cīteva ori coapsele.)
La locul „faptei”, sprijinit intim cu obrazul de interiorul coapsei ei drepte, sta, pe covor, baiatul. Se afla destul de aproape de locasul din care tocmai s-a retras spasit. Īi vede aspectul muncit si se patrunde de aroma sa puternica. Pur si simplu, nu-si poate dezlipi privirea de labiile pe care le-a framīntat cu fata, cu nasul, limba si buzele īn timpul preludiului si, apoi, cu penisul. Sīnt ale lui. Acum le priveste extaziat si-si umple narile cu izul dulceag-amarui ce respira din profunzimile fetei. Mīngīie delicat petalele, intra cu doua degete īnauntru, apoi le recupereaza grabit si le suge cu pofta dupa ce, mai īntīi, īsi umple toata fiinta cu mireasma aceea unica. (Elena a īnghitit de cīteva ori īn sec – vreun gīnd fugar, o amintire frumoasa, o pofta neīmplinita, o taina... cine stie.)
Īn acest moment, fata īsi modifica imperceptibil pozitia, ridicīndu-si bazinul si gravitatia īncepe sa functioneze. Amestecul de fluide s-a concentrat pe partea inferioara a vaginului, spre iesire, īntr-o baltita pe care aproape ca nu mai are ce sa o retina īnauntru. Primele picaturi de lichid deja se preling īn afara si īsi cauta drumul spre iluzoria libertate. Nu mai au aspectul acela laptos de la intrare, ci sīnt mai transparente, asa cum se īntīmpla cu sperma ce poposeste mai mult timp īn interior, ori se pierde pe jos, ori e neīnghitita imediat sau se pastreaza pentru īntrebuintarea ulterioara. Stropii plecati īn explorare se orienteaza lin spre gaoacea celui de-al doilea orificiu. Sīnt numai cītiva, dar īn curīnd va veni grosul.
Fata simte dezmierdarea, o gīdila, si īncepe sa chicoteasca a dorinta. Īncepe miscarile din muschii vaginului. Expulzarea continutului pentru a face loc altuia proaspat este numai o chestiune de timp, de secunde. El este īnnebunit. Asteapta, parca, un miracol. Acesta se produce sub privirile sale uimite – īntotdeauna uimite, fiindca este spectacolul pe care l-ar putea privi la nesfīrsit. Īncepe revarsarea. Īn mici valuri, sperma erupe viguros - suvoi de neoprit. Mai face, totusi, un mic popas, o pauza infima īn adīncitura di...



    Login