Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMrs. Johnson
Autor : notselfish - 2013-04-22
Citita de 5820 ori - Nota 8.43 (23 voturi)
Aceasta este o pura fictiune care contine: cunnilingus, fetish si diferente majore de varsta. Daca unul dintre aceste aspecte vi se pare nepotrivit, va rog sa nu cititi aceasta fantezie.
Unele dialoguri sunt in engleza si nu sunt pentru a epata in vreun fel, ci mi-au parut mult mai potrivite in contextul narativ.

Era pentru a cincea sau a sasea oara cand Jack o privea pe acea femeie iar senzatiile erau aceleasi. Isi aranja tanara erectie in pantalonii scurti si se holba hulpav la femeia care isi ungea cu crema de soare pulpele gigantice. De fiecare data vedea cu ochii mintii fanteziile pe care le avusese atunci cand imprumutase de la un prieten povestirea "Sarmanul magarus". Atat povestea cat si desenul de pe coperta erau epopeea unui magarus fortat sa indure calaritul fara mila din partea unei stapane masive. Jack si-o imagina pe d-na Johnson, asezata pe spatele sau firav, fortandu-l sa o care in jurul piscinei din interiorul complexului de apartamente. Isi freca erectia dureroasa in timp ce privea prin materialul subtire al perdelei.
Concentrat pe fanteziile care-i napadeau tanara minte, observa tarziu ca d-na Johnson se ridicase de pe sezlong si privea acum in directia ferestrei lui. Jack tresari involuntar si se retrase instinctiv din fata geamului. "M-o fi vazut oare? O stii ca o privesc? Daca-i spune lui mama o sa intru in mari belele... " gandea tanarul baiat cu inima batandu-i sa-i sparga pieptul. Spre usurarea lui d-na Johnson isi relua ritualul: se intinse pe sezlong si incepu sa citeasca dintr-o carte groasa.
D-na Johnson era o femeie oarecum atipica. Mostenind gene necunoscute, natura o inzestrase cu un corp masiv. Parintii, ingrijorati de formele ei, o indreptasera inca de mica inspre baschet. Acest sport, desi o inalta foarte mult, nu putu insa modifica forma generoasa a soldurilor, conformatia pulpelor pline si nici gleznele groase continuate de niste gambe pe masura. Datorita acestor caracteristici fizice, nimeni (in anii de scoala si de liceu) nu indraznise sa o jigneasca, ba mai mult ea era cea care provoca baietii la confruntari directe.
Intinsa pe sezlongul acoperit de prosopul de plaja, nu reusea sa se concentreze pe actiunea descrisa in carte. Mintea ii era blocata pe imaginea acelui tanar baiat care o tot privea din spatele perdelei. Il surprinsese de multe ori privind-o, ba uneori chiar avusese impresia ca-l observa masturbandu-se. Un zambet diavolesc ii brazda chipul...

Doamna Johnson/Gloria
Pana in liceu, singura relatie a Gloriei cu baietii se rezumase la confruntari fizice. Ii placea sa-i chinuie, sa-i faca sa se supuna fortei ei native, sa-i umileasca - fara nicio conotatie sexuala insa. Totul avea sa se schimbe la sfarsitul primului an de liceu...
Chiar de la varste fragede, fetele simt instictiv cand un barbat este atras de ele. Odata cu varsta, intuitia se transforma in experienta, iar ele triaza din noianul de priviri devoratoare. Gloria nu avusese niciodata grija asta, baietii se fereau si temeau de ea, asa ca trecuse peste gesturile din ce in ce mai directe ale maseorului echipei de baschet. In plus, era si genul de barbat asupra caruia nu prea ti-ai fi lasat privirea sa poposeasca prea mult. Mic de statura, cu o conformatie diforma, chelios si cu ochelari cu dioptrii mari, domnul Mark era o prezenta pe cat de discreta pe atat de anosta.
D-na Johnson inchise cartea si o lasa sa cada pe gresia de langa sezlong. Inchise ochii lasand amintirile sa-i napadeasca mintea. "Oare cum incepuse totul" se gandi ea, toropita de razele soarelui.

"Ce dracu faci, bosorog libidinos? " striga ea impingand cu putere capul chelios dintre pulpele ei.
Domnul Mark se ridica de jos aranjandu-si ochelari si parul zbarlit de pe tample.
"O sa te calc in picioare, piticanie perversa" striga ea sarind de pe masa de masaj cu pumnul ridicat deasupra capului.
"Gloria, te rog... calmeaza-te! Uite, stai... o sa iti dau bani numai te rog sa te calmezi" se tangui el cu mainile facute scut deasupra capului.
Isi cobori mainile temator privind in sus spre chipul Gloriei. "Domne, cat e de inalta! Si ce forme... o adevarata goddess! " gandi el in timp ce isi scoase portofelul cu maini tremurande.
"E bine atat? " intreba el intinzand o hartie de 20$.
"Pentru 50 te las sa continui" raspunse ea privindu-l sfidatoare.
"Vrei sa spui... adica... vorbesti serios? " intreba el neincrezator.
"Esti un pervers dezgustator, dar pentru 50$... de ce nu? " raspunse ea intinzand mana dupa banii intinsi de el. Puse banii in sutien si se ridica din nou pe masa de masaj cu picioarele departate. "Sunt cel mai usor facuti bani din viata mea" gandi Gloria privind la chelia plina de broboane de sudoare dintre pulpele ei.
Aceasta activitate ajunsese sa devina aproape un ritual, numai ca "intalnirile" aveau loc intr-o garsoniera inchiriata, pe care dl Mark o folosea drept cabinet particular. Scenariul era cam acelasi: Gloria isi ridica fusta, sau isi scotea pantalonii, iar dl Mark( cu aceeasi infrigurare de fiecare data) isi lipea gura si nasul de chilotii ei. Era un fel de castig mutual... in timp ce el isi satisfacea fetisul, ea castiga bani urmarind serialul ei favorit si aruncandu-i priviri dezgustate in timpul pauzelor de publicitate.
Pana la inceputul anului 2, lucrurile au decurs la fel, singura rupere de ritual fiind atunci cand, datorita durerilor de genunchi, dl Mark o ruga sa-i incalece fata. Aceasta pozitie insa, incepuse sa dezvolte in ea o serie de stari noi. Pe langa faptul ca ii placea sa-l vada respirand greu sub greutatea ei, presiunea sexului ei pe fata lui ii creea niste senzatii placute. Observase deasemenea ca orice miscare de bazin ii transmitea in tot corpul o senzatie de excitare.
Desi nu era o persoana sociabila, ba chiar absenta si in relatia cu coechipierele, Gloria nu putu sa nu observe faptul ca in acea zi toate pareau distrate. Susoteau, chicoteau, iar prestatia lor reusi sa-l scoata din minti pana si pe antrenor. In vestiar, datorita spatiului mic reusi sa deduca din soaptele lor ca se pregateau sa se duca la petrecerea unei fratii de baieti. Desi nefiind o peroana curioasa, era intrigata de entuziasmul general din interiorul echipei.

D-na Cindy Pe aleea principala a campusului, Gloria o trase deoparte pe Sara(singura de care se simtea ceva mai apropiata) si o intreba ce este atat de special la aceasta petrecere. Sara izbucni in ras privind-si colega cu un aer de surpriza si neincredere.
"Tu-ti bati joc de mine sau chiar nu stii? " "Iti pare ca glumesc? " o repezii Gloria iritata.
"Da, ai dreptate... nu prea esti genul. Eram doar surprinsa... cred ca esti singura din echipa care nu stie. Ma rog... petrecerea asta face parte din initierea noilor boboci ai fratiei, iar una din probe este... ei bine, sa "manance pasaricile" fetelor din echipa de baschet" spuse Sara cu ochii straluncind de exaltare.
"Stai putin... cum adica... de fapt dezvolta pentru ca nu cred ca te inteleg" se incrunta Gloria.
"Nu stiu daca ai observat dar astazi tu ai fost singura care si-a facut dus dupa antrenament. De aia susoteam toate... banuiam ca esti prea mandra sa lasi pe cineva sa te "manance" neindusata. " rase din nou Sara.
"Ma iei prea repede si nu reusesc sa inteleg. Ce are a face dusul? Ce este cu "mancatul" de pasarica? Si, mai ales, ce-i asta proba olimplica? " "Uff, Gloria! Nu-i de mirare ca toata echipa se fereste de tine... " spuse Sara dar, vazandu-i incruntarea, continua blajin. "In primul rand, carei fete nu-i place sa fie linsa? Eu una ador asta! " chicoti ea facand cu ochiul. "Pe de alta parte, e bautura, sunt baieti de toate genurile si varstele si, cu ceva noroc, cateva orgasme cosmice! " "Vrei sa spui ca... adica, pentru a fi acceptati in fratie trebuie sa ne linga pe noi in... PIZDA? " tonul ei denota surprindere.
"Da! Nu-i asa ca-i o proba tare?!? Cel care o sa te linga pe tine o sa-ti multumeasca ca ai facut dus... " rase Sara facandu-i din nou cu ochiul. "Ok, trebuie sa plec. Vin sa te iau pe la 8, sa fii gata! " ii spuse ea indepartandu-se.
Sediul fratiei era o casa veche dar cu un aer baroc, ceea ce facea un contrast izbitor cu ceea ce avea sa se petreaca in interiorul acelor ziduri. Desi fusese foarte reticenta, Gloria nu putuse rezista curiozitatii de a vedea ce avea sa se intample in acea seara. Nu avea nicio indoiala ca ea nu va participa activ la proba bobocilor - si nu datorita vreunui pudibondism sau complex, ci pentru simplul motiv ca era foarte curioasa sa priveasca.
In interior totul era deja un adevarat haos. Bautura peste tot, pahare de plastic aruncate in toate partile, muzica, harmalaie... astfel ca in cateva clipe, din 5 fete cate fusesera la inceput, Gloria se trezi singura.
"Scuza-ma, poti sa iti aduc ceva de baut" auzi ea si se intoarse in directia vocii. In fata ei se afla prototipul tocilarului: mic de statura, firav, cu parul valvoi, fata plina de cosuri si ochelari cu rama groasa.
"O vodka... simpla" ii raspunse ea absenta intorcandu-si privirea in directia multimii haotice. Datorita inaltimii, atat a ei cat si a coechipierelor, nu-i fu greu sa le repereze in multime. Fiecare din ele era inconjurata de o liota de baieti. "Le e frica de mine. Singurul curajos e tocilarul asta... " se gandi Gloria luand paharul din mana lui. Bau dintr-o inghititura continutul paharului si, dupa ce i-l intinse tocilarului care-o privea stupefiat, incepu sa inspecteze casa.
"Vrei sa iti arat "zona fierbinte" a casei? " auzi ea vocea tocilarului.
"Auzi, daca ai cea mai vaga intentie de a-mi intra sub fusta, ti-ai gresit persoana! Si nu ma mai urmari ca-ncep sa-mi pierd rabdarea cu tine! " tuna ea nervoasa. Figura lui speriata si umila o facu sa continue.. "Ok, mai adu-mi un pahar si arata-mi faimoasa zona... "
Cu paharul in mana Gloria il urma intr-un fel de mansarda. Intreaga zona era un spatiu deschis, separat doar de niste perdele transparente. Interesant era faptul ca lumina dintre separeuri era mult mai slaba decat cea dinauntrul lor, astfel cei care era...



    Login