Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Nadia, antrenoare de lovele
Autor : hoplites - 2017-12-07
Citita de 16054 ori - Nota 6.78 (59 voturi)
Salut, numele meu este Ionut. Am 18 ani si locuiesc intr-un sat linistit la vreo 25 de km de brasov. M-am apucat sa scriu aceste randuri datorita unei intamplari foarte interesanta. Imi place fotbalul foarte mult si de mic obisnuiam sa alerg mingea prin curte. In fiecare vara se organizeaza o competitie intre scolile din satele alaturate insa desi sunt insusit cu un talent destul de bun, echipa este praf si publere si pierdem meci dupa meci. Echipa e formata dintr-un tip Daniel si 3 prieteni de sapa, niste indivizi masivi care nu fac nimic decat sa-si foloseasca forta pentru a.si pune amprenta pe joc, restul nu ies cu nimic din comun, poate doar Viorel dar asta fiindca e un pispirica slabanog care are aere de om bogat , nici nu stiu ce cauta aici. In fine, e clar ca nu aveam nicio sansa sa castigam insa intr-o zi dupa antrenament directorul ne-a spus ca antrenorul de sport va fi dat afara (pe buna dreptate, omul era un betiv ordinar fara chef de o gloata de pularaii) si cu un sentiment de mandrie si un zambet siret pe fata ne spune ca a adus-o pe Nadia ca noua antrenoare care cica ar fi profesat prin Germania la un mare club de fotbal din Dusseldorf pe care nici directorul nu la retinut.Cine stie unde o fi lucrat tovarasha defapt.
2 zile mai tarziu a venit si momentul sa o intalnim pe noua antrenoare.Se aude un fluier si pe teren intra o tipa bruneta, la vreo 30 de ani cu ochii caprui la umbra unor sprancene alungite si bine intretinute,cu niste buze carnoase si mirosind a un parfum exotic. Pentru o secunda am uitat ca sunt la antrenamente si am avut impresia ca sunt in vreun club. Si totusi suntem la fotbal, sa vii machiata la antrenamente mi se pare absurd deci o panarama cu chef de pula.Totusi daca a vrut sa faca o impresie buna..a facut-o gandindu-ma acum la noua perspectiva. Dupa antrenament poate trec pe la ea sa ii complimentez tactica si poate sa imi lucrez putin abdomenul.Asa ca dupa ce si-a facut prezentarea ne-a spus sa jucam un joc demonstrativ sa vada cu ce are de lucru insa cum ne-am apucat sa jucam a si scos telefonul uitand de noi.
Antrenamentul a decurs destul de patetic avand in vedere ca mai toti aruncam ocheade in directia ei si Daniel cu baietii lui incearcau sa faca pe durii acolo si bineinteles ca se lua de Viorel sa arate ca ei sunt masculii alfa. Niste idioti. doar ca la un moment dat, Viorel a comentat la unul dintre ei ca intra prea dur si toti 3 au tabarat pe el sa-l bata, abia atunci profa a mai ridicat capul din telefon sa vada ce se intampla. Ingrozita tipa la ei si vazand ca Viorel are un ochi umflat, ii mustreaza pe cei 3 si ii trimite la director ca el sa hotarasca pedeapsa necesara in timp ce ea il luase pe Viorel sa-l duca in vestiarul ei pentru a-l trata. Viorel e verisor cu baiatul primarului din sat si din cand in cand ii place sa dramatizeze si sa-si dea aere de om cu relatii si incepuse sa ameninte ca desfinteaza echipa.Nadiei incepuse sa ii se citeasca teama de esec in ochii nestiind de sarlatanul asta si incerca sa se scoata cum putea. Restul echipei s.a retras la vestiare in timp ce eu ma gandeam sa-mi urmez cat pot planul si sa incerc sa ma bag pe sub pielea ei acum ca e la ananghie dar se pare ca femeia stie sa se descurce si singura. Apropiindu-ma de usa ei de la geam aud
- Viorel, stiu ca esti revoltat dar promit ca o sa ii pedepsim pe cei 3. As vrea totusi ca evenimentul asta sa ramana intre noi, aici in scoala si nu prin sat..ne-am face o reputatie proasta si nimeni nu ar mai veni sa ne sustina daca aud ca echipa nu e unita.
- Nunu, m-am saturat de astia 3. Mereu scapa. De data asta nu.
- Viorel, vad ca nu pot sa te conving si ca esti un tip mai afacerisit, hai sa negoiciem ceva. Uite ca sa vezi ca ma tin de cuvant, o sa iau prima masura pentru tine...cu gura. zise ea facandu-i cu ochiul. Se ridica de pe scaun si incepuse sa-si lege parul in coada parca pregatindu-se pentru o munca asidua iar parul iar fi stat in cale.
Viorel un tantalau rusinos ramasese incremenit fara sa mai scoata o vorba, asa ca lua ea initiativa vazand ca pestele e prins in navod.
- Hai dragule scoate-ti pula aia afara ca sa ma revansez fata de tine. spuse in timp ce isi ridicase bluza peste sani, si acum ca ii vad si eu de la geam mi se parea fabulosi. Ca doua pere coapte stateau cu sfarcurile intarite deja. E clar femeia vrea pula. Se asezase in vine, in fata scaunului lui viorel si incepuse sa ii umble in pantaloni dupa jucaria ei preferata. O insfaca tragand de pantalonii lui, ii arunca o privire plina de pofta si fara sa stea pe ganduri o lua si o vara adanc in gura.Era o priveliste incredibila, vazand-o de la spate in niste colanti stramti cu un cur care pare ca se sufoca.In timp ce i-o sugea lui Viorel isi aluneca o mana in panataloni si incepuse sa se joace cu ea.Viorel nu are o pula mare, defapt are una destul de mica iar profa incepuse sa frece nevrotic la ea parca dorind sa o lungeasca mai mult.
Viorel se sfii si incepuse sa.si ceara scuze dar Nadia il intrerupse spunand:
- Stai linistit dragule, ai pula perfecta pentru ce am eu in minte.
Se ridica in picioare si incepuse sa se dezbrace de colanti eliberand doua buci umflate dornice de zbenguiala dupa care incepuse sa-si alinte gaoza.
- Deobicei nu-mi plac pulile mari in cur fiindca sunt foarte sensibila acolo si zbier ca o descreierata. Ia sa vedem cum e cu a ta.
Se urca peste el, luandu-i pula in mana pentru a o potrivi in tinta. Imediat ce si-o adancise in fund isi daduse ochii peste cap si isi inabusi un tipat de placere. In timp ce.l calarea pe Viorel cu sete isi prinse un deget in gura si spuse:
- Ah, imi vine sa tip de placere, poate ne aude cineva pe aici ca am dat de dracu. Ce bine era daca aveam o pula in gura pe post de caus.
Prietenul meu ce statea de veghe in lanul de porumb vroia sa-mi iasa din pantaloni cum ar iesi vulturrul din ou si sa prinda pasarica aia.
In momentul ala n-am mai rezistat si am intrat.
- Pot eu sa va ajut si fara sa stau pe ganduri m-am dus in dreptul ei am luat-o de spatele capului si i-am varat pula adanc in gat.
- Ihhhh, tipase ea in timp ce se sugruma cu ea de placere.Dupa care incepuse sa se molfaie cu ea prin gura dupa care imi spuse
- Tu de unde ai aparut cavalere? spuse ea batandu-se cu pula peste fata.
- Am auzit un geamat de ajutor si am zis sa vin sa ajut.
Nemultumit ca nu ii se mai accorda atentie , Viorel incepuse sa ii dea palme peste buci.
- AAh da dragule, loveste-ma ca sunt o curva nesimitita ce te insel cu alta pula. Acum fute-ma si fa-ma sa tip a spus luand acadeaua ei inapoi in gura
Atunci am tras-o de par punand-o in patru labe, cateaua nici macar nu a dat drumul la pula din gura, isi scoase limba si imi mangaia coaiele cu ea in timp ce si-o adanci din nou pe gat. Viorele sa ridica si incepuse sa o futa animalic pe la spate. Se uita spre mine si a zis
- Ahhh, nu ma lasa sa tip, fute-ma in gura te rog.
Incepusem sa pompez inabusindu-i scrancenetele de placere. La un moment dat m-am opri...



    Login