Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Noaptea cand mi-am pierdut sotia la poker
Autor : RazvyB - 2021-03-23
Citita de 13591 ori - Nota 3.59 (34 voturi)
Obisnuiam sa-i invit acasa pe o parte dintre baietii de la sala, jucand o data pe saptamana Texas Holdem.

Jucam la nivelul sutelor de euro. Uneori pierdeam, alteori castigam, dar una peste alta cand trageam linie nu eram nici pe minus, nici pe plus.

In seara aceea insa unul dintre baieti venise direct din cazinou, unde castigase 25.000 euro. Era plin de el si se simtea imbatabil.

Am ajuns cu el in finala, in timp ce ceilalti 6 baieti erau eliminati. Aveam o pereche de asi in mana si alti doi asi se regaseau pe masa in cele 5 carti. Apoi alte 3 carti erau consecutive. De aceeasi culoare.

Nu voiam sa plusez, ci incercam sa disimulez cartile mele, sa dau senzatia ca joc la bluf.

"All in" a zis el, bagand toti banii, dar mai plusez din ce ce am castigat astazi la cazinou. Erau in total vreo 10.000 euro pe masa si puteau fi ai mei daca egalam miza. Aveam doar 5.000 euro in casa de cand imi vandusem masina si i-am adus sa-i pun in joc fara sa clipesc.

"Si restul?" ma intreba el, N-am! Jucam pe atat. Pai da-mi altceva la schimb - zise el apoi.

Pai n-am ce!? Nu am obiecte de valoare in casa.

"Uite cum facem, de diferenta de bani o fut pe sotia ta aici, de fata cu tine si cu toti ceilalti. Dar te duci s-o intrebi, nu iei decizia de capul tau si apoi sa se sustraga."

M-am dus la ea spasit si i-am explicat situatia. Aveam careu de asi, greu de crezut ca putea sa aiba ceva mai mare decat aveam eu. Ce probabilitate ar fi fost? Si faptul ca n-am mai avut proiecte in ultima vreme ne-ar fi ajutat financiar sa mergem mai departe.

"Iubi, voi castiga, n-am cum sa pierd. Accepta, pentru ca acceptul tau va fi doar de forma, nu se va ajunge acolo."

"Cresc miza la 25.000 euro, dar daca pierzi, ti-o futem cu totii aici." - mi-o spuse clar de fata cu sotia mea.

Atatia bani ii castigam intr-un an intreg. Era o buna oportunitate financiara pentru noi ca familie si ma rugam de ea sa nu o ratez. "Bine, asa facem, dar sotul meu va castiga", spuse ea. 

Am aratat cartile cu o figura plina de mine, iar cand am vazut cartile lui m-am albit total: Chinta de culoare.

Sotia nu stia regulile si credea ca am castigat, dar cand a auzit ca am pierdut, s-a rugat s-o lase in pace si chiar s-a oferit sa se futa singura cu el intr-o camera separata, dar sa n-o futa toti in grup.

"Pariul e pariu, scumpa mea doamna." Suntem sau nu oameni de onoare? 

Sotia mea este o femeie serioasa, cadru didactic, iar sexul pentru ea este placut atunci cand se intampla rar. Nu concepea sa se futa cu 7 necunoscuti in propria ei casa. Nu avea incredere in ea ca ii poate finaliza.

S-a dus la raftul cu bauturi si a baut cea mai puternica bautura pe care a gasit-o. Ea oricum se imbata usor, dar bautura aceea parca a facut-o aproape inconstienta dupa doar 10 minute.

Toti tipii erau bine facuti, cu 10-15 de kilograme de muschi peste inaltime . Doar eu aveam 6 pack dintre toti si aveam 5 kg sub inaltime. Pe langa mine erau niste namile, iar pe langa sotia mea aratau precum niste adevarate Godzille ce urmau sa futa o zana.

Au pus-o in genunchi imbracata, in timp ce o loveau cu penisul peste fata, pentru a li se scula mai tare. Penisurile lor erau variate, mai mici, mai mari, dar toti impreuna dadeau senzatia de o infinitate.

Stateam intr-un colt al camerei, de parca eram pedepsit, dar sincer ma excita teribil imaginea.

Un tip o lua de nas si ii bloca respiratia, in timp ce ii baga pula in gura, iar restul continuau s-o loveasca cu pula peste frunte sau peste obrajii ei draguti fardati.

Rujul ei rosu ajunsese pe pulile lor, iar lacrimile ii prelungeau rimelul de la ochi.

Ii bagara doi pulile in gura in acelasi timp. Apoi alti doi. Si alti doi. Incercara 3 deodata sa faca acelasi lucru, dar pur si simplu nu mai aveau loc. Cu gura deschisa la maxim, deja amprenta dintilor ei le zgaria pulele usor. 

Se imbracase cu dresurile ei negre, iar in contrast cu pielea ei alba, imaginea era fierbinte. Se imbracase asa, in speranta ca se va excita, dar nu era excitata absolut deloc. Teama o domina, iar sexul parea a fi un chin, nicidecum o placere. Au lubrifiat-o bine in cur, dupa ce i-au dat pe rand limbi in pizda si au inceput cate 3 s-o futa in acelasi timp in cate o gaura. Alti doi stateau langa ea, avand penisurile in palme ei, in timp ce ea ii masturba. 

Era atat de slaba si ei atat de mari, incat parea precum o scandurica zguduita de toti ceilalti. Stiam cat este de strampta si banuiam cat le place baietilor s-o futa foarte mult. 

La un moment dat lesina total. Efectiv nu mai reactiona la nimic. Ma asteptam ca ei sa se opreasca, dar parca continuau si mai tare. O futeau efectiv in gura, de parca i-ar fi bagat-o ...



    Login