Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

nepotul meu
Autor : ellasexy03 - 2016-02-05
Citita de 17874 ori - Nota 4.60 (40 voturi)
Cumnata asta a mea nu imi da pace ,de ce nu ma lasa in pace.Chiar dupa ce am venit de la mare a inceput sa il ia pe vlad la ea.Sunt zile atat de grele pentru mine,baiatul meu e supt de nesatula atat de tare incat pe mine ma fac sa urlu,vreau pula si nu am de unde sa o iau.paul e plecat cu treaba la servici si eu stau aici sa scriu si sa ma simt nefututa.Am o furie pe mine de nu as strange pe cineva de gat,am acesta dorinta de pula.
dar ce sa vedeti stateam asa nervoasa si ma pregateam sa relatez un nou episod pentru voi dragi mei fani cand deodata suna usa si ce sa vezi..
Era Andrei nepotul meu, fiul fratelui cel mai mare al sotului meu. Are doar 19 ani,l-am invitat in casa.am mers in sufragerie,venise sa ne vizit sa vada ce mai facem.Eu eram atat de pofticioasa de pula incat am zis ca e momentul sa ma infrupt din el.Ma uit la el e putin mai slabutz decat vlad,dar e atragator.
incepe sa ma intrebe ..
-ce mai face nenea paul?
-bine e la munca
-vlad este acasa?
-nu,e la scoala..de ce?
-a nu vroiam sa il intreb ceva..
-tu ce mai faci?, cum o mai duci..intreb eu..
-e cu Facultatea.. nimic mai mult..
ma uitam la el imi muscam buzele ,eram deja prea incinsa si daca nu aveam pula in preajma ,ma gandesc sa ma infrupt din el.insa imi era frica si chiar rusine,imi dau seama ca vladutz ,dar si Ramona imi da o pofta de sex in continu.
Ma uit in ochi lui si trag apoi o privire la pula lui,mama ce as fi vrut acum sa il incalesc,sa il sug...Stop.ce e cu mine adica, cum sa fac asta ,ce sunt o parasuta imi ajunge fiul meu.Doamne mintea mea a luat-o razna,de ce sa fac asta.cum sa fac asa ceva,mai ales ca fiul meu trebuie sa vina cred ca o sa il fut de il rup.Ca sa nu ma, mai las domninata de instinct sexual.Ma uit la Andrei,mama are ochii frumosi,oau ce e e cu mine cum sa zic asa ceva.Stop nu vreau sa mai gandesc asa,de ce de cand am dat de pula lui vlad tot vreau ,parca sunt nesatula si eu.Am ajuns sa fiu ca Ramona dar ce e asta,cum sa ajung tarfa.
Doamne andrei e atat de fin,are un corp asa de placut.buzele lui sunt carnoase de iti vine sa il saruti atat de tare.imi musc buzele si asta ma face sa il vreau .iar ma luat, doamne ce e cu mine...
Il masor din picioare pana la cap si inapoi,ma opresc asupra pantalonilor.ce mai ma uit la pula lui cu pofta,continui sa imi vorbeasca insa eu ce il aud il vreau mai bine.Primul instinct a fost ciudat nu stiu m-am apropiat si l-am sarutat asa deodata,un sarut dulce a fost,un sarut pasional.Era uimit nu stia ce se intampla...sarutul era unu suprem,provocator imi mergeam cu buzele pe buzele lui,ma facea sa ma simt femeie.Insa stiu ca in sufletul meu era un vulcan care trebuia sa il sting.ne desprindem din sarut si..
-o scuze andrei nu am vrut... te rog sa ma scuzi...
-doamna gina nu e nimic,stiu ca a fost un impuls..
-da asa a fost,doar un impuls ai dreptate..
-eu va aprecez de mult si va urmaresc de mult si nu stiu acest sarut a fost pentru mine un vis...
-stai asa ,adica ,cum ma urmaresti de mult..
-pai sunt indragostit de dumneavoastra..
-o andrei stai asa nu te gandi la altceva,a fost doar un sarut..
Nici bine nu termin fraza ca el ma saruta de data asta mai tare.mai pasionat, nu stiam cum sa reactionez,era ceva care ma facea sa il mananc acolo.insa stiu ca era doar nepotul meu.
Incerc sa il opresc,dar cine sa poata sa faca lucru asta,sarutul era dulce si vreau si eu o pula .Da asta era in mintea mea,se urca pe mine si incepe sa imi asalteze buzele.era ceva care eu nu imi explicam,ma lasam dusa de val si asta ma enervam.Incerc sa pun mainele sa il opresc dar nu puteam nu aveam acest tupeu sau nu stiu...Trece cu buzele pe corpul meu incepe sa ajunga la sani mei unde incepe un asalt,eu incep sa gem de placere,nu mai aveam nici un control asupra mea.ajunge asupra sanilor unde imi ridica tricoul cu care eram imbracata si sa vezi incepe asaltul asupra lor.incerc sa il opresc insa eram si eu in calduri,da vreau acesta partida.stiu ca sunt nebuna,in mintea mea era doar ca sunt ca ramona.
Imi scoate sani din sutien si incepe sa ii suga cu pofta de ma face sa tip de atata pasiune,sfarcurile mele deja erau in gura lui,observ ca e un pofticios ce mai era clar ca o sa ma futa.Ma ,manca si pe mine rau si daca vlad nu era, ce sa fac, cine sa ma scarpene chiar andrei nepotul meu.imi trage repede pantaloni de pe mine si chilotii dispar rapid.
-o gina ce frumoasa esti,nu degeaba ramona ma trimis la tine...
-ooo.... stai asa ce ai zis..
-pai tanti Ramona ma trinmis la tine mi-a zis sa te fac fericita..
A panarama naibi acum stiu ,se vede ca il vrea pe vlad si uite ce face imi pune incarca pe andrei.A deci tu nu numai cu vlad esti ,off nesatulo se vede ca iti rupi pizda cu baietii tineri.Deja vroiam sa ma imbrac si sa nu mai continui insa eram goala si andrei se uita la mine cu pofta,o nu se pare ca o sa ma futa.isi pune mana pe pantaloni si isi strange pula in mana.Deci urma o partida cu nepotul.isi elibereaza pula din pantaloni,oo stai ca asta e cam grav.pula lui e mai mare ca a lui vlad,hmm imi place si cred ca stiu ca o sa o alint.ma pun in genunchi si ce sa vezi iau belita in mana o belesc incet si scuip.Dar,andrei nu mai sta sa astepte sa o ud si ma trage de par si imi baga pula in gura adanc.ajunge direct in gatul meu si asta ma face sa ma inec putin,are cred o pula cam de 18.pentru ca eu chiar ma-m inecat deja.capul lui e mai mare ca a lui vlad,incepe sa isi miste soldurile si sa imi loveasca gatul cu capul lui.deci ma fute brutal si cu chef nu mai zic ca sunt deja in transa si imi deschid gura larg lasand ca nepotul sa imi futa gura cu placere.Ma tine in focuri de lovituri pana ce,simt ca ma topesc de placere.salivez tare pe pula lui,imi place ce sa zic ca nepotul meu imi arata ca ma iubeste si el.fute mai bine ca fiul meu as putea sa zic, ca e mai bine cu el.Imi trage pula mai tare coaiele ajung de barbia mea,e acum da ma simt femeie il aud cum gafaie din ce in ce mai mult,insa imi vorbeste murdar...
-hai gina suge ca e buna.. e mai buna ca a lui vlad..
oo stai asa cred ca nu stii cu cine te pui,scot pula din gura si il iau de mana il trantesc pe pat.imi inmoi un deget si apoi imi ating vulva ma uit la el.se uita si el la mine.il incalec si imi pozitionez pula in vulva mea,se arcuieste si intra pana la jumate.Ma uit in ochi lui si ii zic...
-crezi ca esti mai tare ca vlad sa te vad...
incep sa imping cu putere in pula nepotului, da acum imi eliberez toata frustrarea in pula lui, tip ca o felin? ranita.misc din solduri tare ca sa vada cu cine s-a pus,il aud cum geme si chiar gafaie cu o mare patima.pula lui incepe sa prinda aripi din ce in ce mai tare. o simt in mine dar nu ma las nici un minut.am lovituta dupa loviutura,incep sa ii fac opturi il aud cum tipa...
-crede-ai ca daca imi dai muie esti tare,nu esti baiete..
Ma infing mai tare in pula lui o simt toata in mine,sunt plina si asta ma face sa ma misc din ce in ce mai rapid.nu ma intereseaza ca el tipa.eu, ii arat ca tot vlad stie sa ma rupa si ca nu tine pasul cu mine.nu trece nici macar 2 minute ca deja sperma lui tasneste in mine, o da acum cred ca l-am rupt cu tot cu pula lui uriasa,imi dau capul pe spate si tip e atat de placut acesta ejaculare incat pe mine ma face sa simt din nou un tremurat scurt pe tot corpul meu.ma prabusest peste el si il sarut usor,ma ridic din pula lui si plec spre baie,insa nu se termina aici ...


ce crede-ti ca s-a terminat.. da vreau sa continu.eram in baie ma uitam in oglinda,a deci curvo mi-ai facut-o,mi-ai trimis nepotul pe capul meu.Faci un cerc vicios,tu mai pacalit. nu numai paul te rupea, ce si marin da stiu sigur ca fratele mare te rupea si el.E imposibil ca doi fratii care nu zic ca arata rau sa nu isi scalde pula in tine,offf nesatula esti.Dar,lasa ca te pun eu la punct panarama ce esti,crezi ca scapi de mine nu stii cu cine te-ai pus.Crezi ca daca eu sunt cu vlad si ma fut cu el,doar nu am vrut sa se intample ,dar asta e nu am ce sa fac. ca te-am dat voie sa te futi cu el la mare,ca sa nu ne certam,acum ce faci.Ma faci sa te fac in toate felurile,dar nu imi scapi tu lasa ca ai sa vezi ce iti fac eu.
Sa revenim la andrei care statea in sufragerie,offf nepotul asta.chiar asta imi mai trebuia sa ma infrupt din el,duc mana la vulva e uda de la lichidul lui si asta ma face sa ma gandesc oare e bine ce fac.Nu zic ca imi displace de el,doamne e un baiat dragutz ,dar eu cred ca ajunge.Vlad imi da pula cum trebuie si asta ma face implinita.dar,sa nu uitam ca paul e si el bun.
ma uitam in oglinda si ma priveam eram doar furioasa insa stiam ca urmeaza sa ii zic lui andrei sa plece,sa uita de asta.eram deja coplesita si deja ma eliberasem,la varsta mea acum cand am 42 ani si ma fut .Nu am visat sa am acesta viata sexuala continu fara sa imi pese de nimic.Nu,trebuie sa pun piciorul in prag ,mai intai sa il smulg pe vlad din bratele lui ramona,sa il fac sa inteleaga ca gata si eu si cumnata sa nu mai profitam de el.
Cum sa fac asta ,cum sa il conving.deja pizda mea se udase din nou nu mai la gandul ca vlad o sa ma rupa cand vine acasa.Era si andrei in sufragerie,pai crede-ti ca eu pot sa scap atat de usor de el.nu aveam cum sa scap de el stiam ca ma astepta din nou in pula la el,e doar tanar si dornic de pizda.oo am uitat, mi-am adus aminte, mi-a zis ca ma iubeste, ca e indragostit de mine.A nu, asta imi mai trebuie un adolescent sa se indragosteasca de mine.Cum sa fac sa ii treaca asa ceva, acum cand m-am oferit si chiar i-am rupt pula aia in doua.Off mie greu acum sa scap din acest joc...ma intorc in sufragerie,eram imbracata in capot sub el nu aveam nimic..
Andrei nu se imbracase era gol si cu maciuca sculata din nou.ma uitam la el si ii spun...
-andrei gata s-a terminat aici ,te rog imbracate si pleaca...
-nu gina nu s-a terminat,abia am inceput,deci acum treci ca vine randul meu..
-ma baiate intelege ca nu sunt ca ramona,gata te-am facut o mica muie deci gata...
-muie.. doar, atat mi-ai facut,eu cred ca mi-ai rupt mataranga asta care ma doare.. dar,te vrea din nou...
-ok m-ai futut ,dar,cred ca iti ajunge...
Se ridica de pe pat,cu tupeu pe el isi beleste pula se apropie de mine,,,,
-asta vrei gina sa plec?..
-cred ca esti uda in pizda si te mananca rau,acum vlad o scarpina pe Ramona si tu ce faci ma refuzi...
-crezi ca scapi usor de mine,in nici un caz azi te rup eu pana ce vine paul sau vlad...
Deja eram speriata ,cum sa scap nu stiu, ma mirosea si isi belea pula tare.era maciuca vroia sa se apuce de mine.nu dureaza mult pune mana pe mine si se uita in ochi mei..
-tu vrei sa te violez ,pentru ca mi-ai rupt pula,nu cred ca vrei asta... vreau sa iti rup pizda in doua, sa iti dau de sa te doara...
Nu stiu ce imi face si nepotul, cand am auzit asta deja eram fleasca in pizda.nu mai zic ca si eu ma uitam in ochi lui,imi era totusi si putina teama.Imi ridica capotul si imi baga mana la vulva ma freaca usor,scot un oftat,era clar ca el nu o sa ma lase.O sa imi dea de acum cu pofta,era cam nesatul si el.Imi mangaia vulva din ce in ce mai tare si imi atingea cu degetul lindicul meu,era umflat. incepe sa zambeasca..
-hai gina gata joaca treci in pula..
ooo cand am auzit asta mi-am dat jos capotul si il imping pe pat .ma pun in genunchi si incepe sa o sug oleaca,insa de data asta incepe sa ma futa brutal in gura si sa imi dea lovituri adanci.Nu stiam cum sa il opresc ,dar,eram incinsa rau ma manca si pe mine.incep sa il sug din ce in ce mai repede ma face o mica muista.vreau sa il fac sa inteleaga ca nu ma termina pe mine cu una doua.se ridica de pe pat ajunge drept imi pune mana pe cap si incepe sa ma futa in gura tare spunand printre gemete...
-oo da curva mica,iti place si tie..
ma futea cu o pofta si pasiune ce ma facea si pe mine sa il sug.tremuram din tot corpul si ma facea sa o iau cu pofta la bot.nu trece mult si deja ma incing din nou,vulcanu se aprinde din nou in sufletul meu.andrei imi scoate deja pasiunea la suprafa...



    Login