Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataNoaptea cea mare
Autor : unqnick - 2015-04-09
Citita de 24768 ori - Nota 7.87 (107 voturi)
Nu am fost prea convinsa la ce sa ma astept atunci cand sotul meu si cu mine am hotarat sa facem swing acum ceva timp. Citisem cateva povestiri erotice si vazusem destule filme porno ca sa fiu intr-un fel pregatita si m-am lasat dusa de val. Eram fascinata in special de acele orgii in care cate o tipa era luata pe rand de cate un barbat sau cate doi deodata.
Ma intrebam daca voi fi in stare sa fac si eu asta. Nu eram asa de curioasa sa vad cum este sexul cu alti barbati. Inaintea sotului meu cunoscusem cativa barbati, facusem insa sex normal, in doi si fara prea multe picanterii. Lucrurile s-au schimbat insa cand l-am cunoscut pe viitorul meu sot Daniel. Relatia cu sotul meu a fost si este foarte buna, aveam parte de sex aproape in fiecare zi si de multa fantezie din partea lui.
Insa ideea, care ajunsese o obsesie a fanteziilor mele, de a fi inconjurata de mai multi barbati goi care sa ma doreasca era asa de excitanta incat de multe ori discutam cu sotul meu despre asta. De fiecare data zambea si imi spunea ca nu ma crede pregatita pentru asa ceva.
- Crezi ca daca o voi face in dormitorul nostru voi fi mai relaxata ? i-am spus sotului meu.
- Nu cred , sau cel putin ne pentru prima data. Alina esti sigura ca sexul in grup e ceea ce doresti ?. Esti sigura ca nu incerci sa musti din ceva ce nu vei putea mesteca ? Asta s-ar putea sa te marcheze.
- Alte femei au fost in stare, eu de ce crezi ca nu voi face fata. Poate daca pentru prima data nu vor fi si alte femei ma voi descurca mai bine, ce crezi iubitule ?
Dupa cum s-au desfasurat evenimentele mai apoi s-a dovedit ca m-am descurcat mai bine decat o rata in apa pentru prima oara. Nu ma asteptam ca Daniel sa fie gelos mai ales ca el ma indemnase sa facem swing si a acceptat foarte firesc dorinta mea.
Sotul meu a fost un dulce, m-a incurajat si starnit prin prezenta lui cand le-am supt-o acelor barbati sau care m-au regulat intr-o nemaitraita, furtunoasa experienta sexuala. Dar mai bine sa va povestesc aceasta prima experienta, a ceea ce numem sexul in grup, pe care am trait-o. A fost foarte speciala, mai ales ca eu am fost vedeta si atractia serii.
Spre deosebire de sotul meu, experienta mea de pana atunci privind sexul in grup se rezuma doar la fanteziile mele de a fi penetrata de mai multi barbati intr-o singura noapte. In timp, fantezia mea se amplificase si imi doream asa cum vazusem intr-un film, la care ma uitam de multe ori, sa fiu fututa pana la epuizare de douazeci de tipi virili care sa ma treaca de la unul la altul in timp ce sotul meu m-ar privi.
Povestindu-i toate astea, scumpul meu sot mi-a promis ca intr-o zi ma va ajuta sa-mi indeplinesc aceasta dorinta si astfel dupa o partida grozama de sex m-a intrebat.
- Esti pregatita Alina ?
- Pentru ?.... O doamne,…. pentru ?.....nu-mi gaseam cuvintele de emotie.
- Da draga mea, aproape am facut toate aranjamentele. Nu sunt mai putin dornic ca tine sa te vad cum faci fata unor barbati excitati. Am aranjat cu Radu sa mergem la el la o petrecere speciala care se ocupa de amanunte.
Radu era un bun prieten de-al lui Daniel si swinger convins care ne imbiase de multe ori sa ne alaturam lui si splendidei lui sotii. Daniel mi-a mai spus ca dupa acea petrecere, vom putea intra in cercul lor de prieteni. Am vorbit cu Radu la telefon dar nu a vrut sa-mi dea amanunte Eram nespus de incantata si m-am pregatit cu grija pentru acea seara de sambata.
Cand am coborat la parter unde ma astepta Daniel sa mergem la petrecere, am stiut ca pregatirile mele fusesera incununate de succes. Ma aranjasem mai bine de doua ore dupa ce venisem de la coafor si in final optasem pentru o rochie foarte scurta incheiata cu nasturi mici in fata care lasa sa se banuiasca ce e pe dedesubt.
- A fost ideea lui Radu sa te imbraci asa ? m-a intrebat sotul meu sticlindu-i ochii.
- Nu dragule, asta a fost ideea mea, am spus multumita ca si reactia celorlalti va fi la fel ca a lui.
- Acolo nu cred ca vei avea nevoie de aceasta imbracaminte provocatoare.
M-a ajutat sa-mi imbrac pardesiul si m-a sarutat atent sa nu-mi strice machiajul apoi am plecat spre vila lui Radu. M-am mirat cand Daniel mi-a spus ca Raluca sotia lui Radu va lipsi. Am ajuns inaintea celorlalti si galant Radu mi-a luat pardesiul si mi-a facut complimente pentru tinuta.
- Draga mea tu ai sa fi cea care va servi bauturi invitatilor inainte de a incepe ceea ce ne-am propus. Esti destul de provocatoare sa le starnesti pasiunea dar nu strica cateva bauturi pentru incalzire. Si inca ceva, a adaugat el, nici unul nu stie ca esti aici cu sotul asa ca nici unul nu o sa fie inhibat pe tema asta.
- Nu tine cont de mine, a spus si sotul meu. Este seara ta si incearca sa faci abstractie de prezenta mea. Voi fi foarte discret.
Invitatii, majoritatea tineri functionari, colegi de-ai lui Radu au inceput sa soseasca in curand, discutand, glumind si socializand. M-am mirat pentru ca eram singura femeie dar sotul meu m-a asigurat ca asta va fi in avantajul meu.
- Voi putea alege pe cine vreau ? am spus excitata.
- Bine inteles, in orice ordine doresti dar va trebui sa nu neglijezi pe nimeni.
- Oh dragule tu chiar ma uimesti, am spus uitandu-ma la cei 7-8 tineri aratosi din salon. Sper sa le pot face fata.
La un moment dat, oaspetele de onoare, un artist, striper profesionist si-a facut aparitia intr-un cor de strigate de apreciere. Venise ultimul si inainte ii numarasem din nou, discret, pe cei prezenti si am vazut ca erau aproximativ douazeci. Am privit spre sotul meu care mi-a zambit complice facandu-mi cu ochiul. Un val de emotie m-a cuprins fata de el, nu uitase de nici un amanunt al fanteziei mele si i-am trimis un pupic.
Am continuat sa servesc bauturile in timp ce striperul isi facea numarul. Remarcasem un tip simpatic, negru, si m-am gandit pentru o clipa la ce se spunea despre ei privind sexul lor. Ma privea cu ochi scrutatori si mi-a zambit cand a luat un pahar. Sa fiu sincera prestatia striperului nu ma incalzea prea tare dar prezenta atator barbati in jurul meu era altceva.
M-am apropiat de striper leganandu-mi provocator soldurile in ritmul in care se unduia el. Cativa au fluierat admirativ. Ma incalzisem prea tare si eram nerabdatoare sa trec peste acel moment artistic asa ca inca tinand cu ambele maini tava cu pahare l-am intrebat pe tip daca ar putea sa-mi descheie primii patru nasturi ai rochiei. Expresia de surprindere a tipului s-a transformat intr-un zambet complice cand i-am multumit.
Deschiata in partea de sus, a permis asistentei sa-mi admire sanii stransi in sutienul de dantela neagra. Am continuat sa ma unduiesc in acelasi ritm si sincronizandu-ne intr-un dans ce se voia erotic. Vedeam asistenta captivata de acest spectacol neprevazut si i-am cerut tipului sa desfaca si ceilalti nasturi. S-a lasat in genunchi isi cu tava ridicata i-am facut loc sa umble la nasturi.
Am auzit un suspin si exclamatii de apreciere din partea barbatilor cand striperul mi-a luat tava si rochia mi-a alunecat cazut pe jos etalandu-mi acum trupul inca acoperit de sutienul de dantela, chiloteii si portjartierul de matase neagra. Am aruncat o privire peste umar sotului meu care mi-a facut un semn de incurajare si asta mi-a dat incredere.
Unul din barbati, m-ai indraznet s-a oferit sa-mi culeaga rochia sa o puna pe un fotoliu. Banuiam ce era in mintea lor si mai ales in penisurile lor. Fusesem putin ingrijorata ca Daniel nu va rezista sa ma vada goala in fata atator barbati mai ales ca timp de o saptamana il rugasem sa nu facem sex ca sa am puterea sa trec peste aceasta incercare.
Stiam ca sutienul si chiloteii doar accentuau disponibilitatea mea si nu ma aparau impotriva privirilor lor flamande ba chiar le starneam dorinta. Venisera in cunostinta de cauza a ceea ce va urma si chiar daca excitatia lor ajunsese la cote inalte savurau cu incetul acest preludiu. Nu eram chiar in largul meu, nestiind cum sa procedez fara sa ma dau de gol ca in clipa aceea nu doream decat sex si iar sex. Cineva m-a intrebat ceva dar imi bubuiau urechile.
- As putea sa te ajut sa-ti scoti sutienul, a repetat acesta,
Am intors capul si l-am vazut pe Radu care a venit spre mine si l-am lasat sa-mi scoata sutienul. Sanii liberi s-au clatinat si i-am mangaiat sa-i linistesc dupa stransoarea sutienului. Sfarcurile mele erau deja erecte si am scancit destul de tare cand am trecut cu degetele peste ele.
- Oh, Alina, mi-a spus Radu de undeva din spate, prietenul meu Bob are o mare problema si are nevoie de ajutor. Are fermoarul blocat.
Energia sexuala din incapere era atat de groasa incat o puteai gusta. Am ras excitata pasind spre Radu si cercul de admiratori s-a inchis in urma mea si nu l-am mai vazut pe sotul meu de zidul de privitori dar stiam ca e hotarat sa nu scape nici o clipa a distractiei.
Radu m-a condus tinandu-ma de mana spre o masa mare joasa din stejar masiv peste care era pusa o saltea. Acolo ma astepta prietenul lui asezat cu fundul pe saltea. Atunci am vazut ca era acel negru inalt si musculos pe care il remarcasem mai devreme si care imi daduse o stare de neliniste si excitare in pasarica. Penisul, de dimensiuni care ma facusera sa ma opresc, ezitand sa mai fac un pas, atarna moale si gros intre picioarele lui.
- S-a descurcat singur dupa cate poti sa vezi. Este deja pregatit.
L-am privit uimita pe Radu, crezusem ca el va fi primul, dar m-a sarutat tandru si m-a mangaiat pe fese apoi m-a intors spre Bob impingandu-ma usor.
- Arata-ne ca nu esti o timida. A fost ideea lui Daniel sa il aduc mi-a soptit la ureche.
Am intins timida mana spre acel madular cum vazusem doar in filme si am simtit cum tresara in mana mea. Tipul m-a rasplatit cu un zambet larg aratandu-si dintii albi. Fara sa scoata o vorba m-a apucat bland de ceafa si m-a adus cu gura spre acea minunatie de pula. Aveam parte in acea seara de premiera dupa premiera, n-am mai asteptat alte indicatii.
O alta fantezie de-a mea marturisita sotului meu era sa fiu fututa de un negru si asta era pe cale sa se intample in curand dar toate la timpul lor mi-am spus si am lins capul violet al pulii negre si groase ca incheietura mainii mele. Degetele mele albe pareau atat de fragile tinand pula neagra a acelui tip si am inceput sa-i arat cat de priceputa eram.
Pielea lui in curand stralucea de saliva mea care mi se scurgea din gura. Incercam sa o inghit cat mai mult dar m-am concentrat apoi numai pe capul lucios cu gust mai ciudat, picant si totodata incitant, diferit de alte pule pe care le avusesem in gura pana atunci.
In fata tuturor acelor oameni excitati am inceput sa fac tot ce invatasem de la sotul meu, ce trebuia sa fac cu o pula. Doream sa-l fac mandru de mine sa nu ma fac de ras. Dar acum era ceva special, o pula groasa aproape ca un furtun de incendiu pe care o puteam lua in gura doar deschizand gura la maxim. Auzeam in spatele meu comentarii care ma starneau si mai mult, aprecieri asupra trupului meu, a priceperii cu care imi miscam mana pe acea pula neagra si presupuneri cam cat de fierbinte si umeda putea fi pasarica mea.
Din cand in cand imi odihneam falcile masturbandu-l pe masivul negru si aruncam cate o ocheada celor din jur ca sa le vad reactiile. In spatele lor l-am vazut pe sotul meu urcat probabil pe un scaun, care ma urmarea cu o privire la fel de arzatoare cu a celorlalti. Saracul de el m-am gandit pentru o clipa, suportase o saptamana de abstinenta doar pentru a-mi cruta fortele si imi inchipuiam ca erectia lui ii creeaza probleme. Lui Bob ii placea prestatia mea si gemea de satisfactie.
Simteam mainile celorlalti cum ma mangaie pe spate, pe sani, pe fese si unul din ei mi-a strecurat un deget in pasarica miscandu-l putin inauntru si afara. In momentul acela nu de deget aveam nevoie in pasarica ci de ceva mai mare si parca ghicindu-mi dorinta negrul m-a ridicat pe masuta depunandu-ma in patru labe si fara prea multe menajamente a inceput sa-si impinga in mine pula pe care o lustruisem suficient pana atunci. Am asteptat incordata sa ma patrunda dar am simtit pe fese o palma cam tare.
- Relaxeaza-te doamna mea, nu strange din pizda ca o sa te doara.
Mi-am departat putin genunchii si m-am lasat in coate intr-o pozitie mai buna.
- Asa e mai bine, a icnit el.
Nu ma speriasem prea tare de marimea lui. Reusisem performanta asta cu un penis de plastic pe care il cumparasem cu Daniel ca sa-l expunem in dormitor, nu ca sa-l folosim ci doar sa ma excite prin prezenta lui. Niciodata nu m-am plans de cei 18 cm ai lui Daniel si mai ales de grosimea lui dar cand mi-a propus sa il incerc am ezitat, n-am crezut ca pasarica mea poate fi asa de elastica.
Acum simteam cum se insinueaza in mine o astfel de pula dar reala, fierbinte si care pulsa facandu-si loc din ce in ce mai mult. Am tipat tare cand tipul m-a tras de solduri sa se infiga mai tare in mine si am ramas asa cuplati. Tipasem mai mult de teama. Nu m-a durut, a fost mai mult surpriza decat durere. Simteam evident o jena. Pasarica mea era intinsa la maxim dar am simtit totodata si placere.
Claia lui aspra de floci carliontati imi gadilau bucile. Am intins mana intre picioare pipaind bulumacul care ma patrunsese si am simtit ca afara mai ramasesera cativa centimetri. I-am atins coaiele grele si mari inchipuindu-mi cata sperma ar putea avea in ele. M-am lasat in voia lui si am simtit din ce in ce mai mult cum fiori de placere se raspandesc in corpul meu plecand de la pasarica mea care era pistonata de Bob intr-un ritm constant.
Mi-ar fi placut sa ma vad astfel, fututa de acel armasar si ma gandeam daca sotul meu folosea aparatul de fotografiat pe care insistasem sa il ia cu noi. Dragul de el, nu se pierduse cu firea pentru ca am auzit clicul aparatului. La un moment dat un orgasm ravasitor m-a facut sa tip de placere si am deschis ochii exact cand Daniel imi prindea expresia de extaz intr-o alta poza.
L-am simtit pe Bob ca este gata sa erupa, voiam sa-i simt gustul spermei. M-am gandit ca poate nu voi mai avea aceasta ocazie si m-am desprins din stalpul lui de carne facand un zgomot ca de dop scos din sticla. Asistenta a scos un strigat unanim de surpriza vazandu-mi pasarica largita de grosimea care ma umpluse pana atunci.
M-am rasucit alunecand de pe masa si asezata pe vine am asteptat cu gura deschisa sa primesc jeturile de sperma. Bob si-a frecat energic madularul de cateva ori apoi s-a oprit cand sperma alb-galbuie a tasnit cu precizie in gura mea. Mi-a umplut gura si a trebuit sa inghit dar Bob m-a improscat in continuare cu sperma care mi-a aterizat pe barbie si pe sani.
Nici nu apucasem s-o savurez asa cum imi place mie asa ca m-am repezit sa iau in gura capul bulbucat al pulii culegand ultimul jet de sperma. Avea alt gust decat ce intalnisem pana atunci dar sincera sa fiu imi placea mai mult gustul sotului meu. I-am cautat privirea si am vazut ca toti acei barbati scapasera de haine si eram inconjurata de penisurile lor in erectie. Mirosul de pula ma excitase intotdeauna dar acum imi luase parca mintile.
Maini binevoitoare m-au ajutat sa ajung din nou pe masa, apoi altele mi-au desfacut picioarele sau mi-au mangaiat sanii si am simtit un alt penis cum se insinueaza in mine. A urmat un vartej de placere ce a durat ore bune. Am rasplatit nerabdarea acelor tipi primindu-i cate doi, in timp ce eram penetrata, aveam in gura un alt penis.
Ii auzeam cum se indemnau ca sa nu ejaculeze in mine si de cele mai multe ori o faceau la mine in gura sau pe corpul meu. La un moment dat ramasesem n-au asezata capra incapabila sa ma indrept dupa ce unul din barbati s-a descarcat pe spatele meu. Simteam cum sperma se scurge pe pielea mea transpirata. Am vrut sa ma intind pe burta dar doua maini m-au prins de solduri si capul unui penis s-a frecat printre fesele mele cautandu-mi pasarica dar m-am inselat.
S-a proptit in anusul meu apoi a plonjat ...



    Login