Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O adevarata parasuta
Autor : demetrin - 2011-09-12
Citita de 7867 ori - Nota 6.44 (9 voturi)
Alina e o fata pe care am cunoscut-o in perioada liceului. Draguta, sexy, de treaba dar cam "uzata".
Am simpatizat-o atunci si am tinut-o minte si stiam ca e plecata in Italia. Dar de curand am vazut-o ca vanzatoare la o alimentara de prin zona in care stau (iasi, nicolina 2); asa ca m-am facut ca am treaba si m-a recunoscut. Evident, mi-a sarit in gat aproape si am vorbit vreo jumate de ora dintr-o suflare. Stiti, curvulitele, pe langa faptul ca sunt sexy, unelea stiu, chiar stiu, sa tina de vorba un baiat.
Am ajuns la alt capitol de discutie si era vorba despre cel al sexului; daca am prietena, de cat timp, cat e fidela e, da ce prostioare facem intre noi, etc. Nu am dar chiar daca aveam ei tot ca nu am ii ziceam (o pacaleam adica).
Ok, mai vorbim noi si ajung aproape de ea, foarte aproape. Si vorbim ceva mai incet, aproape de soapta (e si mai romantic).
Vede ca-s aproape buzele mele sunt aproape de ale ei si ma intreaba daca vreau s-o sarut; eu zic simplu "da". Nu ma gandeam ca vorbeste chiar serios. Din contra, credeam ca glumeste. Asa ca adaug: "stii, nu doar ca vreau sa te sarut, vreau sa-ti fac mai multe; doar nu degeaba am tinut la tine". A zambit, chiar a ras si ma gandeam ca da, e chiar o gluma asa cum am crezut initial.
Ei, nu era o gluma. Chiar m-am sarutat cu ea. I-am mai zis cateva bazaconii gen ca am iubit-o mult si ca m-a durut s-o vad in bratele altuia; e adevarat ca am placut-o dar nu la modul exagerat.
Cica mai avea 3 sferturi de ora pana cand ii lua locul o alta angajata asa ca mi-a zis ca acusi acusi suntem liberi ca sa putem sa "vorbim" mai in "soapta".
E adevarat ca noi vroiam sa fim impreuna (cand vroia ea nu vroiam eu, cand vroiam eu ea avea pe altcineva) dar asta cu vreo 3-4 ani in urma. Am crezut ca s-a stins flacara asta a ei dar nu, nu s-a stins; a ars mocnit; si la mine la fel probabil.
Ok, trec mai repede peste cum am petrecut aproape o ora acolo ca nu s-a intamplat nimic important.
Si-a terminat fata programul de lucru, am ajuns la mine, pentru ca stateam aproape si nu ne deranja nimeni acasa la mine, si am inceput giugiuleala de la capat. Pupaturi, sarutari, etc.
Am stat buze-n-buze destul timp asa incat am decis sa trecem si la alta pozitie.
Si imi zice fata: "da stii ca eu am pe cineva". Am zis ca e ok si ca nici eu nu-s virgin; am facut-o cu mai multe si chiar daca ea ar fi fost prima tot nu ma interesa asa de mult istoricul ei sexual; sunt chestii normale pe care oricine la face; unii mai mult, altii mai putin. Dar ea imi zice ca e maritata...cica doar in acte; dar e ok, il inseala pentru ca el nu ii e fidel si ca s-a ajuns la situatia asta mai mult ca sa-i lase ei apartamentul parintii; ca cica daca se marita aici nu-l vinde; daca ea nu se marita o cheama in italia si pe ea, cu ei; ea se pare ca vroia sa ramana aici.
Imi zice ca e ok ca el e plecat cu treaba la bucuresti si vine peste o saptamana si cica pleaca asa luna de luna cel putin pentru 7 zile. Ce era sa zic, nu am zis nimic.
Daca imi zicea de la inceput nici n-o mai sarutam; dar cum nu stiam am sarutat-o si am tinut-o si-n brate da nu stiam ca in acte e gagica altuia. In realitate cine stie cati o mai aveau in brate. In acte 1, in brate 15.
Ok, am sarutat-o, mai cu pasiune, si apoi am inceput s-o limboiesc putin ca cam dorea si apoi arata bine si era, chiar era draguta. S-a aprins foarte usor fata asa ca am inceput sa fac activitatea de futangiu. Mai trebuie sa spun efectiv fiecare pozitie cat a urat, cum ne-am simtit si alti indicatori? Ar lua atat de multe pagini sa descriu asa incat mi-ar creste barba alba inainte sa termin.
Am facut sex oral (si ea mie si eu ei), am facut foarte mult sex normal, aproape pana la epuizare, si ceva sex anal. Cel din urma mi-a dat ce-a mai mare placere.
Nu era virgina nici in cur (doar era maritata) dar ideea ca-i largesc si mai mult (decat era deja!!!) gaura, ma excita si imi cam placea.
In limba avea fata un piercing; cum si l-a facut nu am idee stiu ca avea ceva si cica era special pus ca sa ne simtim noi baietii bine, cand ne face ea sex oral. Atunci halal nevasta; o suge lu vecinu si pe urma te saruta pe tine. Se fute cu vecinu si tu ii dai limbi dupa, o speli.
Cam aiurea ce face ea dar tinand cont ca nu e nici prima si cu siguranta nici ultima care face asa, eu zic s-o iertam. Ca apoi placerea tot placere e; chiar daca i-a mai oferit-o si...



    Login