Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mihaela din Avrig
Autor : Sisi_orade - 2017-12-19
Citita de 11040 ori - Nota 5.50 (32 voturi)
MIHAELA
Eram prin anii 2000 cand am venit la facultate intr-un oras mare din vestul tarii lasand in urma oraselul prafuit din zona Sibiului unde ma cunosteau mai toata lumea.
Prima impresie a orasului a fost ca este aglomerat, dar ma simteam minunat mai ales ca scapasem de sub tutela parintilor.
Asa ca mi-am cautat o chirie intr-un bloc de apartamente de la marginea orasului unde era mai ieftin. Proprietara era o pensionara care m-a asigurat ca o sa ne intelegem de minune.
Locuinta avea 2 camere o bucatarie si o baie. Eram multumita ca aveam unde sa stau mai ieftin, mai ales ca nu prinsesem loc in caminul studentesc.
Dimineata aveam cursuri, dupa-amiaza seminarii, iar seara imi petreceam timpul cu tanti Lucia in fata televizorului, pentru ca alte distractii nu mi le permiteam.
Tanti Lucia era o femeie de vreo 55 de ani trecuta prin viata, vaduva ce traia dintr-o pensie bunicica. Ii placea sa traga la masea, dupa care isi dadea drumul la gura de nu o mai puteai opri.
Imi povestea ca sa-si umple viata intra pe un site de socializare unde cunostea diferiti barbati cu care se culca. In special ii placeau intre 30 si 40 de ani, dar nui refuza nici pe cei de 20 si ceva de ani. Pe masculii mai in varsta spunea ca sunt demodati si nu-si facea de lucru cu ei.
Erau nopti in care doamna Luci si-o tragea cu cate unul pe care-l aducea din oras de la vreo intalnire. Cand emergeam la baie auzeam cum gemea si scartaia patul in camera unde se petrecea actiunea. Dimineata ne intalneam la bucatarie toti trei bandu-ne cafeaua si sporovaind, in timp ce unii se aratau interesati de persoana mea. Tanti Luci ma recomanda o nepoata de-a ei venita din provincie. Asta pan ce intr-o seara tanti Luci m-a intrebat direct in fata dup ace trasese mai multe pahare.
-Tu ai pe cineva? Vrei sa te futi cu unul ? Sa vezi ce fain este.
Cum si eu trasesem ceva vin la bord m-am aratat disponibila cu conditia sa nu fiu plinbata prin paturile mai multor barbati. Apoi am intrebat despre cine e vorba?
Femeia m-a asigurat sa stau linistita ca ramane intre noi si daca accept o sa iasa bine.
La 9 seara a venit Mircea care avea vreo 35 de ani casatorit cu o pozitie sociala buna. Asa ca tanti Luci m-a asigurat inca o data sa stau linistita.
-Barbatii casatoriti sunt cei mai buni amanti. Seriosi, curati discrete care au s experienta. Sa nu-ti faci de lucru cu pusti care se lauda dup ace ti-o trag, iar cu cei batrani nu mai sunt in stare.Imi spuse ea.
Asa ca dupa ce am baut o cafea in 3 tanti Luci s-a retras in camera la televizor lasandu-ne singuri.
Mircea a luat initiativa si mi-a spus sa ne retragem in camera.
Am intrat in camera si barbatul m-a si aplecat de cap sa i-o iau in gura. Avea madularul destul de gros. M-am asezat pe canapea si i-am facut oral ajutata de el care ma ghida cu mainile sale puternice.
Tipul incerca sa patrunda din ce in ce mai adanc si pentru a putea face acest lucru imi lua mainile cu care eu ma protejeam sa nu intre prea adanc in gatul meu si mi le punea pe soldurile sale.
Incet incet intra din ce in ce mai adanc pana la un moment dat am simtit ca imi atinge uvulul din gat. Am scos un sunet urat de voma si mi-au dat lacrimile.
-Prima data este mai greu, apoi o sa vezi ca o sa reusesti, m-a asigurat el in timp ce eu imi stergeam lacrimile provocate de senzatia de voma.
Apoi tipul si-a reluat actiunea de intrare in gatul meu din ce in ce mai adanc, in timp ce eu ma feream ba in stanga, ba in dreapta pentru a evita patrunderile mai profunde.
Barbatul ma apostrofa sa nu ma dau in laturi sis a ma concentrez pentru a reusi.
La un moment dat vazand ca nu pot m-a intins pe spate si dandu-mi pantalonii cu tot cu chiloti jos a inceput sa ma linga. Avea o tehnica al naibii de buna, ajutandu-se de degete ma facusem uda. Treaba asta cred ca durase cam 10 minute dupa care si-a pus un prezervativ si ridicandu-mi picioarele pe umerii lui m-a patruns adanc.
Dadea incet si preset, uneori ramanea prêt de cateva secunde timp in care facea stanga dreapta. Apoi a urmat pozitia pe la spate la dunga patului moment in care ma simteam minunat. Ma tinea de solduri si patrundea tot asa, incet cu tact. Un deget si-l strecurase in anus moment in care am tresarit si l-am rugat sa-...



    Login