Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Noapte Adanca
Autor : sosexy - 2015-07-21
Citita de 9766 ori - Nota 4.64 (33 voturi)
Noapte adanca


In acea noapte de vara sufocanta ea trecea prin acea zona sinistra de hale industriale, terenuri virane si blocuri in constructie, in pas grabit spre statia de autobuz, statuse pana tarziu in mall. Ziua era ok pe acolo dar acuma noaptea parea de-a dreptul sinistru.

Purta slapi, o fusta trei sferturi mulata, un top alb fara sutien, parul desfacut si o gentuta mica, in care avea telefonul caruia tocmai ii murise bateria. Avea un sentiment ciudat de anxietate si nu degeaba caci trecu prin dreptul unu bloc in constructie si i se paru ca vede niste siluete nedeslusite. Iuti pasul dar deodata se simti cuprinsa din spate de un brat puternic si o mana imensa ii presa gura si nasul cu o batista imbibata in ceva alcool suspect cazand intr-un fel de transa. Cand isi mai reveni simtiri era legata la ochi sa nu poata vedea nimic, calus in gura si mainile legate strasnic la spate, undeva in acel bloc, printre gramezile de materiale de constructi si moloz.


Se simti luata pe sus de doi indivizi fiecare apucand-i cate un picior si inca unul tinand-o din spate, suspendata in aer, apasandu-i un cutit pe gat, dar cu lama netaioasa, mai mult ca s-o sperie. Era terifiata, inima ii palpita sa-i sara din piept gandindu-se la ceea ce avea sa i se intample dar si la lipsa de control asupra propriului corp. Acest gand ii trimise fiori reci si palpitatii in tot corpul chiar si acolo jos in miezul feminitatii care mustea de umezeala fara sa stie de ce, tocmai acum in cel mai nepotrivit moment.

Erau toti patru destul de solizi, patru malaci cu fizic atletic de la munca fizica si prohaburi generoase dar ea avea sa simta asta pentru ca de vazut nu-i putea vedea. Deodata al patrulea barbat se apropie din fatza ridicandu-i fusta pe solduri si ii apuca fesele tragand-o spre el, presandu-si prohabul intarit de feminitatea ei pentru ca ea sa-l simta. Ii sopti ca odata ce-au prins-o nu mai are scapare. Si ca daca nu sta cuminte va avea cutitul cu partea taioasa direct pe beregata.

Ea incerca sa tipe dar tot ce reusi era un geamat care intarata barbatul si mai tare. Isi facu palma noduroasa caus peste vaginul ei presand si masand prin stringul delicat. Apoi dintr-o miscare ii dadu intr-o parte descoperind-o umeda incepu sa-i maseze labiile cu miscari sus jos si circular in zona gaurii ce mustea si o facea inebunitor. Ei i se inmuirara picioarele si daca n-ar fi fost tinuta suspendata de cei trei indivizi atunci si-ar fi pierdut echilibrul. Barbatul isi introduse incet cele 2 degete noduroasee din mijloc inauntrul ei si incepu s-o masturbeze usor la inceput innebunind-o apoi crescand ritmul miscarilor pana cand deveni frenetic inainte si inapoi presand peretele frontal al vaginului in interior, masandui clitul apasand cu degetul mare. Deodata din pizda fetei tasni un jet puternic fara ca el sa se opreasca iar ea tremura intr-un orgasm spasmodic.
Cand el isi retrase in sfarsit degetele ii desfacu pizda la maxim expunand-o si se lasa in jos presandu-si fata de ea si bagandu-si limba inauntru, frecandu-si barba tepoasa de ea sorbindu-i umezeala. Fata incerca sa-si unduiasca soldurile din instinct dar era tinuta strasnic de cei trei barbati.

Apoi barbatul se ridica si fata simti ca este inclinata in fatza spre el sustinand-o de umeri iar cel din spate isi scoase madularul potrivit ca marime dar gros si noduros. Incepu sa-si frece capul umed de pizda fetei intre labiile mici cu miscari sus jos apasand si insistand in zona deschiderii pana cand isi implanta capul incins miscand usor din solduri intrand mai mult cu fiecare miscare, cand fu cu totul inauntru incepu un crescendo al ritmului iar barbatii intetira stransoarea pe masura pe cel din spate incepu sa o futa frenetic.
Curand incepu sa se miste ca un salbatic in pizda umeda a fetei intr-un ritm naucitor strangandu-i fesele in maini. Cateva minute bune fata nu mai stia de ea, stropi de sudoare curgandu-i pe frunte in timp ce barbatul ce-o sustinea din fata o lingea pe gat presand-i sanii cu sfarcurile erecte de pieptul lui asudat. Curand cel din spate ce-o futea salbatic in pizda incepu sa raga animalic slobizindu-se in ea cu cateva miscari ritmice puternice. Cand se retrase siroaie de sperma vascaosa curgeau din pizda fetei iar ea avu cel mai spasmodic orgasm din viata dar ei nu-si dadura seama, nici nu le pasa.

Curand cel ce-o futuse se aseza sa-si traga sufletul iar cel ce-o sustinuse din fata se tolani pe o saltea slinoasa ce era acolo iar cei doi barbati ce-o sustineau o pusera peste el. Ea incepu sa se miste iar ei, crezand ca ea inca se impotriveste, o tintuira fixandu-i madularul celui de sub ea in pizda iar el o trase in pula si incepu sa o futa miscadu-se sub ea, dandu-i-o ritmic si adanc, apucandu-i fesele in maini, expunandu-i rozeta anala desfacuta la maxim. O futea spasmodic miscandu-se atat de repede de parca ar fi fost o masina de futai, de fiecare data implantandu-si madularul complet, pleznindu-si coaiele de fesele fetei. Curanad ea aproape ca lesina intr-un alt orgasm aproape de paroxism iar el se slobizi in ea cu aceleasi miscari animalice ca si cel de dinainte.

Acum urma sa fie fututa de ceilalti doi asa ca fu luata din nou pe sus de malacul de sub ea si cel ce-o futuse primul dar ea avea capul lasat intr-o parte fiind aporape lesinata. Ceilalti doi nefututi inca isi scoasera madularele intarite din pantaloni iar cel cu pula mai groasa trecu in spate si incepu sa-i unga rozeta anala cu sperma care ii se scurgea din pizda frecandu-si capul pulii de pizda ei inainte si-napoi mimand ca se infinge inauntru din ce in ce mai apasat pana cand sfincterul fetei ceda si continua in acelasi ritm pana se implanata, incet incet intrand complet si atunci el ramase nemiscat in ea, simtindu-si madularul strans ca intr-o menghina. Veni randul celui din fata sa-si infinga madularul in pizda fetei ce mustea de sperma celor doi de dinainte, d...



    Login