Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNoul job al sotiei.
Autor : asisbv - 2015-10-31
Citita de 19498 ori - Nota 8.36 (56 voturi)
Totul a inceput cand Ana, sotia mea a fost concediata si a inceput sa-si caute altceva. Mult timp pierdut, multe interviuri, mult stres, dar fara rezultate. Salariul meu ne asigura un trai decent, dar oricum isi dorea si ea foarte mult un job.
Dar inainte sa merg mai departe, sa spun cate ceva despre noi... Eu sunt Mihai, am 37 de ani, iar sotia mea Ana are 33. Este o tipa bruneta, cu parul lung, 1.77 inaltime, 64 de kg, cu niste picioare lungi si zvelte care iti conduc privirea catre fundul rotund si apetisant. Are talia subtire, sanii mari, in forma de para si sfarcurile ca niste mure coapte. Suntem impreuna de 10 ani si m-am obisnuit deja cu cei care o dezbraca din priviri pe strada, ba chiar ma excita uneori asta. Ea este constienta de corpul ei superb si ii place sa se imbrace in haine mulate, fuste scurte si bluze decoltate. Avem o viata sexuala foarte activa pe care ne place sa o "condimentam" de cate ori avem ocazia si idei pentru asta.
Dar sa revenim...dupa cateva luni de cautari fara rezultat, m-a sunat intr-o zi ca s-a angajat la un hotel foarte bun din oras. Seara, cand am ajuns acasa am sarbatorit reusita si m-am bucurat cand am vazut-o cat de fericita era. A inceput imediat munca si totul meargea foarte bine, singurul inconvenient fiind ca uneori statea destul de mult la munca si lucra si in unele weekend-uri. Castiga foarte bine, incepuse sa isi cumpere tot mai multe haine si accesorii si investea mult in aspectul ei, in masaje, spa si altele. Arata parca din ce in ce mai bine si amadoi ne simteam excelent.
Dupa vre-o 3 luni de cand incepuse noul job am primit un plic semnat Bogdan, cu un DVD in el si cu indicatia sa ma uit singur la el. M-a facut foarte curios si am prins ocazia cand Ana era plecata, am pus DVD-ul si am dat play.
Filmul este facut cu o camera portabila si incepe pe holul unui hotel, in fata unei camere. Un barbat imbracat in costum intra in camera urmat de cel care filmeaza. In camera, pe pat este Ana...imbracata intr-un babydoll negru transparent, bikini negri din dantela si ciorapi din plasa tot negri. Este foarte relaxata si se uita la televizor.
- Buna iubita! O saluta barbatul in costum si o saruta.
- Buna iubi, buna Bogdan! Raspunde Ana zambind.
- Ai un client la camera 53. Domnul X vrea sa dea o muie. Ii spune tipul in costum Anei.
Ana da sa se ridice, dar el o opreste.
- Stai...i-am zis ca peste o ora...acum am o surpriza pentru tine.
Ea se prinde de gatul lui si il saruta.
- Da iubi?! Ce surpriza?
- Vreau sa ne filmam in timp ce te fut. Vreau sa te pot admira si dupa aia. Ce zici?
- Abia astept! Chicoti Ana si isi scutura sanii in fata lui.
Priveam filmul cu sotia mea aproape goala cu doi barbati in camera fara sa pot avea o reactie. Speram sa fie o farsa si sa se opreasca, eram furios si foarte excitat, toate in avelasi timp. Totusi ceva ma facea sa ma uit in continuare...
Tipul in costum i-a cuprins sanii cu mainile, si-a dagat nasul intre ei si a incepul sa-i linga si sa-i sarute. Din cateva miscari sotia mea ramasese goala, doar cu ciorapii de plasa pe ea. El s-a asezat in fund pe marginea patului, ea in genunchi in fata lui. I-a desfacut pantalonii, a inceput sa-i frece pula apoi i-a luat-o in gura. Camera se mutase langa ei ca sa prinda unghiurile cele mai bune. El a inceput sa se dezbrace ajutat si de ea. Ii sugea pula cu pofta, se vedea placerea pe care o simtea cand avea pula adanc pe gat.
- Hai Bogdane mai aproape si tu. L-a invitat Ana cu un zambet pervers.
Bogdan continua se filmeze de sus cum Ana i-a dat pantalonii jos, a inceput sa-i suga si lui pula in timp ce tipul in costum, acum dezbracat, s-a intins comod pe pat si privea. La un moment dat a luat un prezervativ, si l-a tras pe pula si a spus:
- Hai iubita, da-mi sa-ti fut funduletu pana i-o mai sugi lui Bogdan.
Ana s-a ridicat, s-a urcat in pat, a pus o crema pe pula lui si apoi si-a uns fundul. A repetat de cateva ori, lasand un deget, apoi doua sa alunece in funduletul ei pe care eu il stiam virgin. L-a incalecat pe tip, cu spatele la el, lasand sa se vada in camera cum pula lui aluneca usor intre bucile ei pana s-a asezat pe coaiele lui. Cu o mana isi framanta un sfarc si cu cealalta isi freca apasat clitorisul. A inceput sa faca cercuri in pula lui, apoi s-a ridicat usor lasandu-l pe el sa o futa rapid. Gemea si chicotea in pula ca o adevarata curva.
Bogdan a pus camera pe ceva astfel incat sa fimeze dinspre picioare, sa se vada cum este fututa, apoi a aparut si el in cadru, dezbracat si el si cu prezervativ pe pula. I-a dat cateva palme peste pizda facand-o sa tipe, i-a cracanat labiile cat a putut si ii freca clitorisul. Ana a urlat indelung in orgasm si din pizda ei a inceput sa siroiasca sucul pe coaiele celui care o futea in continuare in cur. Nu a lasat-o prea mult ca Bogdan s-a pozitionat intre picioarele ei si dintr-o miscare scurta, toata pula lui i-a invadat vaginul. O futeau amandoi, unul in cur si celalat in pizda iar ea tipa si juisa de placere. S-au terminat si ei, adanc in ea, dupa care au aruncat prezervativele si Bogdan a preluat din nou camera pentru a filma urmarile. Ana si tipul erau intinsi unul langa altul in pat, uzi, cu un zambet larg si satisfacuti. S-au ridicat amandoi, el i-a dat o palma peste fund si i-a spus:
- Hai fugi la dus si apoi la 53 ca te asteapta Domnul X.
Filmarea a continuat cu dusul Anei, apoi cum se imbraca in aceleasi haine transparente, isi pune niste pantofi rosii cu toc si un halat de matase si merge la camera 53, dupa care apare pe ecran "Sfarsitul primei parti".
Eram pur si simplu paralizat in fata ecranului... Stiam ca trebuie sa fac ceva, dar pur si simplu nu puteam. O multime de ganduri au navalit brusc in mintea mea...o bat, o parasesc, poate are o explicatie, nu exista explicatie, cum a putut, plec si sa nu o mai vad etc. Pana au aparut si celelalte ganduri...uauu am pula bat de cand a inceput filmu asta, cat de buna e, si mie imi place la nebunie sa o fut, cand vine o fut si eu in cur etc. Nu stiu cat de mare a fost pauza asta, dar la un moment dat am vazut pe ecran: "Partea a doua...daca mai vrei".
Si a inceput din nou filmarea, de data asta cu o camera fixa, probabil ascunsa. De data asta, o camera de hotel, un tip (altul) la vre-o 45 de ani, in costum asezat pe pat, se aude usa si apoi vocea Anei:
- Buna dragule! Ti-a fost dor de mine?
- Ohoo, iubita, ce-ti mai place sa te lasi asteptata... Normal ca mi-e dor de gurita asta a ta si de funduletu tau obraznic.
Ana chicotind se apleaca si il saruta.
- Ce vrei sa facem azi, dragule?
- Acum ma cam grabesc la afaceri, asa ca
iti dau o muie rapid, sa ma descarc si mai vin zilele viitoare, ca mi-e dor sa te mai fut.
Tipul s-a asezat in fund pe marginea patului, iar Ana in genunchi in fata lui a inceput sa-i suga pula si sa i-o frece. Si-a dezgolit sanii iar el ii framanta cu mainile. Nu a durat mult si el s-a ridicat in picioare, iar ea a continuat sa i-o frece pana cand sperma lui a tasnit in jeturi pe fata si pe sanii Anei. A scuipat ce-i ajunsese in gura si a inceput sa-i curete si lui pula. Sperma amestecata cu saliva ei ii curgeau din gura si se prelingeau pe sani.
El s-a incheiat la pantaloni, a bagat mana in buzunar de unde a scos ceva si i-a pus Anei la snurul bikinilor, dupa care a plecat.
Fara pauza de data asta, a aparut "Partea a treia...daca mai poti". Din nou filmarea este facuta de Bogdan cu camera mobila si incepe pe holul hotelului cu Ana si inca o tipa la fel de buna, dar roscata. Ana este imbracata in rosu iar cealalta in negru. Se intra intr-o camera unde asteapta pe fotoliu un domn in costum. De data asta este unul mai in varta, undeva peste 60 de ani.
- Buna fetelor!
- Buna dragule! Ce mai faci astazi?!
- Imi era dor sa vad ceva frumos si m-am gandit la voi.
Cele doua se urca in pat chicotind si fastacindu-se jucaus. Se aseaza in genunchi una in fata celeilalte si incep sa se sarute. Isi ravasesc parul, se mangaie pe sani, se strang puternic de fund si isi unduiesc trupurile. Hainele lor cad una cate una si limbile lor jucause se cauta necontenit. Ana o impinge pe roscata pe spate, se urca peste ea si isi serpuieste corpul. Pubisurile lor se intalnesc si se apasa facandu-le pe amandoua sa geama usor. Buzele Anei aluneca pe gatul roscatei, apoi limba ii dezmiarda sanii fara sa rateze nici un milimetru. O musca usor de sfarc facand-o sa tipe ascutit. Se desparte cu greu de sani si coboara peste abdomen, apoi la pubisul ras al roscatei. O saruta usor, abia atingand-o cu buzele pe labiile bombate. Roscata isi desface picioarele tot mai mult, dornica sa-i fie dezmierdata pizda. Crapatura ei rozalie iese la iveala dintre labii si ii imbie limba Anei care porneste cu o atingere usoara de sus in jos. Roscata geme adanc, isi arcuieste trupul si lasa capul pe spate. O apuca de cap pe Ana si o apasa nerabdatoare pe pizda ei. Ana ii strecoara doua degete in pizda, incepe sa le miste intr-un ritm alert in timp ce ii plescaie lindicul cu buzele si limba. Nu trece mult si incep tipetele si spasmele orgasmului, apoi Ana isi ridica fata plina de sucurile roscatei, care ii sare in ajutor si incepe sa o linga. E randul Anei sa fie satisfacuta acum. Se intinde si isi desface picioarele in asteptare. E deja uda si cealalta profita de asta. O plesneste cu palma peste pizda uda facand-o sa tipe si in acelasi timp ii suge sfarcurile cu putere. Isi baga doua deg...



    Login