Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

menajera (5.5)
Autor : fightclub2 - 2020-02-03
Citita de 11983 ori - Nota 6.91 (362 voturi)
M-am trezit dupa o ora fiindca simteam nevoia urgenta de a merge la baie sa fac pipi. Orgasmele, atunci, imi grabeau nevoia de a merge la baie iar dupa aparitia spermei, asta s-a accentuat.
Gabi dormea langa mine, pe spate cu picioarele usor departate, in chilotii ei albi si mici. Pielea ei cu un strat nou de bronz reflecta lumina soarelui care patrundea printre draperii si o mangaie, exact pe abdomen si unul dintre sani... Nu ma mai saturam sa o privesc dar nevoia de a face pipi m-a smuls de langa ea si m-a dus urgent in baie.
Cand m-am intors,asezandu-ma langa ea, mi-am propus sa nu mai dorm - sa stau acolo sa o studiez in liniste, pana se trezeste. Acum, ca in sfarsit aveam legitimitate in actiunile mele, ma simteam foarte liber si...cumva, evoluat. Nu mai eram acel copil care pandeste o femeie si cauta sa fure catusi de putin din erotismul ei singura sau in compania altora. Acum ,eram si eu unul dintre oamenii cu care Gabi simtea ca isi doreste sa interactioneze erotic si asta ma ungea pe suflet.
Privind-o, nu am rezistat mult si am atins-o usor. Nu era pericol sa o trezesc. Observasem in timp ca odata adormita, Gabi doarme serios - greu de trezit.
Imi placea textura pielii ei - uscata si bronzata fara alunite, cosuri....nimic. Era o piele curata si fina la atingere. Nu stiam pe vremea aia, ca femeile rareori au pielea asa si, din pacate, Gabi a stabilit un precedent.
Am observat ca respiratia ei se intetea cand o mangaiam semn ca, undeva in somnul ei, simtea ceva placut de la atingerile mele. am continuat, pastrand intensitatea.
Nu doream sa o trezesc fiindca desi probabil nu mi-ar fi facut nimic in coltul mintii mele stateau cele spuse de ea inainte sa adormim " A fost singura data..."
Am coborat incet cu mana pana am ajuns la chilotii ei si, am dus mana la pizda. Era epilata si se simtea doar pielea pe dedesubtul materialului subtire. Fix intre picioarele ei se forma un mic sant, materialul se mula pe o mica intaritura, exact in mijloc si, instinctiv am pus mana acolo apasand usor. Gabi a scapat un oftat si apoi un "ahh" usor lucru care m-a speriat si m-a facut sa imi iau mana de-acolo.
Nu se trezise dar pe semne ca in acel loc ii placea in mod special.
O vreme nu am mai facut nimic. Doar am privit-o, speriat ca as putea sa o trezesc. Imi doream sa-i mai provoc placere dar mi-era teama sa nu ma respinga fiindca apucasem sa promit ca nu mai facem nimic altceva. Evident ca tentatia m-a invins si iata-ma, cateva minute mai apoi, sarutand-o pe sani si abdomen.
Gabi, inca adormita, ofta si gemea incet in functie de ce faceam eu si, asta ma ajuta sa insist in acele parti in care parea ca ii place mai mult. Asa fac si acum - insist acolo unde obtin cele mai puternice gemete!
Am coborat cu sarutarile mele si iar m-am gasit in fata pizdei, insuficient de bine ascunsa de chilotii ei. Am hotarat sa o sarut fix acolo, prin chiloti si, cand faceam asta am apasat usor cu limba pe aceea intaritura.
Gabi a scos un oftat si mai puternic ca prima oara si s-a incordat putin apoi s-a relaxat si si-a reluat respiratia de somn...
Am facut-o a doua oara si a trei-a oara pana cand m-am trezit ca o fac ritmic foarte incantat de reactiile ei si de efectul limbii mele.
Nu indrazneam sa o privesc, sa ma uit in sus fiindca mi-era teama ca s-a trezit si nu doream sa se termine ceea ce incepusem sa fac. Nici nu a fost nevoie sa verific privind-o fiindca la scurt timp dupa ce am inceput sa fac asta ritmic si ea sa reactioneze de fiecare data cand limba mea apasa acolo, am simtit o mana care, contrar temerii mele, nu m-a indepartat ci m-a luat de par usor si m-a tras mai aproape, lipindu-mi gura de pizda ei si a inceput sa se miste usor in sus si in jos, frecandu-se efectiv de fata mea....
- Adi..(am auzit-o spunand, ca prin vis)
- Nu e bine ce facem....(pe acelasi ton adormit)
Hotarat sa nu intind coarda, am incercat sa ma indepartez...dar mana ei, impotriva vointei sale, ma tinea lipit de pizda ei si nu-mi dadea drumul sa plec.
Pentru mine asta a fost un semna ca, desi nu era bine...era bine. De fapt, nu-i normal dar am stabilit dinainte ca anormal nu-i neaparat rau!
Am continuat sa facem asta cu o intensitate ridicata si chiar daca uneori aveam senzatia ca ma sufoc ,nici mort nu m-as fi dezlipit de pizda ei. Ideea ca ii provoc atata placere, eu, un pusti, ma ridica la rangul de cel mai mare smecher din univers - era incredibil.
La un moment dat, Gabi m-a indepartat usor de langa pizda ei si, inclusiv atunci am fost convins ca s-a terminat. Din fericire, nu era asa. Pur si simplu a decis ca trebuie sa-si dea chilotii jos si dupa ce a facut asta, fara sa ma mai ia de par, m-a lasat sa ma apropii si sa o studiez.
Pizda. Prima oara cand o vedeam bine ,de a proape. Parea un trandafir cu mai multe petale, falduri. Culoarea era un roz inchis la margini, unde erau cele mai mari si groase petale si apoi se deschidea in divers tonuri de roz, pe masura ce petalele se micsorau si se apropiau de centru.
Acolo unde insistasem eu cu limba si unde se pare, ii provoca cea mai mare placere, avea ca un fel de puta foarte, foarte mica. Era tare si usor de gasit si dupa ce m-am saturat de pivit si am decis ca vreau din nou sa ma apropii cu gura, acolo am decis sa ma duc prima oara! Ah, si ce decizie buna! Fara chiloti acum puteam sa sug, musc ,ciupesc, frec...si orice imi mai trecea prin cap. Toate metodele erau bune! Gabi se inconvoia si se indrepta, gemea si ofta indiferent ce ii faceam in legatura cu acel loc - doar sa i fac!
Ca barbat, mereu mi-a placut sa dau limbi. Mi s-a zis apoi de nenumarate ori ca sunt expert, Cu siguranta aceea experienta m-a modelat ca preferinte doar ca acum, din pacate, dupa o vreme....ma plictisesc. Atunci, cu clitorisul ei in gura, as fi stat o vesnicie! Spre deliciul ei.
A avut orgasm in cele din urma. Unul violent, foarte puternic! Din greseala, m-a lovit cu piciorul peste fata si , cand s-a potolit ,in loc sa se bucure de senzatia traita s-a ridicat repede sa vada ce e cu mine ,cat de rau m-a lovt....
- Iarta-ma puiule, off...Ce proasta disperata sunt! se dojeni pe sine Gabi.
- Nuu, am sarit eu luand-o in brate! O priveam in ochi zambind, fetele noastre fiind foarte apropiate. Mi-a zambit inapoi, si m-a tras deasupra ei astfel incat ma gaseam cu tot corpul peste ea.
Are sens sa va zic ca puta mea era beton? Nu, stiti deja asta. Era beton in situatii mult mai cuminti si nepotrivite dar mite acum?!
- Trebuie sa recunosc ca te pricepi! O sa inbunesti fetele... spuse ea zambind.
- Ai citit undeva despre cum se face asta? completa ea pe un ton care nu trada vreo gluma sau ironie.
- Nu...am vazut ca acolo iti place cel mai mult si am insistat...
- Atunci, puiule, femeile care vor trece prin patul tau vor fi foarte fericite! Foarte putini barbati sunt atenti la ce isi doreste femeia de langa ei...Imi spuse ea duios, terminand printr-un sarut pe buze.
Ma stranse in brate, ma mai saruta de cateva ori, ultimele fiind cu limba ,asa cum primisem atunci cand eram cu Angi si jucam carti toti trei...si asta m-a facut sa ma simt, daca e posibil, si mai in al 9-lea cer decat eram pana atunci. S-a ridicat ,m-a lasat pe spate si, a spus ,parca pentru ea.
- Daca tot am inceput...sa o fac lata...
S-a ridicat, si s-a asezat cu pizda fix pe puta mea erecta facand sa dispara toata, pana la ultimul cm in gaura ei calda si umeda.
Doamne ce senzatie....
Era interesant cu gura, dar ce simteam acum era peste pu...



    Login