Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatamulțumesc, Laura 3
Autor : ruxic - 2022-01-04
Citita de 9128 ori - Nota 8.26 (69 voturi)
Intru deci cu Cristinica in camera mea, ea e in continuare plansa toata, ii pun capul pe umar si o dezmierd, cu bratele, pe spate, pe par, doar-doar se mai linisteste.
- Am intrat sarutandu-ne, spune Cri printre sughituri, ne-am pipait, s-a descheiat, simteam ca o sa primesc tot mai multa atentie, mi-a dus mana spre sexul lui...
- Pula ii zice, draguta, lasa sexul, mi-am asumat eu riscul sa mai hohoteasca un pic, apoi sa rada plangand, fiindca stiam ca-i place sa vorbesc vulgar.
- Da, bine, pula, cum zici tu, si dintr-o data simt bratele lui fortoase pe umerii mei impingandu-ma in jos. Ma opun un pic, dar nicio sansa, bicepsii erau tot mai fermi si tari, pana m-au facut sa cobor. Si acolo incepe o lupta sa imi gaseasca gura cu pulanul ma-sii ca nu pot sa-i spun altfel...
- Gata, draguta, gata, Cristinuta, nu mai suportam eu ideea ca tampitul voia sex oral de la o virgina la prima intalnire, dar ii cautam buzele, poate a ramas ceva din gustul... si a reusit?, zic.
- Nu, am inceput sa strig. Dar tu nu ma crezi, tu crezi ca sunt eu fitoasa, nu ca mi s-a parut atat de violent, ca parca eram o tarfa de pe vapor...
- Ba, da, te cred, si i-am pus din nou capul pe umarul meu.

Timp in care aud batai la usa. Victor, ca un motan flamand, batea si zgaria usa, ca vrea si el in camera. Am intins fata pe pat, transversal, am acoperit-o cu ceva si i-am raspuns motanului, prin usa, in soapta, cu dragutul apelativ ce vrei, ma!
- Ai calmat-o? Pot sa intru si eu? Aveti nevoie de ceva? V-am adus niste vin, spune ridicol Victorasul.
- Nu, n-avem nevoie de nimic, o s-o las sa... sau mai bine du-te tu dupa Gelu sa vina aici.
- Gelu? De ce Gelu? si striga el Gelu, dar era prea galagie sa fie auzit.

A plecat dupa el. M-am intors la Cristina, terminase de plans dar avea deja convulsii furioase, isi rupsese nasturii de la camasa, ca o intrare spre sanii ei care stiam ca nu arata rau. I-am petrecut mana pe sub cap si am imbratisat-o acolo, in pat, sarutand-o pe buze delicat si apoi pe ochii plini de lacrimi. Cine n-a sarutat lacrimi sincere de pe ochii unei femei ar trebui sa supere una chiar acum si s-o faca. Sunt sarate, da, dar senzationale in caldura si delicatetea lor. Iar ochii sunt un cocktail de senzatie. Mi se uda fata, iar ea imi cauta buzele cu ale ei. Nu i le-am dat, ci am sarutat orazul si apoi am coborat spre sani, provocandu-i un oftat prelung. M-a lasat sa ma joc cu buzele pe pieptul ei, mult deauspra sfarcurilor, tinandu-mi palmele pe cap si respirand greu. I-am desfacut camasa si am scos-o de pe maneci incet cu fruntea inca intre sanii ei pe care-i simteam sacadand. Se aude o bataie la usa. E Gelu. Ii dam drumul Gelutului, frumoaso? Am nevoie de cineva care sa te tina in brate cu putere, cum fac barbatii cand cred ca tu i-ai pus sa ridice covorul, nu o fustita delicata.
- Da, da, da, sa vina si Gelutu, sa-i spun si lui.

Am deschis incet usa, dupa ce am invelit fata si bine am facut, ca Victor venise si el si baga ochiul prin deschizatura usii.
- Daca vii si tu, cine mai are grija de musafiri, du-te acolo, lasa-l pe Gelu aici, ca am nevoie de el. L-am luat pe Gelu in camera si am incuiat iar usa. A inteles imediat si s-a trantit in pat cat era de lung, in spatele fetei pe care m-am grabit s-o dezvelesc cate putin. Pai, uite si tu Gelutule, ce frumusete am eu aici si marinarul ala nesimtit a suparat-o. Si stii ce e mai grav? E fata mare.
Aici am auzit niste zgomote de protest ale Cristinei, dar i-am luat din nou capul pe bratul meu stang si ii mangaiam parul. Gelu s-a prins si el ca fata are nevoie de imbratisari si i-a mangaiat bratul, venind cu buzele la urechea ei, cat sa-i simta caldura rasuflarii. Cristina imi cauta in continuare buzele si i le-am oferit mai candid de data asta, mangaindu-i obrazul.
- Cand am scris ca vreau sa fiu sarutata azi, nu ma gandeam ca cel mai mult voi primi de la tine. Te-ai mai linistit? Ochii ei straluceau de la lacrimi, parul era umezit si el intr-un fel. A ridicat mana dinspre pat si a prins palma lui Gelu care ii mangaia celalalt brat. Gelu s-a speriat, dar eu cu mana libera i-am ridicat tricoul, sa inteleaga ca e prea imbracat. Pe partea cealalta, ii ridicam fetei sanii prin masaj inspre buzele mele, cat Gelutu a ajuns in chiloti, parca nevenindu-i sa creada ca nu-i mai trebuie, macar aia. A luat fata in brate pe la spate si i-am intors chipul ei, sa se sarute. Cristina i-a intins buzele moi si el a inceput usor, sa ii prinda coltul gurii cu buzele lui. Eu ii scosesem deja camasa dar ii ceream acordul sa merg mai jos, ea imi impingea mainile cu fusta ei cu tot. Am lasat-o, goala, sub atacul buzelor lui fratelo, ea inca scancea, dar nu se mai stia de ce.

- Fratelo, daca inaintezi cuminte si intelept, iti facem o surpriza. Asa e, Cristinica, ii facem o surpriza? Ea radea si il saruta cu buzele intredeschise. Ma rog, o surpriza scurta, cum ar fi ca aici n-a intrat decat cel mult un deget de barbat. Cristina dadea din cap a aprobare si il saruta in continuare, fara sa se intoarca cu totul spre el. El ii prinse sanii, apoi cobora pe coapsa, se apropia cu pelvisul de ea, iar ea ofta din ce in ce mai mult.
Eu o sarutam in timpul acesta pe pantece si as fi coborat, dar fata era prea de curand maltratata, ca sa nu inteleg ca strangea pulpele. Am incercat doar cu degetele, pe care le-a primit. Intre timp, ajunsesera si ale lui Gelu, si a inceput turnirul intre ele. Ori eu stateam pe partea dreapta a labiilor iar el pe stanga, ori atacam amandoi clitul intr-o stransoare care iar o facea pe fata sa stranga pulpele.
- Ei bine, eu o sa iau problema in mana, zic eu si fac ce vreau cu ea. Esti de acord, Cri? Nu mai suport sa stiu ca vreun alt gainar ajunge la tine tot neprihanita si nu stie ce sa faca. Azi, acum, Gelutu trebuie sa te scoata din marasmul asta, am dreptate?
S-au desprins din sarutare si s-au uitat amandoi amuzati la mine.

- Azi faceti ce va spun, da? Precum vad, aveti tot ce va trebuie pentru asta. Si ca sa-i fac o surpriza si l...



    Login