Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mica tiganiada cu doamna Dolores
Autor : toni-iasi - 2020-02-08
Citita de 8172 ori - Nota 1.66 (515 voturi)
O doamnă antirasista – copulatie cu conlocuitorii

Doi țigani din Colentina. Asta erau Ghiocel și Paraschiv, cei doi muncitor care mai finisau unele la casa domnului subprefect Măcean. Doi țigani de 25 ani, scunzi și solizi. Amīndoi īnsurați și fiecare cu o liotă de plozi acasă. Lucrau de șase luni la subprefect și le era bine, omul īi plătea bine, le dădea mīncare bună și īi lăsa chiar la duș.
Apoi se facuse luna mai si ajunsesera sa lucreze afara, la piscina vilei. Ca deh, subprefectul era bogat, avea casa cu piscina.
Si de cateva zile se intampla ceva ce-I innebunea: in gradina de langa vila iesea sa faca plaja doamna Dolores, sotia subprefectului. Desi nu era inca racoare, si nu prea era vreme de plaja, femeia cu nume sud-american venea afara in costum de baie (un bikini mic, rosu) si se instala pe un sezlong,
Era o femeie īnaltă, bine făcută, de vreo 35 ani, cu parul vopsit strident in rosu. Avea un corp in forma de amfora, cu talie foarte ingusta si fund mare, apoi formele I se subtiau in jos, spre niste glezne foarte subtiri, care continuau cu talpi foarte inguste.
Deci femeia stătea pe șezlong, citind, așa aproape goală, uneori privind īnspre ei.
Parcă curioasă.
Ghiocel și Paraschiv lucrau acum la reparat piscine, si lucrand se uitau hămesiti la corpul ei alb si suplu, asa diferit de cel al tigăncilor lor late.
Uneori vorbeau intre ei.
-Bre Paraschive, uite mă cum stă goală curvanca. Ptiu ce craci are. Si ce tălpi mici. Mor.
Celalalt mīrīia.
-Daaa… Sculătoarea naibii, face dinadins?
Si la ambii penisurile li se faceau ca osul, de excitatie.

Apoi, intr- zi…

Subprefectul era plecat din țară. Si deodată femeia venise līngă ei, așa, īn bikinei, cu sabotii cu toc in picioare. Īi privea așa, parcă cu ironie. Le zise:
-Puteti să opriti lucrul pe azi, mergeti la duș.
Ce naiba, era doar 10 dimineata.
Țiganii stransera sculele si mersera in anexa cu dusurile, unde se dușuiră, tot cu corpul ei alb īn cap. După ce terminară, femeia veni la ei.
-Stiti, am o țeavă care curge in living. Puteti să o vedeti?
Merseră cu ea īn vilă, īn sufrageria aia imensă de 100 metri patrati.
Acolo sotia subprefectului le spuse.
-Lăsati teava, luati loc. Vreau să vă zic ceva.
Nedumeriti, țiganii Ghiocel și Paraschiv se asezară pe canapeaua lungă de piele. Niciodata nu mai fusesera chemati acolo. Fiori calzi ii strabateau, cu ochii pe femeia in bikinei. Care tot le arăta corpul ăla perfect. Ce avea aia in cap?
O vazura cum merge si verifica yala vilei, apoi cum revine și. fără un cuvīnt, cum toarnă gin in niste pahare, si le dă să bea. Bău si ea. Ghiocel și Paraschiv, simtiră că la pantec mădularele li se fac băț.
Se uita fix la ei, așa, doar in bikineii ei.
Cu ochii ei mari, rotunzi.
Ce voia?
Fara un cuvīnt, doamna Dolores bău ginul apoi se lăsă īn genunchi pe covorul scump, dinaintea lor si, privind pe țigani in ochi, foarte calmă, īși lipi deodată palmele de mădularele lor, o mīnă la Ghiocel, alta la Paraschiv.
Ghiocel și Paraschiv tresăriră de plăcerea mare: femeia īncepuse să-I mīngīie la pulă. Și se arcuiră gemīnd.
-Doamnăăăăă… Ce faceți????
Nu visau – nerușinata Dolores, soția subprefectului, le frămīnta acum sulanele peste pantaloni, īn același timp. Foarte calmă. Cu ochii ficși. Degetele ei erau subtiri si fierbinti si pricepute. Țiganii icneau, cu ochii holbati sprea ea.
- Băieți… Soțul e īn Austria. Iar eu sunt cam nervoasă. Și voi o sa ma calmati da? Vă place să vă ating? Am citit că voi romii aveți pulan mare… și aș vrea să aflu asta. Acum.
Țiganii, pe canapeaua larga, atinși așa la pulă de minunata femeie albă icniră gros. Ca īn vis, Ghiocel și Paraschiv gemeau acum īn cor.
Apoi pantalonii si chilotii lui Ghiocel și ai lui Paraschiv fură coborīți de nerușinata femeie, și deīndată, tot pe canapea stīnd, țiganii rămaseră cu pulanele dezvelite.
Dinaintea femeii.
Două pulane cafenii, mari ca de măgar. Care zvīcneau drepte īn sus, catre candelabrul din sufrageria luxuoasă.
Doamna Dolores scoase un mic strigăt. Și ochii ii capatară sticliri bolnave.
-Vaaaai, ce mari sunt…
Deīndată frumoasa soție a subprefectului le dezmierdă putin cu palma… apoi se aplecă și, pornită, se apucă să le pupe, pe rind, trecand cu gura ei fierbinte de la unul la altul. Sufrageria răsuna de gemetele celor doi țigani. Atinși pentru prima oară de o femeie albă. Ghiocel și Paraschiv, linși la pulă, strigau năprasnic, cutremurati de atingerea anormală. Femeia făcu pauză.
-Să nu vă dați drumul… că eu vă omor.
Era foarte greu.
Treptat Ghiocel și Paraschiv se deprinseră.
Curīnd, sub limba ei mică și nerușinată, sulanele lui Ghiocel și Paraschiv căpătară dimensiuni animalice.
-Acuma o să ne futem, țiganilor. Eu printesa albă, cu cei doi sclavi negri. Vaaai, le vreau īn mine, adīnc, pe rind. Și puteți să vă dati drumul īn mine, că eu iau pastile din alea.
Tremurīnd de poftă, roșcata se ridică, scăpă de bikinei și li se arătă goală pușcă. La sex era bărbierită complet.
Īn ochi avea priviri animalice.
- Cu care să īncep?
Apoi cu mișcări grațioase se așeză intai deasupra lui Ghiocel. Cu fundul spre el.
Care, icnind, isi potrivi mădularul la vaginul ud al femeii care se coborī peste pīntecul omului, luand in vulva adīnc sulanul si deīndată īncepu să-l călărească, cu spatele la el. Doamna Dolores scoase gemete mari, că īn ea se mișca acum cel mai mare mădular de om care fusese vreodată acolo, mare ca de măgar, un drug arcuit de carne de om.
Roșcata īncepu dansul copulării peste Ghiocel, fără grabă, īn timp ce plăcerea penetrării cu asemenea mătărīngă īi trimitea șuvoaie de fiori pīnă īn călcīie. Īncepuse să scheaune.
Era mare și grea și țiganul de sub ea īși vedea pulanul cafeniu cum apare si dispare īntre bucile alea mari, albe și catifelate. Ghiocel incepu si el să strige ceva in limba tigănească. Cu palmele pe spinarea ei fierbinte si goală.
De alături, Paraschiv o apucă pe Dolores de un sīn, și i-l frămīnta nebun.
Roșcata săltă īncă un minut pe acel mădular, care o scormonea in toate coltisoarele vaginului ei… simțind că spasmele īi vin, ca un uragan.
Rămase o clipă suspendată īn aer, apoi expiră aerul și īncepu să zvīcnească īn spasmele unui orgasm cum nu mai avusese. Chirăi īndelung, zvīcnind toată.
Sub ea țiganul răcni și el īndelung, cutremurīndu-se și ejaculīnd năprasnic īn scoica udă si fierbinte a femeii albe de peste el.
Īncă zvīcnind īn șale de la orgasm, frumoasa Dolores nu pierdu timpul, se ridica de pe Ghiocel si se așeză repejor cu fundul īn sus, in coate si gen...



    Login