Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mihaela
Autor : crissto - 2022-11-09
Citita de 8921 ori - Nota 5.37 (62 voturi)
Nu am mai scris demult. Nu am avut nici timp si nici ceva foarte interesant de povestit. Desi, in ultima perioada, multe din fanteziile si experientele avute mi-au marcat viata sexuala. Dar sa nu mai lungesc si sa prezint faptele asa cum s-au derulat. Singura diferenta fata de realitate este numele personajelor, neavand acordul lor de a le folosi numele real.
Acum mult timp mi-am facut cont pe aceste site-uri cu speranta ca voi gasi persoane asemenea mie. Imi pierdusem speranta si credeam ca nimic nu se va intampla, pana in urma cu cateva luni. Gasesc pe fetishclub un mesaj de la o fata: “Buna, sunt casatorita, am 28 de ani, sotul meu 35, si am vrea sa intalnim pe cineva ca tine.” Sincer, am crezut ca este o gluma, cum fusesera foarte multe pana aici, dar ma gandesc ca oricum nu am nimic de pierdut daca incep o discutie cu ea. Ii las adresa de email si numarul de whatsapp. Dupa mai multe zile (sincer si uitasem de mesaj) ma trezesc cu un mesaj pe whatsapp: “Buna! Sunt Mihaela, mi-ai lasat numarul acesta ca raspuns la mesajul meu.” Depasim destul de repede introducerea si o intreb ce a determinat-o sa imi dea mesaj. Ea imi spune ca ea are un apetit sexual foarte dezvoltat si ca sotul ei o iubeste foarte mult si ca vrea sa ii indeplineasca orice fantezie. Iar una din fanteziile ei este sa isi domine sotul si sa il priveasca cum ar suge un penis.
Stabilim sa ne intalnim la barul hotelului Novotel. Ajung cu cateva ore mai devreme, merg si iau o camera pentru 2 nopti, si cobor la barul hotelului. In 10 minute primesc mesaj ca au ajuns si sunt in fata hotelului.
- Buna! Mihaela sunt. El este Florin.
- Buna! Incantat sa va cunosc. Intind mana si il salut pe el, iar pe Mihaela o iau in brate si o sarut.
Amandoi sunt blocati de gestul meu. Ea imi raspunde timid la sarut, dar nu ii dau drumul din brate. Incet se lasa prada sarutului si raspunde cu pasiune. Cu mana stanga ma prinde de ceafa si ma sarut. Mainile mele o prind de fund si o trag si mai aproape de mine. Dupa aproape un minut il privim si pe Florin. Stanjenit ne privea si incerca sa isi aprinda o tigara.
Mergem impreuna la bar si comandam cate ceva. Stam de vorba. Mihaela vorbeste foarte repede. Se vede ca este emotionata. O rog sa se aseze langa mine si Florin sa stea in fata noastra. In timp ce ei povesteau despre viata lor, mana mea se juca cu mana Mihaelei. Zambeam. Ea era fericita si zambea. El ne privea. Imi era greu sa descriu ce era in mintea lui. Nu mai rezist si incep sa o sarut pe Mihaela. Era asa dulce. Simteam ca trupul ei mi se ofera. Tremura. Nu stiam daca de placere sau de emotie.
Platesc si mergem la lift. Florin mergea in spatele nostru. Intram in lift toti 3. Ma sarut din nou cu Mihaela. Ajungem in camera. Desfac o sticla de vin si ii intreb daca doresc ceva. Ei, asezati timid pe canapea, spun ca nu doresc nimic. Doar ca ar vrea sa mearga la baie pentru un dus. Zambesc si intreb daca vor sa mearga pe rand sau impreuna. Pleaca amandoi si eu ma asez pe fotoliu si imi pun un pahar de vin. Ii aud vorbind in timp ce, probabil, se dezbracau.
- Miha, ce facem? Suntem nebuni? Eu nu stiu cum sa ma port si ce sa fac. Nu credeam ca ajungem pana aici. Am crezut ca intru in pamant cand te-a sarutat, dar in acelasi timp va priveam si ma excitam.
- Florine suntem nebuni amandoi. Chiar am crezut ca nu ajungem in camera asta de hotel cu el. Este totusi un tip educat si manierat, trebuie sa recunosti. Daca vrei ii spun ca nu putem si ne oprim. Nu cred ca se va supara. Dar, Doamne, ce bine m-a sarutat. Si mirosea asa bine. Chiar m-am udat. Uite si tu, pune mana. (rade) Doamne, daaaa, asa, freaca-ma putin.
- Miha, hai sa incercam. Nu cred ca este ceva rau. Doar ca eu nu stiu ce sa fac si cum sa ma port. Am vorbit atat de mult despre asta, dar este asa greu sa trecem la fapte.
- Si eu simt ca tine, Flo. Chiar nu stiu ce sa fac. As vrea sa ma privesti facand sex cu el, as vrea sa te privesc cum il sugi tu pe el, sa fiu asa cum ne jucam cateodata amandoi si tu imi satisfaci toate poftele.
Intre timp ei au intrat la dus si nu se mai auzea prea bine ce vorbeau. Au iesit si au intrat amandoi in camera. Erau goi. Aratau bine. S-au asezat repede in pat , parca vrand sa isi mascheze goliciunea. Am zambit. Imi placea sa ma joc cu ei. Ii vedeam ca sunt excitati dar parca le era si frica.
- Bun, ca sa nu mai lungim treaba sunteti de acord sa jucati dupa regulile mele si sa va lasati prada scenariului si cerintelor mele?
- Da, da. Au raspuns amandoi in cor si parca relaxati brusc ca am preluat initiativa.
- Bine. Pana ma intorc eu de la dus vreau sa faceti un 69 amandoi si sa nu va opriti pana nu va cer eu, chiar daca vedeti ca ies.
Intru si fac un dus rapid. Cand ies, erau intr-un 69 perfect. El avea pula destul de mica (cred ca nu era mai mare de 10-11 cm si foarte subtire). Ea o sugea cu ochii inchisi. O lua toata in gura. Avea un corp superb. Fundul era tare. M-am asezat pe fotoliu si ii priveam. Pula mea se sculase si imi iesea din halat. Ea ma observa, coboara privirea si se opreste din supt cu ochii ei superbi atintiti la capul pulii mele groase. Vede ca o privesc si incurcata nu stia cum sa reactioneze. Sa ma priveasca in ochi sau sa priveasca pula mea ce parea ca ii face pofta. Ma ridic, ma apropi de ei, o prind de cap si o ridic putin si o sarut. O las libera si ii cer sa il suga in continuare. Mainile mele incep sa ii exploreze ei gaurile in timp ce limba lui era adanc in pizda ei proaspata si dulce. Ma apropi si eu si incep sa o ling. O lingeam amandoi. El in pizda, eu ma jucam cu varful limbii la anusul ei stramt. O aud cum geme. Tremura si are primul orgasm.
- Nu va opriti. Vreau sa va privesc cum faceti dragoste acum.
Mihaela se intinde si el ii ridica picioarele pe umeri si incepe sa o penetreze. Erau amandoi foarte excitati, iar el era pe punctul sa ejaculeze.
- Gata. Opreste-te Florin. Treci pe fotoliu in locul meu. Ne privesti acum. Nu te atingi fara acordul meu.
Ii prind picioarele superbe Mihaelei , le ridic pe umeri si ma joc cu limba pe talpile ei fine. Pula mea groasa era pozitionata la intrarea ei stramta. Vrea sa puna mana dar o opresc. Ii cer sa se joace cu sanii si ma infig brusc in ea. Intru destul de greu. Era excitata, dar era asa stramta. Incep sa o fut destul de repede, excitarea spunandu-si cuvantul si la mine. Ii sugeam degetele de la picior in timp ce o penetram adanc. O simt cum are un orgasm devastator. Tremura. Si cu cohii inchisi nu se putea abtine sa nu geama. Ejaculez si eu. Fara sa ma pot abtine ejaculez in ea, pe pizda ei. Era plina de sperma. Ma intind epuizat langa ea, dar pula mea inca mai scotea sperma. Sperma mi se scurgea pe coaie si spre anus. O privesc si pe Miha. Era fericita. Din pizda se scurgeau scuruile ei amestecate cu speram mea. Florin ne privea, era excitat, dar nu se atingea.
- Vino si curata-ne, ii cer lui Florin pe un ton scurt.
El incepe cu Miha, o linge, o curata, o saruta. Cred ca face asta pana cand ea are iar orgasm. Apoi, timid, trece intre picioarele mele. Doamne, ce bine m-a supt si curatat, Iar cand limba lui a coborat pe coaie si usor sa adune sperma ce se scursese spre anus am ridicat involuntar picioarele si l-am prins de cap. A inteles mesajul si cand limba a intrat usor in anusul meu, pula mea devenise foarte dura si groasa.
- Hai sa facem dus. Florin, ma insotesti la dus. Vreau sa inveti sa ne servesti pe amandoi. Zambesc si ii privesc. Ea il privea pe el. Vedea ca este excitat si ca nu are reactie.
Ma ridic, si merg la dus. Dupa cateva minute observ ca se deschide usa si apare si el. Era incurcat si nu stia ce sa faca. Ii fac semn sa se apropie si sa intre in cabina alaturi de mine. Ii dau sapunul si ii cer sa ma spele. Mainile lui imi oferea o stare de excitatie placuta. Eram atat ...



    Login