Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNunta
Autor : PETROS0304 - 2022-09-13
Citita de 15007 ori - Nota 8.52 (129 voturi)
Am pornit in graba spre Targul Neamt. Prietenii nostri au plecat de cel putin o ora. Ma uitam cu coada ochiului la Robert. Conducea tacut, dar stiam ca era nervos. Am avut programare la machiaj si a durat mai mult decat anticipasem. La ora 18.00 trebuia sa fim la salon, unde era petrecerea nuntii copiilor unor prieteni de familie apropiati si mai aveam de trecut si pe la o cabana unde aveam o camera inchiriata, pentru a ne putea schimba si pentru a putea sa ne odihnim dupa petrecere. Tacerea era apasatoare. Stiam ca e suparat ca am intarziat. Robert e tipul de om care tace si tine in el, asa ca supararile de obicei tin mult timp. Acum insa nu voiam sa fie suparat. Voiam sa ne distram. Sa ne simtim bine.
Iesim destul de rar singuri. Copiii ne ocupa tot timpul. Suntem casatoriti de 25 de ani, dar copiii au venit destul de tarziu. De mult s-a instaurat rutina in relatia noastra. Sex facem o data pe saptamana, de obicei in graba si doar ca o descarcare. Nu mai facem de mult dragoste. Cred ca ne-am plictisit unul de altul. Eram in liceu cand ne-am cunoscut. El era cu 4 ani mai mare ca mine. A fost singurul meu barbat. Am ajuns la 45 de ani si nu am avut ocazia sa vad, sa simt, sa gust o alta pula. Pe a sotului meu o stiu pana in cele mai mici detalii. Pana acum cativa ani ma mai trezea cu pula pe la buze. II placea sa ma futa in gura, sa isi dea drumul in gura mea. La inceput nu mi-a placut, dar apoi adoram gustul pulii lui si al spermei. Toate partidele noastre de sex se terminau in gura mea. Imi placea asta si imi lipseste asta.
Acum ne intalnim dimineata, ma pune capra, in 5 minute se termina, bem cafeaua si cam atat.
- Mai avem 15 minute si ajungem, a spus Robert, cu usurare in voce.
Doamne, ce repede a trecut timpul. Nunta era undeva prin zona Agapia, asa ca peisajul era superb. Tocmai treceam printr-o padure. O idee perversa mi-as trecut prin minte.
- Rober, poti sa opresti 2 minute? Vreau sa ma pis.
- Mai avem un pic si ajungem la cabana. Nu poti sa te mai tii?
- Robert, te rog. Nu mai pot, am zis, si m-am uita gales la el.
Oftand, a mai condus un pic, si pe dreapta a aparut un refugiu, unde puteau trage masinile. A oprit.
- Hai. Coboara si rezolva problema.
Robert era imbracat intr-un short lejer, asa ca nu mi-a fost deloc greu sa ajung unde vreau. M-am aplecat peste el, si i-am tras usor shortul in jos. Robert ma privea mirat. Nu se astepta la asta.
- Ce faci Simona? Daca ne vede cineva.
- Nu-mi pasa. Mi-e dor de tine. Si nu vreau sa te vad suparat, am zis, si m-am aplecat peste el. Imi placea pula lui. Nu stiu cum era alta, dar a lui Robert era perfecta. Avea niste coaie mari, nu prea lasate, un penis de vreo 18 cm, gros si plin de vene, cu un preput lung si care aluneca foarte usor, dezvelind un cap de un rosu aprins, cu niste buzisoare ce abia asteptau sarutate. Adoram sa ma futa in gura, sa-i simt pula cum se dezveleste intre buzele mele, in gura mea, si adoram jetul de sperma fierbine ce imi umplea altadata gura, si pe care cu placere o inghiteam, ramanand cu un gust de migdale. Mi-era dor de el, mi-era dor de noi. Am sarutat pula usor, si am coborat cu limba pe la coaie. Era ras proaspat, asa ca era o placere sa i le ling. Stiam ca nu am mult timp la dispozitie, dat fiind locul unde eram, asa ca am revenit la pula. Am tras usor si am dezvelt capul ce abia astepta sa fie sarutat. Am inceput sa ii frec usor pula in timp ce i-o sugeam. Robert s-a lasat usor pe spate si a inceput sa geama. Imediat un jet de sperma fierbinte mi-a umplut gura. Am inghitit totul continuind sa-l sug. Dupa ce l-am curatat bine, i-am tras shortul inapoi si i-am zambit.
- Cum a fost?
- A fost super. Am si uitat cat de bine stii sa o sugi.
O ciocanitura in portiera ne-a smuls din extaz. Un politist statea langa masina.
- Buna ziua. Agent principal Muraru Sergiu. Actele dumneavoastra va rog. Nu stiti ca in Romania prostitutia este interzisa?
- Stati domnule politist, doamna este sotia mea. Nu e o prostituata de pe drum. Va pot dovedi cu acte.
- Chiar si asa, nu stiti ca sexul in public este interzis? Trebuie sa va duc la sectie, sa va legitimez, sa va dau amenda.
Robert s-a schimbat la fata.
- Domnule politist, nu putem rezolva. Mergem la o nunta si nu putem sa mai pierdem mult timp. Va rog.
Doamne. Imi era asa de rusine. Am vrut sa fac ceva inedit, sa aprind ceva intre noi si uite, uite ce am facut. Nici nu-mi venea sa ridic ochii din pamant. Robert a intins mana dupa portofel, a scos 200 lei si i le-a intins politistului. Acesta a zambit.
- Da. O putem rezolva. Dar intr-un singur fel. Daca doamna imi face ce ti-a facut tie, inchid ochii si ramanem prieteni, ce zici?
Robert a zgait ochii la politist, s-a uitat la mine cu un aer tamp si a zis:
- Glumesti, sper?
- Nu glumesc deloc. Am mai bine de 3 luni de cand nu am mai fost cu o femeie, iar pe doamna am vazut ca se pricepe. Nu stiu daca e sotia ta sau ai pescuit-o de pe drum, dar asta vreau ca sa inchid ochii.
Ma uitam mirata de intrazneala politistului. Acesta nu avea mai mult de 30 de ani. Doamne ce situatie. Era inalt, bine facut, cred ca mergea la sala, o figura placuta, cu parul tuns scurt si niste ochi albastri superbi. Eram inebunita dupa ochii albastri. Am vrut sa-i spun lui Robert ca sunt de acord. Mi-ar place sa-l sug si sa-l privesc in ochi cand isi da drumul in gura mea. Doamne. Simteam furnicaturi prin tot corpul. Pizda mea era uda toata, si simteam pulsatii ca inainte de orgasm. Da sunt de acord, vreau sa-l sug. Doamne. Cum e soarta asta. L-am prins de mana pe Robert. Era speriat. Gandul ca va fi dus la sectie, ca va fi legitimat, riscul sa afle mai multa lume de escapada noastra....
- Simona, ai fi de acord cu asa ceva, mi-a zis Robert.
- Doamne fereste, vrei sa-mi reprosezi dupa aceea toata viata?
- Simona, ce va fi aici ramane aici. Nu o sa-ti reprosez niciodata. Te rog.
- Ma rogi sa-i sug pula? Doamne, Robert tu stii ce-mi ceri? Stii ca ai fost singurul barbat din viata mea, vrei sa schimbam asta? Am zis desi nu cred ca am fost chiar asa de convingatoare. Ideea de a mirosi, de a gusta, de a atinge alta pula imi dadea fiori. Voiam asta, imi doream asta, dar nu voiam sa-mi reproseze Robert ceva. Il iubeam , dar cred ca tocmai de ceea ce se intampla acum aveam nevoie pentru a reporni relatia. Simteam fiori pe care nu i-am mai simtit de ani buni, simteam dorinte pe care le-am crezut pierdute.
- Simona, te rog, inchide ochii si suge-i pula. Gandeste-te ca sunt eu. Poate asa o sa-ti fie mai usor.
Doamne, ce naiv. Cum sa-i sug pula politistului si sa ma gandesc la sotul meu. Tocmai asta era ideea. Sa simt altceva. Dar na, trebuie sa-i fac pe plac.
- Doamne Robert. Cum poti sa-mi ceri asta?
- Te rog Simona. Suntem deja in intarziere, si daca nu ai fi vrut tu sa oprim acum am fi fost la cabana, s-a rastit Robert la mine. Hai, inchide ochii si gata.
- Domnule politist, intrati pe bancheta din spate, va veni si sotia mea, a zis, uitandu-se aspru la mine
- Bine Robert, sa nu te aud ca-mi reprosezi ceva, am zis deschizand portiera si urcand pe bancheta din spate. Nu stiu daca am reusit sa-mi ascund bine entuziasmul si nerabdarea, dar am incercat. Ardeam de nerabdare sa vad ce ascunde in chiloti. M-am apropiat si am apucat cureaua deschizand-o. Am tras usor de pantaloni in jos. A ramas intr-o pereche de boxeri albi. Curati. Asta era un lucru bun.
- Vreti sa plec, a zis Robert.
- Pe mine nu ma deranjeaza, a raspuns politistul, doar daca vrea sotia ta sa pleci.
- Nu e ok am zis. Voiam sa ma vada. Voiam sa viseze noaptea la asta. Voiam sa se masturbeze cu gandul la intamplarea asta. Voiam sa nu piarda nici un moment din ceea ce va urma. Era spectacolul lui, iar eu eram personajul principal. Politistul era doar o pula fara chip, cu ochi albastri.
L-am impins usor pe bancheta astfel incat sa stea un pic intins. Chilotii albi aratau superb pe pielea inchisa la culoare, iar in fata umflatura imi dadea sperante mari.
- Robert, esti sigur ca e singura solutie? Am intrebat ca o ultima incercare de a “scapa” .
- Simona, te rog, grabeste-te, a zis Robert.
M-am aplecat usor si mi-am umplut narile de mirosul strain. Chilotii erau curati, miroseau a balsam de rufe. Mi-am apropiat buzele si am sarutat adanc pula ce parea ca vrea acum sa rupa bariera ce o despartea de gura mea. Am deschis gura si am muscat usor din bucata de carne pe care mi-o doream mai mult decat orice. Politistul a gemut. Am continuat sa-l musc usor de pula, prin chiloti, si simteam pulsatiile ori de cate ori strangeam cu dintii. Daca as mai continua asa sigur si-ar da drumul in chiloti, iar eu nu voiam asta. Voiam sa-l gust cu totul. Daca nu a fost cu o femeie 3 luni atunci sigur ma va umple de sperma.
Am prins usor cu mainile si am tras de chiloti in jos, o pula imensa a iesit afara. Cred ca avea vreo 20 de cm. Era superba. Era neagra cu un cap imens acoperit de piele si niste coaie mari si lasate pline de par. De fapt toata pula era inconjurata de un smoc de par negru si cret. Robert se radea asa ca acum admiram curioasa frumusetea ce pulsa la cativa centimetri de gura mea. Fascinata i-am luat coaiele in mana si am inceput sa i le mangai. Tineam mana larg deschisa si nu reuseam sa le tin pe amandoua. Imi placea asta. Robert le are marisoare, dar nu sunt lasate, iar pula, pula lui Robert e ok, credeam ca e perfecta. Acum pot sa zic ca asta e perfecta. M-am aplecat usor, Robert era intors pe jumatate catre mine si ma privea curios. Oare ce e e in mintea lui? Cu mana dreapta ii tineam coaiele iar cu mana stanga am luat pula in mana si am tras usor dezvelind capul pulii de un rosu intens. Era fierbinte si o simteam in mana mea pulsand. M-am apropiat si un miros placut mi-a umplut narile. Am inceput sa-l miros in timp ce-l masturbam. Mi-am afundat nasul in parul pubian, i-am mirosit coaiele, i-am mirosit capul pulii si nu ma mai saturam. Am intors ochii catre Robert. Acesta isi scosese pula si se masturba si el. Deci ii place m-am gandit si am tras tare in jos de pula politistului lasandu-l cu capul gol, iar cu limba atingand varful pulii. Ma uitam fix in ochii lui Robert in timp ce limba mea mangaia pula de jur imprejur. Am deschis gura iar buzele mele au imbratisat capul pulii, lasand sa intre in mine 20 de cm de carne proaspata. In acel moment am avut primul meu orgasm fara penetrare. Valuri valuri de caldura urcau dinspre coapsele mele si am gemut usor in timp ce politistul m-a prins de cap si a inceput sa ma futa in gura. Doamne cat as fi vrut sa o simt si in mine. Oare cum ar fi? Sotul meu are aproape 50 de ani, o pula tanara ar face minuni in casnicia noastra. Ochii lui Robert priveau fascinati. Politistul continua sa ma futa in gura in timp ce eu cu limba descriam cercuri cercuri in jurul pulii. Miscarile se inteteau iar mana a inceput sa ma apese tare pe ceafa astfel incat ii simteam pula in fundul gatului. Robert m-a invatat bine. Nu am sa-l fac de ras. Mi-am luat ochii de la Robert si ma uitam acum in ochii politistului. Acesta se uita in ochii mei si continua sa penetreze. In secunda urmatoare mi-a bagat pula pana la coaie si cu mana pe ceafa ma tinea apasat . Primul jet de sperma am reusit sa-l inghit, urmatoarele mi-au umplut gura si din pacate s-a mai scurs pe pula, pe coaie, pe bancheta. Simteam pe buze, pe limba, pulsatiile pulii la fiecare jet eliberat din coaiele acelea imense. Ma uitam in ochii politistului in timp ce continua sa ma futa in gura. Incet incet pulsatiile au incetat iar polistul s-a lasat relaxat pe spate. Eram si eu in extaz. Continuam sa-l sug, si sa-l curat de sperma. Am inceput de la capul pulii, am lins usor sperma ce se prelinsese in jos, am cules cu buzele sperma ce se adunase in parul pubian, i-am lins coaiele ce acum stateau relaxate pe bancheta masinii noastre. Eram mandra. Eu am golit coaiele acelea de sperma. Sigur ma va tine minte. Am luat pula in mana, inca era intr-o semierectie, am tras pielea de pe cap si i-am dat un pupic. Politistul si-a tras boxerii, pantalonii, ne-a salutat si a plecat. M-am intors catre Robert, acesta continua sa se masturbeze.
- Vrei sa te ajut?
- Nu. Nu vreau sa-mi dau drumul. A fost un spectacol pe cinste.
- Si nu o sa-mi reprosezi niciodata?
- De ce as face asta. Nu am mai simtit asa de ani de zile. Relatia noastra era plafonata de mult. Nu mai aveam nici un chef sa facem dragoste. Te iubesc Simona. S-a apropiat de mine si m-a sarutat. M-a sarutat adanc limbile noastre s-au imbratisat iar gusturile noastre s-au amestecat. Inca mai aveam gustul pulii politistului iar dulceata spermei acestuia imi umplea gura.
- Ai gust de pula Simona, si de sperma. E dulce. Cum e, diferita de a mea?
- Da. Totul a fost diferit, mirosul, gustul, atingerile, modul cum ma futea in gura, cum ma tinea de cap, gustul spermei.
- Ti-a placut?
Ce sa ii spun? Ca mi-a placut. Ca as vrea sa mai repetam. Ca mi-ar place sa incercam si alte lucruri in viata noastra amoroasa. Ca mi-ar place acum sa simt o pula in vagin si una in gura. Sigur ca mi-a placut. Sigur ca mai vreau.
- A fost ceva nou. Dar eu pe tine te iubesc. Nu vreau decat pula ta. Nu imi doresc altceva. Acum s-a intamplat si nu ar fi trebuit. Sper sa nu se mai intample.
Robert a zambit, a pornit masina si am plecat spre cabana. Camerele erau toate ocupate, mai ramasese un apartament cu 2 camere si cu o baie comuna. Una din camere fusese ocupata de Stefan si Mihai, doi prieteni de familie, ce au venit singuri pentru ca sotiile lor lucrau si nu au reusit sa isi ia liber, iar o camera am luat-o noi. Stefan si Mihai tocmai ieseau asa ca am ramas singuri in apartament. Am intrat in dus si imediat a intrat si Robert. Am facut dragoste cum nu am mai facut de mult. Pana la urma nu a fost rau ceea ce s-a intamplat. Ne-am imbracat si am plecat la petrecere. La masa am stat cu Mihai si Stefan, si inca 3 familii din gasca noastra. Bineinteles ca Robert s-a intins la pahare cu Mihai si Stefan, asa ca pe la ora 2 erau muci cu totii. Am dat banii pe masa, am luat un taxi si in 10 minute eram la cabana.
Baietii erau veseli si cu chef de baut asa ca eu am intrat la dus si i-am lasat la un pahar de vin. Am lasat apa sa curga pe mine. Imi placea cum arat. Eram un pic grasuta, cu sanii mari si o pizda cu nist...



    Login