Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Minunat 2
Autor : paradoxxx - 2013-10-10
Citita de 8548 ori - Nota 7.00 (21 voturi)
Pizda ei incepuse sa-si reverse zemurile, udandu-i pantalonii. Ne sarutam intr-o inclestare salbatica a buzelor, cu limbile inlantuite ca doi serpi beti dansand unul in jurul celuilalt. Respiratia agitata ii facea ca tot pieptul sa-i zvacneasca iar sanii sa i se frece de pieptul meu.
- Te rog… hai sa mergem undeva, imi spuse o voce ingrosata de excitare. Simt ca nu mai rezist. As vrea sa ma ma futi pana cand n-o sa ma mai pot misca.
- Nu putem pleca asa deodata. Mai stam putin si apoi mergem la mine.
Mi-a raspuns cu un sarut apasat. Mi-am retras mana dintre bucile ei si am urcat spre sani, framantandu-i si frecandu-le usor sfarcurile. Erau atat de placuti la atingere incat abia asteptam sa o vad goala si sa-i mozolesc putin intre buze. Dar pana atunci i-am lasat sa ma astepte si
mi-am coborat din nou mana intre coapsele ei, apasand pana cand am simtit cum labiile i se departeaza, iar panta-lonii ii devin tot mai uzi si mai alunecosi.
- Ai grija… daca mai faci asa o sa ma ud toata si mi-e cam jena sa ma vada baietii cu pantalonii uzi, imi sopti cu buzele lipite de ale mele, intr-o ciudata si inutila pornire de decenta.
Melodia se terminase de ceva vreme dar noi continuam sa ne strangem in brate si sa ne sarutam. Alin si Ovidiu stateau la masa cu privirile lipite de noi, transfigurati de excitare, chiar daca incercau sa lase impresia ca scena ce se consumase in fata lor nu-i prea impresionase. Intre timp eliberasera masa si umplusera din nou paharele. Alin freca in mana un pachet cu carti de joc.
- Ei, haideti si voi. Va mai asteptam mult?
- Doar n-o sa va tinem lumanarea toata noaptea.
Ne-am asezat la masa si Alin a inceput sa imparta cartile. Stateam in fata Claudiei si privirile ni s-au incrucisat. Era imbujorata iar privirea ei tulbure si tremurul usor al mainilor ii marturiseau excitarea.
- Ce jucam?
- Poker. Regulile sunt simple. Cine pierde da jos ceva de pe el. Jucam pana la capat si nu se poate face nici o exceptie. Mergeti?
- Da, raspunse repede Claudia, cu un zambet ciudat in coltul gurii.
- De acord, spun si eu, privind spre Claudia si intrebandu-ma pana unde va avea curajul sa mearga.
De fapt, asta era miza cea mare si se putea usor observa cat de infierbantati eram la gandul ca in curand vom vedea ce secrete ascunde sub haine. Oricum eu le simtisem deja si pot sa spun ca erau niste secrete cu rotunjimi voluptoase.
Dupa nici o ora de joc o despuiasem pe Claudia. Nu mai avea pe ea decat camasa sub care i se gh...



    Login