Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Mi am dus iubita la alta pula
Autor : cuplu2121 - 2020-03-31
Citita de 13202 ori - Nota 6.72 (50 voturi)
Doar povesti reale nu fantezii:

Plictiseala,o seara de vineri, ceasul batea de ora 23.00 in Leeds(UK)
Aveam in minte ceva fantezii si dadeam scroll pe un site de swing in cautarea a ceva interesant. Privirea iubitei mele Elena(20 ani) se opreste asupa unui tip mulatru originar din USA si a pozelor in care isi afisa o pula inchisa la culoare, groasa cu un cap mare si roz. Doua trei mesaje ii trimjt tipului cateva fotografii cu ea goala si spune ca abea asteapta sa o calareasca. Elena deja se udase la pizda cand aude.

Isi pune o rochie scurta si o pereche de tanga negrii o bluza decoltata si hai sa l vedem pe tip.
Eu eram nerabdator sa mi vad iubita rupta de tipul masiv.
Ajungem in fata blocului si tipul coboara pentru a ne intampina si sa ne invite in apartament. Elena era putin incordata in momentul asta avand ceva emotii inaintea fiecarei intalniri. Insa se citea in ochii ei ca este entuziasmata de aspectul fostului jucator de rugby de care va profita mai tarziu,si asta nu ma putea face decat fericit.

Ajungem sus eu ma asez pe fotoliu in living iar bianca langa tip pe canapeaua de piele. Fumeaza o tigara dezbatem cateva subiecte legate de locuri pe care le vom vizita fiecare si elena incepe a i arata poze pe telefon din locuri unde am mai fost. Ii da telefonul tipului stiind ca urmeaza ceva poze ea in pasarica goala. Evident ca tipul ajunge la ele si le rasfoieste stand langa ea pe canapea. Deja prin pantaloni is se vedea o erectie mare, moment in care elena ii baga mana in pantaloni si ii maseaza pula in timp ce el se uita in nudurile ei din telefon.

Tipul lasa telefonul intr o parte si scoate pula afara. Elena placut surprinsa nu sta pe ganduri si incepe sa l suga si sa l linga pe coaie pe tip sub ochii mei. Lasa fusta si bluza sa cada ramanand doar in tanga si in tatele goale. Gazda noastra ne invita pe amandoi in dorrmitor unde se intinde pe spate cu pula in sus in timp ce elena renunta la chiloti si isi pune pizda peste fata lui cotand un geamat scurt cand limba ii atinge clitorisul umflat si umed. Ma excita super mult sa l vad pe tip cum ii mananca pizda iubitei mele si ma asez pe coltul patului bucurandu ma de priveliste.

Elena se coboara asupra pulii mari si o ia in gura sa o umezeasca apoi o incaleca si se coboara cu tatele peste pieptul tipului lasandumi o priveliste superba din spate cum era patrunsa in pizda acum inrosita si desfacuta de pula groasa a gazdei pompand in ea. Dintre bucile ei se prelingea pana pe coaiele lui lichidul alb.
Scartaia patul in draci si elena gemea foarte tare frecandu se puternic cu pizda de coaiele lui. Acesta incordeaza incordeaza picioarele si cu un geamat puternic o umple pe elena cu sperma ce acum curge pe cearsaful alb.

O lasa pe ea intinsa pe pat si merge sa toarne ...



    Login