Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nu este o fantezie - asta mi s-a intamplat
Autor : eu_cristi - 2013-10-03
Citita de 11731 ori - Nota 5.60 (40 voturi)
Salutare tuturor. Numele meu este Cristian am 34 de ani, casatorit dar care mai evadeaza din cotidian din cand in cand. Nu pot spune ca am mare experienta dar am incercat din toate cate putin....cu barbati, femei....am avut chiar si o stapana cu care am facut lucruri ce tin de bdsm.
Si ca sa nu mai lungesc vorba am sa va povestesc ceva ce am trait ieri 02.10.2013.
Fiind la servici, cu messul, deschis am primit o noua propunere din partea unui tip, cu care ma intalnisem de cateva ori pana atunci, sa trec pe la el pentru ca avea chef sa imi dea la muie. Nu am supt-o la multi barbati dar mi-a placut acest lucru si mai ales de acest tip. Am acceptat propunerea si a ramas sa ne vedem pe la 15:30. Intre timp ma intreaba si daca poate veni un prieten al sau. Am acceptat , nu imediat, deoarece nu o mai facusem cu doi barbati si nici nu sunt un bi convins.
Am ajuns la tipul despre care v-am povestit (are 38 de ani, este ceva manager pe la o multinationala din cate mi-a zis). Era singur....amicul lui despre care imi vorbise nu ajunsese inca.
Mi-a zis sa ma schimb cu ce imi pregatise el. Dupa dusul de rigoare, improspatarea epilarii in zona pulii si la cur m-am dus sa ma imbrac. Imi pregatise ciorapi de dama care se pun pe fiecare picior. Imi ajungeau pana aproape de pulpa superioara a piciorului. O fusta destul de scurta care acoperea doar pana unde se terminau ciorapii. Un sutien cu ceva bureti in el si o bluzita scurta. Mi-a dat si o pereche de pantofi cu toc pe care ii mai purtasem la o vizita anterioara la el.
Imi facuse rost si de o peruca blonda si mi-a cerut sa ma machiez. Ruj ,fond de ten, culoare pe la ochi. Cred ca am reusit sa fac asta foarte bine ca a fost foarte incantat. A zis ca nu credea ca o sa fie chiar asa de bine machiajul.
L-am intrebat de prietenul lui si a zis ca o sa-l cunosc.
Am stat vre-o 5 minute la un pahar de suc si am auzit soneria. Eu eram in sufragerie cand el a deschis usa si surpriza. Au venit inca 4 persoane. Prietenul lui care mi-a zis ca are 45 de ani si alti 3 cu varste de peste 50 de ani.
Prima data m-am speriat un pic dar nu am zis nimic. Mi i-a prezentat pe fiecare si mi-a zis ca ceilalti 3 sunt parteneri de afaceri de-ai lor de la Timisoara si m-a intrebat daca pot ramane si ei pentru ca au de discutat afaceri. Prima data am vrut sa zic ca nu dar pareau oameni cu clasa, tipul omului de afaceri serios, imbracat bine, foarte joviali si am acceptat.
Tipul care m-a invitat i-a poftit pe toti in sufragerie pe canapea si fotolii si au inceput sa discute ceva afaceri. Tipul la care venisem m-a luat deoparte si mi-a zis ca daca am placerea sa-i satisfac pe toti. Reprosindu-i ca nu a fost cinstit cu mine si dupa ce acesta si-a cerut scuze am acceptat.
Am intrat in sufragerie unde erau cei 3 de la Timisoara si prietenul lui si le-a spus ca eu ii voi satisface in dupa-amiaza respectiva. Toti au fost de acord si mi s-a parut ca nu era prima data cand mai facusera asta.
Tipul la care ma dusesem le-a zis tuturor sa se relaxeze si sa scape de haine. Dupa cateva momente in care toti au scapat de haine ramanind complet goi, tipul le-a sugerat celorlalti ca in timp ce ei discuta afaceri si beau un pahar eu sa trec pe la fiecare sa le fac un oral. Am acceptat.
M-am asezat prima data in fata unuia din tipii de la Timisoara care statea pe un fotoliu, ulterior am aflat ca are 61 de ani, care si-a desfacut un pic picioarele in timp ce se uita pe niste hartii.
Am inceput sa i-o sug usor pana am simtit ca pula lui da semne de trezire dupa care urmat de o scurta indicatie data de tip intre discutiile lui cu ceilalti mi-a zis sa ii ling si coaile. M-am conformat si am inceput sa le ling sa le sug usor in timp ce cu o mana i-o frecam. Excitandu-se destul de tare am inceput din nou sa i-o sug .....era destul de reconfortant ca nu avea o pula enorma si reuseam sa o cuprind aproape cu totul cu buzele. Am supt cred vre-o 5 minute dupa care am simtit o mana pe cap impingindu-ma usor dupa care a urmat un jet cald care l-am simtit umplundu-mi gura. Am inghitit o partea cealalta ramanandu-mi in gura si am contitnuat sa o mai sug la indicatiile lui care se oprise din discutii pentru a savura momentul. Am mai supta cam un minut pana s-a golit tipul de tot si pana am inghitit toata sperma lui.
Incepusem sa ma simt mai in largul meu datorita atitudinii tipilor care erau ca niste gentelmeni si datorita curateniei lor. Primului careia i-am supt-o miroase foarte bine si era extrem de curat. Probabil inainte de a venii aici trecusera pe la hotel sa se schimbe si sa spele lucru pe care eu il facusem inainte sa ma travestesc.
Am trecut la al doilea invitat de la timisoara despre care am aflat ca avea 49 de ani. Aceeasi atitudine si la el. A vazut ca am venit in fata lui a desfacut un pic picioarele fara a se opri din discutiile de afacere. Am inceput la fel ....aproape ca la primul .......doar ca acesta nu mi-a zis absolut nimic sa fac ......lingandu-i coaile din proprie initiativa. Ciudat la acesta ca nu s-a oprit din discutii nici cand ejacula. Am supt-o si pe a lui pana ce a terminat de tot, inghitind si sperma acestuia. La fel si la tipul acesta curatenia ireprosabila.
A urmat al treilea timisorean ....acesta din discutii ulterioare am aflat ca avea 59 de ani. Scenariu aproape identic ca la al doilea. Fara sa se opreasca din discutii......a terminat la mine in gura .....l-am golit si pe el......satisfacand-ul si pe el cu lins pe coaie.
A urmat prietenul tipului care ma invitase cel care avea 45 de ani care probabil excitat de privelistea care i-o oferisem cu cei 3 o avea deja sculata si si-o freca usor cu mana in timp ce discuta cu ceilalti. Acesta s-a lasat usor pe spate in fotoliu cand m-am apropiat spre el continuind sa discute cu ceilalti lasandu-ma sa ma ocup de el. O avea destul de mare si niste coaie foarte mari. Am supt si lins cred vre-o 10 minute ridicandu-si la un momendat un picior si invindu-ma sa-i ling curul. Nu mai facusem asta cu nici un barbat dar acceptasem sa raman si trebuia sa-i satisfac plus ca curatenia lor ireprosabila o merita......asa ca mi-am infipt limba in curul lui si l-am lins in timp ce cu o maina i-o frecam. Dupa vre-o 2-3 minute m-a luat de cap si m-a pus sa io sug pana a ejaculat in gura la mine. Acesta s-a oprit cateva momente sa savureze momentul nu ca precedentii doi. L-am mai supt vre-o cateva minute si m-am pregatit sa i-o sug si tipului care ma invitase. Pe el il stiam pentru ca i-o mai supsesem de cateva ori.
L-am terminat si pe el ....la fel cu tot ce trebuie....lins pe coaie si probabil incitat de cei facusem prietenului lui cu limba ....l-am lins si pe el pret de cateva minute in cur.
Dupa acest tur de forta care a durat peste o ora m-am asezat pe canapea ca ma cam dureau un pic genunchii decat statusem in fata tuturor si am baut un suc sa imi improspatez gura. Ei in tot acest timp au continuat sa discute aprins.
Dupa vre-o jumatate de ora timp in care m-am odihnit am mancat ceva si m-am spalat sa ma improspatez, lucru care l-au facut toti cei prezenti, tipul de 49 de ani din timisoara m-a chemat sa stau langa el in picioare in timp cel el discuta cu ceilalti. M-am dus langa el si si-a bagat mana sub fusta mangaindu-mi fesele dupa care a inceput usor sa bage un deget in anusul meu (care era deja lubrifiat de mine cu ulei din acela special ....stiind ce urmeaza). S-a jucat asa cred vre-o 5 minute timp in care eu stateam in picioare langa el si ma cracanasem un pic pentru ai face loc sa se joace. Dupa aceea tipul de 61 de ani care statea langa noi mi-a facut un semn sa ma aplec si sa incep sa i-o sug. M-am pus oarecum capra si am inceput sa i-o sug tipului in timp ce prietenul lui ma penetra cu degetul in continuare. Cred ca am stat in pozitia asta vre-o 10 minute sugand si incercand sa i-o scol tipului (ceea ce am reusit intr-un final). La un moment dat tipul care ma penetra cu degetul s-a ridicat si m-a penetrat usor ....pentru ca a vazut ca eram destul de stramt.......nu ma fut in cur in ficare zi......si a inceput sa se miste usor....cred ca adurat destul de mult pana a reusit sa mi-o bage toata ......vre-o cateva minute.
In tot acest interval ei au continuat sa discute si au schimbat intre ei locurile pentru ca din pozitia in care ma aflam sa le-o sug la fiecare si sa le-o scol.
Dupa alte vre-o 10 minute de cand tipul reusise sa mi-o bage a inceput sa pompeze puternic pana cand la un moment dat a scos- o a venit in fata mea si mi-a bagat-o in gura unde si-a dat drumul.
A urmat gazda tipul care ma invitase si care stiam ca el vrea doar oral s-a asezat pe canapea si m-a pus sa i-o sug in timp ce tipul de 61 de ani a inceput sa ma futa in cur. Am stat asa cred tot cam vre-o 30minute pana au terminat amandoi unul dupa altul mi-au bagat-o in gura si au terminat.
M-au lasat 2 minute sa beau ceva dupa care au urmat prietenul gazdei si celalalt timisorean de 59 de ani care m-au asezat pe canapea si au facut cu schimbul .....cand unul in gura cand unul ma futea in cur ....pana au terminat amandoi la mine in gura.
Va spun ca in tot acest timp .....cred vre-o ora si jumatate spre doua.....chiar daca ma futeau si se miscau de colo colo ....au continuat sa discute afaceri.
Ma simteam ca un obiect de folosit si probabil chiar asta si eram ......dar a fost excitant.
A urmat o pauza de aproape 1 ora timp in care ne-am spalat igienizat si am mancat si baut cate ceva. Cred ca le-a placut si lor cum m-am machiat si imbracat pentru ca am primit complimente din partea lor in acest timp. Dupa masa de rigoare s-au intors in sufragerie unde la un pahar si o tigara pe care m-au pus sa le-o aprind si sa le torn in pahare la fiecare in timp ce eram mangaiat de toti ca nu mai stiam care cum ...au inceput sa discute din nou afaceri.
M-am asezat si eu pe canapea asteptand sa vad ce urmeaza. Dupa alte 20 minute in timp ce eu ma uitam la televizor si beam un suc a venit la mine tipul de 59 de ani si s-a asezat in fata mea cerandu-mi sa i-o sug. M-am conformat si am inceput sa sug si sa ling pret de mai bine de 15 minute pana pula tipului a devenit bat. La un moment dat acesta mi-a sugerat discret sa ma intorc cu spatele la el ...mi-a ridicat fusta si a incept sa imi dea cu pula lui tare peste anus. A scuipat de doua ori pe pula lui pentru a se umezi bine.....



    Login