Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

mulțumesc, Laura (4)
Autor : ruxic - 2023-01-11
Citita de 7237 ori - Nota 7.21 (68 voturi)
M-am oprit o vreme din povestit, fiindcă m-am temut că nu o să credeți.
Cristinica mea avea dâre roșiatice lungi pe coapse și Geluțu s-a repezit să o spele. Pur și simplu, a pus halatul pe ea și a luat-o pe un umăr spre baie. Ea se ținea de gâtul lui și îi săruta urechea:
- Potolește-te, spunea el, că cine știe ce mai înveți în seara asta.
- Da, vreau să știu totul dintr-o dată, prea mă vede Laura ca un balaur. Laura, unde pleci?
- Mă duc un pic la musafiri, vedeți ce faceți acolo! Și au intrat în baie, iar eu în partea cealaltă a apartamentului, spre mulțimea zgomotoasă.

Victor a sărit să mă întâmpine, iar eu l-am sărutat, să nu pară că m-a supărat. Și nici nu mă supărase, dar la cât eram de excitată-dezexcitată și împovărată de toate câte se întâmplaseră, am luat o gură de votcă (sau ce mama naibii era în paharul lui) și i-am umplut gura cu ea.
- Ai un gust senzațional, zice Victoraș. Mai dă-mi! Și i-am umplut iar gâtlejul cu ce sorbeam din paharul lui. A început să mă pipăie, fiindcă oricum asta făcea toată sufrageria, doi câte trei și alții. Radu și Livia erau pe o canapea, ea cu capul în poala lui și cu picioarele pe... George, cred că îl chema, un prieten al lui Gelu. George urca curajos pe gambele fetei, iar Radu ținea sânii nevesti-sii pe sub bluză, pe post de sutien, pe care parcă îl avusese la venire...
Simona era pe un fotoliu cu colega mea de facultate, își deseneau conturul nasului până pe gât, spre intrarea între sâni, apoi râdeau singure. Jamal era pe la bucătărie, ziceau ele, vorbește la telefon.
Am intrat în bucătărie, i-am sărutat lobul urechii libere lui Jamal și i-am luat mâna liberă din apă, părea că spală pahare. Am turnat săpun pe mână și am început să i-o spăl. Cu cealaltă ținea telefonul și era clar că vorbea cu vreun partener, că nu înțelegeam nimic. Am clătit bine mâna dreaptă, apoi am vrut să verific, i-am luat fiecare deget în gură. Intuise probabil distracția Simonei de dincolo, că și el mi-a trecut degetul de pe buze, pe gât, pe sub păr, printre sâni, până a ajuns jos, unde musteam de încântare.

- Ce face Cristinica, șoptește el printre cuvinte arabe ?
- Au, am lăsat-o la baie, mă duc să văd dacă e bine. Deși cred că a rămas și Gelu, n-are cum să-i fie rău. Vrei să mă însoțești?
- Boate o să vin, dar ai văzut ce de femeie be dincolo. Du-te, termin eu aici.
Eu eram cea care trebuia terminată și îmi freca clitorisul cu îndemânare. Dar n-am înțeles cum să terminăm, chiar la bucătărie și cu un telefon în mână, așa că i-am băgat limba în gură, mi-am retras labiile din degetele lui și am fugit. A întins gâtul spre mine, să nu se termine sărutul prea curând, dar eram deja pe hol, spre baie.

Baia era deschisă, fiindcă era a dormitorului meu și nu intrau musafirii. Și nici nu cred că avea cheie. Gelu era cu Cristina pe el, în cadă, într-un 69 cu spatele și spăla conștiincios buzele abia însângerate ale fetei, mai mult cu salivă decât cu apă. Avea degetul de la o mână între buzele roz iar cel de la mâna cealaltă între celelate, mai palide. M-am așezat pe marginea căzii, alintându-i ceafa fratelui și mă uitam invidioasă la ce delicatețe putea să inspire o pizdă proaspătă care acum câteva minute putea să fie doar o păsărică. Le-am spus și lor...

Cristinica era în ceruri, între șapte și opt, cred că-l testase pe al nouălea și i-au plăcut. Se ținea de sâni, dar nu îi stimula, pur și simplu îi acoperea, cât să nu iasă energia pe acolo. Mai ducea mâna spre spate și așeza sexul lui Gelu, să stea mai bine. Am luat și eu un deget al lui, dintre buzele ei și am început să-l sărutăm amândouă. Ea a dus ambele mâini la spate și freca lungimea deja considerabilă a lui Geluțu. Am ajutat-o să cadă de pe el și să ajungă cu buzele la erecția lui. S-a jucat un pic cu gura, ajutată și de mâna mea, dar se pare că avea nevoie de un ambient mai prietenos ca să continue. Geluțu, poate egoist, a început să se atingă el. Și eu. Cristina s-a așezat mai bine și adăuga salivă cu limba, dar nu performa cum se cuvine, astfel că i-am ghidat capul. Era prea epuizată să învețe ceva nou, așa că l-am lăsat pe Gelu să-și imprime mișcarea și i-am mângâiat ei fața, buzele, apoi veneam de pe pula lui cu mâna și o mai scăldam în ce sucuri erau pe acolo. La mine, nu mai conta, erau cocktailuri de șuvoaie, dar mă simțeam minunat.

Am simțit cum se cabrează fratelo și i-am dat imediat mâna de ajutor, fiindcă buzele Cristinicii se îndepărtaseră puțin. I-am strâns iar coaiele, să văd dacă se simte ceva când ejaculeză, a făcut-o molcom și respirând sacadat, să nu-și risipească concentrarea. Timp în care am dus cealaltă mână pe abdomen și simțeam cum se contractă brusc. Am întins totul pe el, i-am dat Cristinei să adulmece, dar buricele degetelor eu am fost cea care le-a lins, pofticioasă. Am luat dușul și am început să-l spălăm amândouă. Era curioasă, desigur, și desfăcea fiecare cută, să vadă coloritul roșu-vinețiu... I-am întins ei halatul, Geluțul s-a șters și el, iar eu m-am gândit că nu e o obrăznicie să fac pipi cu ei acolo în cameră. Geluțu cred că a ...



    Login