Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nudism si ejaculari pe sezlong - doamna Ninella
Autor : toni-iasi - 2023-10-14
Citita de 9843 ori - Nota 0.97 (576 voturi)
Soacra Ninella și nudismul

Victorel, care avea 20 de ani, încă de la începutul căsniciei lui cu frumoasa lui colegă de facultate Anna, fusese enorm de tulburat erotic de mama ei, doamna Ninella. Doamna ninella avusese pe Anna la doar 17 ani și deci avea doar 37 de ani. Era o brunetă înaltă, aproape cît Victorel, că avea 1 metru 78, într-adevăr nu foarte frumoasă la chip, dar cu un corp minunat, clasic, în formă de amforă, care atrăgea privirile. Și-l scotea din minți pe Victorel, care se perpelea între visuri nerușinate cu soacra și iubirea profundă ce o avea pentru soțioara lui.
Era greu pentru el, pentru că în mod clar soacra lui părea interesată de el, și altfel decît se cuvenea pentru mo mamă-soacră. De multe ori, cînd mergea la ea în vizită, femeia îl primea îmbrăcată cu o rochie subțire de casă, roz, dar fără sutien. Și astfel arătîndu-i subtil sînii ei mari ce se legănau erotici sub muslimul fin al rochiei, fapt ce-l înnebunea pe tînărul nostru băiat. Apoi, după ce îi servea cafeaua, doamna Ninella se instala dinaintea lui pe fotoliu, cu rochița ridicată, exhibîndu-și fără jenă picioarele ei lungi, albe și erotice. Ceea ce îi provoca niște erecții enorme. Deseori, cînd se iubea cu Anna, Victorel închidea ochii și se gîndea la doamna Ninella.
Soțul ei era afacerist, mereu plecat cu biznis prin Austria, și deci soacra era mai mereu singură acasă. Locuia la vilă, o casă frumoasă, cu o terasă enormă ce dădea spre grădină, la etaj. Și pe acea terasă făcea plajă uneori doamna Ninella.
În dimineața cu pricina, ea îl chemase pe Victorel să-i repare un robinet, după care femeia, privindu-l șăgalnic (ca de obcei) îi spusese:
-Drăguțule, sper că nu te deranjează, dar dacă vrei hai să bei cafeluța pe terasă, că eu dimineața asta vreau să fac puțin nudism, bine?
Auzind așa ceva Victorel a încremenit. Cum adică, nudism? Dar frumoasa lui soacră nu glumise deloc. După ce i-a adus cafeaua, și el s-a instalat pe fotoliul de pe terasă, ea, calmă, s-a despuiat. Liniștită, sub ochii lui, doamna Ninella și-a desfăcut rochia ei de casă, apoi, ridicînd elegant picioarele, a scăpat alene și de chiloței, arătîndu-se complet nudă ochilor ginerelui ei, care de-abia respira în soarele dimineții de mai, cu senzația că visează.
Apoi așa goală ea se uită la el.
-Sper că nu te deranjează nu?
Înghițind cu greu saliva, Victorel se holbă la corpul doamnei. Era proporționat și armonios, corp foarte bine păstrat. Sînii nu-i erau lăsați, doar un pîntec puțin leneș trăda vîrsta ei. Sexul soacrei era complet bărbierit, și văzu clar labiile groase, ce se ițeau acolo, între pîntec și coapse.
Victorel avea senzația că e cufundat într-o apă caldă și simți cum la pîntec o erecție enormă i se aprinde.
Așa goală, doamna Ninella, sub ochii lui, își ridică apoi părul ei bogat în coc, se mai foi pe terasă de colo colo, dînd din fund, apoi se lungi pe șezlong, sorbind din paharul de limonadă. Se uita ghiduș la el, parcă amuzată. Goală pușcă și amuzată.
-Vai drăguțule, dar ce te uiți așa? Nu ai mai vazut doamna goale? Vai, e așa bine fără costum de baie... Apropo, nu vrei și tu... să scăpi de haine? O să și facă bine puțin soare...
În mintea lui Victorel se învolburară mii de gînduri. Primul gînd era la Anna, soția lui. Știa că e la cursuri, pînă la 5 după-masa. Apoi socrul său, de care știa că e în Austria. Deci era doar el cu soacra lui care, fără jenă, îl voia băgat într-un joc sexual. Bîigui spre ea:
-Doamna Ninella, dar nu știu dacă se cuvine să...
Femeia pufni.
-Ce nu se cuvine? Să faci nudism cu mine? Dar e ceva nevinovat drăgălașule, tu ce-ți imaginai?... Și apropo, eu pot să și fiu mamă...
Ca în vis Victorel se ridică apoi, după care scăpă de tricou și de blugi, rămînînd în chiloți, boxerii lui bleu super-umflați în sus de o super-erecție aproape dureroasă.
Rămase așa dinaintea ei, parcă sperînd ca soacra lui să i spună că totul e o glumă, și să se îmbrace repede la loc, că doar e însurat cu fata ei.
Dar nu.
Doamna Ninella îl privea, dar acum nu mai pufnea în rîs, ci se uita încordată la el.
-Hm, știi că ai un corp fain, drăguțule? Hai, acum dă jos și chiloții. Nu ne vede nimeni puiuț.
Cu senzația că e într-un vis porno, Victorel în final își scoase și chiloții, și penisul lui erect și arcuit zvîcni în sus ca o bîrnă, la 45 de grade, în soarele de mai. Sub ochii soacrei lui.
Ochii doamnei Ninella imediat se dilatară, fixați avizi pe mătărînga pe care el i-o arăta acum. Și imediat femeia începu să respire accelerat.
-Bravo drăguțule. Hm, arăți foarte... animalic. Și acum pune-te pe șezlong.
Îi arătă șezlongul de lîngă ea.
Victorel, gol, se lungi pe șezlong, tremurînd tot de plăcerea aia ciudată, cu penisul erect și tare ridicat în sus, spre cerul azuriu al verii.
Ca în vis o auzi vorbind.
-Vicule, nu-i așa că e bine fără haine?
Apoi doamna Ninella aprinse o țigară și începu să-i vorbească de școală. (ea era profesoară de chimie). Dar el nu auzea nimic, leșinat de plăcerea de a sta erect lîngă corpul ei gol, și întrebîndu-se ce va urma. Dîrdîind băiatul se uita cînd la corpul ei alb, cînd la penisul lui erect, ce pulsa în aerul verii. Jos auzea mașinile ce treceau pe strada de cartier și ciripitul isteric al vrăbiilor.
Apoi ea zise:
-Oof, drăguțule, dar tu nu mă asculți deloc? Păi știu de ce scumpule. Pentru că ai 20 de ani, ai glandele pline și prezența corpului meu gol, cam te-a scos din minți, este? Și ca să revii la realitate ar trebui să fiu o soacră bună și să... te ajut. Nu?
Victorel simți că leșină. Bîigui nătîng:
-Doamnăă, dar...
Doamna Ninella chicoti.
-Vaai, drăguțule, ce amuzant ești cînd te bîlbîi așa! Gol, cu erecția aia de armăsar excitat, dar cu bîlbîieli de puști prins de o vecină că se uită pe gaura cheii. Deci da drăgălașule, erecția aia a ta ar trebui rezolvată. Nu crezi?
Apoi deîndată, soacra lui nudă, grațioasă, se ridică, după care se lăsă pe vine lîngă șezlongul lui, și atentă, începu întîi să i alinte cu palmele ei fierbinți pîntecul și coapsele, privindu-l curioasă. Atins de mîinile ei, Victorel gemu arcuindu-se tot.
-Ce e drăguțule? Îți place de soacra ta? De la fundul meu gol ai cucul așa de arcuit și tare? Vai, dar mă simt măgulită iubitule. Apropo, așa cum tu cred că mă visezi noaptea, tot așa de șase luni și eu am visuri cu tine gol pe terasa asta... E grav? Și acum hai să ți arăt exact ce visez eu...
După care, pînă ca Victorel să se dumirească, doamna Ninella se aplecă cu gura la penisul lui, și, fără să atingă penisul cu mîinile, soacra lui începu să-i lingă cu drag glandul decalotat, atentă, și cu multă salivă.
Involuntar, Victorel strigă și o apucă de umeri, ridicînd din șolduri.
-Uaaaaaaaah!!! Doamnăăăăăă!!!!!
Fără să se sinchisească de strigătele lui, doamna Ninella continuă cu drag porcoasa ei activitate cu limba ei roz care acum se plimba pe tot pulanul lui Victorel, apoi plăcerea enormă dată de limba ei fu completată de două degete ale ei care, încleștate la rădăcina sculei erecte, traseră în jos pielea penisului, moment cînd în vintrele lui Victorel avu loc o mare explozie care-l anunță că inevitabilul se va produce, apoi el simți acele alea de foc în șale și cu mîinile în cocul soacrei nude, Victorel slobozi o ejaculare apocaliptică cum nu avusese ...



    Login