Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

menajera (9.5)
Autor : fightclub2 - 2020-02-17
Citita de 10441 ori - Nota 7.13 (381 voturi)
Cand am ajuns acasa, mama s-a speriat de mine! Se pare ca in aceea luna ma schimbasem destul de mult. E drept, purtasm de prea multe ori aceleasi haine si statusem mult in soare, inotasem, alergasem si...facusem sex. Stiam ca sunt mai slab dar nu neaparat ca eram si mai inalt!
Tata facuse un semn pe tocul usii de la camera mea cand ma masurase in iarna si aveam 1.65. Acum, la inceput de septembrie aveam 173! implinisem 12 ani in vara si, se pare, pubertatea ma lovise din plin. Am facut si eu cu prima ocazie o noua masuratoare in alte locuri si am descoperit ca si acolo castigasem doi centimetri fata de ceea ce stiam eu. 14 cm de puta, inca destul de subtire si 173 de baiat, parca nu mi se mai parea asa de deplasat ca ma intereseaza sexul si tot ceea ce facusem si aveam sa mai fac in aceasta privinta.
Pana sa inceapa scoala dar si dupa aceea eu si Oana am petrecut foarte mult timp impreuna. Stateam aproape - Noi pe capitale, in Dorobanti si ea intr-o casa pe una dintre strazile dintre Ion Mihalache (fost 1 mai) si Calea Grivitei. Ea invata la Caragiale, eu la Vlahuta si dupa scoala mereu ne vedeam in parculetul din piata Dorobanti si de-acolo faceam tot felul de lucruri.
Eram deja binisor mai inalt ca ea si incepusem sa nu ma mai simt asa ciudat pentru ca sunt mai mic. Oana era in felul ei o fata foarte cuminte si naiva pe care o fascina Bucurestiul si felul in care oamenii se miscau si vorbeau aici. Totul se misca foarte repede pentru ea si in contextul asta eu ii paream chiar mai mare si mai experimentat fiindca eram de-aici si faceam si eu lucrurile in aceeasi maniera.
Intrase la o clasa de filologie unde erau aproape numai fete si desi era probabil una dintre cele mai dragute fete de a 9-a, accentul si felul simplu de a se imbraca, combinate cu snobismul pustilor de dorobani nu o ajutau deloc sa iasa in evidenta. Pe ea insa nu o dernaja asta - ma avea pe mine si, negresit, seara de seara ne vedeam.
Hoinaream pe strazi, bateam campii despre toate cate n luna si in stele (as da orice pentru o inregistrare a unei conversatii de-atunci, m-as amuza teribil) ,ne tineam de mana si uneori...ne sarutam. Era o oarecare teama intre noi. Eu o simtisem la ea si luasem decizia de a nu mai incerca nimic iesit din limitele de bun simt ale varstei noastre.Eram fascinat de simpla ei prezenta si, mana ei mica alba si calda in mana mea, privind apusul de pe scarile TNB batea ca sentiment, orice sex facusem deja pana atunci. Oricum, in aceasta privinta exista....Gabi.
Da, Gabi isi reluase job-ul cu drag dupa ce-si incarcase bateriile in aceea vacanta nepermis de lunga din vara si era foarte recunoscatoare fata de parintii mei care, din fericire, in continuare lipseau zile intregi pe saptamana. Magazinul nostru incepuse sa importe diverse chestii din Italia si ai mei deschisesera inca doua puncte de lucru dintre care unul in Ploiesti. Mama isi luase si ea carnetul de sofer, tata ii cumparase un Opel Kadett rosu (stramosul lui Astra) si erau mereu pe fuga.
Eu si Gabi, asa cum ne-am propus la mare, am ramas in continuare foarte buni prieteni, poate putin mai apropiati decat niste prieteni normali fiindca, nu o data pe luna cum fusese intelegerea ci chiar de mai multe ori, facem sex in patul ei mic, alteori in patul meu (la fel de mic) si uneori in patul alor mei, atunci cand erau plecati. Incepusem sa ma pricep si Gabi ma invatase tot felul de trucuri si tehnici necesare pentru a provoca cat mai multa placere. Invatasem sa controlez momentul in care vine orgasmul si astfel aveam momente cand nu ne opream cu orele.
Eram intr-un vis frumos care nu se mai termina : liber, fiindca erau anii 90 si nimanui nu-i pasa foarte tare unde esti si ce faci - te descurcai tu. Aveam o prietena frumoasa si dulce ,foarte desteapta si amuzanta, curioasa si vesela putin mai mare ca mine cu care ma plimbam de mana prin tot orasul, povesteam si dezbateam tot soiul de teme care preocupau doi adolescenti care citesc prea mult dar exista si o amica mult mai mare ca mine care ma invata sa fac dragoste, careia ma destainuiam si care ma invata cum sa procedez in foarte multe situatii.
La Tv erau tot felul de stiri groaznice despre inchis de fabrici si disponibilizari dar oameni ca parintii mei sau parintii Oanei, care facusera schimbari si isi luasera destinul in propriile maini proseprau si calareau cu mare avant valul capitalist. Ah, si era o vreme ideala - cald ziua, placut seara si racoare noaptea.

Pe la jumatatea lui Octombrie, Oana a plecat in weekend la Iasi fiindca facuse parte dintr-o trupa de dansuri populare si avand mai multe colege bolnave de varicela profesorul a indraznit si a sunat la parintii ei rugandu-i sa o lase sa participe la un ultim spectacol, unul foarte important pentru trupa. Se pare ca de participarea ei depindea soarta intregii reprezentatii fiindca lipseau atat de multe coelge incat daca nu se ocupa macar un singur post dintre cele lipsa, spectacolul trebuia anulat.
Parintii ei au fost de acord si ea si-a dorit sa mearga fiindca ii fusesera dragi colegii si profesorii de-acolo asa ca, cu o seara inainte am condus-o la Gara de Nord, am suit-o in tren ,am sarutat-o si i-am promis ca o sa vin tot eu sa o iau duminca sera. Parintii ei erau foarte ocupati in aceea perioada, acomodandu-se cu noile locuri de munca. Stateau mult la servici, deseori si in weekend si erau foarte bucurosi ca exista eu sa am grija de ea.
Deci ,era sambata seara.
Ai mei erau plecati si Gabi se uita la o telenovela, Marimar parca. Eu incercasem inainte sa o mangai si sa o ating doar ca mi-a dat vestea care m-a dezumflat pe loc (si care ma va mai dezumfla de foarte multe ori de-alungul vietii) - era in perioada aceea a lunii! M-am uitat putin cu ea la telenovela aia dar efectiv nu puteam rezista prea mult - era extrem de siropoasa si fata aia vorbea cu cainele ei care ii vorbea inapoi...dubios.
Am urcat in camera mea, am scos o carte inceputa de mai demult, m-am asezat comod in pat, am aprins veioza si am inceput sa citesc.
Se facuse noapte bine cand afara incepuse sa ploua zdravan si vantul sa sufle cu putere in draperii. M-am ridicat sa inchid fereastra si tocmai cand reusisem sa prind ambele parti si sa le unesc am auzit de-afara ,din ploaie , o voce care ma striga!

- Adi!...Adi!...te rog coboara...

Am privit in jos si am zarit-o in ploaie, la poarta pe Oana. Cred ca era 1 noaptea! ce o fi patit?! Am sarit repede in niste haine gasite la repezeala, m-am pravalit pe scarile inguste de lemn care duceau la camera mea, am dibuit pe intuneric intrerupatorul, am aprins lumina din hol si descult am iesit afara ca sa deschid poarta, sa o bag in casa.
Oana era int-o stare deplorabila. Uda leoarca, tremurand cu buzele vineti si plangea. M-a luat in brate si m-a strans puternic fara sa ma lase sa ma misc. Eram ingrozit de ce se intampla si nu intelegeam nimic. Vroiam sa ma desprind din imbratisarea ei si sa o trag in casa dar nu se misca si nu ma lasa nici pe mine sa o fac.
Am stat asa cateva minute bune cand ,intr-un final s-a desprins si printre lacrimi mi-a spus - Pot sa raman la tine in noaptea asta?
- Bineinteles! i-am spus luandu-i capul rece si ud in maini. Te rog, hai inauntru.
Am intrat in casa si nu stiam ce sa fac...Era uda probabil pana la chiloti. Purta doar rochita ei roz si niste tenesi albi cu sosete subitiri...Curgea apa pe jos de pe ea siroaie si eu eram complet paralizat, nestiind ce sa fac.
Din fericire, Gabi care auzise larma facuta de mine cand am coborat se trezise si ne-a gasit acolo in hol, imediat dupa ce intrasem.
- Ce ai patit copile? Off....Dumnezeule mare, esti mai mult moarta decat vie! - dupa ce a spus asta a disparut si s-a intors in cateva secunde cu un prosop mare din baie cu care a infasurat-o si luand-o pe sus, s-a dus cu ea direct in baia mare de jos, inchizand usa dupa ele.
Eram afara si am vrut sa intru dar Gabi m-a oprit spunandu-mi sa merg si eu sa ma schimb ca sunt ud, ca a dezbracat-o si a bagat-o sub dusul cu apa fierbinte ca sa o incalzeasca.
M-am conformat, si dupa ce am pus alte haine si m-am uscat pe par am coborat din nou tocmai cand ele ieseau din baie.
Oana purta un tricou de-al lui Gabi si o fustita, tot de-a ei. Pe Oana pareau foarte mari si chiar daca nu era deloc momentul nu am putut sa nu observ cele doua umflaturi mici si rotunde care impungeau materialul subtire al tricoului si care erau minunatii ei sani de adolescenta.
- Ce numar aveti voi? Sa ii sun pe ai tai sa te ia. A spus Gabi ingrijorata.
- Nu, va rog, nu ii sunati! Ma duc eu acasa maine seara...dar nu ii sunati ,va rog mult! Se ruga Oana de ea cu lacrimi in ochi.
- Bine...Dar ce s-a intamplat? Ce e cu tine? m-am trezit eu intreband foarte ingrijorat.
- Nimic...a spus oana sughitand, lasand lacrimile sa curga.
- Of, saraca fata... spuse cu mila Gabi, cautand o batista.
- Esti sigura ca nu vrei sa-i sunam? Ai fugit de-acasa? continua Gabi pe acelasi ton.
- Nu am fugit...spuse Oana ceva mai sigura pe ea, dupa ce si-a sters lacrimile.
- Am ajuns la Iasi dimineata si urma sa merg la o colega din trupa sa dorm putin la ea pentru ca pe seara aveam spectacol. La ea cand am ajuns parintii ei mi-au spus ca si Anda si sora ei au varicela la fel ca jumatate din trupa si ca in cele din urma spectacolul s-a anulat. Eu vorbisem joi seara cu profesoara noastra si atunci doar trei fete erau bolnave. Acum erau 10....
- M-am intors la gara, am cumparat bilet la primul tren spre Bucuresti si m-am asezat pe o banca unde am adormit...si cand m-am trezit nu mai aveam geanta si paltonul...Noroc ca biletele le tineam in mana si pe alea nu mi le-au furat! Zicand asta Oana a izbucnit iar in plans dar si-a revenit repede si a continuat povestea.
- Am ajuns pe la 23.30 in Bucuresti si fara bani de taxi am luat-o pe jos spre casa...inca nu ploua si nu era asa de frig. Acasa poarta era incuiata si draperiile trase. Incepuse sa ploua, sa tune si sa fulgere si chiar daca am strigat, nu m-a auzit nimeni dinauntru. Am sarit gardul pe la cosul de gunoi ca acolo e mai mic si cand m-am apropiat de fereastra de la sufragerie ca sa bat in ea....

Cand a ajuns in punctul asta, Oana a inceput din nou sa planga si apoi s-a scuzat zicandu-ne ca nu ne mai poate povesti dar a vazut ceva acolo care a facut-o sa fuga ,sa sara gardul inapoi pe strada si nestiind ce sa faca a luat-o pe jos ,prin ploaie 4 statii de autobuz pana la noi.

Ce oare a putut sa vada atat de ingrozitor incat s-a speriat si a fugit? Nu am indraznit nici eu, nici Gabi sa intrebam.
Gabi s-a dus la bucatarie si s-a intors cu o varietate impresionanta de sandwish-uri si gustari cum doar ea reusea sa incropeasca in asa scurt timp si Oana a inceput sa manance precum cineva care nu mai mancase nimic de 12 ore si care isi consumase toate resursele corpului mergand prin ploaie si prin frig trei kilometri.
Se incalzise si culoarea ii revenise in obraji si pe buze, parul se uscase cat de cat si capatase din noua nuanta lui aurie...era din nou frumoasa, nu mai tremura, nu mai plangea, era in siguranta si eu eram fericit.
Gabi s-a dus sa-i faca patul intr-o camera pe care noi o tineam pentru oaspeti dar Oana a rugat-o sa nu faca asta pentur ca, daca sunt de acord ea vrea sa doarma cu mine...I-ar fi urat singura acolo la parter cu mine la etaj si cu Gabi la demisol...
Gabi a zambit, s-a uitat cand la mine, cand la ea si apoi a spus :

- Bine! Dar daca intreaba c...



    Login