Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

menajera (8)
Autor : fightclub2 - 2020-02-10
Citita de 9094 ori - Nota 6.83 (303 voturi)
La crapatul zorilor, din fericire, larma din sat s-a reluat si Oana dupa ce s-a foit de cateva ori in toate directiile a deschis putin ochii. Eu, care nu dormisem, visam un pat comod (sau macar intins!) si chiar daca mi-a trecut prin cap sa o iau pe sus si sa o duc in camera ei, nu aveam inca varsta declarata si forta necesara.
- E ziua? am dormit aici? spuse ea buimaca.
- Da, hai sa te ducem in pat. I-am spus eu soptit, de parca ne-ar fi putut auzi si altcineva.
- Ne-am ridicat anevoios, descoperind toate cele cate ne dor dupa o noapte intr-un hamac de lemn cu Oana infasurata in patura fiindca tremura de frig, am intrat in casa, in camera ei si am asezat-o frumos pe pat pregatindu-ma sa plec.
- Pleci? imi spuse ea adormita, cu ochii inchisi.
- Pai....bagui eu incurcat.
- Dormi cu mine te rog...mieuna din pat deschizand un ochi lenesa Oana.

Daca ma bagam acum in pat cu ea, as fi adormit. Angi nu ar fi stiut unde sunt (si nimeni nu ma vazuse ca am ramas la Oana). Dar mi-era somn si perspectiva somnului langa Oana cea care inca mai mirosea vag a cirese in august...era tare imbietoare.
M-am decis si, dand-o usor la o parte, m-am cuibarit langa ea.
Patul ei era mic, incapeam greu amandoi dar oricum aveam nevoie de caldura celuilalt asa ca nu ne deranja sa stam lipiti, Oana chiar incalecandu-mi piciorul, punand capul pe pieptul meu si inconjurandu-ma cu mainile.
na, dormi daca mai poti! Picioarele ei imi strangeau pulpa piciorului stang si ii simteam materialul chilotilor si pasarica vizibil mai calda ca restul corpului. Cu sanii ma impungea in lateral, capul ei blond si buzele ei dulci erau la cativa centimetri de mine...
Instinctiv am inceput sa misc usor piciorul in sus si in jos astfel incat sa o frec intre picioare. Ma asteptam sa slabeasca stransoarea sau sa schimbe pozitia dar nu a facut nciiuna dintre aceste doua lucruri. In schimb, a strans si mai tare si s-a impins si mai bine in piciorul meu.
Fiindca bausem apa amandoi inainte am avut curajul sa ma apropii de buzele ei si sa o musc usor si ea, instinctiv s-a ridicat putin si a deschis gura pentru a fi sarutata.
Am inceput sa ne sarutam foarte pasional, probabil si fiindca acum era si excitata nu doar romantic interesata de mine ca in seara precedenta.Nu, acum era frecata intre picioare unde devenise foarte cald si, pesemne ud. Nu imi dadeam seama bine din cauza caldurii dar clar era mult mai umed ca la inceput.
Ma saruta cu pofta, musca cu dintii ei mici si ascutiti, sugea cu buzele ei carnoase si rosii iar cu palmele se plimba pe tot pieptul meu.
Aveam erectie dar acum mi se parea ok sa o gaseasca. Mainile ei umblau pe tot corpul meu si ar fi putut oricand sa se impiedice de puta mea tare ca fierul, unul dintre putinele ei atu-uri la varsta aceea.
Ne-am sarutat asa o vreme, eu frecand-o din ce in ce mai repede si mai intens cu piciorul pana cand a inceput sa respire greu si sa ofteze, sa geama de placere.
- Adi...
- Da...?
- Ce imi faci?
- Iti place? am intebat-o eu sigur pe mine, gandindu-ma ca eu am experienta si tot ce trebuie sa fac e sa insist ca sa o fac si pe ea sa-si dea seama cat de bine este.
- Da....dar nu e bine...
- De ce?
- Nu stiu....mama zicea ca nu e bine sa fiu cu baieti asa mica...
- Te rog ,opreste-te...spuse ea printre gemete.

Acum, nu eram cel mai destept sau experimentat barbat. Am invatat apoi, incepand cu Oana ca femeile de multe ori vor lucruri pe care corpul lor nu le spune. Dimpotriva. Chiar daca corpul reactioneaza pozitiv, mintea vrea altceva. Atunci, nu intelegeam.

Nu m-am oprit, dimpotriva. Am luat mana cea mai aproape de ea si luandu-mi piciorul dintre picioarele ei am dibuit chiloteii si am inceput sa o frec la clitoris, pe care l-am gasit foarte usor prin chilotii ei subitri. Eram sigur ca asa se va relaxa, inundata find de placere.

- Adi...oh....Ad...ahhhh.....Adii!!!! s-a fortat sa strige si apoi sa ma impinga, scotandu-mi mana dintre picioarele eli.
- Ce faci? ti-am zis ca nu vreau asta?! ti-am zis sa te opresti?!
- I..imi pare rau...m-am trezit eu, tarziu si inutil.
- Pleaca te rog! mi-a spus Oana privindu-ma furioasa cu o lacrima care statea sa se formeze in ochii ei frumosi.

M-am ridicat rusinat, mi-am mai cerut scuze de cateva ori si am plecat. Afara soarele incepuse sa incazeasca, pasarile sa ciripleasca, oamenii sa iasa pe ulita cu treburi...Eu, m-am fi dat cu capul de toate gardurile. As fi plans si as fi urlat...Dar nu mai eram singur si m-am abtinut.
Acasa, am vazut-o pe Angi spalanu-se la butoi afara care in loc sa ma dojeneasca m-a intrebat zambind " Unde ai fost golan mic?"
Nu i-am raspuns, m-am dus glont in patul meu si cu fata in perna am inceput sa plang infundat.
Ce bou fusesem! Ce bou insistent si magar! Si Oana era asa frumoasa....
Simteam ca ceva in minte ,la propriu, se rupe. Hohoteam in perna de se zguduia patul si tot ce doream era sa mor (sau macar sa adorm).
Am adormit in cele din urma, stors de oboseala, infrigurat de noaptea alba din leagan...istovit de parerea de rau pe care o simteam pentru faptele mele.

- Cum asa? si a venit dmineata la 10, nu a zis nimic, a inceput sa planga in perna si apoi a adormit?

Asta m-a trezit ,in cele din urma. Gabi, o intreba pe Angela. Erau amandoua in camera si vorbeau in soapta.
Era foarte cald deja, probabil trecuse de mult ora pranzului si zapuseala incepuse sa se resimta. La Bucuresti ,spuneau la stiri fusesera 45 de grade la umbra.

- Da, nu mi-a zis nimic. Cand am venit in casa dupa el, dormea deja. A spus Angi.
- Sa se fi incaierat cu cineva? se intreba Gabi.
- Nu, nici vorba. A stat peste noapte cu aia mica a lui Vasile.
- Inginerul? Dar e mai mare decat Adi...cred ca merge la liceu la anul. Spuse mirata Gabi.
- Si? ti se pare ca Adi are vreo problema cu gagicile mai mari? chicoti Angi in timp ce Gabi izbucni de-a dreptul in ras.

- Hei, va aud....am mormait eu, inca cu fata in perna.
- Ne bucuram draga! pufni in ras si Angi. Nu stiam ce e cu tine!
- Nimic...Vreau la Bucuresti sau cel putin sa dispar in pamant vreo saptamana...am spus eu amarat ,inca ingropat in perne.
- Te-ai certat cu cineva? intreba Gabi.
- Cu aia mica blonda si frumoasa a lui Vasile? completa cu inteles Angi.

M-am intors speriat. De unde stiau? Poate le-a zis mama Oanei....Poate Oana le-a zis parintilor si ei acum sunt afara in curte si asteapta sa vin sa ma spanzure!...off...ce idiot am fost.

- Te-am vazut cu ea aseara, Spuse lamuritor Angi. V-ati oprit in fata portii si apoi ati luat-o spre casa ei. Am vrut sa vin dupa tine dar...am fost si eu adolescenta candva. Chicoti Angi.
- Te-ai certat cu ea? Te-ai intors dimineata! intreba ingrijorata Gabi.

Nu am rezistat si le-am povestit tot. Simteam nevoia sa spun cuiva si cine era mai potrivit sa afle decat iubitele-amantele-mamele mele de imprumut?
Au ascultat dandu-si coate si zambind pe alocuri si apoi Gabi m-a luat in brate si m-a sarutat pe cap.
- Of puiule...nu ai gresit cu nimic! Adica da, ai gresit ca nu ai ascultat-o dar inteleg de ce nu te-ai oprit. Ii placea, si sa stii de la mine ca i-a placut foarte mult. Dar fetele sunt invatate altfel....sa nu se bucure de corpul lor. Sa se " pastreze" sa fie "retinute" cand vine vorba de sex...
- Tu ai dat peste noi...spuse Angi uitandu-se la Gabi si pufnind usor in ras. Dar fetele nu sunt ca noi....

Ma uitam la ele si constatam ingrozit ca isi povestisera reciproc ce facuse fiecare cu mine. Un semtiment bizar de mandrie amestecat cu rusine ma cuprinse pe loc.
- Dar ce a speriat-o mai exact? ce i-ai facut?
- Pai..am atins-o acolo....am zis eu rusinat.
Aaa....spusera amandoua.
- Era uda? intreba Angi curioasa.
- Angi! se uita dojenitoare la ea Gabi.
- Cred ca da...am zis eu incurcat.
- Ei ,stai linistit atunci. Te place, si i-a placut ca i-ai facut. S-a speriat si atat. O sa-si aminteasca senzatia si o sa vezi, se intoarce ea. Spunand asta, m-a luat din bratele lui Gabi si m-a pupat si ea strangandu-ma la piept, punandu-mi obrazul pe sanii ei tari, iesiti prin decolteul maieului subtire de vara.
Parca mai imi venise inima la loc. Poate aveau dreptate...Gresisem dar nu foarte mult. Poate mai aveam o sansa...
Am stat restul zileli cu fetele. Eu si Gabi o ajutam pe Angi sa faca curat intr-o magazine din spate si sa inventarieze obiectele care merita pastrate si cele care trebuiau aruncate.
Gabi s-a mai dus acasa, si de fiecare data s-a intors cu ceva bun de mancare, ultima oara facuse si baie si a venit intr-o rochie frumoasa si subtire de vara despicata la piept, formand putin decolteu, chiar si pentru sanii ei foarte mici. Avea parul curat si stralucitor semn ca facuse si baie. Asa, atunci, privind-o parca mai uitam de Oana.
Angi s-a bosumflat maxim ca ea e murdara si plina de praf pe cand Gabi arata ca scoasa din cutie. Eu i-am luat apararea spunand ca sunt la fel de jegos ca ea si ca noi suntem majoritari. Am ras pe tema asta putin pana cand Angi s-a tridicat, verificand din priviri rochia Gabrielei, complimentand-o, comentand despicatura de pe piept si strecurandu-si mana in decolteul ei a ciupit-o usor de unul din sfarcuri, comentand ca da, e o rochie interesanta.
...



    Login