Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatamenajera (12.5)
Autor : fightclub2 - 2020-04-23
Citita de 11647 ori - Nota 7.53 (530 voturi)
Ziua si seara aceea ne-am petrecut-o cu totii. Oana a aflat toata povestea Irinei si am vazut pe ea, cum probabil s-a putut vedea si pe mine acel sentiment de neputinta si de rusine a copilului fericit care avea de toate si de toti, care era fericit dar nu stia...
Ne uitam amandoi la Irina cum povesteste, zambeste, se joaca si glumeste stiind ca nu mai curand de cateva ore aflase ca singura persoana apropiata pe care o avusese aproape toata viata ei nu mai era. Nu am vorbit niciodata cu Oana despre asta pe larg dar sunt sigur ca asta simtea pentru ca fara vreun motiv ascuns a inceput sa o indrageasca si sa o admire deopotriva pe Irina, la fel de mult ca mine
. Aici nu mai era vorba despre o indragosteala adolescentina si capricioasa. Nu, aici ,amandoi eram serios neputinciosi in fata situatiei Irinei, dornici sa o facem sa se simta iubita si in siguranta si acest gen de complicitate ne lega pe toti intr-o prietenie speciala, mai presus de atractie sau curiozitate. Imi e dor sa mai pot lega o astfel de relatie cu cineva...
Irina ne invata sa fim mai buni si mai seriosi. Pentru noi, scoala era o joaca. O competitie intre care este mai bun. Nu simteam ca "scoala ne va salva". Nu, stiam cumva ca vom ajunge ok in viata cu sau fara scoala. Pur si simplu, eu si Oana capitalizam increderea in sine si siguranta oferite de parintii nostri in rezultate bune si atat. Irina pe de alta parte era disciplinata si focusata pe scoala si pentru ca stia ca asta ii va oferi inca o sansa in plus pentru a ajunge la suprafata. Pentru prima oara in viata mea scoala am inceput sa fac temele de vacanta din prima zi pentru ca Irina le facea si curand ni s-a alaturat si Oana care ne si medita facand mereu caterinca de noi ca eram mai mici si nu stiam chestii "elementare".
In saptamana care a urmat, Oana ne-a vizitat zilnic.A venit chiar si la inmormantarea buncii Irinei.A fost un eveniment straniu pentru ca in afara de Irina si o vecina de-a lor, toti cei care au participat au fost niste straini - eu, familia mea si Oana. Irina a fost foarte tare in tot acest timp si, chiar daca probabil in sufletul ei a suferit, noua nu ne-a aratat. Cu exceptia unui moment de dupa inmormantare cand, intorcandu-ne catre masini am simtit-o cum se lasa pe mine, agatandu-se parca sa nu cada, cu ochii in lacrimi,
Dupa ziua in care a cunoscut-o pe Oana, Irina a decis sa doarma totusi in camera ei. Mi se parea normal si nu am indraznit sa contest decizia dar imi parea putin rau fiindca ma obisnuisem sa dorm cu ea. A fost cu ai mei la ea acasa si au incarcat cateva lucruri, carti si jucarii vechi la care tinea foarte mult care asezate prin toata camera aceea goala au facut-o sa fie, a ei.Statea mult acolo - citea, facea teme si desena. Avea un talent fantastic la desen si desena tot timpul, tot ce i se parea interesant. Am prins-o de cateva ori desenandu-ma si pe mine si o enervam ca imi schimbam mereu pozitia, special ca sa nu ma poata desena cu usurinta.
Cel mai mult insa cred ca o indragea Gabi cu care insa se afla intr-un conflict mocnit - Gabi dorea sa ii faca toate poftele si sa o rasfete peste masura, Irina dimpotriva nu o lasa aproape niciodata. Isi facea singura curat mai mereu (inclusiv patul!), isi spala farfuriile, ducea gunoiul, isi ducea la spalat singura lucrurile si le mai si calca pe deasupra! Gabi o lua mereu in brate si in timp ce Irina se zbatea in bratele ei razand si chicotind, o scotea afara din bucatarie sau lavoar, oriunde o prindea trebaluind chestii casnice apoi o pupa pe unde o prindea si ii spunea pe un ton dojenitor : "tu sa fi copil acum! ai auzit?"
Ai mei erau foarte fericiti datorita intregii povesti.Irina era cu siguranta foarte usor de manageriat.Tot ce avea nevoie era de dragoste si sustinere plus ceva cheltuieli care pentru ei erau ultima problema. Cred ca toti ne-am pus intrebarea la un moment dat " Ce s-ar fi facut ea daca lucrurile nu se asezau asa?". Ne-o imaginam singura in casa aceea rece, fara de niciunele sau intr-un orfelinat (in anii 90 erau inca destule). Daca ceva nu iti convenea la viata era suficient sa-ti imaginezi asta si apoi sa o vezi : draguta, vesela, inflorind. Iti trece orice suparare!

- Wow! ce bine iese! am exclamat admirativ privind desenul pe care Irina il facea si care o infatisa pe Oana.
- Dar sa stii ca are capul mai mare, l-ai facut prea frumos! - ii spun chicotind.
- Si, nasul mai lung si mai borcanat! si asta e prea frumos! - continui eu rautacios.

Irina zambea si nu zicea nimic, continuandu-si portretul.
- Si sanii ,i-ai facut prea mari! Ii are mult mai mici. Mai incerc eu o data, cautand sa ating o limita.

- Esti porc! Spuse Oana care pana atunci nu se miscase deloc, cautand sa pozeze cat mai bine. Cu ocazia asta s-a intins putin spre pat, a luat o perna si a aruncat-o fix in capul meu.
- Oana este foarte frumoasa si sunt sigura ca i-am nimerit toate proportiile iar tu esti un rautacios care te plictisesti si nu ai treaba! Ma dojeni printre chicote Irina, luandu-mi perna din brate si asezand-o frumos pe pat.
Oana nu a rezistat si profitand de pauza s-a ridicat si s-a dus sa vada cum iese portretul apoi, satisfacuta, ne-a spus :
- Ba sa stii ca sunt chiar mai mici in desen decat in realitate!
- Pai e in creion....daca vrei refac...spuse ingrijorata Irina.
- Nuuu, e foarte frumos! Doar am vrut sa ma asigur ca rautaciosul asta e doar....rautacios! Si spunand asta, nu s-a abtinut sa nu ma sarute usor, in fuga, pe buze.
Irina se inrosi putin si isi continua desenul.
- Nu prea am desenat pana acum fete...Mi s-au parut mereu prea complexe, prea multe emotii si trasaturi de desenat. Un baiat rareori il gresesc, sau cel putin asa cred. Cred ca e prima oara cand desenez forma sanilor unei fete. Daca vrei ,refac. Doar sa-mi spui cat...
- Pai o putem dezbraca! am sarit eu din locul meu cu ideea victorioasa. Adica, pana la urma, vorbim de arta si de studiu, nu? m-am prefacut cat de serios se putea.
- Adi! ma privi dojenitor si serioasa Irina.
- Vrei? spuse Oana curioasa. Nu este o problema...Adi a mai vazut.
Irina tacea privindu-ne pe amandoi. Era ceva curios in ochii ei dar amestecat cu rusine si ingrijorare.
Oana a mizat pe curiozitate si a ignorat rusinea si ingrijorarea si si-a dat jos tricoul si sutienul ramanand la bustul gol, lasand sanii ei mici (erau totusi mici!) dar perfect rotunzi si cu sfarcuri lungi si tari de cel mai pur roz natural pe care il puteai vedea.
Irina si-a acoperit ochii razand dar cu degetele rasfirate.
- Vrei sa ma imbrac? intreba Oana razand la randul ei.
- N...nu. E ok, dar trebuie sa refac tot de la gat in jos! spuse Irina redevenind iar serioasa si atenta.
Era hipnotizant momentul. Oana, oricand superba, mai ales goala. Irina, scoasa din zona ei de confort dar curioasa si temerara. Daca m-as fi priceput mai bine atunci, as fi zis ca ele si flirteaza putin. Acum ca ma pricep mai bine, amintindu-mi....da, chiar flirtau.
Stateam cuminte dar era destul de plictisitor mai ales ca Irina nu te lasa sa te uiti in fiecare secunda cum deseneaza si Oana, fie ea si goala era foarte serioasa si non-sexuala. La un moment dat parea normal sa fie goala acolo in camera in lipsa erotismului.
Uitandu-ma prin camera, mi-a sarit in ochi o mapa cu desene mai veche care clar nu fusese a Irinei de la inceput. Din ea ieseau pe alocuri foi de diverse marimi si culori - mai vechi si mai noi. M-am intins dupa ea, profitand de irina care era foarte concentrata asupra desenului, am deschis-o si am inceput sa o rasfoiesc.
Fiecare desen avea o data si erau in ordine cronologica...Am vazut oameni in parc, catei, flori, copii, bunica ei, profa de chimie, diriginta...si pe mine! Da, eu in banca, la scoala. Apoi, alte desene diferite si din nou eu! si ia eu ,si iar...Nu am apucat sa gasesc decat trei desene cu mine, ultimul de anul trecut cand Irina m-a prins si intosindu-se toata s-a ridicat si mi-a luat din maini mapa.
- Adi! Ti-am dat voie?!
- hei, imi pare rau... nu credeam ca te vei supara. Desenezi foarte frumos, ar trebui sa umplem casa cu desenele tale!
- Ei...ma prosteam si eu...spuse Irina in timp ce cauta un loc pentru mapa, unul in care sa o aiba la vedere, sa ma prinda daca mai incerc.
Oare de ce apaream asa des in desenele ei? Cred ca stiam raspunsul.Il aflasem din Oracol acum cateva saptamani cand inca nu eram prieteni si acum mai aveam o confirmare. Bineinteles ca daca as intreba-o mi-ar spune ca sunt usor de desenat ca lumina pica bine in clasa fix pe fata mea, ca sunt cel mai inalt si sunt usor de vazut...Dar dovezile se adunau si, erau in favoarea mea.
- Gata! spuse triumfatoare Irina. Ce parere aveti?
Ne-am dus amandoi la ea si Oana a exclamat surprinsa despre cat de frumos a iesit.
- Dar, nu ma faci toata? Ca am stat in picioare. Daca stiam stateam jos.
- Asa am vrut...Dar dupa ce te-ai dezbracat mi-am dat seama ca ar fi nefiresc pentru desen sa continui cu blugii aia largi pe tine. Zambi Irina. E mai frumos asa!
- Pai scapam si de blugi, chicoti Oana.
- N..nu...! protesta Irina.
Cine o baga in seama? Oana deja isi deschisese nasturii de la pantaloni si, largi fiind, i-au cazut intr-o secunda la picioare. Descotorosindu-se de ei, se pregatea sa isi dea jos si chiloteii. Ii stiam, ii liuase recent de la un magazin unde a fost intrebata cati ani are de o vanzatoare comunista. Ii povestisem eu ca mi se pareau sexy chilotii tanga (deh, Gabi doar asa purta) si ii luase pe acestia - albi, mici, genul acela care stau mai sus pe talie dar in fata si in spate triunghiurile sunt relativ mici. Se purtau prin anii 90 si au revenit si acum am observat...
- Nu! spuse destul de ferm Irina, rosie toata.
- Ok..se trezi Oana din starea vesela pe care o avea gandindu-se ca totusi, a trecut prea mult de linia confortabila pentru Irina si incepu sa-si potriveasca blugii ,sa ii puna din nou.
- N...nu. zise iar Irina si amandoi ne uitam la ea nedumeriti.
- Irina se uita la amandoi ,rosie ca racul dar zambind si ne-a lamurit :
- O sa fac alt desen cu tine asa, esti superba! Dar nu vreau sa-i dai jos fiindca mi se pare ca iti vin foarte bine! Nu am mai vazut asa model, sunt foarte.... (nu isi gasea cuvantul).
- Sexy! am zis eu din coltul meu.
- Da! asta e cuvantul....cred. Nu stiu, iti vin bine...pleca privirea rusinata Irina.
Oana, se tranti pe pat langa irina si o intreba daca ar putea sa il faca pe acesta nou cu ea intinsa fiindca o dureau picioarele.
Luminandu-se la fata ca si cum descoperise ceva, irina mi-a spus ezitand.
- Poti sa vii langa ea, sa va desenez pe amandoi? Sa o tii in brate?
- D..da. sigur. Am zis eu buimac. Asta parea o miscare indrazneata! Era foarte incitant sa ceara irina asta. Daca venea de la Oana nu as fi avut nicio emotie. Oana era, in afara de mine ,cea mai experimentala fiinta pe care o cunoscusem pana atunci. Irina insa, parea a nu fi asa.
M-am asezat langa Oana, si am luat-o in brate.
- Nu asa...spuse nemultumita Irina.
- Dar cum?
- Da-ti si tu jos tricoul, e ciudat ca ea sa fie goala si tu nu. Dar DOAR tricoul fiindca oricum mai mult nu vei intra in cadru. Zambi ea, cu o privire dojenitoare, asigurandu-se ca nu fac vrei prostie.
- Te asezi langa ea, o iei in brate, o mana o tii sub ea, si it iajunge pe burtica ei, o alta mana o tii pe coapsele ei, Si capul...(se gandi putin aici) capul il tii ascuns in parul ei, ca si cum ai saruta-o pe gat!
Ne-am asezat in pozitie si dupa cateva chicoteli ale Oanei fiindca eu chiar incepusem sa o sarut pe gat, am stat cuminti, la poza.
Era foarte ciudat sentimentul si cumva imi amintea de prima oara cand dormisem cu ea in patul ei de la tara. O simteam , oaveam, dar nu puteam sa fac nimic. Doar sa o simt.
Nu era grea, sau nu simteam inca. Era insa calda si moale si catisfelata pielea ei. Spatele pe care il cuprinsesem cu bratul era mai cald si putin mai aspru la atingere. Abdomenul pe care il tineam cu mana era catifelat si putin mai rece dar mult mai moale iar coapsa pe care o incadram cu palma celeialte maini era la fel de catifelata dar mai rece si mult mai ferma la atingere.
Parul ei mirosea a ceva flori si pielea gatului ei era dulce si usor sarata...
Erotismul momentului era dublat de faptul ca desi nu faceam nimic erotic, eram vazuti ,desenati, studiati de fata asta cuminte si frumoasa, curioasa si curajoasa pe care ,mi-am dat seama, amandoi o indrageam,

Irina desena repede si foarte atenta, patrunsa de moment, bucuroasa parca ca avea ocazia sa aseze niste oameni la poza exact cum isi dorea ea. Ne zambea des si noi ii zambeam inapoi. Eu mai scoteam limba din cand in cand si o faceam sa rada. Ce bine ar fi fost sa fie si ea goala...Noi eram asa, in pat si ea era intr-o pijama mare si larga cu Minnie Mouse pe toata fata si pe spate, Minnie Mouse de la spate! I se potivea, nu zic nimic! Dar....
Desenul a iesit minunat. Irina a dat tot ce avea mai bun si a iesit perfect. Pentru ca nu il puteam pune la vedere pe undeva prin casa dar Oana putea fiindca ai ei erau mai....deschisi, l-a luat ea si a promis ca ii si comanda o rama.
Ne-am imbracat cuminti si ne-am purtat ca si cum nimic nu s-a intamplat. Bine ,eu am sarutat-o repede pe Oana cand Irina nu se uita dar atat.

Asta se intampla miercuri. Mai erau cateva zile pana la Craciun si Oana urma sa plece la Paris cu ai ei a doua zi. Era in dubii despre excursia asta pentru ca gasca cu care mergeau ai ei acolo precum si francezii erau toti din clubul acela si din pacate nimeni nu avea copiii de varsta ei, cei care aveau copii. Petrecerile de craciun si revelion probabil ar fi fost ....de adulti...si fiind si foarte frig acolo nici de plimbat nu prea era cazul.
Nu am fost deloc mirat cand, in urma unui telefon primit in aceeasi seara, a trebuit sa o intreb pe mama daca Oana poate sta la noi pana dupa revelion. Sunase si mi-a zis sa intreb....ea chiar ar sta cu noi daca o vrem decat sa mearga acolo.
Mama evident ca ai zs "da" si tata, nu trebuia intrebat. Tata, cred eu, daca ar fi avut ocazia ar fi fost mai degraba ca tatal Oanei. Mama era aceea persoana mai clasica si mai echilibrata de care trebuia sa te feresti putin si sa ai grija ce spui si cand spui ca sa iasa totul bine. Nu o ajuta deloc sufletul ei foarte bun dar tot puteai sa o sochezi cu chestii. Din fericire insa, desi o depasisem cu un cap, vocea mi se schimbase, imi aparusera cosuri si par pe picioare, ea tot un copil ma vedea. Si pe mine, si pe Irina , inclusiv pe Oana, toti eram doar niste copiii foarte frumosi si....atat, in ochii ei.
M-am dus si la Irina, am batut la usa si dupa ce mi-a permis sa intru am intrebat-o si pe ea daca este de acord. Acum nu mai eram de capul meu si Oana la noi minim o saptamana, era o decizie la care trebuia sa ia si ea parte.
- Da! mai intrebi? Oana e grozava. Zambi vesela Irina in timp ce incerca sa stranga camasa de pe ea care, deschisa, lasa sa se vada putin din forma sanilor ei sub un maieu de culoare deschisa. Da, ma uitasem. Observase si nu stia cum sa stranga mai bine iar eu nu stiam cum sa fac sa ma uit in alta parte ca sa depasim momentul penibil.
- Adi? ma opri ea cand ma vazuse ca vreau sa ies.
- Tu i-ai spus Oanei ca am dormit cu tine cateva nopti?
- Da, sigur...ii raspund ca si cum intrebase despre vremea de-afara sau in fine, orice alt lucru banal.
- Off...se intrista ea. Crezi ca e suparata pe mine din cauza asta? I-ai spus ca noi nu...
- Da, i-am zis si nu, nu ar fi suparata. Oana te place foarte mult, crede-ma. Te admira si, cel putin in cazul tau, nu are nicio problema sa dormi oriunde ai chef! am asigurat-o eu.
- Si mie imi place mult de ea...Nu stiam ca ai o prietena, nici nu ai zis! ma certa putin Irina.
- Nu e asa...De fapt ,nici eu nu stiam exact cum este. Eu si Oana avem o relatie mai ciudata...Vezi tu, suntem intai de toate prieteni foarte buni. Partea cealalta, nu e bine definita...Ne placem mult, asta e adevarat. Dar, pentru mine e ca o sora, cea mai buna prietena si abia apoi o fata de care imi place in felul acela...si pentru ea, cred eu, sunt la fel.
- Aha..pai acum mai ai o sora si o prietena foarte buna, nu? chicoti Irina.
- Da, dar nu e geloasa, promit. Cred ca si ea a castigat o sora si o prietena foarte buna, nu doar eu, i-am raspuns zambind strengareste.
- Crezi?
- Sunt sigur. Ba chiar, cum o stiu eu pe Oana...probabil te place in toate felurile, exact cum ma place si pe mine. Am zis asta si am iesit din camera lasand-o sa ma strige in spate, probabil nedumerita de ce am spus. Asta si doream, sa-si puna intrebari. Fortasem putin nota. Nu stiam daca Oana chiar o place si intr-un sens erotic dar mi-a scapat!
Restul zilei l-am petrecut prin casa cu ai mei si cu Gabi asa ca oricat de mult a vrut sa ma intrebe ce am vrut sa zic, nu a avut ocazia.
Seara pe la 9 a aparut si Oana. Nu era in cea mai buna stare dar am inveselit-o noi repede. Cu noi se simtea in familie...Parintii ei, mai ales dupa ce ea aflase cu ce se ocupau devenisera foarte deschisi si in mod direct preocupati de...altele. Adica, cata vreme ea nu a stiut, trebuiau sa pastreze o aparenta, sa gaseasca scuze...Acum, nu mai aveau niciun stress. Stiau ca ea oricum sta mai mult pe la mine ,ca e pe maini bune, ca stie unde merg ei si ca e ok cu toata ideea si...o cam neglijasera.
Tata inchiriase pe tot parcursul vacantei vreo 20 de casete de la "Hollywood music&film" si dupa ce am mancat ne-am pus toti sa vedem un film. Nu mai stiu exact filmul dar tin minte foarte bine cum, la un moment dat stateam pe jos (nu mai era destula canapea pentru toata lumea) si Oana statea intre picioarele mele. O tineam in brate si stateam cu barbia pe umarul ei, simtindu-i parfumul si ciupind-o din cand in cand din diverse locuri, profitand de intunericul din camera. Irina, care se asezase langa mine, statea foarte aproape si ii simteam si ei caldura corpului si, uneori cand vroia sa-mi sopteasca ceva despre film, ii simteam caldura respiratiei in ureche...
Dupa film, mama ne-a trimis pe toti sus si, i-a spus Oanei ca i-a pus si ei un asternut in camera Irinei ceea ce insemna ca, evident ,se astepta ca ea sa doarma acolo. Nu stiu de ce dar m-a enervat putin chestia asta. Stiu ca mama stia ca suntem "impreuna" eu si Oana dar.. se pare ca nu ne considera chiar atat de apropiati incat sa si dormim in aceeasi camera.
Am urcat si ne-am dus in camera mea. Oana avea tigari si, la mine era cel mai sus, cel mai greu de ajuns. Deasemenea, scarile de lemn care ajungeau in camera scartaiau dupa cum bine va amintiti asa ca puteam simti orice pericol dinainte.
Am fumat, am ras si am povestit de toate si, desi eram putin gelos, ma bucuram foarte mult ca Irina se deschidea in preajma Oanei. Era mai curioasa, mai curajoasa si, poate, incerca sa o imite putin. "surorile" mele erau totusi, una peste alta, minunate.
Oana a pastrat distanta toata seara fata de mine dar nu neaparat si fata de Irina. A luat-o in brate, a pupat-o, a ciupit-o si, nu o data, s-au aliat impotriva mea ca sa ma ia la misto. Toata chestia asta mi se parea incitanta, enervanta...un amalgam de senzatii. Un lucru insa este clar - nu ma plcitseam!
- Dormim? intreba Oana catre Irina.
- Da...niciodata nu am stat asa tarziu, casca Irina abia reusind sa-si duca mana la gura.
Oana s-a ridicat, ma pupat tare si apasat pe gura si apoi mi-a facut discret cu ochiul, Irina, somnoroasa in bluza ei cu Minnie Mouse, in usa, mi-a zambit si mi-a facut "pa-pa" din mana apoi au iesit amandoua si au coborat spre camera lor...
:La naiba! ramasesem singur si ele erau impreuna! Daca era doar Oana m-as fi dus dupa ea si m-as fi strecurat in patul ei...dar nu puteam face asta acum. Era si Irina care era DOAR sora si prietena mea. M-am intins pe pat aprinzand o ultima tigara din pachetul lasat de Oana acolo si...mi-am dat seama ca nu pot sa dorm, nu pana nu ma conving ca si ele o fac. Daca povesteau despre mine? Trebuia sa aflu...
M-am ridicat si, stiind ca nu pot sa cobor scarile fara sa se auda nimic, le-am coborat cum as fi facut-o in orice alta situatie. M-am dus la baie (care era langa camera Irinei) m-am prefacut ca aprind lumina, intru ,inchid usa, trag apa, ma spal pe maini si apoi pe dinti (asta chiar am facut-o) si apoi ca ies, inchid lumina si ca urc inapoi in camera mea. Am tropait pe scari pe loc, astfel incat sa para ca urc si ,dupa ce m-am oprit, am lipit urechea de usa. Aveam noroc ca, fiind asa tarziu, toata casa dormea si puteam auzi foarte bine ce vorbesc inauntru. Inca era lumina deci nu se culcasera....
- Pe ce parte dormi? se auzi Oana.
- Pe ce parte nu dormi tu. ii raspunse amuzata Irina.
- Mie imi place aproape de usa, nu stiu de ce...am citit undeva ca ar fi legat de instinctul de aparare, sa vrei sa poti scapa din orice situatie, daca esti trezi din somn brusc.. spuse Oana (stiam preferinta ei dar la mine in camera mereu a dormit la perete..)
- Ha, sigur ,dormi unde vrei. Chicoti Irina. Dar sa stii ca nu trebuie sa te aperi de mine...
Cateva secunde s-au auzit fosnete de bagaj dar apoi Oana a zis :
- Te superi daca nu-mi iau pijama? e foarte cald aici. Nu imi pun decat daca mi-e frig.
- Nu..nici eu nu dorm de obicei cu pijamale daca e cald...Dar aici dorm mereu cu ele, nu vreau sa intre cineva si sa ma creada nu stiu cum..
- Cine? ai lui Adi sunt super ok,cel mult s-ar rusina...iar lui ,sigur i-ar face placere sa te vada fara multe haine!
- Crezi? nu stiu...nu cred ca m-a vazut nimeni in afara de bunica mea...Nici costum de baie nu am.. spuse Irina pe un ton rezervat.
- Daca nu te deranjeaza, dormi cum iti place, peste noi nu va intra nimeni in camera. Adi sigur ar vrea dar sunt sigura ca nu o va face..
- De ce?
- Esti si tu aici. Adi are prea mult bun simt. Oricat ii place lui de tine, cu siguranta te respecta si mai mult.
- Ma place? spuse pe un ton sincer mirata Irina.
- Nu mi-a zis dar sunt absolut sigura...il cunosc si am vazut cum te priveste.
- Si nu te deranjeaza asta? intreba mirata in continuare Irina.
- In mod normal m-ar fi deranjat...cred. Totusi, fiindca e vorba de tine nu ma dernajeaza deloc...chiar ma bucur.
- De ce....te bucuri?
- Nu stiu...fiindca si eu te plac mult si pur si simplu mi se pare ok sa fie asa...nu pot fi geloasa pe tine deloc.
Cateva secunde bine nu s-a mai auzit nimic decat fonsnet de haine si asternuturi...
- Stii, am vazut si cand te-am desenat, spuse Irina. Ai chilotei foarte interesanti! Nu am avut niciodata asa, si iti vin foarte bine! Cred ca ti-am zis si atunci...
- Da? Adi m-a intrebat daca am si m-a facut curioasa, sunt comozi desi nu par...Ata aia nu deranjeaza cu nimic la spate..
- Stai! vrei si tu o pereche? Eu am luat un set, cei rosii nu i-am purtat deloc, uite, au si eticheta. Cred ca avem aceeasi talie.. spuse vesela Oana.
- Mi-i dai mie? pe astia ii accept fara sa fac nazuri! rase Irina.
- Ti-i dau doar daca ii probezi si dormi cu ei, la fel ca mine! Ce? doar tu sa ma vezi in chiloti? rase Oana.
- Off, raspunse pe acelasi ton Irina..bineeee...! Stai putin, ma duc la baie sa ma schimb.
- Nu-i nevoie, uite, ma intorc cu spatele. spuse Oana.

Bun ,asta era momentul in care presiunea momentului ma pornise. Respiram repede, inima imi batea repede si...aveam erectie. Trebuia sa vad cumva asta...
Holul nu avea fereastra si camera Irinei avea luminator. Fiind insa o casa cu tavan inalt, luminatorul ala se afla la peste doi metri si eu nu aveam decat 1.75! Pe ce puteam sa ma sui ca sa vad...?!
Din fericire, Gabi spalase in ziua aceea geamurile si lasase jos un taburet de la bucatarie pe care se suia de obicei. Am coborat pe scarile mari (care aveau o mocheta pe ele si nu mi se auzeau pasii) ,am luat taburetul si ,asezandu-l cu grija la marginea usii m-am suit pe el sprijinindu-ma de perete astfel incat sa nu fac cumva vreun zgomot.
Iata-ma acum, din nou, ca la inceputul povestirilor mele cautand sa vad pe un geam mic, fara sa fiu prins, o fata in chiloti! Probabil nu degeaba, si acum, o astfel de imagine nu ma lasa rece...
Inauntru, Oana statea pe pat, in chilotei si un tricou alb, intoarsa cu spatele. Irina nu se vedea dar se auzea de undeva din dreapta.
- Off...pentru astia trebuie sa te epilezi! se vaita ea.
- Da, putin pe la margine macar... spuse Oana incercand sa se uite in spate dar Irina a prins-o si a dojenit-o :
- Ai promis ca nu te uiti!
- iarta-maa....rase Oana intorcandu-se cuminte la pozitia de dinainte.
- Gata..uite! se auzi din dreapta Irina ,fara sa se vada insa prin campul meu vizual!
Oana se intoarse si, zambi satisfacuta :
- Oau...arati bestial!
- Ei pe naiba...se auzi Irina si apoi se si vazu, apropiindu-se de pat si aratand spre burtica ei. - Sunt grasa!
- Poftim? ai 1 cm de burtica si spui ca esti grasa?! pana si eu am dar imi lipsesc sanii si fundul tau!

Irina, mai mica cu cativa cm ca Oana avea un corp complet diferit. Pielea ei era alba ca laptele, talia ingusta dar coapsele mai late si fundul mai plin. Nu asa rotund ca al Oanei dar mult mai bombat. Chiloteii aia rosii si mici dati de Oana incadrau perfect acele fese albe si carnoase iar "burtica" de care vorbea Irina era pur si simplu acel strat subtire de grasime pe care orice chiloti mai stramti ti-l dezvaluie cand ii pui pe tine... Era intra-devar foarte sexy. cu atat mai mult cu cat nimic din comportamentul sau vestimentatia ei nu te-ar fi putut avertiza in directia asta!
Purta un maieu subtire tot rosu care lasa sa se vada foarte evident forma sanilor ei mult mai mari ca ai Oanei, atat de mari incat formau un decolteu chiar daca maieul nu fusese croit pentru asta.
Da, ma frecam privind-o...Nici nu am realizat cand incepusem sa fac asta dar vazand-o pentru prima oara intr-o ipostaza mai sexy si avand ce vedea...m-a luat prin surprindere!

- Off, ma simt ciudat! prot...



    Login