Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Noaptea în care am băut prea mult
Autor : Manfred99 - 2024-01-10
Citita de 10200 ori - Nota 6.61 (96 voturi)
Cu mulți mulți ani în urmă, pe vrema când revoluția avusese loc doar de un an sau doi, aveam obiceiul de a consuma alcool în cantități industriale. Tineretea, starea materială care-mi prevedea un viitor strălucit, îmi dădea ocazia deseori să petrec mai mult decât media.
În principiu congelatorul îl aveam plin cu vodcă dar într-o zi am primit un litru de țuică delicioasă de la familie din Ardeal. Nu era pălincă doar o țuică tare cu un gust așa cum trebuie să îl aibe țuica-n rai.
Ca să mă laud cu țuica l-am sunat pe prietenul meu de pahar Lucian și ne-am pus la povești. după ce am lichidat vreo jumătate din lichidul magic Lucică îmi zice că are chef de dat la buci și că are o prietenă în apropiere și că putem să mergem la ea să continuăm să bem.
Ne îmbrăcam, pun țuica rămasă în sacoșă, mai adaug una de vodcă și mergem la tipa pe care o chema Corina (cred).
Am ajuns la ea, tipa era topită de bucurie că am venit pe capul el. N-a spus bucuroasă că tocmai și-a culcat fata și că ne putem face de cap în sufragerie. dacă eu aveam vreo 20 și ceva de ani, prietenul Lucian era mai mare ca mine cu vreo 10 ani iar Corina era cam de vârsta lui. Asta nu era nici o problemă pentru că mereu am fost mai ciudat și am preferat femeile mai mature decât mine. Chiar și acum mă stârnește câte o babă mai elegantă.
Pe măsură ce am terminat țuica, Lucică a început să o înghesuie pe canapea pe Corina și cum amândoi erau încinși au început mozoalele. Eu ne având altceva mai bun de făcut am început să-i mângâi genunchii și coapsele. Atmosfera s-a încins rapid și încercam să o răcorim cu vodca rece dar aruncam de fapt benzină pe foc.
Curând Corina era goală și nerăbdătoare îi trăgea lui Lucian pantalonii și chiloții în jos pentru a îi scoate pula afară. Lucian avea o daravelă peste medie, confirmând vorba că oamenii mai scunzi au pula mai mare. Eu, la bustul gol de acum o priveam cu se aruncă hulpavă și începe să sugă ștromeleagul de pe parcă ai fi zis că de asta depinde viața ei. O sugea atât de senzual și de apetisant încât mi s-a făcut poftă și mie. Pentru o clipă a ridicat capul și s-a uitat la mine gâfâind moment în care am început să o sărut băgându-i limba adânc pe gât. Ne mozoleam la greu și undeva la doar câțiva centimetri de fețele noastre pulsa falnică pula lui Lucian. Corina a luat-o un în gură, a supt-o un pic apoi iar m-a sărutat. Am repetat și eu gestul iei, mi s-a părut firesc să iau capul excitat la mătărângii lui lui Lucian în gură, să sug puțin și apoi să o sărut pe Corina. Ne amestecam limbile și buzele cu pula lui Lucina, o sugeam pe rând și lingeam coaiele grele ce atârnau alături. Ne loveam cap în cap, nas în nas care să o sugă mai mult și mai bine. Era ca un vârtej amețitor.
Corina s-a lăsat pe spate pe canapea cu capul ridicat de spătar și cu bazinul aproape de margine arătând că o vrea în pizdă. Lucian s-a strecurat rapid între picioarele ei, a pus o pernă pe jos pe care a îngenunchiat și a pătruns pizda Corinei care fremăta de dorință. Eu am rămas în picioare la margine canapelei lângă ei, mi-am tras pantalonii în jos și pentru că nu știam ce să fac cu mâinile, cu dreapta o frecam un pic iar stânga mi-am pus-o pe umerii lui Lucian.
Corina m-a apucat de rădăcina pulii și de coaie și m-a ghidat spre fața lui Lucian, care fără nici o ezitare mi-a luat-o în gură și a început să mă sugă. Futea la Corina și îmi sugea mie pula. Mai ceva ca în filme.
Am făcut schimb, eu am trecut în genunchi pe pernă între picioarele Corinei. Am încercat să o pătrund, dar ea, cu picioarele pe umerii mei se tot ferea necăjindu-mă, ba chiar și-a acoperit cu mâna vaginul ca să nu o pot pătrunde. La un moment dat, privindu-mă galeș și șugubăț în același timp, m-a apucat de pulă și a ghidat-o mai jos la gaura curulu...



    Login