Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

menajera (5)
Autor : fightclub2 - 2020-02-03
Citita de 12389 ori - Nota 6.61 (301 voturi)
A doua zi dimineata, desi eu eram cel care dormise mai mult si nici nu avusesem cine stie ce activitate istovitoare, tot Gabi era cea treaza si cu chef de viata!
- Sus lenesule! Marea ne asteapta! spuse ea zgaltaindu-ma usor cu mana.
Am deschis un ochi si oricat o iubeam eu, in acel moment, tot ce doream era sa dispara si sa ma lase sa dorm in continuare.
- Adi, serios. Daca nu plecam in 10 minute, nu vom mai prinde loc pe plaja...spuse Gabi pe un ton de copil imbufnat alintandu-se.
- Bine ,bine....mormai eu si, ridicandu-ma in capul oaselor am inceput sa privesc dezorientat in jur ,cautandu-mi papucii de plaja.
Gasindu-i, m-am ridicat sa-mi caut si short-ul de baie si, tot atunci ,am ridicat privirea si spre Gabi.
Era intr-un costum de baie galben din acela cu fundite pe lateral si la sutien.Era un material si mai subtire si transparent decat cel alb pe care il purta de obicei. Puteai distinge perfect sfarcurile si ,in anumite pozitii se mula foarte sugestiv pe pasarica ei epilate formand ceea ce americanii numesc " cameltoe" - forma pizdei, prin haine mulate.
- Cred ca am costumul asta din liceu, spuse Gabi. Iti place? e prea mic? ma simt cam goala in el...spuse ea, in timp ce isi aseza mai bine sutienul si isi strangea mai bine fundtitele chilotilor.
- Nu, e foarte...bun. Am apucat eu sa spun, privind-o si facand cu greu fata unei avalanse de imagini de noaptea trecuta suprapuse peste ceea ce vedeam acum.
Fara sa-mi dau seama, gandindu-ma la ce ma gandeam, am obtinut foarte repede o erectie (la naiba, la 11 ani chestiile astea se intamplau mai des decat mi-as fi dorit!). Purtam doar chilotii in care dormisem, albi si simpli care acum aveau o umflatura de 10-12 cm ascutita in fata.
Gabi termina de aranjat costumul si apoi ma privi. Ochii I se fixara pe erectia mea si zambind spuse - nu vrei sa faci un dus inainte? nu poti merge asa la plaja…
- Asa cum? am intrebat eu innocent fara sa-mi dau seama la ce se refera.
- Asa cu puta aia beton! zambi ea.
In momentul ala mi s-a facut ingrozitor de rusine si am fugit direct in baie. Incercand sa fac pipi si reusind in cele din urma, erectia mea s-a potolit. Am pus shortul de baie si am iesit rusinat, pregatit in cele din urma sa mergem la plaja.
Am iesit din hotel si am luat-o pe aleea din spate, la umbra stejarilor din rezervatie care strajuiau lacul Neptun si umbreau poteca care ducea la plaja steagurilor.
Gabi in fata, cu cearceaful sub brat, eu in spate cu geanta de plaja.
Erau multe femei foarte sexy in jurul meu. Mergeau la plaja, se intorceau la hotel...Toate in costume de baie. Unele mai cuminti altele chiar si mai obraznice decat ale Gabrielei. Totusi, trebuie sa recunosc ca nu am reusit sa-mi desprind ochii de pe fundul ei. Costumul, mic fiind abia ii acoperea o tremie din fese si acestea se miscau in sus si in jos urmand ritmul mersului ei voios, aproape sportiv.
Acum Gabi nu mai era doar o fantezie indepartata. O vazusem in toata splendoarea bucurandu-se de sex si stiam cat de mult ii place. Vazusem cum a epuizat doi barbati adulti si chiar daca pe vremea aia nu stiam prea multe despre sex macar de asta mi-am dat seama - Gabi adora sa o faca. Cu femei, cu barbati...si doi o data. Era minunata! Oare ar fi facut-o si cu un pusti ca mine? Indrazneam sa ma gandesc…
- Aici? sau mai mergem? intreba ea, oprindu-se in fata plajei care se deschidea In fata noastra.
Muzica, foarte multi oameni, copii, cearceafuri, gonflabile, oamenii care vand namol si porumb...haosul frumos al litoralului nostru. Imi placea. Nu stiu daca fiindca eram cu Gabi dar stiu sigur ca imi placea atunci si ,culmea, imi place si acum.
- Mergem mai aproape de apa? am intrebat eu.
- Cum sa nu! numai sa gasim loc ,a zis ea continuand inaintarea.
Ne-am oprit fix in dreptul unei familii cu copiii mici care tocmai strangea sa plece fiindca unul dintre copii nu se opera din plans si ne-am gasit un fata unui petec generos de plaja foare aproape de apa.
Gabi a asezat cearceaful, l-am stabilizat cu papucii si geanta si ne-am asezat pe el.
- Ce friumos e aici...spuse Gabi ,ca pentru ea.
- Da, si mie imi place. Hai sa venim in fiecare an! Am zis eu entuziast.
- Sa vedem ce parere are despre asta tatal tau, zambi Gabi.
- Tata? se bucura ca scapa de noi, am glumit eu.
Gabi rase si se intinse pe spate inchizand ochii, ferindu-se de soarele puternic.
O priveam cum se scalda in lunina soarelui si pielea ei aramie incepuse sa capete mici brobonele de transpiratie. Chiloteii usor intrati in pizda acum parca se mulau si mai bine pe forma ei si sfarcurile ,la randul lor parca si mai bine strapungeau materialul subtire al costumului.
Nu ,eu sunt sigur, Gabi era incredibil de sexy. Nu stiu daca o facea constient dar categoric ii placea sa poarte lucruri care ii scoteau in evidenta formele. Sa fi fost influenta Angelei? Ma gandeam eu, privind-o.
- La ce te uiti? Ma intreba ea, privindu-ma cu ochii aproape inchisi, ca sa nu-I intre soarele in ei.
- La tine...I-am raspuns stiind ca ar fi inutil sa incerc sa inventez ceva.
- De ce?
- Esti frumoasa!
- Ei pe naiba...ce e asa frumos la mine?
Am tacut cateva secunde ,nefiind hotarat daca sa ii spun sau nu...
- Sanii tai sunt frumosi….aproape am soptit eu.
- As pe naiba, rase Gabi. Toata lumea imi zice asta...numai eu nu pricep! Sunt mici! prea mici pentru pieptul meu....
- Eu cred ca sunt frumosi, mi-am aparat eu opinia.
Gabi se ridica in coate si, uitandu-se in jur, fixa cu privirea pe cineva si imi spuse :
- Uite, fata aia fara sutien. Ea le are frumoase! Si imi arata o fata tanara care facea topless cu niste sani in forma de para cu sfarcuri mici si roz.
- Sunt mai frumosi ai tai! aproape m-am suparat eu.
- Ai tai...am apucat sa spun si apoi mi-am inghitit vorba.
- ai mei ce? chicoti Gabi.
- Ai tai au sfarcuri foarte frumoase! am spus eu intr-o singura rasuflare inrosindu-ma mult peste ce putea soarele sa-mi faca in clipa aia.
Gabi a zambit, nu a mai zis nimic, s-a ridicat si m-a invitat in apa.
TIneti minte episodul de la strand? ei bine ,s-a repetat de multe ori dimineata aceea. Gabi stia ca nu pot sa inot, nu apucase inca sa ma invete si, cand mergeam in apa mergeam doar impreuna si ma tinea aproape de ea. Accidental sau mai putin accidental am atins-o peste tot, m-am lipit de ea in toate pozitiile si I-am simtit toate partile corpului lipite de al meu.
In jurul prazului foamea ne-a rapus si, istoviti ne-am indreptat spre hotel. Impreuna cu camera tata aranjase sa avem micul dejun si pranzul asigurate la restaurantul hotelului. Cum sarisem micul dejun, am mancat amandoi tot ce ni s-a dat, momente in care abia am vorbit unul cu altul. Ne fusese incredibil de foame.
Am urcat in camera cuprinsi de o toropeala placuta, transpirati, arsi de soare si cu burtile pline.
Am facut un dus repede, am dat jos nisipul si sarea de pe mine, am pus o pereche de chiloti curati si m-am intors in camera.
Gabi era pe balcon, inca in costum de baie, lenevind pe sezlong.
- Adi? ma chema ea, auzind ca am iesit din baie. Vii putin?
Am iesit si eu pe balcon, curios despre ce vrea sa imi spuna.
- Adi...Tu stii ca eu sunt mult mai mare ca tine...
- Da...am soptit eu, cu capul in pamant, prevestind ce urma sa spuna.
- Si tie ar trebui sa-ti placa fetele de varsta ta.. continua Gabi pe un ton melancolic.
- Nu imi plac...m-am aparat eu (de fapt, daca stiam atunci, as fi zis ca imi plac dar nu sunt sexy. Nu ma fac sa mi se scoale puta, asa cum o facea ea cu atata usurinta)
- Noi nu putem sa fim decat prieteni Adi...eu sunt, mai ales acum, aceea care trebuie sa aiba grija de tine, ca un parinte. Parintii nu se plac cu copiii in felul acela in care ma placi tu.
- De ce? am intrebat eu nevinovat.
- Fiindca nu e normal, spuse ea serioasa.
- Dar e rau? fiindca daca nu e rau, nu vad de ce obligatoriu sa fie normal! Eu sunt un copil anormal, asa zice mama. Stau prea mult in casa, citesc prea mult..dar mie imi place asa, nu vad de ce totul trebuie sa fie normal! am sus eu suparat.
- Nu e rau...doar anormal...a zis Gabi ca pentru ea.
- Off..ofta Gabi ridicandu-se. Ma duc sa fac si eu un dus.Fugi in pat!
- S-a dus in baie si eu m-am asezat pe pat ,gandindu-ma la ce am discutat. As fi vrut sincer sa-mi para rau ca imi placea de ea, asa cum poate ar fi fost normal...Dar nu, imi placea Gabi mai mult ca oricine si, asa era situatia. Nu reuseam sa gasesc vreun motiv pentru care ar fi fost mai bine sa nu o mai privesc asa, sa nu-mi mai hraneasca fanteziile si curiozitatea. Nu vedeam nimic rau in asta!
A iesit din dus si, in momentul ala - am inlemnit. Gabi, se apropia de mine zambind strengareste, purtand doar niste chilotei albi cu talie joasa. Sanii ei obraznici si sfarcurile ei semete erau la vedere, hipnotizandu-ma de-a dreptul.
- La ce te uiti, zambi ea si se aseza pe pat, langa mine, lunadu-ma in brate si pupandu-ma pe cap.
Ii simteam sfarcurile cum ma impung in spate si, puta mea zvacnea in chiloti cu putere, asa cum niciodata nu o mai simtisem.
Vrei sa ii atingi? imi spuse ea intorcandu-ma pe spate, asezandu-se lipita de mine, intr-o parte.
- Ai grija, sunt sensibili! zambi ea ,chemandu-ma parca sa-i ating.
Eram impietrit dar o forta launtrica, izvorata parca din bazin, de-acolo de unde izvora si erectia mea atunci cand o avea, m-a facut sa ma aplec asupra unuia dintre sani si sa prind sfracul in gura.
- Nu te joci vad! spuse Gabi surprinsa.
Nu stiu exact ce faceam ,daca faceam bine...stiu doar ca aveam o pofta nebuna de a suge si rontai sfarcul acela tare si maroniu. Textura lui dura dar totusi moale ma imbia sa fac asta la nesfarsit...Gabi incepuse sa geama usor si imi spunea din cand in cand " mai incet!" o sa ma lasi fara ei...
Nu stiu cata vreme am facut asta, stiu doar ca Gabi incepuse sa geama cam ca seara trecuta cand era cu cei doi vecini de camera si asta imi dadea foarte mult curaj. Dupa mine ,intamplarea de noaptea trecuta era etalon. Daca Gabi reactiona catusi de putin ca atunci, cu siguranta eram demn sa ma aflu acolo, in aceea pozitie.
Mainile ei ma mangaiau pe cap, si ma saruta pe frunte, in timp ce eu nu ma deslipeam de sfarcurile ei. Uneori coborau si pe spate si mangaierea ei imi dadea niste fiori cum nu mai simtisem pana atunci.
Deodata, una din ma...



    Login