Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

mulțumesc, Laura (gata?)
Autor : ruxic - 2023-01-14
Citita de 4784 ori - Nota 7.43 (63 voturi)
- Copii, vă rog să faceți loc momentului în care am să vă prezint... curva regimentului, zice Gelu intrând în living și aprinzând lumina la deșănțați. Desănțații ăștia erau prietenii mei și-ai lui Gelu și cum am intrat imediat după ei, tot într-un halat de baie și fără nimic pe dedesubt, mi-am asumat aceeași variantă a lui Geluțu. Dar să vă povestesc ce am găsit:
George era întins pe canapea, în poala Liviei care vă spuneam că era jumătate în brațele lui Radu care o pipăia. Nu prea știu pe unde erau mâinile lui George, dar a sărit ca un resort de pe canapea și i-a făcut loc lui Gelu s-o depună pe Cristinica și să-i așeze decent poalele halatului peste pântecul ce se dezgolise.
Victoraș a simțit imediat momentul, deși un pic abțiguit, dar cine nu era, și a dat muzica mai încet. Ce credeți că rula în boxele lor. Lume bună, vă spun, ascultau Let It Be. M-am trezit gazdă, tot eu.
- Cris, dacă vrei să ne spui ceva despre tine, acum e momentul, Let It Be!
- Hăcâm, curăță Cristinica gâtlejul și toată lumea izbucnește în râs. Habibi tocmai intrase în cameră și, cum nevasta lui era pe fotoliu cu o femeie cu hainele toate lăbărțate de atâta frecat, s-a așezat între picioarele lor, pe jos. M-a inspirat și m-am așezat și eu, lângă Cristina.
- Păi, zice Cristina, eu sunt fană a filmului Ultimul virgin american. Și uite așa, deși mi-e rușine s-o spun, voi aveați atâtea experiențe intime, erotice... lăuntrice, vreau să spun, iar eu țineam la podoaba mea pentru un... neica nu-i mai zic în niciun fel. Deci, copii, să faceți loc momentului în care vă prezint virgina regimentului.
- Hâc, mă bag și eu în seamă, ca să traduc ce spune Cristinica, e că am vrut s-o las să doarmă după o experiență traumatizantă, dar ea a vrut aici, așa. Nu vă spun ce vrea...
- Mulțumesc, Laura! Traduc și singură. Da, vreau să fiu cu voi, aici, și ca să înțelegeți că nu mai sunt cea care eram, nu m-am mai îmbrăcat. Nu știu ce vreau, poate tot Laura să spună ce vreau.
- Ca să traduc ce zice Cristinica, nu e clar dacă a venit că vrea pulă, nu știe ce vrea, doar că voi puteți să fiți prietenii ei și să verificați.

În momentul acela, valul de râs era de nestăpânit, iar Cristinica parcă nu mai roșea ca de obicei. George venise lângă mine și, ca să nu pară neinvitat, am pus brațul pe el, dezvelind ceva piele de pe mine, dar pe care el nu a atins-o. Dar zice și el:
- Dacă tot m-a ridicat de pe canapea, o să vin eu primul mai lângă ea.
- Să ne înțelegem, intervin eu, și Cris poate să mă contrazică. E ziua mea, săruturile mele, cine mă sărută are voie și la ea. Dar tot numai cu buzele. Restul, decide fiecare.
- Mmmmm, zice Cristina. Habar n-am avut că buzele sunt așa importante. Și limba. George scoate limba, dar o scoate și Victor și Gelu care se prăpădea și el de râs pe brațul canapelei. Da, zice Cristina, pentru cine nu crede, e invitat să verifice, dar cu buzele.
- Tragem la sorți ?
- Nu, bombăni George, e locul meu pe canapea, eu sunt primul.

Aplauze. Fetele aplaudau, fiindcă dacă dădea cineva startul la cunilingus, desigur că li se schimba seara. Geluțu aplauda și el, că el fusese primul și nu se înghesuia, lui Victor nu-i plăcea ideea, precum vă spuneam într-o parte anterioară, restul, mai puțin Habibi despre care eram sigură că era cel mai frecventabil din cameră, au aplaudat cu gloata.
- Uite cum facem, tot eu ca o gazdă cordială intervin. Iau cordonul halatului Cristinei, o mângâi un pic pe genunchi întâi, și îi ridic părul sărutând fiecare ureche, pomete, sprânceană și îi prind strâns cordonul pe față. Cris, de acum, putem să stingem lumina și pentru noi, la tine s-a stins deja și vorbești doar prin atingeri. Dar, am o condiție, cine nu-și face bine treaba cu buzele, face curat după petrecere. Că e nevoie de o mână de bărbat pentru atâta deranj. De acord, Cristina ?
- Ce ? zice Cristina, deja transpusă în întunericul ei, fără să știe ce va urma.

Am luat mâna lui George, am pus-o pe genunchii fetei și desigur că impulsul mâinii a fost să desfacă picioarele, impulsul genunchilor Cristinei a fost să se strângă. Toată lumea era deja așezată comod pe jos, cât mai aproape, care cu cine a nimerit să-l strângă în brațe. Și vă spun că fetele au acceptat planul doi, să strângă ele pectorali vânjoși sau abdomene cică lucrate, fiindcă bărbații au preferat cât mai aproape. Tot eu am dat startul, trecând brațul peste corpul Cristinei, de sus, de la bărbie, până cââât mai jos, încercând să desfac genunchii. Fata era obișnuită cu mângâierea mea și a gemut, dar genunchii s-au mai luptat puțin. Cristinica mea era o fecioară în toată puterea cuvântului. Sâni mic, mijlocel subțire, buric ascuns pe jumătate, iar despre piersică, ce să vă spun, nectar, nu alta. Îmi aminteam fiecare rotunjime din baie...
- Știu că nu vezi nimic, lasă-te în beția simțurilor, au venit puzderie de bărbați și femei să verifice ce-ai spus, tu doar să strigi cine nu-și face treaba precum îți place, să-l amendăm.
Alături, pe canapea, Radu se lăsase în jos și testa deja chiloții Liviei cu buzele, eu m-am mai luptat un pic cu genunchii Cristinei, mângâind coapsele cu ambele mâini și împingând limba în buric. În cele din urmă, Cristina a cedat și am alunecat în jos. Am atins sfioasă clitul cu buzele, ceea ce trebuia să fie și pentru mine o premieră, un clit cât vârful unghiei degetului mic și dintr-o dată, coapsele s-au relaxat.

Am ridicat capul după un minut și l-am întors spre George să-mi inspire damful, de băutură, desigur, de pe buzele mele, s-a repezit să-mi lingă mireasma de pe buze, apoi i-am făcut loc, cât am putut, dar am stat foarte aproape. Lumina se stinsese deja, era greu să vezi la depărtare, dar privirile se întorseseeră languroase către cel de lângă fiecare, fiindcă erau o mulțime de mâini pe trupuri, de buze pe buze, de sfârcuri pe buze, de gâturi... George mi-a luat locul și Cristina a ridicat bazinul a aprobare. Limba lui a ajuns direct între labiile mici și testa gustul de fecioară abia împlântată și spălată bine de fratelo care era sedus de imagine și de ideea că trecuse pe acolo. Fratelo era deja cu o mână pe sub chiloți. De lângă, Livia întinsese mâna și dezvelise porțile halatului strângând sfârcul drept al Cristinei în pumn, între degete, cu mișcări febrile și agitate de ce i se întâmpla ei jos, de la nivelul podelei.

George era delicat și insistent. Urca cu limba pe același traseu, apoi sugea mugurele clitoridian și urca fata cu o treaptă mai sus pe scara excitației. Am luat-o de mâna liberă, fiindcă cu dreapta mai dădea indicații în părul negru al lui George, iar eu cu mâna cealaltă l-am prins pe Gelu de picior, el dându-mi mâna lui strânsă bine. Și bine a făcut, că Habibi tocmai ce s-a târât până la mine și a început să mă sărute între sâni. Sărutul între sâni e o promisiune aparte, mergi cu buzele pe partea de mijloc dar nu ataci sfârcurile, le lași să vină singure, prin mișcarea trupului. Eu am rezistat, îl lăsam să-mi deseneze linia mediană, fără să se grăbească, nici acolo, nici acolo, dar halatul a cam dispărut, se boțise în spate. Îl mai strângeam pe Gelu de mână, nu știu dacă la senzațiile mele sau la senzațiile Cristinei, care mă strângea și ea. Dar știa Habibiul să sărute umeri și subsuori de o luai razna. Apoi și restul, mai jos, tot mai jos.

Mâna lui Radu care era cea mai aproape, mai lua locul mâinii Liviei, și eram oarecum intrigată că ea îl invita să o mângâie pe Cristina, dar cred că el ajunsese cu buzele pe pielea proaspăt rasă a nevestei care simțise că are parte de acțiune dacă vine la o petrecere a mea și se aranjase corespunzător. Livia era cea mai dotată în curbe din cameră, sânii ei făceau spectacol la fiecare mișcare. Se adunau, se risipeau, invitau. Dar soțul ei îi recupera imediat și îi compara cu ceilalți, ai Cristinei, cu fiecare mână în parte.
- Simona, strig și eu ca să-mi ascund primul val de plăcere brusc, ca să vadă fata ce-mi făcea Habibiul ei între coapse.
- Da, dragă, da, ce te tot codești atât, sunt aici și mi-e bine. Vrei să vin să-ți dau indicații?
- Nu, n-am nevoie, și m-am ridicat spre Habibi înfigându-mă direct în prohabul lui unde penisul scotea pe rând câte un dinte din fermoar. L-am eliberat imediat, și mi-am pus orazul pe el, cât Habibi continua să îmi atace interioarele cu limba, acum dintr-o poziție mai incomodă.

V-am spus deja că 69 mi se pare cea mai supralicitată poziție din toate timpurile. De fapt, nu ea ca poziție, cât că vă recomand să nu vă avântați să răspundeți oral în același timp. Lăsați fața și părul să se plimbe pe sexul bărbatului și bucurați-vă de prestația lui, apoi aveți tot timpul să-i mulțumiți. Dacă vă concentrați să îl satisfaceți în același timp, pierdeți și senzațiile voastre, fiindcă îl derutați, și nici nu e clar care trebuie să termine primul. Pe rând, că e mai frumos. Și rămâneți și cu delicatețea intactă. Bărbaților le place să privească cum sexul lor vă umple gura și vor încerca să adauge cât mai mulți centimetri către glota ta, apoi ai ratat distracția lui 69. Astfel că doar i-am măsurat lungimea în lung și-n lat, și era și gros, vă spun, sau deja aveam eu ochii prea aproape, și tot adăugam lubrifiant natural, să se plimbe bine pe fața mea. Dar tot l-am deconcertat, așa că dacă tot am stricat tot, m-am ridicat brusc și m-am înfipt. Cred că eram prima penetrată din cameră, că acum vedeam de sus, dar era și mai incitantă graba mea, că simțeam fermoarul lui Habibiul pe labii. A început el să se desfacă la curea, dar l-am oprit, fiindcă eram prea excitată ca să mă opresc. Alunecam, grijuliu, în pula lui, de parcă jos era o groapă cu crocodili, iar sus puteam să-l pierd. Și de parcă Simona nu-mi dăduse aprobarea cu toată ființa.

Ba da, mi-o dăduse, fiindcă a simțit deruta mea și a venit să-și sărute soțul.
- Ce zici, habibi, o luăm acasă? Răspunsul lui era doar Mmmm, mhâmm...
Eu m-am oprit, fiindcă în spatele meu am auzit un strigăt. Gelu își pătrunsese pe la spate colega care fusese părăsită pe câmpul de luptă, ba de Simona, ba de Matei, care oricum voia s-o ia de acolo, dar fata a rămas, avea ea o bănuială pentru ceva mai bun. Și acum întâmpina prima forțare a peșterii taoiste cu un strigăt, de parcă mai aveam o fecioară în cameră, dar n-am pus cei doi amărâți de penny pe asta, pur și simplu l-am simțit pe Geluțu nerăbdător. Oricum, fata ridica acum bazinul pe marginea fotoliului, ca să-l aclimatizeze bine pe fratelo cu noul mediu. Cred că era și ea stătută de mult, săraca... era mai căloasă, așa, și nici prea frumușică, dar Gelu a intuit bine cum se călărește și i-a ieșit din prima. Avea sâni frumoși colega, nu îi remarcasem, nici chiar la nivelul Liviei, care putea să ne mai ofere un strat fiecăreia de acolo, dar Gelu se lupta să-i ridice bluza de pe ea, să vadă și să-i simtă mai bine cu palmele.

Cristinica însă, că ea e subiectul poveștii, nu se hotăra dacă să rămână cu Radu sau cu George, că ba îl trăgea pe unul pe un sân, ba îl împingea pe celălalt de cap spre coapsele ei... mă întrebam care se va hotărî totuși să o și pătrundă, fiindcă nu cred că o să se țină nici ea ca parte vătămată toată seara și să nu încalece vreo erecție. Victoraș venise la Livia cea părăsită și ea, și o păsărea. Îi freca de zor exterioarele și poate interioarele, că fata nu mai era de mult acolo, urcase spre zenit. Eu mi-am adus aminte că voiam să mă gust și mi-am luat rând la pula lui Habibi, cu Simona lângă mine, care mă ajuta cu mâna să văd cât de mult o pot cuprinde cu gura. Dar nu mi-o lăsa mult, o lingea și ea, să am mai multă salivă. Saliva unei femei e ca o apă curată, saliva unei femei pe o pulă e ca un izvor.
- Nu mai vrei, mă întreba ea caldă și mărinimoasă?
- Ba mai vreau, dar mă gândesc că mai sunt bărbați care trebuie ajutați să ejaculeze, iar Habibiul chiar are cu cine.
- Ba mai vreau și eu, se trezi Habibi din visare, dar tot am tras-o de mână pe Simona și am avut grijă să se așeze și ea în poala lui, în poziția spre picioare, că abia acum ne chinuiam amândouă să scoatem pantalonii de pe mascul.

Cine să mai vrea, mă uitam pr...



    Login