Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

menajera (8.5)
Autor : fightclub2 - 2020-02-12
Citita de 9586 ori - Nota 6.58 (314 voturi)
Angi s-a dus prima, aplecandu-se usor peste Gabi, facand-o sa se intinda pe pat. A sarutat-o prelung si apoi, in patru labe deasupra ei a inceput sa o sarute si sa o linga - mai intai pe gat, apoi pe sani (unde a zabovit ceva vreme mestecand si rontaind fiecare sfarc in parte) apoi pe abdomen si in cele din urma s-a oprit intre picioarele ei.
Gabi, a deschis larg picioarele si cu o mana strans infipta in parul Angelei a inceput sa o directioneze astfel incat limba acesteia sa staruie doar in locurile ideale, acolo unde o tragea de par spre ea.

Stateam langa pat cu puta tare, frecandu-ma incet, hipnotizat de aceasta imagine si nu indrazneam sa fac ceva. Mi-era frica ca din moment in moment sa isi dea seama ca sunt acolo si sa se opreasca sau sa ma invite afara.
Stiam ca teama mea este irationala dar pur si simplu inca nu imi venea sa cred ca am ce cauta acolo - ca pot vedea asa ceva! Si acum, cand vad un film XXX nu gasesc unul la fel de bun cu doua femei.Conexiunea erotica dintre ele era incredibila.

- Ce faci acolo, vino mai aproape - mi-a soptit Gabi care m-a vazut in momentul in care a deschis putin ochii si si-a mutat privirea in dreapta.
M-am apropiat, m-am suit in pat in genunchi si Gabi a intins mana, mangaindu-ma pe piept. Mi-a strans pielea in pumn, poate putin prea tare atunci cand Angi a atins un punct prea fierbinte pe pizda ei apoi a deschis palma si a coborat mai departe, strangandu-ma usor pana cand a ajuns la puta mea pe care a inceput sa o frece usor strangand-o tare intre trei degete.
Ma excita incredibil ce facea chiar daca durea. Eram determinat sa rezist fiindca stiam ca ii este greu sa se controleze avand in vedere ca Angi nu o slabea cu limba si muscaturile.
- Patrunde-o pe la spate, te rog...Mi-a indicat Gabi cu privirea fundul mare si ridicat al Angelei.
M-am dus in spatele ei, punand cate o mana pe fiecare fesa si departandu-le usor am realizat ca nu am cum sa ajung la gaura curului, acolo unde eram sigur ca voi avea succes daca reusesc sa intru.
Pizda ei inca epilata se deschidea la nivelul putei mele si era singura optiunea de a o patrunde. Eu imi doream dar nu stiam exact ce efect ar putea sa aiba - Angi era foarte uda, stropi de lichid coborau usor pe pulpepe ei si ma gandeam ca nu va simti nimic daca o patrund. Din lipsa de optiuni, am facut-o insa.
Suprinzator, am simtit cum, atunci cand am patruns in locul cald si umed si am inceput sa o impung cu puta mea tare si dreapta, Angi a inceput sa se miste in ritm cu mine, sporindu-i placerea Gabrielei. Acum, eu controlam cumva miscarea. Cand o patrundeam pana la capat Angi se impingea cu gura in pizda, facand-o pe Gabi sa geama mai puternic. Cand ma retrageam si Angi se retragea ramanand conectata la pizda doar limba ei lunga si puternica. Apoi iar impingeam si povestea se repeta.
Am inceput sa ma misc din ce in ce mai repede, grabind ritmul astfel incat gemetele intense ale lui Gabi s-au indesit pana cand ,intr-un final a terminat intr-un cor de spasme si gemete inabusite, scapand jeturi de pisat cald pe gura lui Angi. Momentul orgasmului a innebunit-o pe aceasta care s-a lipit si mai tare de pizda, incercand sa linga si sa soarba tot ce gasea acolo, cautand sa-i inghita orgasmul pe de-antregul.
Dupa momentul asta care a durat secunde bune, Angi s-a prabusit peste Gabi ,coborand si fundul, scotandu-ma din ea dar aducandu-mi gaura curului la nivelul potrivit. Ma uitam la ele hipnotizat ,mangaindu-mi puta calda si uda, proaspat scoasa dinauntru.
- Adi...vreau si acolo. am auzit-o pe Angi mieunand obosita dintre picioarele lui Gabi.
- Baga un deget, inmoaie-l in gura, da? mi-a dat ea indicatiile necesare.
- asa, da. Mm...mai baga unul, doua....te rog.
Am frecat-o cateva minute cu 3 degete, suficient cat sa-mi dau seama ca puta mea putea intra fara probleme. M-am potrivit atent in gaura si am inceput sa imping la fel de repede ca mai inainte acum insa simtit mult mai intens fiecare miscare, curul fiind evident mult mai stramt si mai uscat.
Stiu sigur ca la un moment dat am terminat dar, cum Angi bine prevestise, la varsta mea puteam continua fara sa ma opresc. Ma durea putin dar nu era o problema asa ca am continuat restabilind ritmul cat de repede am putut.
Angi isi bagase o mana intre picioare si se freca cu putere in timp ce eu o patrundeam rapid ,cu toata puterea in fund. Ma strangea de fiecare data cand paturndeam adanc si gemea infundat.
Gabi s-a tras in fund, rezemata de marginea patului si ne privea incantata avand un zambet in coltul gurii ,mangaind-o pe Angi prin par, privindu-ne pe rand si soptindu-mi "mai repede" de fiecare data cand ochii nostri se intalneau.
Orgasmul a venit atat de tarziu incat mai aveam putin si renuntam din cauza oboselii. Dar cand a venit, s-a zguduit patul cu noi toti. A fost atat de intens incat Angi a adormit instant dupa iar eu si Gabi am asistat la o serie consecutiva de convulsii si tipete ascutite apoi la o balta de sucuri din pizda care s-a revarsat sub abdomenul ei.
Gabi s-a ridicat ,a venit la mine si m-a sarutat :
- Ti-a placut? stiu ca nu s-a implinit luna dar am zis sa-ti fac un mic cadou fiindca erai tare amarat azi...
- In mod normal nu imi place ca altora sa le fie mila de mine dar de data asta accept - am facut eu pe interesantul, incercand sa-mi controlez respiratia si sa ma adun. Imi era ingrozitor de cald si doar ridicandu-ma si plimbandu-ma prin camera am reusit sa ma racoresc.
- Ma conduci pana acasa? ti-ar prinde bine o plimbare, nu ai iesit deloc azi. M-a intrebat Gabi in timp ce se imbraca.
- Sigur, i-am raspuns eu terminand a doua cana de apa si incercand in acelasi timp sa-mi trag pe mine o pereche de pantaloni scurti.

Cand am iesit in curte, aerul racoros, mirosul de flori si cantecul greierilor, combinate cu starea mea buna de barbat care a participat la satisfacerea a doua femei simultan m-au facut sa pot da o definitie clara cuvantului fericire.

M-am simtit fericit fix pana cand ,privind in departare pe ulita am zarit casa Oanei unde se vedea inca o lumina aprinsa intr-una dintre camere. Atunci un sentiment rece de neputinta m-a patruns si Gabi a simtit asta.
- Imi p...



    Login