Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatamultumesc, Laura (2)
Autor : ruxic - 2017-09-26
Citita de 17185 ori - Nota 8.19 (121 voturi)
Dar aveam, si aveam, si… aveam chef de un sarut. Pe cinste, ca la carte, ca la petrecerea de ziua mea. Si m-a palit ideea. Era petrecerea mea, puteam sa fac regulile. Regula nr 1: vom face o petrecere a desfatarii buzelor. Ce ziceti, baieti? N-aveti voie sa ma sarutati pe obraz. “Victoras, vino repede, tu sigur ai sa te bucuri...” Dar cum sa fac? Pun afis? Sa scrie pe usa? Victoras, vin la mama sa te tuc! Ma duc la el, il trag de guler direct in bucatarie, furioasa. Furioasa e putin spus, musafirii erau deja obisnuiti ca Victor era ciuca batailor azi, la cate injuraturi si-a luat. Inchid usa, mai era si frati-miu acolo, nu asta-I baiu’, si ii dau lui Victor un sarut de nu cred ca se astepta sa existe, nu neaparat de la mine, in cosmos. Limbile noastre erau acolo, in imponderabil, pluteau si dansau si... ciudat, Victor are limba aspra. Va dau numarul lui, fetelor, dar e jalnic cand sa-si faca datoria de barbat cu limba aspra. O sa aveti nevoie de umarul meu, pe urma. Il ghidezi, frumos, cu capul in palmele tale, catre dorintele tale secrete, el saruta un pic din varful buzelor, se uita trei sferturi din timp, apoi se trezeste Pularaul Magnificul din el si hai la penetrat. Un preludiu nu stie sa duca la final. Si ce desene de dare de parfum ii faceam catre causul picioarelor mele desfacute, doar-doar o vrea sa studieze de unde miroase asa frumos, el, nimic. Citisem undeva despre un idiot care spunea mereu: „I’m fucking here, not eating”. Asta era Victor al meu.
- Victoras, fii atent acum la mine, ti-a placut? Ti-a placut, lasa ca stiu eu. Ei, azi e ziua mea si asa vreau sa fie pana la 12 noaptea. Dupa, face fiecare ce-i place. Saracul, a dat in balbaiala. Nu te balbai, draga, ca nu vreau cu tine; adica si cu tine, dar nimeni nu ciocneste cu sarbatorita fara sa o sarute. Punct. Ziua mea, jocul meu, regulile mele. Deci, e misiunea ta, gaseste un ceva, biletele, caiet de oaspeti, papirus, te tatuezi, ce vrei tu, pe care sa scrii regulile. Fara maini pe cur si tate, fara bale inutile - Gelutu protesta: pai, eu nu mai am voie sa te felicit, sorela - si m-am dus si i-am inchis gura cu un sarut lui fratelo de i se incolonasera plombele, voiau sa-mi faca plecaciune la plecare. Cum, fratelo, de ce nu te-as saruta pe tine? Esti cel mai inocent de aici in ceea ce ma priveste. Am spus ca cine imi ureaza si ma felicita trebuie sa-mi pregateasca un sarut. Si sa vezi ce-i fac lui mariner, sa stie ce prietena are Cristinuta mea. Victoras, dar nu-i lua din prima pe boboci. Faci asa, bine ati venit, bla-bla, ea e Laura, prietena mea, veniti si semnati cartea de onoare. Aaa, si nu uitati sa dati la prima pagina, acolo e regulamentul petrecerii.

Sa vezi ce s-a pus Victor al meu pe scris regulamentul. A mai bagat de la el ceva cu “nu calcati oaspetii pe maini, ajutati-i sa se ridice”, si alte bazaconii, dar cu sarutul a fost foarte obraznic: sarbatorita nu a mai fost sarutata bine de anul trecut de la ziua ei (cel care scrie randurile acestea a fost atunci vinovatul, iar apoi mai mult m-a refuzat), bla-bla, asa ca surpriza pe care v-o cer e ca toata lumea sa o sarute la sampanie. Daca credeti ca s-ar supara, repetati un pic si pana atunci. E di-na-mi-ta!
- Hahaha, vino draga incoace, dinamita, auzi, si mi-am primit primul cadou chiar de la Simona, care se dusese curioasa sa vada ce mestereste Victor la caietel. A scris: “eu am fost prima” si a venit la mine. Sarutul cu Simona m-a facut sa nu-mi para rau pentru idee: avea fata aceea un gust de votca absolut bestial. Plus ca mi-a copt-o si cu o pauza placuta: habibi, vino draga, n-auzi ca trebuie sa sarutam sarbatorita? Habibi ei era un coleg din facultate, doar ca ea facuse generala (acum se specializa pe legala, brrr), iar el stomatologie. Erau mai mult prieteni cu Gelu, nu prea am iesit cu ei, si-mi pare rau.
Nu ma asteptam la el, arabii sunt mai pudici, credeam, dar mi-a mangaiat buzele de nici n-am respirat pana cand mi-a acoperit gura cu un sarut atat de calm si totusi atat de excentric, tinand-o de ceafa pe Simona si aducandu-mi-o inapoi din nou pe buze, si facand asa un joc de cate zece secunde fiecare, pana am ametit de tot. Ea era fierbinte si el rece, ea - cafea, el, inghetata. Punct. Si zau daca aveam de gand sa schimb chilotii prea curand, voiam sa citesc pe harta lor tot ce aveam sa traiesc in noaptea aia.

Suna soneria, foarte bine, hai sa fim sobri, netezeste rochita (aiurea, eram in blugi skinnfit), cine e? Livia, aha, iubita lui Radu, stiam ca vrea Gelutu sa-i impace si pe ei, pe ea n-o sarut, ca fuge. Las-o pentru 12 noaptea. Si iar ma uit pe scara, porumbeiiiiiiiiii! Ei, da, stiam eu, avea marinelul ala o prestanta de m-a lasat cu gura cascata si de cum urca scarile. Prezentarile, Traian - Laura, Laura - Traian. Sarut mana! S-o crezi tu, aici se saruta... n-am spus , da’ lasa ca vedem noi. Eu sunt Laura, si iar Laura, de parca voiam sa-i ramana pe chipiu. Voiam sa ma cheme Marina, numai sa zica: aaa, stai, parca am mai auzit numele asta, nu cumva... bai, fetelor, imi venea sa dau fuga sa mi-o cos, doar-doar sa am si eu norocul Cristinutei, sa fie El primul barbat din viata mea. Dar hai ca era la fel de misto Gelutul meu fratern. Victoras nu era rau nici el, dar marinelul zici ca era din spuma marilor.
- Bai, dar voi nu va bronzati acolo, pe punte, dau sa spun si eu o prostie. Dar frumuselul mi-a luat-o din zbor:
- Mi-a mai spus cineva, ca si Traian, si marinar, o sa chelesc de tanar! Nu, nu e chiar asa cum crezi... si a facut o pauza si m-am repezit.
- Laura! Nu, ca nu-mi uitase numele, voiam eu sa-l aiba in minte. Bine ai venit iubita, hai sa te pup. Si am pupat-o pe Cri pe buze, ca doar imi permiteam. Noi asa ne pupam, ca surorile, nu te superi... ma fac si eu ca am uitat...
- Traian!
- Laura, si iar dau mana cu el. Hihihi! Dar haideti la bar... Acolo e cartea de onoare, dar voi, cum sunteti pentru prima oara aici, o cititi mai incolo. Si ia zi, Cristinica, de ce nu m-ai mai sunat, asa cronofag e tipul?
- Eu? Mai mult cronometrul. Cristina spune ca daca s-ar marita cu un marinar ar trebui chiar sa fie gata in cinci minute. Noi avem asa putin timp ca se rade de noi ca iesim doar cu fete cu nume scurte.
- Laura, sar eu iar sa ma prezint. Iar ei in spun Cri, e scurt destul? Vino, draga mea...
- Eu voiam sa-i spun Nina, raspunde ofiterasul cu tandrete in glas.
Ups, e tandru. Cri, daca nu ti-as fi promis ca sunt alibiul tau in seara asta, as fi facut totul sa pleci prima. Si-mi strica Victoras ploile, vine el, ma ia in brate, ma saruta si incepe cu un: “de fapt”...
- De fapt, sar eu, mai bine spun eu, el e Victor, sponsorul meu. Asa se spune acum: daca nu-l iubesti, e sponsorul. Si nu-l iubesc, asta-i adevarul. Si-l sarut iar, sa nu se supere. Oricum, la banii lui, visez deja cum o sa-mi organizez concediile doar in fata blocului. Dar intai citesc pe wiki rezumatul de la Suleyman, sa am ce vorbi cu trecatorii. Haha, nu te bosumfla, arici, las’ ca le spun eu invitatilor despre cartea de onoare. Ca sa-mi demonstreze ca nu e gelos, Victor a facut azi o regula ca pot fi... sarutata, da. De oricine, ca doar e ziua mea. Desigur, asta nu e valabil pentru cuplurile la prima petrecere impreuna, ca voi, si mai ales ca aveti dreptul la sansa voastra - deja Cri imi arunca niste sageti... dar ce vrei, fato, eu trebuie sa fiu vedeta serii, e ziua mea, nu a ta, zi mersi ca te-am invitat. De fapt, si iar spun cu voce tare, e chiar misto regulamentul, acum puteti sa-l cititi, ca mai e pana la 12.

Ma facuse marinelul cordon bleu, albastra, verde eram. M-a tratat cu o raceala maiestuoasa si cand a citit, zambind, e drept, regulamentul, si cand am incercat, fastacita, sa scot camasa pe undeva. Vreti ceva de baut, da, hai sa punem in pahare... au venit si Victor, Gelu, Radu, Habibi, ca mereu uit cum il cheama, mai erau Matei, Dan, ma rog.... fetele nu se mai puneau: dragii mei, incep eu discursul de deschidere, ce voia Victor sa spuna acolo este ca tematica petrecerii e sarutul. Sarutati-va, cat vreti voi, cu cine vreti, aratati-le si celor proaspeti in relatie ca sarutul este cel care ne deosebeste de australopithecus pafaristul. Si a inceput orgia. Ei, pe naiba, parca eu nu stiu ce e aia orgie; a inceput dansul. Nici macar. Eu aprovizionam, duceam platouri, ei sarutau sandvisurile de ziceai ca nu se pot pupa nemancati. Cine credeti ca ma ajuta? Frate-meu, Simona... si Cristina, un pic. Restul, pe potol. Ei, sa fi durat 30 min si apoi chiar am pus eu muzica cu mana mea ca altfel trebuia sa caut Mega Image nonstop. Imi parea rau ca nu am remarcat-o pe Simona pana acum, ei ii mai dadeam cate un pupic de fiecare data cand se oferea sa ma ajute si mergea repede sa-i duca gustul meu si habibiului. Misto pretena, am s-o pastrez. Dar am remarcat-o imediat pe Cri cum si-a dat seama ca marinelul indopase doua stacane de rom cu cam putina cola si s-a dus sa-i puna si ei unul. Si gata, peste cap. Si noi ne faceam ca dansam si ei stateau la bar si se faceau ca o invata sa bea: inca unul, peste cap. Pai na, el trebuia sa-si refaca compozitia sangelui. Cristina era cam suparata, dar de data asta el nu observa nicidecum.

Ce-a mai fost, putin ne pasa, am vazut niste buze care se cautau cand se schimbau partenerii, deci e clar ca i-am incitat cu regulamentul meu, au incercat din rasputeri sa-l respecte, pana cand, eu tot cu farfuriile ma desfatam, dar Cri a ajuns in bratele lui Gelu care nici vorba de sarut, iar marinarul a ramas cu Victor cat mai aproape de sticle. Daca nu veneau iar Simona si habibiul in bucatarie sa ma ajute, chiar ca-mi ratam toata seara. Dar nu pentru ca Simona s-a repezit sa-mi ia paharele din mana sa le spele ea, cu atitudinea de “hai, draga, ce naiba, e ziua ta”, ci pentru ca m-am intors spre Habibi sa ma plang ca nu ma lasa sa-mi fac datoria de gazda si el m-a lasat doar sa deschid gura ca sa mi-o lipeasca cu buzele lui. Si asa, dintr-o parte, cum m-a prins in miscare, mi-a strivit bratul de sold cu o erectie care mi-a schimbat seara. N-as fi miscat mana pentru nimic in lume. Doar pe lung, sa-i simt toata consistenta. Acum, sa nu ma intelegeti gresit, nu avea 30 cm sau cat mai aud pe siteuri de profil, ci era… altfel. Ori eram eu prea excitata, ori chiar ei erau singurii care meritau atentia mea in seara asta, cert este ca imi venea sa deschid calculatorul sa caut daca de la chiuretajul ala al lor o au asa de… arcuita. De la circumcizie, da. Stiu cum ii zice, dar pana acum mi se parea amuzant procedeul. Acum, am inceput sa inteleg cate ceva. Simona nu zicea nimic, zambea vazand cum ne sarutam. De fapt, nici nu cred ca o vazusem, de fapt, cred ca lesinasem de mult. De fapt, nu-mi mai pasa. Asta era, de fapt. Capatasem ticuri verbale. Imi strecura buzele pe sub buze si imi sorbea aerul cat sa ramanem lipiti si sa-i simt mirosul de parfum natural si ispititor. Bine ca ma tinea cu un brat, altfel ma lipeam de gresie, ca in banc. Simona chicotea:
- Jamal, lasa fata in pace, ca la tine nu e voie cu mai multe neveste.
- De ziua ei, ma mut la alta religie, iar restul anului stau cu tine, iubita.
M-au topit. Ii voiam in viata mea ca pe religia mea, ca pe mama, ca pe Gelu, ca pe placa de indreptat sau acetona. Voiam sa-i tin intr-o cutie la mine in dormitor si sa o desfac ca pe ciocolata, dimineata. Asta era, probabil Simona era asa de fericita cu un astfel de barbat, incat nu mai incapea niciun germene de gelozie intre ei. Asta e secretul. Noi nu aparam cu gelozie un barbat senzational ca habibiul, ci unul care stim ca ne-ar putea scapa oricand si deci nu merita atentia noastra de la inceput. Simona era relaxata, putea sa-mi soarba respiratia lui de pe buze, stia ca el nu a facut decat sa se conformeze cu arta regulament...



    Login