Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataMesterii- Baia
Autor : emi1975 - 2022-11-11
Citita de 23033 ori - Nota 9.21 (1006 voturi)

Nu a trecut multa vreme de cand am tencuit casa de la tara cu Marcel si cu baietii lui, cand o aud pe Manuela:
- Vali, sa ii suni pe baieti sa vezi daca sunt liberi. Ma gandeam sa facem si baia tot cu ei.
- Ii sun. Dar sa vad cand ii mai prindem. Poate au lucrari programate.
- Tu incearca ca nu se stie.
- Ii sun, ii sun. Ti s-a facut iar de pula, este?
- Termina draga cu prostiile. Stii tu alti mesteri? N-am o problema daca gasesti pe altii.
Ma retrag in living si pun telefonul la ureche.
- Alo, nea Marcel? Ce mai faci? Vali sunt! Cu casa de la …Da! Cu dna Manuela…exact! Vrem sa ne apucam de baia aia …cand aveti timp sa o facem?…. Cam 1 saptamana dureaza, da….aha…aha…pe miercuri…am inteles. Da, gresie, faianta, instalatii. 6 metri patrati are. 3500 …. Am inteles. ….Bine. Ramane pe miercuri. Pun telefonul pe masa.
- Gata! Vin baietii miercuri. E bine asa?
- Ai vazut daca ai sunat…erau liberi.
Ma apropii de Manu si ii trag o palma peste fundul obraznic in semn de afectiune.
- Sa iti pregatesti curul de actiune. Poate mai obtinem o reducere.
Manu nu a raspuns nimic. A continuat sa isi faca treaba la blatul din bucatarie.
- Faza e ca eu joi trebuie sa plec la Constanta. Si cred ca ma intorc vineri. Nu stiu cum o sa facem cu ei.
- Pai, sa le cumperi materiale. Chiar nu poti amana deplasarea? Sa te duci peste doua saptamani?
- Nu am cum. Vine si asta mare. E organizata din timp vizita.
Au trecut zilele. Am luat materialele. Au sosit si mesterii. Au sosit de seara ca sa se apuce la prima ora. Ei erau din provincie- de prin Arges. Seara a trecut rapid. Si-au pregatit sculele. Noi am pregatit rapid o masa de seara. Lucrurile au decurs normal. Ne-am urat noapte buna si am mers toti la culcare.
- Maine pleci devreme? Ma intreaba Manu
- La 6 am iesit pe usa. Trec sa il iau si pe sefu.
- Ai vorbit cu ei daca le mai trebuie ceva?
- Da, in principiu au de toate. Ma suni daca mai trebuie ceva.
- Nu ma simt ok ca raman singura cu ei pe cap.
- O sa fie ok. Ce poata sa iti faca? De futut te-au futut deja.
- Hai termina si vino sa ma futi tu. Sa nu pleci cu coaiele umflate in delegatie.
O apuc cu ambele maini de buci si o arunc pe pat . Ii trag pantalonii de pe ea si ramane in chilotii cei sexy din dantela transparenta. Ii trag si pe acestia si ii desfac piciarele . Pizda maronie proaspat rasa se deschide usor la departarea picioarelor. Labiile proeminente ma incitau sa o fut. Incep prin a o lua la o serie de limbi. Incepe sa geama usor. Ii placea. Pielea pe picioare i se facea de gaina la atingerile mele. Atingerea limbii mele fine ii dadea fiori. Am inceput sa o ling usor, ca un alint. Ma trage de umeri in sus si imi sopteste la ureche:
- Baga-mi-o, ca te vreau!
Incep prin pozitia misionarului. O ating usor cu capul pulii pe labii. Manu tresare. Ii simt labiile fierbinti. O imping usor. Ii simt umezeala care incepuse sa i se scurga deja din pizda. A intrat prin alunecare. Aproape ca pula mi-a fost aspirata in pizda umeda a Manuelei. Manuela incepe sa geama la fiecare pompa de a mea. Ii ling sfarcurile intarite. Ii bag limba adanc in gura. Mi-o suge cu putere. Vrea pula! Dau tare in ea ! Ii place.
- Vreau pe la spate!
Ma ridic si o ajut sa se ridice si ea. O trag de mana si o ridic din pat.
-Stai cu mainile pe perete, ii comand eu.
Se conformeaza.
- Nu am tras draperiile, spuse Manu. Ne putem vedea de afara.
- Cine sa ne vada?
Nu se vede decat zidul gardului pe geam. Geamul dadea in curtea casei care era imprejmuita de un gard de placi de beton de 2 metri.
Ii bag pula in pizda si incep sa o fut cu plescaituri. Manu gemea de placere. Observ pe pula cum se stransese lichidul laptos din scurgerile Manuelei. Arunc o privire pe geam si il vad pe Marcel cu trecea prin fata camerei cu o cana in mana. Mergea la cismea sa bea niste apa. Ma vede, se opreste si se uita la mine cum o futeam pe Manu. Nu ma opresc din futai. In frenezia momentului iau mana de pe umarul Manuelei si ii fac semn lui Marcel sa vina. A fost un impuls de moment. Vine la geam si se uita cu admiratie.
- M-ati chemat?
Moment in care Manu deschide ochii, tresare si se smulge din pula incercand sa isi acopere
goliciunea.
- Nu te speria, draga! E Marcel. Intra putin la noi in camera ca mi-am adus aminte de ceva, ii zic eu.
Manu se uita cu ochi mari la mine si nu ii venea sa creada. Marcel intra in camera. Erectia usoara i se vedea prin sortul negru de poliester. O apuc pe Manu de mana si o trag spre mijlocul camerei. Aceasta incerca sa isi acopere sanii cu mainile.
- Nu ii mai acoperi draga…ca nu e cazul sa te sfiesti. Domnul Marcel a venit sa ne ajute.
- Da, domnul Vali. Asa este. Raspunse Marcel incercand sa intre in joc.
- Marcel, da-ti pantalonii jos sa vedem jucaria.
Ma uit la Manu care avea un ranjet pe fata. Ii placea jocul. Marcel isi trage pantalonii jos lasand sa se balangane o ditamai pula. Si neagra pe deasupra, ca si el era bronzat de la mama lui. O vad pe Manu cum inghite in sec.
- Iubita, spun eu trangand-o in jos de mana, sa il primim pe Marcel cum se cuvine.
Si o trag pe Manu de mana in jos cu capul spre pula lui Marcel. Manu se uita hipnotizata la pula lui Marcel. O pun pe Manu in genunchi si o imping usor de cap sa o pozitionez cu gura in pula lui Marcel. Isi arunca privirea intrebatoare catre mine.
- Da, da. Ii sugi pula lui Marcel.
Manu deschide usor gura si incerca sa ii cuprinda capul pulii cu buzele. Dupa prima gura o vad ii vad ca ii apare o grimasa pe fata. Probabil pula nu era curata si a dat de un gust neplacut. Se retrage si inghite saliva cu gustul branzos. Ca sa o detensionez o ridic si o pun capra sa o ling in pizda si in cur si cu capul in pula lui Marcel, sa il suga.” Incep sa ii aud gemetele.Pizda incepu sa isi lase sucurile in gura mea. O aud cum sugea cu plescaituri. Era incinsa tare. Ma dau in spate sa admir privelistea. Marcel o tinea cu mainile de cap si o tragea in pula. Manu il tinea cu mainile de soldurile grase sa se trage in pula. Ma uit la pizda ei. In lumina difuza a aplicei aprinse din camera vad licarirea lichidului de lubrefiere ce i se scurgea usor din pizda . Urmaresc picatura cum se scurge usor din pizda si coboara pe un fir subtire si cade pe parchet. Era clar ca vrea pula in ea in acel moment. Cum eu o futusem deja, o iau de mana si o trag din pula lui Marcel.
- Vreau sa ma futeti ca nu mai pot. Ma arde-n pizda!
- Te futem, draga mea.
O iau de mana si o aplec sa imi suga si mie pula tot din pozitia capra. Marce se uita la mine si intreaba:
- Domnu Vali, punem prezervativ?
- Ai umblat la alte femei in ultima vreme?
- Nu, domnu Vali. Doar la femeia mea de cand am futut-o pe doamna in vara. Dar si pe ea n-am mai futut-o de ceva vreme
- Atunci da-i fara! Ca doar ce i-a trecut ciclul alaltaieri..
Nici nu apuc sa termin ca Marcel isi propteste pula imensa la intrarea pizdei lui Manu . Moment in care ma uit cu atentie la expresia Manuelei care ma sugea usor cu ochii inchisi. O vad ca se opreste. Pleoapele inchise se maresc la intrarea pulii lui Marcel. Era mare iar ea simtea lucrul asta. Deschide gura si exclama cu un glas grav:
- Aaaaaaah. Un ah prelung. De satisfactie.
Marcel impingea usor. O las pe Manu sa savureze pula. Ma dau intr-o parte sa vad actiunea. Marcel bagase doar jumatate de pula si se opri. Manu intinse mainile si se sprijinea de tablia patului stand capra. Din cauza burtii mari a lui Marcel nu putea sa bage toata pula. Realizez ca vreau sa vad cum ii intra toata pula, deci trebuie schimbata pozitia. Momentan ii las sa ii faca incalzirea. Marcel pompa usor . Ii vad labiile cum se deschid cand Marce ii baga pula imensa. O scotea si o baga. Manuelei ii placea maxim! Gemea de fiecare data cand ii baga pula. Gaura pizdei deja arata urma de largire. Se vedea cum ramane deschisa cand iesea pula lui Marcel. Ii fac semn lui Marcel ca vreau sa o fut si eu. Se da la o parte si ma pozitionez eu. Pula imi intra extrem de usor. Era largit bine de departatorul de pizda al lui Marcel. Era uda si fierbine. Dar si larga. Dadeam in Manu ca atunci cand iti cade lantul de la bicicleta. In gol. Manu realizeaza schimbarea de pula si isi intoarce privirea zambind. Dau de cateva ori cat sa se odihneasca si Marcel. Manu era transpirata toata. La fel si Marcel.
- Mi-e sete, spuse Manu.
Ma opresc si ma retrag din ea. Manu se ridica din pozitia capra in care statuse si isi verifica pizda masand-o cu palma.
- Sa facem o pauza . Merg sa aduc ceva de baut.
Ma intorc de la bucatarie cu o sticla de apa si cateva doze reci de cola, fanta si redbull.
Cand intru in camera o gasesc pe Manu infipta in pula lui Marcel . Imaginea m-a izbit de la intrarea in camera. Marcel statea in patul nostru cu fata in sus si Manu era calare peste el infipta in pula lui Imensa. Din usa camerei ma opresc sa admir curul frumos al Manuelei si pizda ei care cuprinsese ca in menghina pula neagra a lui Marcel. Intru si las usor recipientele pe masa langa televizor incercand sa nu fac zgomot. Din pozitia asta Manu incerca sa isi bage pula cat mai mult dar cu usurinta. Merg usor pe marginea patului si ma asez sa ii vad fata cum se simte in pula lui Marcel. Manu tinea cu o mana pula lui Marcel si se lasa usor in ea. Inca nu intrase toata si voia sa ii faca loc usor.
- Domnita, sper sa nu va rup in pizda, exclama Marcel.
Manu se concentra pe ce avea de facut.
Dupa ce se infipse in pula lui Marcel ii ceru sa ridice mainile sa se sprijine de palmele lui. Si a inceput spectacolul!
Manu isi tinea palmele impreunate cu ale lui Marcel sa isi sustina pozitia verticala. A inchis ochii si a inceput sa urce si sa coboare usor in pula lui Marcel. O vad ca se lasa de tot in ea si scoate un tipat ascutit:
- Aaaaah! Aaaaaah!
S-a lasat complet in pula! Imensitatea lui Marcel a intrat toata!
- Oh, Doamne! Aaaaaah! Oh, da!
Manu exclama exaltata si se freca de pula lui Marcel. Branzica alba din pizda Manuelei a ramas pe cotorul noduros al pulii lui Marcel.
- Aaah, ce bine e! Ce bine se simte pula
ta Marcele.
- Domnita, sa nu va paraie pizda ca va simt foarte stramta.
Manu nu raspunse nimic. Marcel isi lasa mainile jos sa aduca pe Manu pe pieptul lui. Isi desprinse mainile si o apuca de sani.
- Aaaaah! Scoase Manu un sunet cand o apuca Marcel strans de sani!
- Ce sani obraznici aveti! Vreau sa va sug sfarcurile
Manu se opri din frecat pizda in pula lui Marcel si apleca cu sanii de gura lui Marcel. Acesta incepu sa ii linga zgomotos iar Manu sa chicoreasca.
- Nu ma musca prea tare de sfarcuri!
Dar Marcel nu ii musca, ci ii sugea puternic.
- Mie imi plac sfarcurile mari!
Vazand ca Manu sta aplecata pe Marcel si nu mai misca in pula , meg in spatele ei si incep sa o ling . O simt ca tresare cand ii ating curul cu limba dar nu zice nimic . Era prinsa de Marcel. Nu stau mult pe ganduri si ma ridic sa ii bag pula in cur. Mai incercasem in trecut. Tot spunea ca nu vrea. Cum nu a zis nimic de data asta, ii pun capul pulii usor pe rozeta si incep sa imping. Statea nemiscata. Deci azi accepta.Incercand sa ii bag capul pulii am simtit ca tot incerca sa isi relaxeze anusul. E de bine, zic! Tensiunea era maxima. Prima oara cand o fut in cur! Ma dau jos din pat si merg la geanta cu haine de unde iau un tub cu lubrefiant pe care il aveam in trusa de barbierit. Cand am revenit Manu era in aceeasi pozitie dar se freca de pula lui Marcel de data asta lasata pe spate cu mainile pe genunchii lui. Merg la ea si o rog sa se lase pe fata. Moment in care Marcel o trage spre el si o ia in brate si incepe sa o sarute zgomotos. Ma uit la Manu si ma asteptam sa nu se lase si pupata de Marcel, dar o vad ca il saruta adanc cu limba drept raspuns. Ii dau cu lubrefiant pe gaura curului, ma dau si pe pula si incerc sa ii bag pula in cur. Capul a intrat usor. A gemut instant cand i-am bagat-o in cur. Incep sa intru si sa ies . Nu am impins mai mult decat capul sa nu o doara si sa refuze pe viitor. Marcel o strangea in brate si o futea temeinic din bazin. Manu gemea de placere. Eu o frecam in cur in acelasi timp
- Aaaah, aaah, aaaaaaaaaaaaah! O auzim pe Manu cum isi dadu drumul la orgasm.
In acelasi timp incep si eu sa imi dau drumul in curul ei. Ma retrag din ea urmarind continuarea. Sperma mea in se scurgea din cur pe coaiele lui Marcel.
Manu se lasa pe spate in pat incercand sa iso revina din orgasm. Marcel se ridca de pe spate si ii spuse:
- Domnita, daca imi permiteti sa va fut iar pe la spate.
Manu se puse fara sa comenteze iar capra cu curul la marginea patului incat Marcel sa o futa din picioare. Acesta o prinse cu mainile de cur si isi infipse pula in ea incat Manu a scos instant un tipat:
- Aaaaaaaaa!
Marcel incepu sa o futa apasat incat plescaiturile se auzeau din ce in ce mai tare. Coaiele negre, mari si imbatranite se balanganeau sub pizda Manuelei si o loveau in lindic. La fiecare lovitura aceasta scotea un tipat de placere. O vad pe Manu ca strange cearsaful in palme. Ii vine! Aceasta tipa puternic de placerea creata de Marcel! Acesta o strange puternic in palme si incepu si el sa ejaculeze in ea. Sfarsita se arunca pe pat cu picioarele desfacute si pizda rosie-maronie deschisa de la grosimea lui Marcel. Sperma statuta si galbena a acestuia incepu sa se scurga in valuri din pizda Manuelei pe cearsaful curat al patului. Se asternu linistea pret de un minut in camera. Incepem sa vorbim cand s-a rodicat Manu sa se stearga.
- Asta e momentul ala cand ai mare nevoie de baie! Zise Manu
- Pai nu o facem saptamana asta, domnita! O facem!
- Dar ai avut ceva sperma in tine….
- Domnita, mai rar pizda ca a dvs. V-as fute non stop .
- Pai, ai ocazia zic eu . Ca tot sunt plecat zilele astea.
Marcel se uita la mine nestiind ce sa raspunda.
- Eu plec maine dimineata. Daca aveti nevoie de materiale ma suni. Daca aveti nevoie de altceva, doamna e aici. In limita bunului simt, desigur.
- Da, domnu Vali. Asa facem. Ma duc sa ma culc acum ca maine la 6 dam si noi drumul la treaba. Noapte buna!
- Noapte buna!
Pleca Marcel iar Manu se curata cu servetele umwde. Era rosie de la frecat.
- Faza asta e ca in bancul ala cu tipa care facuse pe ea, zic eu. Nu plange, ca nu te cert.
Manu si-l aduce aminte si incepe sa zambeasca.
Ne bagam la somn. Am dormit adanc. La 5.30 m-am trezit si m-am pregatit de drum. Cand ies din camera Manu imi spune:
- Te iubesc!
- Si eu! Abia astept sa imi povestesti cum a fost cand ma intorc.
- Ihim, raspunse Manu adormita.
Ies la masina si il pe Marcel la tigara.
- Am plecat. Ne vedem maine. Sa aveti grija, da?
- Da, sefu! Nu va faceti griji. Suntem baieti cuminti.
Am plecat. Am ajuns la Constanta. Toata ziua mi-am facut treaba pe acolo. Seara la masa cu colegii. Pe la 10 am ajuns in camera. Sun acasa ca nu vorbisem toata ziua. Sun dar nu raspunde Manu.
- Poate e pe afara, zic eu. Ia sa ma uit pe camere.
Intru in aplicatie, iau camerele la rand. Liniste prin curte. Il vad pe Marcel cu unul din baieti la
Tigara. Lipsea Geani. Intru pe camerele din interior. Intru pe cea din bucatarie. Era Manu cu Geani. Manu spala vasele si Geani termina de mancat la masa. Dau drumul la sonor sa aud conversatia.
Manu era imbracata cu o rochita scurta de vara, decoltata cu bretele pe care de obicei o purta prin oras. Bineinteles ca nu avea sutien iar sanii ii jucau liberi cand se misca prin bucatarie. Sfarcurile i se vedeau prin materialul subtire. Geani se ridica si el de la masa si iesi afara.
- Vin imediat sa va aduc o sticla de vin, se auzi Manu .
Mut pe camera din curte si dau drumul la sonor.
- Baieti, care va bagati sa o futeti pe doamna in seara asta?
- Pai crezi ca vrea? Intreaba Geani
- Nu o vezi cum e imbracata. Tu ce crezi? Zise Marcel
- Zicea ca vine sa ne aduca niste vin.
- Cand vine si se apropie de masa pune- i mana pe picior si vezi daca zice ceva.
O vad pe Manu ca vine cu sticla de vin si 3 pahare.
- V-am adus un vin, si se apleca Manu sa il aseze pe masa.
- Rosu de Segarcea? Intreba Marcel razand
- Cred ca din ala e . Ca e de prin Oltenia. Manu nu se prinsese de poanta.
- Nu aveti si dvs un pahar?
- Nu am adus ca eu nu beau.
- Haideti, va rog frumos. Macar sa dam noroc sa va puneti
- Bine, merg sa imi iau si eu un pahar.
Pleca Manu la bucatarie sa aduca pahar.
Baietii discutau:
- Ai pus mana?
- Aham, raspunse Gioni. Am mangaiat-o pe picior.
- Nu a zis nimic.Stai ca vine acum. Sa ii faci loc langa tine.
Manu isi aduse un pahar.
- Dam noroc si eu ma duc la culcare, zise Manu.
- Dar luati loc putin. Nu stati in picioare.
Manu se aseza langa Gioni. Si-au turnat si au dat toti noroc. Dau zoom sa vad sub masa. Gioni era cu mana pe piciorul Manuelei si o mangaia pe sub masa. Radeau toti la glumele lui Marcel. Manu si-a baut jumatare de paharu si a spus ca se retrage si le ureaza noapte buna.
- Ce-ai facut Geani? Intreba Marcel
- Am bulanit-o. A stat si nu a zis nimic. N-am putut sa ii bag mana la pizda ca i se ridica rochia.
- Stai sa vezi ca vine sa faca dus. Nu a facut azi. Ramai tu aici la foisor ca noi mergem in casa.
Imi suna telefonul. Era Manu.
- Nu am auzit tefonul. L-am lasat in casa si strangeam masa.
- Cum a fost azi?
- A fost ok. Au tras tevile.
- Ceva actiune azi?
- Nu. Nimic. Au fost ocupati.
- Bine, atunci vb maine. Ma anunti daca e ceva.
- Ok. La cat ajungi maine?
- Pe seara. Nb!
- Nb
Am inchis si am continuat sa ma uit pe camere.
O vad pe Manu ca iese cu un prosop in mana sa isi faca dus si trece pe langa foisor.
- E calda apa, zice Gioni. Am facut eu dus mai devreme.
- Sper sa mai fie si ptr mine, zice Manu.
- Este, este.
Manu intra in dusul improvizat din trei placi de osb si o usa facuta dintr-o perdea veche. Dusul era aproape de foisor. Se aude conversatia dintre cei doi:
- Este calda? Intreba Gioni
- Da, este calda. Dar s-a terminat sapunul. Auzi, imi aduci si mie un sapun de pe masa de la intrare?
- Da, va aduc.
Fugi Gioni si revine cu sapunul. Manu dadu perdeaua sa ia sapunul si aparu goala in fata lui Gioni
- Auzi, nu imi aduci si lama de ras. E tot pe masa. Am uitat sa o iau.
- Aha, zise Gioni.
Gioni reveni cu aparatul de ras apoi se aseza la masa. Dusul avea un bec instalat care facea sa se vada umbra celui care facea dus prin perdeaua. Gioni o vazu pe Manu cum s-a spalat si cum s-a ras pe picioare si in zona inghinala.
- Nu te duci la culcare? Intreba Manu in drum spre casa
- Nu pot sa dorm.
- Ma sterg si vin la bucatarie sa strang masa.
- Vin si eu cu dvs?
- Unde? In casa sa ma schimb?
- Ihi.
- Nu, ca vin repede.
Manu intra in casa sa se schimbe. Intre timp ies afara si Marcel cu Mario si se aseaza la foisor.
- S-a ras la pizda, zice Gioni. Am vb cu ea. A zis ca vine sa stranga masa la bucatarie.
- Sa mergem si noi sa o ajutam, zise Mario ranjind pervers.
- Mergeti voi, eu ma duc sa ma culc, spuse Marcel. Si a plecat in casa.
Mario si Gioni se duc in bucatarie. Mut pe camera din bucatarie.
O vad pe Manu ca intra in bucatarie imbracata in camasa de noapte bej de satin. Cu sfarcurile vizibile prin material. Si scurta, de o palma sub cur.
- Ah , credeam ca ati plecat la culcare.
- Nu, am venit sa va ajutam.
- Atunci eu spal vasele si voi le aduceti la chiuveta.
- Aha, zise Mario.
Manu se apuca de spalat miscand din cur cand spala vasele. Baietii se uitau la curul ei si isi dadeau coate. Manu se prinse de ce se intampla in spatele ei si intoarse capul.
- Ma, va aud sa stiti. Si a inceput sa rada.
Apoi un tacam cade pe jos iar Manu se apleaca sa il ia, moment in care camasa de noapte se ridica usor ca o cortina ce se ridica la teatru, dezvelindu-i curul si pizda goala. Invitatia fusese facuta. Manu isi continua spalatul ca si cum nimic nu s-a intamplat.
Il vad pe Gioni ca se apropie de ea si ii baga mana pe sub camasa. Drept raspuns Manu isi departeaza picioarele . Gioni o saruta dupa ureche moment in care stiam ca i-a apasat butonul de pornit apoi ii apuca camasa cu ambele maini si o ridica peste cur sa il vada mai bine. Gioni o mangaie usor pe o fesa si ii trage o palmuta usoara peste fund.
- Aah, exclama Manu.
- Ce fund sexy aveti! Si se apleca si isi baga fata in bucile ei. Moment in care Manu isi impinse curul in spate si puse coatele pe blatul de la bucatarie ca Gioni sa o poata manca mai bine de pizda. O linse minute bune timp in care Manu a avut si un orgasm.Mario incerca si el sa o linga dar nu apuca de Gioni. Mai mult ii punea mana pe tate. Manu se ridica iar Mario o apuca de camasa de noapte si i-o scoase de pe ea. Manu ramasese goala intre cei doi. O vad pe Manu cum ii baga mana in pantaloni lui Gioni, apoi lui Mario.
- Ce maciuci tari aveti! Zise Manu care merse singura si se aseza pe masa din bucatarie. Se aseza pe spate cu picioarele atarnand pe jos
- Cine ma fute primul? Mario, hai tu ..il invita Manu
Mario veni si isi baga pula in Manu direct si cu putere si incepu sa dea cu viteza
- Usor mama ca rupi masa. Nu stau comod aici. Hai mai bine pe un pat.
Manu se ridica si ii lua de mana pe amandoi si iesi cu ei din bucatarie. Au intrat in casa si au mers in dormitor. Mut pe camera din hol care vedea prin usa si jumatate din dormitor. Plus ca era rotativa.
- Ce ziceti de un mic joculet? Revin imediat.
Si o vad pe Manu ca iese si merge in camera alaturata de unde revine imbracata in politista sexy, pe tocuri cu setul de catuse in mana si pistolul de jucarie.
- Eu sunt politista de la sectia 9. Sunteti arestati . Faceti ce va spun si o sa fie bine.
Mario si Gioni incepusera sa rada.
- Haideti doamna…
- Comentezi? Mario, pune-i catusele si leaga-l de pat.
Mario a prins jocul si i-a pus catusele lei Gio...



    Login