Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Noapte romantica
Autor : georgica19 - 2019-07-21
Citita de 5282 ori - Nota 2.25 (12 voturi)
Aflati impreuna la mare  hotaram sa luam cina in doi la restaurantul hotelului aflat chiar la malul marii . 
Tu te imbraci intr.o rochita alba vaporoasa, un pic transparenta cu sandalute cu un toc mic  si bretelute aurii, parul ti.l prinzi intr.uncoc foarte elegant la gat un colier care iti pune in valoare decolteul generos, la mana stanga un ceas  argintiu si in mana dreapta o gentuta neagra din piele. Ma uit la tine si raman blocat, cum toate aceste iti pun in valoare formele tale superbe.
Eu deja sunt gata: o camas cambrata neagra cu manica scurta, o pereche de pantaloni albi din bumbac si niste espadrile albe, si freza o am un pic rebela.
Ma iei de mana si coboram la restaurant, masa care ne.o recomanda ospatarul e perfecta, cand am ajuns la masa, ne uitam la ea apoi ne uitam instantaneu unul la altu ne muscam buzele si zambim usor de parca ceva ne.a starnit puternic.
Masa aflata aproape de malul marii avea un aer erotico-romantic foarte puternic. Era situata chiar pe malul marii, luminata  foarte frumos de Soarele care apune, briza marii adia usor , linistea serii ne starnea si mai tare, era asezata intr.un fel de separeu nu putea sa ne vada prea multa lume.      


Mergi inaintea mea spre masa, in acel moment un peisaj mirific se asterne in fata mea. Pe langa peisajul descris ma devreme acu te vad mergand spre masa si lumina apusului de soare face sa iti vad toate formele prin rochita fiecare curbura, fiecare unduire a cotpului tau superb si se desfasoara in fata ochilor, dandu.mi drumul la imaginatie sa creezee tot felul de scenarii. Te urmez si eu, te ajut sa te asezi pe scaun , te sarut pe umar si ma asez langa tine. Continuam seara mancand o mica friptura de vita si cu un pahar de vin rosu demisec. Acesta facand ca afectiunile dintre noi sa creasca treptat: radem, glumim ne aruncam priviri din ce in ce mai pline de dorinta, ma saruti dupa ureche, eu pe clavicula, ne apropiem unul de celalalt si pui capul pe umarul meu, eu iti cuprind mana in mana mea, impreunandu.nedegetele apoi ti.o sarut pe dosul palmei. Cand apusul e aproape sa se inece in intunericul noptii te ridici de pe scaun, ma tragi si pe mine dupa tine, mergem la cativa metri de masa si ramanem in picioare sa privim ultimile clipe ale apusului, eu te cuprind in brate pe la spate, iti dau un pupic pe obrajor iar tu te cuibaresti in bratele mele, apoi dupa cateva minute te intorci si ma cuprinzi intr.unsarut pasional, fierbinte si plin de dorinta.


Ma musti de buza, eu ma retrag din sarut, iar tu te uiti la mine cu ochii licarind si un zambet un pic pervers. Ma iei de mana si ma tarasti dupa tine spre camera hotelului. In lift nu mai rezisti, ma iei in brate si  imi aplici sarutari foarte umede si foarte perverse,   iti freci un picior de piciorul meu ,imi desfaci nasturii la camasa si ma saruti gemand, ca si cum ai avea o dorinta  care sta sa explodeze in orice secunda.
Intram in camera!
Atmosfera gasita acolo ne face sangele sa fiarba si mai tare in noi: o lumina difuza facea  ca tot tabloul sa fie unul foarte erotic, lumina provenea de la o lampa pozitionata in coltul camerei care lumina patul mare, inalt si impunator cu asternuturi de  matase rosie si o TABLIE mare invelita in piele neagra.
In acela parca ne.am transformat in niste fiare salbatice care vor sa se devoreze intre ele.
Te imping , te lipesc de perete, si in timp ce te sarut salbatic te tin se mani si te frec la pasarica facand sa uzi bikineii din bumbac  de culoare alba.
Tu te ondulezi in stransoarea mea, gemi respiri sacadat. Iti dau drumul la maini, ma opresc din frecat pasarica si te presez intre corpul meu si perete si iti soptesc  untr.unmod foarte provocator la ureche cat de mult te vreau, cum vreau sa te daruiesti cu fiecare cm din corpul tau, sa iti simt fierbanteala trupului tau angelic cu forme perfecte, sa iti simt umezeala buzelor tale, a pasaricii tale, sa iti dai drumul pe buzele mele, sa te simt cum te incordezi de placere.
Ma impingi, agati de cureaua de la pantaloni si ma tragi spre pat din acesta pozitie eu te scap de rochita nerabdatior sa iti vad trupul gol.
Te cuprind iar in brate pe la spate, te trag de par ca sa iti dau capul pe spate, te sarut, te ling, te musc de gat , spate... cobor pana la fundulet unde ii aplic acelasi tratament, pana iti dau  ata bikinilor la o parte si incep sa  te ling in fund, asta te inebuneste si mai tare, ma lasi cateva minute apoi te intorci, ma apuci de guler , ma tragi in fata patului, imi dai camasa jos si ma impingi in pat apoi urcandu.te ca o pantera peste mine si ma lasi fara pantaloni.
Ma lingi de vreo doua ori incepand de la coaie pana in varful puli apoi continui spre gura, si incepi sa ma devorezi ca o fiara ce esti, eu profit de timpul asta si te las fara sutien, iar bikineii ca sa nu te mai deranjez tii rup de pe tine. Iar tu iti continui ascensiunea, ajungi cu sanii pe fata mea, sanii tai mari si frumosi, imi bagi sfarcurile in gura si te apesi cu ele pe fata mea in timp ce gemi de placeresi de durerea care ti.o provoaca palmele mele care iti strang funduletul. Ma las sa respir un min jucandu te cu sanii pe la nasul meu apoima pui sa stau cu limba afara cat pot eu de mult, te prinzi de tablia patului si te ridici usor lasandu.ma sa te ling incepand dintre sani pana la pasarica. Acum esti cu fundul pe fata mea, iar eu cu limba scoasa la maxim,  tinandu.te de tablie iti curbezi spatele si incepi sa te freci fata spate de limba mea incat sa te ling de la fund pana la lindic, din cand in cand te opresti si te presezi ba sa intre limba in pizda ba in fund. La un moment dat te cuprind de buci , te opresc si incep sa misc limba foarte repede inebuninduti lindicelul, apoi iti bag si doua degete in pizda si incep sa te frec foarte puernic in timp ce tu iti lasi toata greutatea pe fata mea, de parca vrei sa imi bagi pizda pe gat, dai drumul la tabile si imi bagi male in par. Incepi sa tremuri si o suvita de lichid dulce curge din pizda ta pe buzele mele, timp in care tu gemi puternic.
Apoi te intinzi peste mine si ma saruti foarte pasionsl. Si cobori usor cu sarupari pe corp pana la pula si uncepi sa o tachinezi, sa te joci usor cu ea, atingand.o cu varful buzelor  sarutand coitele pana bagi unul in gura si incepi sa il sugi puternic fapt care ma face sa tresar si sa gem instantaneu, la fel faci si cu celalt apoi incepi sa sugi pula pana o bagi pe toata in gat. Iti prind si eu parul intr.o coada in mana mea si si incep sa  ti.o infing in gat pana te aud ca te ineci, te las sa mai iei cate o gura de aer si continui un timp. Te pun capra in pat eu ma asez in  picioare langa pat iti bag iar pula in gura  te prind de par si incep sa te fut in gura pana iti dau lacrimile.
Si vad in ochii tai dorinta sa te penetrez, asa ca te pun  intinsa cu fata in jos, iti bag o perna sub solduri si ti.o infing d...



    Login